Cum să devii un britanic paramedic

Dacă sunteți cineva care rămâne calm sub presiune și are unitatea de a ajuta pe alții, formarea ca paramedic poate duce la o carieră de îndeplinire. Ca paramedic, veți conduce o ambulanță și veți oferi tratament medical persoanelor care au nevoie cel mai mult. Aici, am adunat răspunsuri la unele dintre cele mai frecvente întrebări despre cum să devenim paramedice în Marea Britanie.

Pași

Întrebarea 1 din 10:
Cum vă calificați să vă antrenați ca paramedic?
1. La minimum, aveți nevoie de 5 GCSE Grad 4 / C sau mai mare. În plus față de aceste clase, de asemenea, trebuie să fiți în mod obișnuit fizic, astfel încât să puteți îndeplini îndatoririle unui paramedic. Dacă intenționați să intrați în universitate, aveți nevoie de cel puțin 2 niveluri, dintre care una este o știință.
  • S-ar putea să puteți intra într-un program universitar cu un BTEC, HND sau HNC care include subiecții științifică sau luând un curs de acces științific sau de sănătate.
  • Rețineți că diferite universități au propriile standarde de admitere și programele paramedice sunt extrem de competitive. Clasele enumerate aici sunt minimul gol pe care îl puteți avea și să vă calificați pentru ca noile programe, iar gradele mai mari vă îmbunătățește șansele!
  • În timp ce puteți intra într-un program paramedic student printr-o încredere în ambulanță fără un nivel, aceste programe sunt, de asemenea, extrem de competitive. Trusturile de ambulanță vor căuta o experiență de voluntariat ca un prim răspuns și alte calificări care vă pun în fața pachetului.
Întrebarea 2 din 10:
Aveți nevoie de un permis de conducere pentru a deveni paramedic?
  1. Imaginea intitulată devine un pas cu pasul paramedic al Regatului Unit 8
1. Da, iar majoritatea angajatorilor au nevoie de cel puțin 2 ani de experiență de conducere. Chiar dacă nu aveți acum un permis de conducere, angajatorii vă vor aștepta să aveți un permis de conducere completă, odată ce sunteți pe deplin calificați pentru a practica ca paramedic. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de clasificări suplimentare despre licența dvs., în funcție de tipurile de vehicule pe care le utilizează.
  • De exemplu, este posibil să aveți nevoie de calificări pentru a conduce vehicule mai mari sau pentru a transporta pasageri. Compania în care lucrați vă va spune ce clasificări aveți nevoie în permisul dvs.
Întrebarea 3 din 10:
Aveți nevoie de experiență pentru a începe un program de instruire?
  1. Imaginea denumită devine un pas cu pasul 10 din Marea Britanie
1. Nu, dar experiența de voluntariat vă poate ajuta aplicația să iasă în evidență. Procesul de admitere este extrem de competitiv, astfel încât orice puțin ajută! Voluntariatul ca primul respondent cu o caritate, cum ar fi Ambulanta Sf. John sau Crucea Roșie Britanică, vă poate da un picior.
  • Obținerea certificată în primul ajutor este, de asemenea, valoroasă. Veți avea nevoie de aceste abilități ca un paramedic oricum, iar certificarea vă oferă experiență în unele situații pe care le veți confrunta ca un paramedic.
Întrebarea 4 din 10:
Poți deveni un paramedic fără a merge la universitate?
1. Nu, la 1 septembrie 2021, aveți nevoie de o diplomă de a deveni paramedic. Există 2 rute pe care le puteți lua pentru a obține gradul dvs. Puteți merge fie la universitate cu normă întreagă, fie să vă alăturați unui program paramedic student cu un serviciu de ambulanță și un studiu în timp ce lucrați.
  • Serviciile de ambulanță își deschid în mod obișnuit programele la fiecare câțiva ani, iar competiția poate fi foarte rigidă. Cu toate acestea, aceasta este o opțiune bună dacă nu aveți notele de a introduce un program universitar.
  • Când începeți un program, veți fi eligibil pentru cel puțin 5000 de lire sterline pe an pentru a vă acoperi cheltuielile de trai și pentru a vă finanța studiile. Acești bani sunt oferite ca un grant și nu trebuie să fie rambursate, chiar dacă nu vă completați cursul de studiu.
Întrebarea 5 din 10:
Cât durează să devină paramedic?
1. Cursurile universitare durează între 2 și 4 ani dacă participi la normă întreagă. Dacă lucrați ca student paramedic în timp ce participați la școală, ar putea să vă ducă mai mult - deși veți avea experiență pentru a merge împreună cu educația dvs. După ce ați terminat cursul de studiu și înregistrați, puteți începe să practicați ca paramedic.
  • Majoritatea programelor paramedice oferă un amestec de practici și educație, astfel încât să puteți experimenta cum este să lucrați ca paramedic înainte de a vă instrui și înregistrat pe deplin.
Întrebarea 6 din 10:
Care este cel mai simplu mod de a găsi un loc de muncă ca paramedic?
1. Căutați site-ul web al locurilor de muncă NHS pentru a găsi poziții paramedice deschise. Mergi la https: // locuri de munca.NHS.Regatul Unit/ și tip "paramedic" În spațiul pentru cuvintele cheie. Apoi, adăugați locația în care doriți să lucrați. Când l-ai lovit "Căutare," Puteți naviga în poziții deschise în acea zonă și puteți să vă perfecționați sau să vă extindeți căutarea după cum este necesar.
  • NHS nu este singurul angajator al paramedicii din Marea Britanie. Panourile locale de locuri de muncă, de asemenea, afișează poziții disponibile la clinici și centre urgente de îngrijire.
  • Dacă ați primit licențele la o universitate, programul paramedic al universității dvs. are, de asemenea, resurse pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă - profitați de ele!
Întrebarea 7 din 10:
Trebuie să vă înregistrați pentru a practica ca paramedic?
1. Da, trebuie să vă înregistrați la HCPC. Descărcați pachetul de aplicații online la https: // HCPC-UK.Org / Înregistrare / Betting-on-the-Register / UK-Applications / UK-Application-Forms /. Citiți cu atenție notele de orientare incluse în pachetul de aplicații înainte de ao completa.
  • Împreună cu cererea dvs., includeți copii certificate ale documentelor specificate. Dacă documentele dvs. sunt într-o altă limbă decât limba engleză, obțineți-le traduse și includeți un certificat de la traducător.
  • Rețineți că, începând cu 2021, HCPC efectuează numai cererile depuse prin e-mail pentru a corespunde măsurilor guvernamentale din Regatul Unit care se ocupă de pandemia COVID-19.
  • Dacă ați terminat pregătirea paramedicală în afara Regatului Unit, mergeți la https: // HCPC-UK.Org / Înregistrare / Beton-on-the-Register / International-Applications / și să descărcați pachetul internațional de aplicații.
Întrebarea 8 din 10:
Cât costă înregistrarea?
1. Începând cu anul 2021, comisionul de examinare pentru procesarea cererii dvs. este de 63 de lire sterline. Această taxă nu este rambursabilă indiferent de decizia HCPC efectuează aplicarea dvs. În plus față de taxa de examinare, trebuie să plătiți, de asemenea, taxa de înregistrare de 180 de lire sterline pentru ciclul de înregistrare de 2 ani. Dacă HCPC neagă aplicația dvs., vă vor restitui taxa de înregistrare.
  • HCPC reduce taxa de înregistrare cu 50% dacă ați finalizat un program de formare paramedic aprobat în Marea Britanie în ultimii 2 ani.
  • Taxa dvs. de înregistrare acoperă 2 ani profesional. Anul profesional pentru paramedici se desfășoară între 1 septembrie și 31 august. Veți fi rambursați plata dvs. pentru orice parte a primului an care a trecut deja.
  • Dacă înregistrarea dvs. nu este aprobată, HCPC va restitui taxa de înregistrare. Dați-le cel puțin 10 zile pentru a procesa aplicația dvs., apoi verificați registrul online pentru numele dvs.
Întrebarea 9 din 10:
Câte ore face o muncă paramedică?
1. Majoritatea paramedicilor lucrează în jurul valorii de 37.5 ore pe săptămână. Programul săptămânal ar putea include nopți, weekend-uri și sărbători bancare. Cu toate acestea, dacă lucrați pentru NHS, veți avea acces la 27 de zile de concediu anual pe care îl puteți utiliza când aveți nevoie de timp liber.
  • Dacă lucrați în sectorul privat, programul dvs. ar putea fi diferit. De exemplu, dacă lucrați la o clinică urgentă de îngrijire care nu este deschisă în weekend, nu ați lucra vreodată la sfârșit de săptămână.
Întrebarea 10 din 10:
Cât de mult câștigă paramedicii?
1. Începând cu anul 2021, paramedicii NHS câștigă un salariu de pornire de 24,907 £. Paramedicii sunt plătiți pe agenda pentru schimbare (AFC) Sistem de salarizare începând cu banda 5. După 2 ani, veți fi eligibil pentru banda 6.
  • Dacă beneficiați de un loc de muncă în sectorul privat, plățile dvs. ar putea varia în funcție de angajatorul dvs. și de munca pe care o faceți pentru ei. Cu toate acestea, majoritatea paramedicii din sectorul privat se plătesc cel puțin ceea ce face NHS paramedici.

Video

Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

Avertizări

Începând cu 1 septembrie 2021, trebuie să aveți a "Diplomă de licență cu onoruri" să se înregistreze ca paramedic. Această schimbare nu vă afectează dacă sunteți deja într-un program de instruire aprobat sau la ucenicie - veți putea să vă înregistrați la finalizare.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar