Cum să devii un avocat imobiliar

Un avocat imobiliar se ocupă de achiziționarea și vânzarea de bunuri imobiliare comerciale și rezidențiale, negociază închirieri și mânerează probleme de zonare. A deveni un avocat imobiliar necesită o cantitate extinsă de educație și o mulțime de experiență practică. Procesul necesită o diplomă de colegiu, o diplomă de școală de drept și un scor care trece la examenul bar.

Pași

Partea 1 din 6:
Câștigând o diplomă de licență
  1. Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 2
1. Satisface cerințele de gradul. Pentru a vă califica școala de drept, veți avea nevoie de o diplomă de licență de patru ani. Deși unele școli au "pre-lege" majori sau concentrații, școlile de drept nu necesită niciun important major. Găsiți un subiect care vă interesează și în care puteți face bine.
  • Imaginea intitulată funcționează bine într-o dezbatere Pasul 13
    2. Obțineți experiență în vorbirea publică. Abilitatea de a vorbi cu oricine este o mare abilitate pentru un avocat, inclusiv avocați imobiliari. Avocații imobiliari se întâlnesc cu o varietate de persoane în timpul zilei de lucru, de la clienți, clienți potențiali, sfaturi opuse și chiar judecători sau arbitri. Trebuie să vă simțiți confortabil vorbind diferită circumscripțiilor, adesea de pe partea de sus a capului.
  • În timp ce în colegiu, căutați oportunități de a se angaja în vorbirea publică. Aceste oportunități pot fi în cluburi de dezbateri, concursuri de vorbire publică sau chiar acționând ca ghid turistic pentru școală.
  • De asemenea, căutați oportunități de a vă consolida abilitățile de cercetare și de scriere. Înscrieți-vă pentru electives de nivel superior care vă permit să scrieți lucrări de cercetare lungi.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de sport Pasul 19
    3. Câștigați grade înalte. Admiterea școlii de drept este în esență un joc de numere, iar cele două numere cele mai importante sunt media dvs. de grad de studii superioare (GPA) și scorul dvs. pe testul de admitere la școala de drept (LSAT). Pentru a face cel mai puternic caz de admitere posibil, ar trebui să încercați să obțineți cele mai înalte grade posibile. Comitetele de admitere văd un GPA ridicat ca o indicație că sunteți motivați și lucrați din greu.
  • Pentru a intra într-o școală de drept acreditați, veți avea nevoie de un GPA în jile.0 sau mai mare. Solicitanții admiși în primele 50 de școli au, în general, un GPA de cel puțin 3.5.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 7
    4. Lucrează îndeaproape cu facultatea. Un alt element cheie al aplicației dvs. va fi scrisori de recomandări din partea profesorilor care vă cunosc. Pentru a obține scrisori puternice de recomandare, ar trebui să încercați să lucrați cu facultatea ca asistent de cercetare sau didactic. Această experiență va permite profesorului să scrie scrisori detaliate de recomandare în sprijinul admiterii la școala de drept.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 26
    5. Intern cu un avocat imobiliar. Puteți obține un gust timpuriu al vieții unui avocat imobiliar în timpul colegiului. Intern sau de lucru cu jumătate de normă pentru un avocat imobiliar. Mulți avocați și firme de avocatură au nevoie de asistență pentru personalul clerical și de sprijin în timpul verii, dar și pe tot parcursul anului.
  • Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să vă construiți rețeaua. Dacă faceți o treabă bună pentru un avocat imobiliar în colegiu, atunci când absolvi școala de drept, puteți reînvia relația și puteți obține un loc de muncă.
  • Partea 2 din 6:
    Aplicarea la școala de drept
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 4
    1. Înregistrați-vă pentru LSAT. LSAT este oferit de patru ori pe an, în iunie, septembrie, decembrie și februarie. Este oferit sâmbătă. Există sesiuni speciale pentru cei care observă un Sabbat de sâmbătă.
    • Creaza un cont gratuit La școala de drept Admitere Ajutor ("LSAC").
    • Găsiți o dată și o locație de testare. Pentru a face acest lucru, începeți pe site-ul web al site-ului web al școlii LSAC. Ultima dată de a lua examenul pentru admiterea de toamnă este de obicei septembrie / octombrie. Este posibil să puteți lua testul din decembrie sau februarie, dar, până atunci, multe școli de drept vor fi deja umplute cele mai multe clase.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 5
    2. Studiu pentru LSAT. LSAT este probabil cel mai important factor din aplicația școlii dvs. de drept, deci luați-o în serios. Testează citirea înțelegerii, raționamentul analitic și raționamentul logic. Companiile de testare de testare oferă îndrumător, dar puteți studia și pe cont propriu.
  • Biblioteca locală sau librăria dvs. ar trebui să aibă copii ale examenelor vechi LSAT. Găsiți cele mai recente pentru a lua ca examene de practică.
  • LSAT este marcat pe o scară de la 120-180, 180 fiind cea mai mare. Pentru a intra într-o școală de drept acreditați, încercați să obțineți un scor în jurul celui de-al cincizii, care este în jurul unui 152.
  • Imagine intitulată scor mai mare pe Pasul LSAT 14
    3. Stați pentru testare. LSAT cuprinde cinci secțiuni de alegere multiple și un eseu necorespunzător. Patru dintre cele cinci secțiuni de alegere multiple contorizează spre scorul dvs. Cea de-a cincea este experimentală și nu este luată în considerare spre scorul dvs. Nu veți ști în prealabil ce secțiune este experimentală.
  • Citiți mai mult timp pe regulile de testare, astfel încât să le puteți urmări în scrisoare. Nerespectarea regulilor nu vă poate descalifica testul.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 7
    4. Luați în considerare reluarea LSAT. Puteți lua LSAT de mai multe ori. Școlile pot alege să accepte scorul dvs. mai înalt sau pot alege să medieze cele două.Trebuie să plătiți de fiecare dată când luați testul.
  • În medie, beneficiarii de testare sunt capabili să-și mărească scorul doar două până la trei puncte pe o re-luare. Este posibil să nu doriți să reluați testul, cu excepția cazului în care scorul dvs. a fost mult sub ceea ce ați înregistrat pe examenele de practică.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 24
    5. Înregistrați-vă la serviciul de asamblare a creditului (CAS). Toate școlile de drept utilizează CAS. Le veți trimite transcrierile, scrisorile de recomandare și evaluarea. CAS creează un pachet pe care îl trimite la fiecare școală de drept pe care o aplicați. Serviciul necesită o taxă.
  • Asigurați-vă că ați primit toate documentele la CAS în timp util. O școală de drept nu va trece la aplicația dvs. până când nu are pachetul dvs. de la CAS.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 9
    6. Cereți profesorilor pentru scrisori de recomandare. Întrebați mai devreme. Uneori profesorul sunt de acord, dar apoi uitați ca fiind ocupați. Cereți numai profesorilor pe care sunteți sigur că puteți scrie o scrisoare de recomandare pozitivă și nu apăsați dacă facultatea sunt ezitante. Un profesor ezitant ar putea scrie o scrisoare slabă de recomandare.
  • De asemenea, gândiți-vă de a obține scrisori de la angajatori. Dacă ați lucrat cu jumătate de normă pentru un avocat imobiliar, atunci o scrisoare detaliată de la angajatorul dvs. ar putea ajuta și aplicația dvs.
  • Este posibil ca unele recomandări să fie solicitate să completeze scrisoarea. Trimiteți un memento prietenos cu email sau opriți-vă la chat.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 10
    7. Scrieți declarația personală. Școlile de drept au nevoie de scrierea unei declarații scurte (aproximativ 500 de cuvinte), pe un subiect al alegerii dvs. Doriți declarația dvs. personală să fie angajată, fără erori și scurt.
  • Urmeaza direcțiile. Dacă școala dorește să scrieți pe un anumit subiect, scrieți pe acest subiect. De asemenea, dacă vă dau o limită de cuvânt, rămâneți la limită. Trecând, chiar și câteva cuvinte, vă poate dăuna șansele de admitere.
  • Simțiți-vă liber să scrieți despre interesul dvs. în dreptul imobiliar. Cu toate acestea, este o idee bună să scrieți doar pe subiect dacă aveți ceva semnificativ să spuneți. Cele mai bune declarații personale se bazează adesea pe anecdote, deci scrieți despre legea imobiliară dacă aveți o experiență cu ea.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 11
    8. Proiect de addendumuri necesare. Un addendum poate ajuta la explicarea ceva care arată rău în cererea dvs. Oferă un context pentru orice informație care ar putea ridica "steaguri roșii" în ochii membrilor Comitetului de admitere.
  • Steagurile roșii includ condamnări penale, pedeapsă pentru înșelăciune sau plagiat sau semestre cu grade foarte scăzute.Un addendum ar putea clarifica de ce un scor LSAT este mult mai mare decât altul. Nu uitați să explicați în addendumul dvs., nu faceți scuze.
  • Addendumul dvs. nu trebuie să fie lung. De exemplu, ați putea pur și simplu să menționați "Aș dori să vă explic de ce primul meu scor LSAT este de 20 de puncte mai mic decât al doilea meu. Cu două zile înainte de primul examen, am contractat gripa. De când mi-a fost frică că anularea ar duce la faptul că nu pot să se aplice la școala de drept în acest an, am plecat și am luat examenul, deși am fost bolnav. În timpul celui de-al doilea examen, m-am simțit mult mai bine și am marcat mai mult de mediile mele pe examenele de practică."
  • Partea 3 din 6:
    Alegerea unei școli de drept
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 14
    1. Utilizați GPA și scorul dvs. LSAT pentru a găsi școlile corespunzătoare. Puteți măsura probabilitatea dvs. de a obține admiterea la anumite școli prin utilizarea Calculator LSAC. Introduceți GPA-ul dvs. de licență și scorul LSAT pentru a vă vedea șansele la orice școală de drept acreditați ABA.
    • Dacă aveți 3.5 GPA și un LSAT 155, atunci aveți o șansă de 80% de a intra în școala de drept Brooklyn, dar doar o șansă de 50% de a intra în școala de drept Pittsburgh.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 18
    2. Acordați atenție locației. Cu excepția cazului în care participați la o școală de top 20, probabil că veți fi practicați în zona în care ați participat la școala de drept. Majoritatea școlilor de drept își plasează absolvenții în comunitatea juridică locală. În consecință, ar trebui să acordați atenție locației școlii și asigurați-vă că vă simțiți confortabil să trăiți acolo.
  • Ar trebui să întrebi întotdeauna orice școală de drept potențial pentru statisticile sale de plasare a locurilor de muncă. Acordați atenție numărului de studenți care primesc "locuri de muncă cu normă întreagă care necesită un JD" după absolvire. Aceasta este cea mai relevantă statistică. Alte statistici, cum ar fi "cei care lucrează cu normă întreagă", ar putea include oameni care lucrează cu normă întreagă într-un loc de muncă care nu necesită o diplomă de drept.
  • Imagine intitulată Calcularea costurilor de închidere Pasul 10
    3. Comparați costurile. Așa cum comparați școlile de drept, trebuie să acordați întotdeauna atenție costurilor. Școala de școală de drept depășește acum 40.000 de dolari pe an la multe școli de drept privat. Factoring în cheltuielile de viață, ați putea împrumuta aproape de 200.000 de dolari pentru a finaliza o diplomă de trei ani.
  • Pregătirea pentru elevii de drept în afara statului este adesea comparabilă cu școlarizarea unei școli private. Dacă doriți să vă mutați la un stat și sperați să vă calificați ca rezident în statul, contactați biroul de admitere al școlii de drept pentru informații.
  • Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 4
    4. Uită-te la clinici imobiliare. O modalitate excelentă de a obține o experiență juridică în timp ce în școala de drept este de a participa la o clinică. Multe școli de drept au clinici în care studenții reprezintă clienți cu venituri mici, în timp ce sub supravegherea unui membru al facultății. Unele școli de drept oferă clinici imobiliare sau au institute imobiliare. Aceste școli includ școala de drept Brooklyn și școala de drept John Marshall.
  • Într-o clinică imobiliară, studenții pot reprezenta plăci de cooperare cu venituri mici sau alte non-profituri. Elevii vor ajuta la închiderea unităților de împrumut și co-op, reuniunile acționarilor și redactarea prin lege sau amendamentele de închiriere.
  • Imaginea intitulată Scrieți un e-mail solicitând un stagiu Pasul 2
    5. Găsiți școli cu o concentrare imobiliară sau un certificat. Curriculumul de bază pentru studenții de primul an este destul de mult la orice școală de drept, dar după primul an, clasele disponibile ar putea fi foarte diferite. Multe școli de drept oferă o concentrare imobiliară sau un certificat. Aceste școli vor oferi multe elective de nivel superior în domenii precum regulamentul privind utilizarea terenurilor, bunurile imobiliare de bază și avansate, dreptul construcției și dreptul municipal.
  • Imaginea denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 17
    6. Aplicați la mai multe școli de drept. Aplicarea la mai multe școli mărește șansele de a fi acceptat. Dacă nu intrați în nici o școală, atunci va trebui să așteptați un an înainte de a aplica.
  • Partea 4 din 6:
    Câștigând gradul dvs. de drept
    1. Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 19
    1. Luați cursuri necesare. Dacă nu participi la un program accelerat sau part-time, școala de drept va dura trei ani. În primul an, veți lua cursuri de fundație în materiile, contractele, proprietatea, procedura civilă, dreptul penal și dreptul constituțional.
    • S-ar putea să ajungeți la luarea unor clase cu aceiași oameni. Continuați să cunoașteți "secțiunea", deoarece acești oameni pot fi sursa oportunităților de carieră și contactele pe drum.
  • Imaginea intitulată Fii un bun student colegiu pas 1
    2. Faceți prieteni. Școala de drept poate fi foarte izolată, deoarece toți studenții se străduiesc să facă tot ce pot pentru a stăpâni materiale complexe, dificile. Veți petrece mult timp în bibliotecă. Asigurați-vă că ați pus periodic cărțile departe și încercați să întâlniți alți oameni. Alăturați-vă unei ligi sportive sau unei organizații studențești doar pentru a vă relaxa.
  • O altă modalitate bună de a întâlni oameni este să se alăture unui grup de studiu. În plus față de comediradă, veți primi, de asemenea, ajutor cu pregătirea examenului, împărtășiți note și schițe și aveți un grup de oameni care să vorbească prin probleme juridice dificile cu.
  • Dacă vă alăturați unui grup de studiu, totuși, lipiți cu el. Nimeni nu-i place oamenii care se alătură unui grup doar pentru a renunța după o lună.
  • Imagine intitulată menține un GPA ridicat în Colegiul Pasul 6
    3. Studiu greu. Notele dvs. vă vor urmări în jurul întregii cariere. Deși importanța clasei scade în timp, clasele slabe ar putea să vă țină blocate din locuri de muncă, cel puțin inițial.
  • Dacă doriți să practicați legea imobiliară la o firmă mare, atunci faceți bine în clasele dvs. de 1L este critică. Firmele mari vor angaja asociații de vară pe baza claselor dvs. de 1L. Dacă doriți să lucrați la o firmă mare sau internă la o corporație mare, atunci ar trebui să planificați să obțineți grade în partea de sus a clasei dvs.
  • Pentru a obține o idee despre cât de bine trebuie să faceți pentru a fi competitivi cu angajatorii mari, vizitați biroul de servicii de carieră și întrebați ce firme sau corporații mari vin în campusul dvs. pentru a intervieva. Serviciile de carieră ar trebui să aibă, de asemenea, informații despre GPA necesare pentru a fi angajate de aceste firme mari.
  • Imaginea denumită devine un avocat de brevete Pasul 7
    4. Intern cu un avocat imobiliar. Unele școli de drept ajută la plasarea studenților cu un avocat imobiliar, fie la o companie de asigurare de titlu, fie la o firmă de avocatură. Elevii vor ajuta cu o varietate de sarcini, cum ar fi titlul, închiderea, contractul și alte probleme.
  • Externshipurile pot fi luate pentru credit. Dacă școala dvs. nu permite externships pentru a lucra cu un avocat imobiliar, atunci ați putea să vă gândiți la lucrul cu jumătate de normă după 1L de ani.
  • Imagine intitulată Selectați un avocat privind impozitul pe proprietate Pasul 7
    5. Lucrează ca asociat de vară pentru un avocat imobiliar. În timpul verii, puteți lucra pentru avocați ca un funcționar sau un asociat de vară. Ar trebui să începeți să căutați aceste oportunități în semestrul de primăvară. Firmele mai mari vor face publicitate prin serviciile de carieră ale școlii. Cu toate acestea, puteți trimite, de asemenea, o copie a CV-ului dvs. și a transcripției și puteți întreba dacă este disponibilă o poziție.
  • Deși puteți fi plătit, banii nu ar trebui să fie scopul principal al unui loc de muncă de vară. În schimb, ar trebui să începeți să vă construiți reputația. Asigurați-vă că faceți cea mai bună lucrare.
  • Dacă faceți o muncă bună, atunci angajatorul dvs. vă poate aminti mai târziu când căutați un loc de muncă. Asigurați-vă că ați atârnat informații de contact, cum ar fi numere de telefon sau e-mailuri și trimiteți un e-mail ocazional pentru a verifica sau a spune "Bună."
  • Asigurați-vă că obțineți o experiență de scriere în locurile de muncă de vară. Angajatorii solicită, de obicei, un eșantion de scriere atunci când aplicați pentru un loc de muncă și este mai bine să aveți un eșantion de scriere "real", cum ar fi un contract pe care l-ați ajutat la proiectul unui angajator, decât ceva scris pentru o clasă de scriere legală.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 23
    6. Treceți pe MPRE. Examenul de responsabilitate profesională multidată (MPRE) este obligat să practice în toate cele trei jurisdicții în Statele Unite. Examenul este alcătuit din 60 de întrebări, care testour cunoașterea eticii juridice. Veți lua examenul în cel de-al treilea an al școlii de drept.
  • Partea 5 din 6:
    Obținerea licenței dvs. de drept
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 28
    1. Solicitați admiterea la un bar de stat. Fiecare bara de stat admite propriile sale avocați și administrează propriul său examen de bar. Contactați bara de stare în care doriți să faceți acest lucru. Acestea vă vor oferi o listă a măsurilor necesare pentru a le lua.
  • Imagine intitulată Obțineți Licența dvs. imobiliară Texas Pasul 3
    2. Înregistrați-vă pentru examenul de bare. În aproape fiecare stat trebuie să treci un examen scris înainte de a putea fi admis la bar. Examenul include în mod obișnuit o porțiune de eseu, precum și un test de alegere multiplă.
  • Examenul de bare este de obicei oferit de două ori pe an. Există, de obicei, un examen de vară (oferit în iunie sau iulie) și un examen de iarnă (oferit de obicei în februarie). Dacă trebuie să luați examenul de bare, trebuie să plătiți de fiecare dată când o luați.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 29
    3. Pregătiți-vă pentru examenul de bare. Va trebui să vă pregătiți extensiv pentru examenul de bare. Majoritatea oamenilor încearcă să ia un curs de pregătire de bar, care de obicei se desfășoară timp de câteva luni. Costurile pot ajunge la câteva mii de dolari.
  • Dacă nu vă puteți permite un curs complet de pregătire, atunci ați putea dori să căutați ghiduri vechi de studiu publicate de companiile de la Bar Prep. Mulți oameni vinde ghiduri vechi pe eBay și alți comercianți cu amănuntul online.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 31
    4. Completați sondajul de fundal. În plus față de trecerea examenului de bare, trebuie, de asemenea, să treceți un caracter de caracter și fitness. Voi inițiați revizuirea prin completarea unui sondaj detaliat privind istoricul dvs. de angajare, istoria educațională și istoria penală / financiară.
  • Problemele comune cu caracterul și fitness includ condamnări penale, iresponsabilitate financiară (cum ar fi falimentul) și acuzațiile de plagiat. Acestea nu vă pot bloca complet de admitere, ci să fiți pregătiți să le discutați cu Comitetul de caracter și fitness. Dacă ceva pare suspect comitetului, vă va suna la un interviu.
  • Fiți întotdeauna cinstiți la completarea sondajului de fundal. Este mai bine să fiți în față decât să încercați să ascundeți ceva și să vă prindeți.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 30
    5. Stați pentru examinarea barului. Examenul de bare este de obicei un examen de două zile. O zi constă într-un examen cu mai multe opțiuni care acoperă subiecte precum contracte, lege constituțională, drept penal, dovezi și delicte. A doua zi va fi alcătuită din eseuri pe teme specifice de stat.
  • Va dura câteva luni pentru a primi scorul dvs. În Illinois, de exemplu, cei care iau examenul în iulie nu vor primi rezultatele lor până în primele două săptămâni din octombrie.
  • Partea 6 din 6:
    Obținerea unui loc de muncă ca avocat imobiliar
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat sportiv Pasul 33
    1. Interviu în campus. Dacă doriți să practicați imobiliare cu o mare firmă de avocatură sau cu o corporație mare, atunci probabil că va trebui să vă înscrieți pentru interviuri pe campus (OCI) și interviul. Înainte de începerea anului 2, întreprinderile de avocatură și corporațiile mari intervievați pentru pozițiile asociate de vară la firma (sau în interiorul lor) pentru următoarea vara următoare. Dacă vă plac, probabil că vor extinde o ofertă pentru a vă alătura după absolvire.
    • Biroul de servicii de carieră va trimite cerințe detaliate pentru participarea la OCI, cum ar fi pregătirea unui CV și comandarea copiilor transcrierii dvs. Asigurați-vă că urmați toate politicile la literă, altfel ați putea fi interzis să participați la interviuri.
  • Imagine intitulată Studiu pentru un examen în limba engleză în ultimul minut Pasul 14
    2. Căutați online pentru postări de locuri de muncă. Firmele mai mici promovează adesea online. Puteți verifica Craigslist, agregatori de locuri de muncă ca într-adevăr.COM, și cu Asociația Baroului de Stat, care poate avea o consiliu de muncă. Vi se va cere să transmiteți un CV, o scrisoare de intenție și un eșantion de scriere, astfel încât cei gata să meargă.
  • Firmele mai mici doresc adesea solicitanții să fi trecut deja examenul Baro, astfel încât să nu puteți căuta aceste locuri de muncă până când aveți rezultatele examenului de bare.
  • Image denumită să fie un avocat în următorii 7 ani Pasul 31
    3. Configurați interviuri informaționale. O altă modalitate de a găsi locuri de muncă este să se întâlnească cu avocații pentru interviuri informaționale. După ce ați luat examenul de bar, ar trebui să identificați avocații imobiliari ale căror practici pe care doriți să le aflați mai multe despre. Scrierea unei scrisori (nu un e-mail) și introduceți-vă. Asigurați-vă că ați menționat cine ți-a dat numele.
  • În scrisoare, afirmă în mod explicit că nu cereți un loc de muncă. Veți primi un răspuns mai bun în acest fel. Scopul interviului este de a crea un contact inițial. Dacă faceți o impresie bună, avocatul vă poate aminti mai târziu pentru un loc de muncă cu normă întreagă sau pentru munca contractuală cu fracțiune de normă.
  • Elaborați cel puțin cinci întrebări cu privire la practica avocatului și să fiți angajați în timpul întâlnirii. Luați note și întrebați întrebări ulterioare.
  • Întrebați avocatul dacă știe pe oricine altcineva cu care vă puteți întâlni. Asigurați-vă că trimiteți o notă de mulțumire după aceea.
  • Imaginea intitulată Fii un avocat de succes Pasul 9
    4. Contactați foștii angajatori. Dacă nu găsiți un loc de muncă după trecerea barului, re-conectați-vă cu avocații pe care ați lucrat-o în timpul verii sau cu part-time în timpul anului școlar. Ei pot avea o muncă de depășire pentru dvs., cum ar fi sarcinile de cercetare, revizuirea contractului sau închiderile pentru a participa.
  • De asemenea, puteți apela la rece alte avocații imobiliare și întrebați dacă au nici o lucrare de depășire. Dacă nu aveți un loc de muncă, ar trebui să vă concentrați cel mai mult pe construirea reputației dvs. și să nu fiți pretențioși despre cât de mult vă plătiți. Dacă faceți o muncă bună pentru salarii mici (sau chiar gratuit), atunci avocatul se poate întoarce la dvs. cu o muncă suplimentară.
  • Imaginea intitulată deveni un avocat de proprietate intelectuală Pasul 20
    5. Obțineți o primă slujbă. Chiar dacă legea imobiliară este visul tău, trebuie să începi cu o primă slujbă pentru a câștiga experiență legală (și pentru a plăti facturile). În mod ideal, ați putea lucra pentru un avocat de afaceri general, care poate face o activitate imobiliară ca o parte din practica sa. În caz contrar, veți avea nevoie de un fel de muncă legală pentru a obține o experiență legală.
  • Indiferent de primul dvs. loc de muncă, puteți încerca să obțineți experiență de drept imobiliar în timpul liber. De exemplu, puteți face o muncă pro bono. Voluntar la o organizație de asistență juridică locală și ajută non-profiturile cu litigiile lor de contract, închiderea imobiliară și alte probleme juridice.
  • De asemenea, ați putea spori familiaritatea cu problemele imobiliare prin scrierea articolelor de bare cu privire la legea imobiliară, oferind seminarii întreprinderilor mici pe probleme imobiliare sau ședinței pe o consiliu de administrație locală care gestionează utilizarea terenurilor și zonarea.
  • Imagine intitulată închiriază un avocat de încercare Pasul 13
    6. Crește-ți reputația. Ca și în cariera dvs., asigurați-vă că vă ridicați profilul oferind cursuri de învățământ juridic continuu, aderarea la comitetele de asociere Bar și să se alăture asociațiilor de bare imobiliare. Multe state, cum ar fi Illinois, au o asociație de avocați imobiliari. Membrii sunt invitați la evenimente și seminarii și lucrează împreună pentru a aborda preocupările profesiei.
  • De asemenea, puteți căuta certificarea consiliului de administrație în dreptul imobiliar, dacă statul dvs. o oferă. Ohio, de exemplu, oferă două certificate de specialitate în domeniul imobiliar, unul în drept de proprietate imobiliară, comercial și industrial și cealaltă în drept imobiliar - drept rezidențial.
  • Pentru a câștiga certificarea, avocații trebuie să demonstreze că aceștia dedică o parte semnificativă din practica lor în dreptul imobiliar, să ia cursuri avansate în domeniu și să trimită referințe. În multe state, ei trebuie, de asemenea, să treacă un examen scris.
  • sfaturi

    Întrebați unul dintre profesorii dvs. care au practicat legea imobiliară în trecut pentru sugestii pe care clasele vor fi cele mai utile unui viitor avocat.
  • Cheia pentru obținerea unui loc de muncă este să vă întâlniți cât mai mulți oameni și să fiți dispuși să lucrați pentru bani puțin sau deloc inițial. Reputația dvs. este cel mai bun activ și, începând, nu aveți o reputație reală. Întotdeauna faceți tot ce este mai bun și fiți deschis la noi oportunități de lucru.
  • Avertizări

    Costul școlii de drept continuă să încetinească în timp ce piața muncii rămâne saturată cu avocați. Trebuie să vă gândiți cu atenție dacă școala de drept este o investiție solidă pentru dvs. înainte de a vă înscrie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar