Cum să găsiți un avocat maritim

ADMIRALTY Legea, care se numește și legea maritimă, este legată de acțiunile, rănile sau infracțiunile care au loc pe apele navigabile, care sunt corpuri de apă folosite pentru transport sau comerț. Legea maritimă cuprinde o varietate de domenii de drept, inclusiv vătămări corporale, răspunderea produselor, compensarea lucrătorilor și legea comercială și contractuală. La căutarea unui avocat maritim, este important să identificăm mai întâi tipul de muncă legală sau afirmația pe care o aveți și apoi să alegeți un avocat maritim specializat în domeniul dvs. specific de drept.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea cererii dvs. maritime / admiralității
  1. Imagine intitulată Ajutor Colaboratorii își îndeplinesc termenele limită la pasul 1
1. Determinați tipul de revendicare legală sau munca legală pe care o aveți. Pentru a identifica tipul de avocat maritim de care aveți nevoie, trebuie să identificați mai întâi problema juridică subiacentă. De exemplu, ați putea avea o cerere de rănire, încălcarea contractului sau o revendicare împotriva angajatorului dvs. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de un specialist în contractul maritim pentru a vă revizui contractele de expediere sau contractele cu barca. Este important să se localizeze un avocat maritim care să se specializeze în domeniul legii specifice nevoilor dvs.
  • Imaginea intitulată Pregătiți-vă mental pentru un spectacol de cal 4
    2. Decideți dacă nevoile dvs. legale sunt legate de afacerea dvs. Legea maritimă reglementează practicile comerciale legate de transport, navigația sau orice alte practici comerciale care sunt legate de munca care se bazează pe funcționarea unei nave. Acest lucru ar putea include angajarea unei barci de charter pentru plăcere sau intrarea în contracte de transport maritim cu o firmă de transport maritimă majoră.
  • Dacă sunteți în căutarea unui avocat care întocmește sau comentarii contracte, ar trebui să căutați pe cineva care are o specialitate în domeniul comerțului maritim și / sau al contractelor.
  • Dacă disputa dvs. este legată de o încălcare a contractului, eu.E. Cineva nu a reușit să-și susțină obligațiile în temeiul unui acord scris referitor la expedierea sau utilizarea comercială a unei barci, veți avea nevoie de un avocat maritim care să se specializeze în legea contractelor și este un avocat de încercare experimentat.
  • Imaginea intitulată Fii în siguranță, fii tu și încă mai ai distracție în etapa de liceu 4
    3. Luați în considerare sursa vătămării dvs., dacă este cazul. Dacă sunteți rănit în timp ce lucrați la o barcă sau ca pasager, este posibil să aveți o reclamație în temeiul legii maritime legate de vătămarea corporală. În timp ce aceste acțiuni sunt similare acțiunilor de vătămare care se întâmplă pe teren, acțiunile sunt guvernate de organele separate de legi și reguli.
  • Pretențiile prejudiciului pot apărea de la accidentele de navigare.
  • Întreținerea neglijentă a unei nave sau a unei barci.
  • Acțiunile pot fi, de asemenea, legate de leziunile cauzate de produsele defecte, cum ar fi o funcționare defectuoasă a jet de schi. Acest domeniu de drept este cunoscut sub numele de legea privind răspunderea la produse.
  • Marinarii sau alți lucrători maritim pot suferi un prejudiciu în timp ce lucrează.
  • Atâta timp cât persoana a fost lăsată în mod legal să fie la bordul navei și a suferit o vătămare din cauza neglijenței altcuiva, persoana respectivă poate avea o reclamație în temeiul legii de vătămare corporală sau a răspunderii maritime.
  • Atunci când alegeți un avocat, trebuie să alegeți un avocat experimentat de studiu maritim, care să fie specializat în domeniul aplicabil al legii, cum ar fi răspunderea personală sau răspunderea produselor.
  • Imagine intitulată Supătare de întâlniri de afaceri Pasul 23
    4. Amintiți-vă dacă lucrați când lucrați când ați rănit. Legea maritimă are statute specifice care guvernează modul de gestionare a rănilor angajaților care apar în cursul angajării persoanei respective. Un angajat rănit în timpul muncii din cauza neglijenței angajatorului său poate avea o reclamație în temeiul Legii Jones. Această lege federală reglementează leziunile care au avut loc în cursul angajării unei persoane în timp ce lucrau la o navă în navigație.
  • În funcție de faptul că lucrați ca marinar, Longshoreman sau pe o platformă petrolieră, există legi diferite care guvernează acțiunile angajaților pentru rănile suferite în timpul lucrului.
  • Dacă ați fost răniți în timpul angajării legate de o barcă sau cu alte locuri de muncă maritime, este important să căutați un avocat maritim care să se specializeze în cazurile de compensare ale lucrătorului.
  • Partea 2 din 3:
    Localizarea unui avocat maritim
    1. Imagine intitulată Actualizați un plan de afaceri de zi Pasul 2
    1. Efectuați o căutare a unui director juridic. Deoarece legea maritimă este o specialitate juridică mai puțin comună și datorită numărului de specializări din cadrul legii maritime, ar trebui să începeți căutarea avocatului dvs. utilizând un director juridic, cum ar fi baza de date Martindale-Hubbell. Această căutare online vă permite să vizualizați avocații după regiune și de specialitatea în legea maritimă. De asemenea, vă permite să căutați prin specializări maritime, cum ar fi compensarea finanțelor sau a lucrătorilor. Acest tip de căutare ar trebui să contribuie la raționalizarea primei etape de localizare a unui avocat maritim.
  • Imaginea intitulată arata ocupat chiar și atunci când tu
    2. Examinați clasamentul firmei de avocatură maritimă. Odată ce ați identificat o serie de firme de avocatură care gestionează tipul dvs. specific de revendicare maritimă, puteți să vă uitați la clasamentele firmei de avocatură online, cum ar fi cele efectuate de noi știri, pentru a vedea ce firme de drept din zona dvs. sunt bine considerate. Alegerea unei firme de avocatură de rang înalt poate fi deosebit de importantă pentru cazurile comerciale mari, unde reputația firmei de avocatură vă poate ajuta în negocierile dvs.
  • Dacă aveți o plângere mai mică sau aveți resurse limitate, este posibil să nu fie în interesul dvs. de interes pentru a selecta o firmă de avocatură mare, de rang înalt pentru a vă reprezenta.
  • În aceste cazuri, mai degrabă decât să se bazeze pe clasamente, ar trebui să contactați asociațiile de stat și locale, asociațiile juridice maritime și interviul potențialilor firme de avocatură și avocați (după cum sa discutat mai jos).
  • Imaginea intitulată Găsiți libertatea în viața dvs. Pasul 9
    3. Consultați cu asociațiile legale maritime. Pe lângă căutarea directoarelor legale și a clasamentelor avocatului, puteți contacta asociațiile de drept maritim specifice pentru a vă ajuta să găsiți un avocat maritim în zona dvs. Aceste asociații sunt completate cu membri care practică în primul rând legea maritimă. Prin contactarea unei asociații de drept, cum ar fi Asociația de Drept Maritime din Statele Unite, organizația vă poate îndruma la resursele juridice legate de maritime, precum și la avocați.
  • Imaginea intitulată crește ca partener de relații (pentru femei) Pasul 20
    4. Contactați asociațiile de bare juridice locale sau de stat. În general, asociațiile de bare locale sau de stat oferă servicii de recomandare de avocați pentru persoanele care caută un avocat. Puteți contacta o asociație locală sau de stat și solicitați numele avocaților din zona dvs. care practică legea maritimă. De asemenea, puteți întreba dacă oricare dintre avocații identificați au fost vreodată sancționați de Asociația Baroului sau dacă s-au depus vreodată plângeri împotriva lor.Asociația Baroului American are o listă de informații de contact de stat de stat pentru asociațiile de stat și locale pe site-ul său web.
  • Imaginea intitulată Fii în siguranță, fii tu și încă mai ai distracție în partea de liceu 3
    5. Cereți o trimitere de la familie și prieteni. Spre deosebire de alte domenii de drept, majoritatea oamenilor nu vor fi angajat un avocat maritim. Cu toate acestea, dacă sunteți parte a unei comunități de navigație sau a familiei și a prietenilor dvs. sunt implicați în transportul maritim sau în alte industrii legate de maritime, acestea vă pot oferi numele unui avocat maritim pe care îl foloseau.
  • Chiar dacă sunteți în căutarea unei alte specialități juridice maritime de la avocat la care v-ați referit, poate fi util să contactați acel avocat și să cereți o trimitere la altcineva.
  • Majoritatea avocaților au o rețea de avocați în specialități separate cărora li se adresează cazurile.
  • Imagine intitulată Actualizați un plan de afaceri de zi Pasul 8
    6. Creați o listă a potențialilor avocați maritim. Odată ce ați identificat mai mulți avocați maritim care par să lucreze în specialitatea de care aveți nevoie, ar trebui să creați o listă a acestor avocați. Următorul pas este să examinăm mai îndeaproape fiecare avocat pentru a vedea cine ar fi cel mai potrivit pentru cazul dvs., personalitatea dvs. și bugetul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea unui avocat maritim
    1. Imaginea intitulată Găsiți libertatea în viața dvs. Pasul 8
    1. Examinați acreditările avocaților. Odată ce ați restrâns lista potențialilor avocați maritimi, doriți să examinați îndeaproape site-ul lor și biografiile avocatului individual. Doriți să vă asigurați că legea maritimă este o parte semnificativă a practicii regulate ale avocatului și nu doar una dintre multe domenii de drept în care avocatul se ocupă de cazuri. La revizuirea biografiilor individuale ale avocatului, căutați următoarele:
    • Lista de avocați legea maritimă sub domeniile sale de practică?
    • Avocatul listează o specialitate specifică de drept maritim?
    • Avocatul a participat la o școală de drept cu un program puternic de drept maritim? Există mai multe școli cunoscute pentru specialitatea lor de drept maritim, inclusiv școlile de drept de la Universitatea din Miami, Universitatea Tulane și Universitatea de Stat din Louisiana.
    • Avocatul a primit o specializare în legea maritimă? Unii avocați, în special dacă nu au studiat legea maritimă, pot obține un grad juridic dincolo de medicul lor Juris (JD), cunoscut sub numele de LLM. Aceasta este o diplomă de masterat într-o anumită zonă de drept, cum ar fi legea maritimă. Deși acest lucru nu este obligat să practice legea maritimă, poate fi un factor pe care îl considerați în alegerea unui avocat.
    • Are avocatul listează din trecut cazurile maritime pe care le-a ocupat cu succes? Avocații care promovează o expertiză într-un domeniu de drept vor lista, uneori, cazurile pe care le-au tratat cu succes pe site-ul lor.
  • Imaginea intitulată scoateți rapid telefonul Pasul 5
    2. Contact asociații de bare de stat. Dacă nu ați făcut deja acest lucru (după cum sa discutat mai sus), trebuie să contactați Asociația Baroului de Stat în Statul că avocatul practică legea și întrebați dacă cineva a depus plângeri împotriva avocaților cu care intenționați să lucrați. În timp ce o plângere nu ar trebui să excludă complet un avocat, poate fi un factor de luat în considerare atunci când decideți între doi avocați la fel de calificați.
  • Imaginea intitulată construi încredere într-o mică afacere Pasul 1
    3. Programează o întâlnire. După examinarea acreditărilor și verificării avocaților cu Asociația Baroului de Stat, ar trebui să restrângeți lista de avocați la primii trei potențiali candidați. Ar trebui să contactați apoi biroul fiecărui avocat și să faceți o întâlnire pentru a discuta cazul dvs. potențial.
  • Când faceți numirea, ar trebui să întrebați dacă avocatul oferă consultări gratuite cu potențialii clienți.
  • Dacă sunați la un caz de vătămare corporală asemănătoare maritimă, avocatul ar trebui să se întâlnească gratuit cu dvs.
  • Imagine intitulată Supătare de întâlniri de afaceri Pasul 18
    4. Faceți cunoștință cu avocatul. În ziua numirii dvs., doriți să ajungeți la aproximativ 10 minute mai devreme, astfel încât să aveți șansa de a evalua biroul și cum recepționerul vă tratează și alți apelanți sau vizitatori. Asigurați-vă că aduceți orice documente, fotografii sau alte informații relevante pentru cazul dvs. potențial. Când vă întâlniți cu avocatul, luați în considerare întrebarea următoarelor întrebări.
  • De cât timp ați practicat legea maritimă?
  • Cine este clientul tău tipic? Doriți să determinați dacă avocatul reprezintă, în general, indivizi sau întreprinderi similare cu dvs.
  • În medie, câte cazuri maritime se ocupă de un an? Ar trebui să urmați această întrebare întrebând: "Ce procent din practica dvs. generală este axată pe cazurile maritime?"
  • Întrebați dacă avocatul se ocupă de cazurile maritime specifice cazului dvs., cum ar fi vătămarea corporală maritimă, răspunderea produselor sau legea contractelor maritime.
  • Cu cine voi comunica despre cazul meu? Comunicarea este o parte importantă a relației avocatului-client și doriți să vă asigurați că veți avea acces la avocatul dvs. atunci când aveți întrebări sau îngrijorări.
  • Pe baza informațiilor pe care le-am furnizat, care este rezultatul probabil al cazului meu? Un avocat nu poate prezice rezultatul cazului tău. Punerea acestei întrebări, căutați un răspuns cinstit și deschis de la avocat.
  • Imagine intitulată apăra împotriva prejudecăților Pasul 4
    5. Discutați de acordul de taxe. În timpul întâlnirii inițiale cu avocatul, trebuie să discutați costul cazului și taxele și costurile avocatului. Dacă un avocat revizuiește sau redactează contracte, avocatul poate solicita să plătiți o anumită sumă în față pentru a acoperi costul comisioanelor și costurilor. Ar trebui să întrebați avocatul să detalieze rata orară pentru avocați și alții care lucrează la acest caz și să vă ofere o estimare pentru cheltuielile globale ale cazului.
  • Dacă căutați un avocat de vătămare corporală maritimă, cazul dvs. ar trebui să fie acceptat pe baza taxei contingente. Aceasta înseamnă că nu plătiți nimic în față, iar avocatul este compensat numai dacă câștigă sau stabilește cazul.
  • Dacă un avocat de vătămare corporală maritimă vă cere să plătiți pentru taxe în față, ar trebui să vorbiți cu un alt avocat.
  • Imaginea intitulată Protejați-vă după o casă de foc de casă 18
    6. Ia o decizie. După întâlnirea cu mai mulți avocați, ar trebui să decideți ce avocat să angajeze. La luarea acestei decizii, ar trebui să luați în considerare experiența avocatului, comportamentul, specializarea maritimă și acordul de taxe. Ar trebui să ai încredere în instinctele tale. Dacă v-ați simțit mai confortabil cu un avocat față de altul sau ați simțit că un avocat părea să aibă mai mult timp pentru dvs. decât ceilalți avocați, acest lucru ar trebui să cântărească în decizia voastră. Va trebui să lucrați și să aveți încredere în avocatul pe care îl alegeți, astfel încât este important să găsiți pe cineva cu care vă simțiți confortabil.
  • sfaturi

    Ar trebui să fii precaut de un avocat care să-l împuște imediat să-l angajezi imediat. Vrei cineva care recunoaște că ai nevoie de puțin timp pentru a lua o decizie și cine nu pare disperat pentru cazul tău.
  • Dacă nu vă întâlniți cu un avocat în timpul consultării inițiale, trebuie să alegeți un avocat diferit pentru a vă reprezenta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar