Cum să devii un cercetător juridic

Cercetătorii juridici ajută avocații în timpul procesului preventiv prin revizuirea, interpretarea și identificarea dreptului relevant și a precedentului cauzei pentru a răspunde unei întrebări specifice sau pentru a ajuta la rezolvarea unei probleme în litigiu. Pe lângă sarcinile de cercetare, cercetătorii legali, de asemenea, proiectează corespondența și anumite documente juridice, interacționează cu clienții și martorii și mențin anumite înregistrări. Formarea pentru a deveni un cercetător juridic este similară cu cea necesară pentru un paralegal.

Pași

Partea 1 din 3:
Dobândirea acreditărilor necesare
  1. Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 1
1. Câștigă un grad asociat. Cea mai obișnuită cale de angajare ca cercetător juridic este de a obține o diplomă de asociații. Aceste programe de doi ani sunt disponibile prin colegii comunitare, universități și online. Căutați un program care este acreditat de Asociația Baroului American.
  • Veți lua cursuri care vă pregătesc pentru o carieră legală de cercetare, cum ar fi formarea cu aplicații software legale, metodologia de cercetare juridică, scrierea juridică și terminologia și procedura de judecată.
  • În timp ce câștigați gradul dvs., încercați să participați la un program de stagiu, în care puteți obține o experiență practică, practică prin lucrul într-un cadru legal (cum ar fi o firmă) pentru un timp scurt pentru a vă completa studiul dvs. academic. Acest lucru nu numai că vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile tehnice, dar, de asemenea, vă va face un candidat mai atractiv pentru potențialii angajatori.
  • Imaginea intitulată deveni un pas de psihiatru 1
    2. Câștigă o diplomă de licență. Mulți angajatori - mai ales firme de avocatură sau departamente juridice guvernamentale - vor dori să aveți cel puțin o diplomă de licență de patru ani de a funcționa ca cercetător juridic în biroul lor. Unele școli oferă un grad de studii juridice care vă va pregăti pentru acest tip de muncă.
  • Nu trebuie să majorezi într-un fel de disciplină pre-drept pentru a urmări acest tip de carieră, totuși. Major în filosofie, economie, jurnalism, istorie, științe politice sau engleză sunt câteva alte tipuri de specializări care vă vor face un bun candidat.
  • Încercați să luați cursuri care acoperă dreptul american, dreptul constituțional, drept civil / penal, scrierea juridică și metodele de cercetare.
  • Imaginea intitulată deveni un băiat de piscină Pasul 2
    3. Obține o certificare paralegală. După ce obțineți o diplomă de asociații sau o diplomă de licență (mai ales dacă diploma de licență este într-un alt domeniu decât studiile juridice), acesta va fi util să obțineți certificarea dintr-o organizație profesională recunoscută, cum ar fi Asociația Națională a Asistenților Juridicali sau Alianța Americană de paralegali. Deși acest lucru nu este necesar pentru acest tip de angajare, acesta vă poate ajuta cu siguranță să vă distingă de alți solicitanți.
  • Va trebui să studiezi, să ia și să treci un examen care constă în întrebări cu mai multe opțiuni, potrivite și adevărate / false care măsoară cunoștințele despre comunicare, judecată și abilitățile analitice, etica, cercetarea juridică și legea substanțială.
  • Ar trebui să căutați un paralegal certificat ("Cp") sau asistent juridic certificat ("Cla") certificare.
  • Unii angajatori pot solicita în mod explicit acest tip de certificare. Indiferent dacă angajatorul solicită această certificare profesională, ar trebui să atrageți atenția asupra acestuia pe CV-ul dvs.
  • Image denumită deveni un avocat al drepturilor omului Pasul 8
    4. Câștigă un J.D. Acest grad de trei ani este obligat să devină avocat, iar unii angajatori (cum ar fi instanțele de stat sau federale) necesită acest grad pentru a fi angajat ca cercetător juridic. Acest grad vă va cunoaște cu abilități juridice mai aprofundate, cum ar fi analiza cazurilor, interpretarea statutară și conceptele mai largi care stau la baza legislației americane și a sistemului juridic american.
  • Acest grad poate fi totuși destul de scump și nu este necesar dacă doriți să lucrați strict ca cercetător juridic. Cu toate acestea, oferă o mare opțiune pentru avansarea carierei pe drum.
  • Imagine intitulată Obțineți un doctorat în teologie Pasul 1
    5. Câștigă o diplomă de masterat. Un alt grad de nivel superior pe care îl puteți câștiga pentru a vă face un candidat al cercetării juridice mai atractive este o diplomă de masterat în studii juridice. Acest tip de grad vă va permite să obțineți experiență specializată în una sau mai multe domenii ale legii, cum ar fi dreptul intelectual-proprietate sau drept corporativ, care vă poate organiza în afară de alți candidați cu educații mai generalizate.
  • Aceasta este o idee bună dacă știți ce fel de lege doriți să practicați sau sunteți pasionați de a lucra într-o anumită zonă a domeniului juridic.
  • Cu acest grad, veți putea, de asemenea, să-i învățați pe alții cum să deveniți paralegali sau asistenți juridici.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea abilităților necesare
    1. Imaginea intitulată deveni un avocat al drepturilor omului Pasul 1
    1. Dezvoltați-vă abilitățile de cercetare. După cum sugerează titlul postului, cea mai importantă abilitate pe care trebuie să o dezvoltați pentru a fi un cercetător juridic de succes este capacitatea dvs. de a efectua cercetări eficient și eficient. Vi se va cere să înțelegeți și să analizați diverse surse de drept (statut de stat și federal, ordonanțe locale, opiniile instanței etc.) și cunoașteți modul în care interacționează între ele (e.G., Această lege federală este supremă la dreptul de stat) pentru a răspunde la întrebările de cercetare care vă sunt atribuite.
    • De asemenea, veți fi responsabili pentru efectuarea de interviuri și investigații ca parte a sarcinilor dvs. de cercetare.
    • Cercetarea juridică este diferită de tastarea câtorva termeni sau o expresie în Google. Deoarece bazele de date legale de cercetare utilizate cel mai frecvent de firmele și departamentele legale (Westlaw și Lexisnexis) per Căutare, veți dori să știți cum să căutați eficient, luând ceva timp să vă gândiți la ceea ce aveți nevoie pentru a căuta, identificând termenii utile, și vizând căutarea dvs. cât mai strict posibil pentru a găsi informațiile de care aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 13
    2. Dezvoltați-vă abilitățile de scriere. După ce vă desfășurați cercetarea, trebuie să îl puteți prezenta într-o manieră clară, organizată și concisă a persoanei care ți-a atribuit sarcina de cercetare. Dezvoltarea capacității dvs. de a scrie cu precizie și eficient pentru a transmite informații este cea de-a doua importanță numai pentru capacitatea dvs. de a efectua cercetări în primul rând.
  • Imaginea intitulată obține un doctorat. În Fizica Pasul 20
    3. Dezvoltați-vă atenția asupra detaliilor. Aceasta este o altă abilitate importantă pentru oricine din domeniul juridic. Va trebui să acordați atenție faptelor specifice despre precedentul caz, cum ar fi data, jurisdicția și dispoziția ulterioară a cazului. Va trebui să utilizați forme adesea complicate de citare pentru a indica unde ați găsit un anumit statut sau altă informație. Va trebui să fiți precis cu produsele scrise, asigurându-vă că faptele unui anumit caz sunt prezentate cu precizie într-o mișcare sau scurt.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă în publicarea cărții Pasul 7
    4. Dezvoltați-vă abilitățile interpersonale. Probabil că veți lucra cu mulți oameni diferiți în cursul angajării dvs., cum ar fi avocații, clienții, martorii și personalul instanței. Va trebui să puteți menține relații bune cu oamenii din locul de muncă, repetați clienții și personalul instanței. De asemenea, va trebui să puteți face clienții să împărtășească informații personale, adesea sensibile cu dvs., astfel încât să vă puteți face treaba efectiv.
  • De asemenea, trebuie să fiți capabili să lucrați eficient ca parte a unei echipe, mai ales dacă intenționați să lucrați într-o firmă sau o funcție mai mare, unde diferite sarcini referitoare la același caz sunt delegate la diferite persoane, toți trebuie să lucreze în concert în timpul litigiilor proces.
  • Imaginea intitulată spune dacă soția dvs. este înșelătoare Pasul 5
    5. Dezvoltați abilitățile dvs. multi-tasking și organizaționale. Veți avea probabil multe cazuri diferite și sarcini de cercetare care vă sunt atribuite la un moment dat, adesea cu termenele limită rapide și adesea deplasate. Va trebui să puteți prioritiza anumite sarcini, să determinați cea mai bună ordine în care să vă completați munca și să vă mențineți toată munca (trecut, în curs și viitor) într-un mod în care puteți prezenta produsul muncii dvs. Se cere.
  • Imaginea intitulată deveni un editor Pasul 13
    6. Dezvoltați-vă abilitățile de calculator. În această epocă digitală, mult (dacă nu toți) de munca dvs. se va face pe un computer. Va trebui să fiți familiarizați cu modul de utilizare a software-ului legal de cercetare (cum ar fi Westlaw sau Lexisnexis), cum să accesați statutele și opțiunile de judecată online, navigați sistemele comune de operare, cum să utilizați software-ul de procesare a cuvintelor și e-mail și cum să utilizeze organiza și să mențină documente juridice utilizând baze de date digitale. Prin urmare, veți dori să vă asigurați că sunteți bine versat în aceste sarcini pentru a vă face un candidat atractiv pentru angajatori.
  • Majoritatea angajatorilor vă vor arăta cum să utilizați software-ul specific pe care îl folosesc atunci când începeți să angajați. Cu toate acestea, cunoștințele și experiența mai sus pe care o aveți, cu atât mai puține resurse pe care angajatorul va trebui să le dedice instruirii dvs., făcându-vă o închiriere mai atractivă.
  • Partea 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă ca cercetător juridic
    1. Imaginea intitulată Faceți o CV-ul Pasul 2
    1. Proiectarea unui CV de calitate. Odată ce ați obținut educația / certificările necesare, sunteți gata să începeți să căutați munca ca cercetător juridic. Primul pas ar trebui să fie să vă asigurați că CV-ul dvs. este scris în așa fel încât să vă maximizeze șansele de angajare. Evidențiați orice diplome și certificări relevante pe care le țineți, atrageți atenția asupra oricăror stagiu sau ocuparea forței de muncă asociate și menționați abilitățile care vor fi de interes pentru un angajator juridic (și anume, a demonstrat abilități în domeniul cercetării, scrierii și relațiilor interpersonale).
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 10
    2. Aflați cine angajează cercetători legali. Cercetătorii juridici sunt necesari pe întreaga piață juridică și pot fi angajați de oricine conducerea legală. De exemplu, multe agenții guvernamentale, firme de avocatură, birouri de congres sau legislative, corporații și chiar independenți au nevoie de serviciile unui cercetător juridic calificat. Cel mai adesea veți fi utilizați pentru a ajuta avocații cu cazurile pe care le au. Acest lucru va include deseori efectuarea de cercetări juridice în legile legale, reglementare și judiciare, astfel încât avocatul poate face argumente juridice pe baza a ceea ce găsiți.
  • Dacă aveți probleme cu găsirea unui loc de muncă ca cercetător juridic, încercați să vă extindeți căutarea. Serviciile dvs. sunt necesare într-o mulțime de zone și dacă sunteți dispus să lucrați oriunde veți găsi adesea un loc de muncă.
  • Imagine intitulată Fii un bancher Pasul 6
    3. Utilizați serviciul de plasament al școlii. Odată ce ați reluat reluarea dvs., un loc minunat pentru a începe să căutați un loc de muncă în calitate de cercetător juridic este de a atrage ajutorul școlii în găsirea unui loc de muncă. Vizitați Centrul de carieră al școlii și întâlniți cu un consilier de carieră. Spune-i sau ei ce fel de slujbă pe care o cauți și ar trebui să vă poată îndrepta în direcția cea bună.
  • Acestea ar putea avea chiar contacte care vă pot ateriza un interviu sau un interviu informațional care poate duce la un loc de muncă.
  • Imaginea intitulată deveni un terapeut respirator Pasul 7
    4. Aplicați la o gamă largă de poziții. Când solicitați angajarea în calitate de cercetător juridic, ar trebui să faceți tot posibilul pentru a aplica la o varietate de poziții și angajatori.Majoritatea asistenților juridici lucrează pentru firmele de avocatură, departamentele juridice corporative sau agențiile guvernamentale. Prin turnarea unei rețele largi, este mai probabil să găsiți un angajator care apreciază și poate face uz de abilitățile, educația și experiența dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un profesor de școală Pasul 19
    5. Conduce interviuri informaționale. Interviurile informaționale sunt conversații informale cu oamenii din domeniul dvs. de lucru. În timp ce nu sunt interviuri de angajare, ar trebui să le tratați ca și cum ar putea duce la un loc de muncă. Ca cercetător juridic, puteți căuta paralegali, specialiști în cercetare și avocați pentru a vorbi pentru a continua căutarea în carieră. Pentru a efectua un interviu informațional de succes:
  • Găsiți oameni să intervieveze. Căutați indivizi care ar fi dispuși și capabili să vorbească cu dvs. despre cariera unui cercetător juridic, inclusiv despre cum să obțineți un loc de muncă, cu cine să vorbească și căi de carieră comune oamenii iau. Căutați paralegali, specialiști în cercetare și chiar avocați. Discutați cu prietenii și familia dvs. și vedeți dacă ar putea cunoaște unii oameni pe care ați putea contacta. De asemenea, puteți contacta organizațiile direct și întrebați dacă au un cercetător juridic la personal. Citiți ziarul și vedeți dacă orice articole menționează cercetarea juridică și, dacă acestea fac, contactați subiectul articolului. În cele din urmă, contactați Asociația Alumni și întrebați despre persoanele care lucrează în domeniul cercetării juridice.
  • A pregati. Înainte de a contacta persoanele pe care le-ați găsit, trebuie să pregătiți o scurtă introducere care explică cine sunteți și de ce vă sunați. În plus, ar trebui să fiți pregătiți să efectuați interviul informațional în cazul în care persoana insistă.
  • Face contact. Când sunteți gata, trebuie să faceți contact fie prin apelarea sau trimiterea unui e-mail formal persoanei. Menționați cum ați primit numele și de ce vă sunați. Asigurați-vă că le spuneți că nu căutați un loc de muncă, dar pur și simplu doriți o șansă de a discuta câmpul. Cereți un timp convenabil pentru a vă întâlni în persoană și pentru a seta o întâlnire.
  • Conduce interviul. Când este timpul pentru interviu, rochie ca și cum ar fi un interviu de angajare și să fie gata să direcționeze conversația. Cereți întrebări deschise despre locul de muncă pe care persoana o are, cum au primit-o și ce cale au luat pentru a ajunge acolo. Dacă vorbiți cu un avocat, întrebați despre criteriile lor de angajare și despre ce caută într-un cercetător juridic. Asigurați-vă că ascultați cu atenție și luați note dacă aveți nevoie. Important, întrebați întotdeauna dacă au alți contacte pe care ar fi dispuși să vă prezinte.
  • Urmare. O zi sau două după interviu, urmăriți-vă cu persoana și mulțumiți-le pentru timpul lor. Lăsați-i să știe cât de apreciative sunteți pentru dorința lor de a vorbi. Păstrați legătura cu persoana și lăsați-i să știe cum utilizați informațiile pe care le-au dat.
  • sfaturi

    Dacă aveți deja experiență / educație într-un domeniu, cum ar fi asistența medicală, administrația de sănătate, justiția penală sau pregătirea fiscală, unii angajatori vă pot angaja ca cercetător juridic fără formare sau certificare suplimentară.
  • Un cercetător juridic poate lucra ca un freelancer, fie pentru o firmă, fie pe bază de contract.
  • Avertizări

    Un cercetător juridic nu poate da consultanță juridică, să stabilească taxe legale sau să prezinte un caz ca avocat în instanță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar