Cum să devii președinte al statelor unite

A deveni președintele Statelor Unite nu este o sarcină ușoară și necesită o cantitate incredibilă de muncă grea, dedicație și noroc. Cu toate acestea, dacă reușiți să realizați o astfel de faptă incredibilă, veți câștiga un loc în cărțile de istorie și veți câștiga ocazia de a ajuta milioane de cetățeni americani în moduri în care nimeni altcineva nu poate. Încercând mai devreme și gândiți-vă înainte de cariera dvs., puteți face o diferență reală în comunitatea dvs. și națiunii voastre.

Pași

Partea 1 din 5:
Îndeplinirea cerințelor de eligibilitate
  1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 1
1. Dovediți că sunteți cetățean american natural. Certificatul dvs. de naștere arată când și unde v-ați născut, deci veți avea nevoie de faptul că ați început procesul. Aceasta este o cerință de a evita influența străină, indiferent cât de mică este. Dacă v-ați născut în străinătate, puteți fi considerat un cetățean american dacă unul sau ambii părinți ai fost american în momentul nașterii tale.
  • Dacă nu vă puteți găsi certificatul de naștere sau aveți nevoie de unul nou, puteți Solicitați-o De la biroul de înregistrări vitale ale statului dvs.
  • Atâta timp cât sunteți cetățean american născut natural, sexul, religia și cultura dvs. nu au nici o influență dacă puteți fi sau nu președintele.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 2
    2. Turn 35 de ani. Când scriitorii originali ai Constituției se gândeau la cerințe, au vrut un președinte care ar fi înțelept și matur. Cerința de vârstă pentru președintele Statelor Unite este mai mare decât orice alt birou politic și încurajează persoanele care au experiență în guvern să se aplice.
  • Vârsta medie a unui președinte șezlong este de 55 de ani.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 3
    3. Trăiesc în Statele Unite timp de cel puțin 14 ani consecutivi. Aceasta înseamnă că trebuie să fi trăit pe solul american în ultimii 14 ani din viața ta sau mai mult. Puteți dovedi că ați trăit într-o zonă, arătând pașaportul curent sau certificatul dvs. de naștere.
  • Acest lucru este din nou pentru a evita influența străină și pentru a vă asigura că sunteți la curent cu politica din America.
  • Partea 2 din 5:
    Devenind un candidat potrivit
    1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 4
    1. Obțineți o mulțime de educație. În timp ce nu există cerințe educaționale sau experiență necesare în sine, majoritatea președinților au avut diplome avansate și au studiat legea sau afacerea înainte de a intra în politică. Ești cel mai bine să luați cursuri în istorie, sociologie, lege, economie și relații internaționale.
    • 31 de președinți au avut un fel de experiență militară, dar acest număr este foarte înclinat în trecut - nu este la fel de obișnuit ca și când a fost odată. Deci, în timp ce aderarea la armată este o opțiune, nu este o necesitate.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 5
    2. Alege un partid politic. Fiecare președinte rulează pe platforma partidului lor politic și va trebui să faceți o poziție dificilă pe care vă sprijiniți prin munca și cariera dvs. În timp ce aveți opțiunea de a vă transforma petrecerea în orice moment, ar trebui să începeți să cercetați politicile și să decideți care dintre ele par mai bine pentru dvs. cât mai curând posibil. Când vă înregistrați pentru a vota, puneți-vă partidul politic pentru a vă arăta sprijinul pentru el.
  • Principalele 2 partide sunt democrate și republicane, dar există și partide mai mici, cum ar fi Partidul Liberal și Partidul Verde care sunt mai mici și mai specifice.
  • Image denumită devenind președinte al Statelor Unite Pasul 6
    3. Căutați o carieră legată politic. Deși acest lucru nu este scris în cărți, în general speranță prezidențială începe în arena politică pe o scară mult mai mică. Deci implicați-vă în comunitatea dvs! Rulați pentru primar, guvernator, senator, sau un alt reprezentant al statului dvs. Este cel mai bun mod de a vă aduce numele acolo.
  • Tu nu avea pentru a face acest lucru. Ai putea fi un tip de organizator comunitar, avocat sau activist, de asemenea. Doar că obținerea numelui dvs. în inel, cunoașterea oamenilor și pentru a cunoaște oamenii că sunteți cea mai simplă modalitate de a obține numele dvs. pe biletul mare la sfârșitul tuturor.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 7
    4. Voluntar în comunitatea dvs. La fel ca și cum ați porni o carieră este bună pentru a obține numele dvs. acolo, punerea în timpul și efortul gratuit este o modalitate excelentă de a vă arăta dedicarea și sacrificiul dvs. Puteți oferi voluntar pentru partidele politice și candidații pentru a ajuta cauzele pe care le credeți și pentru a vă face față de acolo ca membru înfloritor al societății.
  • Dacă sunteți încă în colegiu, uitați-vă de stagii în apropiere pentru a vă face piciorul în ușă.
  • Experiența de voluntariat poate duce, de asemenea, la oportunități de carieră pe linie.
  • Partea 3 din 5:
    Devenind un candidat la președinte
    1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 8
    1. Gândiți-vă de ce doriți să deveniți președintele. A deveni președintele Statelor Unite nu este ușor, și a face și locul de muncă este destul de dur. Înainte de a continua calea spre obiectivul dvs., faceți un mic suflet care căutați de ce exact doriți să deveniți președintele și dacă vă puteți ocupa de presiunea și greutățile pe care le poate veni.
    • Există, de asemenea, o mare șansă că nu veți deveni președinte, așa că ar trebui să vă întâlniți și cu asta.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 9
    2. Discutați cu familia și prietenii dvs. A deveni președinte include o campanie exagerată în care fiecare dintre viața personală și profesională va fi selectată în afară de mass-media și de concurenții dvs. Va fi greu pentru tine, dar va fi, de asemenea, greu pentru familia ta. Veți zbura la și de la campania dvs. cu foarte puțin timp pentru soțul / soția și copiii, deci discutați cu cei dragi înainte de a continua.
  • Există, de asemenea, aspecte de siguranță care vin cu funcția de președinte. Ar trebui să discutați cu familia și prietenii despre siguranța suplimentară pe care ați putea avea nevoie în următoarele luni.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 10
    3. Discutați cu partidul dvs. politic despre alergarea. Aflați ce caută, cine este competiția dvs. și ce ar trebui să faceți pentru a obține sprijinul lor. Dacă sunteți susținut de propriul dvs. partid politic, aveți mult mai multe șanse să obțineți înainte în timpul sezonului de campanie.
  • Ele vă pot ajuta, de asemenea, să găsiți finanțare pentru campania dvs.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 11
    4. Numiți managerul campaniei. Când este timpul să mergeți în campania dvs., va trebui să angajați pe cineva să se ocupe de logistică. Alegeți pe cineva pe care îl cunoașteți și aveți încredere, care are și experiență în politică, strângere de fonduri și mitinguri, astfel încât să vă poată ajuta să vă promovați.
  • Vă puteți aștepta ca managerul dvs. de campanie să se ocupe de programul dvs. de turism, de a face postere și coordonarea voluntarilor.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 12
    5. Strângeți bani de la donatori. Campaniile politice sunt scumpe și veți avea nevoie de o mulțime de bani pentru a începe. Sunați pe oricine vă puteți gândi la cine ar putea să vă sprijine campania și să le cereți o sumă mică, moderată sau mare pentru a vă ajuta să vă promovați și politicile dvs.
  • Puteți contacta corporațiile locale, nonprofituri sau doar cetățeni americani.
  • De asemenea, vă puteți întreba partidul politic dacă vor ajuta la finanțarea campaniei dvs.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 13
    6. Formează un comitet de explorare. Acest comitet poate "Testați apele," sau să determine ce sunt șansele dvs. Este primul pas standard de a începe pe calea prezidențială. Managerul dvs. de campanie să adune un grup de profesioniști politici pentru a vă imagina șansele de a câștiga președinția, apoi să vă schimbați strategia de acolo.
  • Utilizați comitetul dvs. de explorare pentru a evalua nivelul de vizibilitate pe care îl aveți în public (i.E, șansa dvs. la succes) și recomandăm strategiile de campanie, teme și sloganuri. Comitetul ar trebui, de asemenea, să recruteze potențialii donatori, avizele, personalul și voluntarii și scrierea de documente și discursuri de poziție. Dacă totul merge bine, vor începe să organizeze în statele cheie (Iowa, New Hampshire etc.)
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 14
    7. Înregistrați-vă la Comisia federală electorală (FEC). Odată ce începeți să primiți donații sau cheltuiți bani în exces de 5.000 de dolari, trebuie să vă înregistrați. În timp ce asta nu înseamnă că ești oficial Rularea, FEC presupune practic că sunteți.
  • Asigurați-vă că depuneți o declarație de candidatură în termen de 15 zile de la atingerea pragului de 5.000 $.
  • După depunerea acestei declarații, aveți 10 zile pentru a depune o declarație de organizare.
  • De asemenea, trebuie să raportați veniturile și cheltuielile campaniei la FEC pe o bază trimestrială.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 15
    8. Declarați publicul dvs. public. Aceasta este o oportunitate de a organiza un raliu pentru suporteri și alegători. Alegeți un loc în orașul natal sau în zona în care aveți o mulțime de suport, apoi găzduiți un raliu cu difuzoare și suporteri. De asemenea, puteți utiliza acest lucru ca o oportunitate de a vinde tricouri, butoane și autocolante de protecție cu numele dvs. pe ele.
  • Asigurați-vă că invitați mass-media astfel încât să puteți televiza și candidatura.
  • Partea 4 din 5:
    Obținerea președintelui ales
    1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 16
    1. Apel la americanii medii. Pentru a deveni președinte, va trebui să vă agitați mâinile, să participați la evenimentele mici ale orașului și să vizitați fabrici, veterani, biserici, ferme și afaceri. Va trebui să îndepărtați acele manșete de diamante ale dvs. și să vă rotiți Khakis.
    • Al Gore a spus că a inventat Internetul. John Edwards a avut o aventură. Mitt Romney a spus că jumătate din alegătorii din SUA nu plătesc impozite. Sunt doar trei lucruri americani nu ca. Oriunde vă aflați - indiferent dacă credeți că sunteți înregistrat sau nu fiți în cel mai bun comportament. Publicul nu uită cu ușurință aceste lucruri.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 17
    2. Câștigă alegeri primare, caucusuri și delegați. Fiecare stat are un mod diferit de a alege un președinte: un caucus, un primar sau o combinație a celor două. Câștigarea celor care vă acordă delegați care vă aleg să fiți pe biletul prezidențial, sărbătorit la Convenția Națională a Partidului în acel an.
  • Fiecare stat este un pic diferit, iar partidul în sine este diferit, de asemenea. Republicanii au "angajat" și "neajarcated" delegați - au democrați "angajați delegați" și "Super delegați." Unele sunt un sistem câștigător-TOATE, în timp ce alții vă oferă un procent de delegați pentru a se potrivi procentajului de voturi pe care le-ați primit.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 18
    3. Participați la Convenția partidului dvs. Odată ce ați apărut ca fiind cel mai puternic candidat la partidul dvs. politic, partidul dvs. va organiza o convenție în care toți delegații își vor angaja sprijinul pentru candidatura dvs. Ea a fost că Convenția a fost de fapt în cazul în care delegații au votat, dar acum există acoperire mass-media în cazul în care toată lumea știe deja cine a câștigat, deci este un pic mai simbolic. Oricum, este o petrecere în numele tău.
  • Este o zi în care fiecare parte preferă să se concentreze asupra cât de minunat sunt în loc de cât de teribil este celălalt este. Deci, bucurați-vă de pozitivitatea de scurtă durată!
  • Acest lucru este, de asemenea, în cazul în care veți declara partenerul dvs. de funcționare. Acest lucru este destul de mare - dacă oamenii nu aprobă alegerea dvs., ați putea pierde voturi, deci gândiți-vă.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 19
    4. Rulați în alegerile generale. Acesta este un câmp îngust care găzduiește adesea doi candidați majori împotriva celuilalt, unul de la Partidul Republican și unul de la Partidul Democrat. Aici, oamenii din întreaga țară vor avea opțiunea de a vota pentru candidatul lor de alegere.
  • Prin acest punct, veți avea consilieri și administratori care fac cea mai mare parte a muncii de fundal pentru dvs., astfel încât să vă puteți concentra pe atingerea cetățenilor și să obțineți voturi.
  • Introduceți cursa ca o terță parte dacă nu aveți suportul unei partide majore, dar totuși doriți să fiți președinte. Alte părți care susțin candidații prezidențiali includ partidul verde, partidul de drept natural și partidul libertarian. Candidații prezidențiali au condus, de asemenea, ca independenți.
  • Partea 5 din 5:
    Ajungând la Casa Albă
    1. Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 20
    1. Stați la opiniile dvs. și promisiunile dvs. Păstrați-vă sinele carismatic și asigurați-vă că vorbiri dvs. se află în vârful jocului lor. Ia cuvântul acolo despre ceea ce crezi și ce vrei să faci pentru țară și apoi să rămâi la el. Păstrați imaginea cât mai consistentă și curată posibil.
    • Nu numai că va fi cuvântul dvs., dar va fi imaginea dvs. peste tot reclamele pe care le-ați aprobat (inclusiv anunțurile de atac), videoclipurile YouTube, imaginile din trecutul dvs. etc. Indiferent de ce se aruncă la tine, trebuie să o luați în pas.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 21
    2. Face bine în dezbaterile prezidențiale.Nu numai că trebuie să știți opiniile dvs., trebuie să cunoașteți și opiniile adversarului tău. Vorbiți într-un mod care este convingător publicului larg, mângâind simultan propria campanie și deflacând pe celălalt. Faceți unele cercetări în prealabil pe ceea ce se pune bine în publicul larg și rămâneți la brand pentru campania dvs.
  • Când John F. Kennedy se uită chiar în camera cu bronzul său, tânăr, transpirație, venind-of-the-gripa Nixon nu a avut o șansă. Charisma vă va face o cale lungă aici, deci jucați-o până la maxim.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 22
    3. Câștigă alegerile prezidențiale. Va trebui să faceți mai mult decât să câștigați votul popular, care este martorul tuturor voturilor în favoarea voastră. De asemenea, va trebui să câștigi colegiul electoral. 270 de voturi și ai înțeles! Pe măsură ce voturile se rostogolesc în prima zi de marți după prima zi de luni în noiembrie, încercați să nu vă mușcați unghiile sau să vă scoateți părul. Puteți dormi când totul este spus și făcut.
  • Fiecare stat are un anumit număr de alegători pe baza dimensiunii și populației sale. Pentru a deveni președinte, un candidat trebuie să aibă mai multe voturi electorale decât celelalte. În caz de legătură, Camera Reprezentanților va decide cine câștigă alegerile.
  • Imaginea denumită devine președinte al Statelor Unite Pasul 23
    4. Inaugurate pe 20 ianuarie. Odată ce toate voturile sunt numărate, veți avea câteva luni să vă pregătiți înainte de a vă îndrepta în birou. La 20 ianuarie, veți fi inaugurată în fața întregii țări și începeți oficial termenul de președinte al Statelor Unite.
  • Vechiul președinte va manipula simbolic poziția lor pentru dvs., astfel încât să puteți începe termenul.
  • sfaturi

    Dă-te acolo. Fă-ți prieteni cât mai mulți oameni posibil și nu doare dacă sunt bogați! Amintiți-vă, nu puteți plăti pentru campania dvs. de unul singur!
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar