Cum să devii regină de acasă

Queens Homecoming sunt respectați și reprezentanți bine iubiți ai comunității lor școlare, au votat, în general, de colegii lor. Cu toate acestea, nu trebuie să fiți un concurent viitor pentru a câștiga acest titlu râvnit. Puteți obține un salt pe cursa - care are loc, de obicei, un an senior - pur și simplu prin a fi amabil, implicat și prietenos de la bobocul dvs. anual. Dacă sunteți conștiincios, adevărat pentru tine și dispus să facă campanie pentru coroană, vei avea o lovitură bună să devii regina de domiciliu.

Pași

Partea 1 din 3:
Ajungeți la curtea de origine
  1. Imaginea intitulată devin regina queen 1
1. Obțineți note bune și rămâneți din necazuri. Multe școli au o cerință minimă a GPA pentru candidații la domiciliu, și majoritatea sunt reticenți în a desemna studenții care au o înregistrare disciplinară. Pentru a vă asigura că veți califica, încercați cele mai bune în cursurile dvs. și evitați să vă puneți în situații riscante în care ați putea rupe legile sau regulile școlare.
  • Imaginea intitulată devin Regina Pasul 2
    2. Participați la multe activități extracurriculare diferite. Săvârșind și de a lucra din greu la activitățile extracurriculare este o modalitate excelentă de a cunoaște alți studenți și de a vă face cunoscut. Membrii Curții de acasă sunt aleși de colegii lor, astfel încât să se alăture mai multor activități este o modalitate excelentă de a întâlni potențiali prieteni și cunoștințe care pot vota mai târziu.
  • Încercați să participați la un set divers de activități care cuprind diferite grupuri sociale. Dacă sunteți implicat numai în sport sau dacă timpul dvs. este consumat de echipele de matematică și de dezbatere, este posibil să nu cunoașteți pe alții în afară de grupul de oameni care se bucură de acele activități. Sucursala și întâlniți oameni noi prin încercarea de lucruri noi.
  • Imaginea intitulată devin regina queen 3
    3. Fii bun și prietenos cu toată lumea pe care o întâlniți. Faceți un efort pentru a cunoaște pe ceilalți studenți din afara grupului dvs. de prieteni. Chiar dacă nu vă apropiați de ei, ei își pot aminti o conversație bună sau un compliment considerat atunci când vine vorba de votare pentru instanța de origine. Din acest motiv, vor fi mai probabil să vă arunce votul pentru dvs.
  • Fiind plăcut și respectat de colegii tăi, chiar dacă nu le cunoașteți bine, pot apărea de la acțiuni la fel de simple ca zâmbind liber, râzând la glumele lor, sau le aplauze dacă se află în jos.
  • Imaginea intitulată devine queen-ul de acasă Pasul 4
    4. Cercetarea procesului de nominalizare. Multe școli au metode diferite de alegere a curții lor de domiciliu. La unii, candidatul trebuie să fie în primul rând nominalizat de un prieten sau de un participant la un club sau un sport. La alții, un comitet al membrilor facultății ar putea selecta nominalizările. Aflați cum funcționează nominalizarea la școala dvs. și, dacă este necesar, cereți unui prieten sau unui coechipier să vă nominalizați, doar pentru a vă asigura că veți fi în alergare.
  • La școli și universități mai mari, este adesea necesară o cerere sau o petiție înainte de a putea fi nominalizată. Dacă este cazul, găsiți o copie sau o legătură cu aplicația dvs. și completați-o cu mult înainte de a fi datorată. În mod similar, dacă este necesară o petiție, completați-o și începeți să circulă cu mult înainte de vot.
  • Partea 2 din 3:
    Campania privind instanța de origine
    1. Imaginea intitulată devin regina queen 5
    1. Aflați cine va vota pentru dvs. La unele școli, numai clasa senior voturi pentru o regină. La alții, întregul corp de studenți primește un cuvânt de spus. Figurați cine va decide soarta dvs. în ziua votării și vă va îndruma eforturile de campanie față de acest grup.
    • De exemplu, în loc să punem postere peste tot, să-i atârnați în zone ale școlii în care grupul dvs. țintă își petrece cea mai mare parte a timpului (cum ar fi sălile de clasă unde au loc cursurile necesare).
  • Imaginea intitulată devine regină de acasă Pasul 6
    2. Face postere cu ochi pentru a răspândi cuvântul pe care îl executați. Dacă școala dvs. permite acest lucru, creați și blocați postere care vă fac numele și candidatura clar, dar și memorabile. Înscrieți-vă prietenilor să vă ajute să vă faceți și să vă distribuiți posterele și să vă asigurați că le-ați pus bine înainte de ziua de vot.
  • Puns ar putea fi Corny, dar pot ajuta la notificarea potențială a alegătorilor și să vă amintiți posterele. Exemplele includ: "Donut uitați să votați pentru [numele dvs.]", sau "Haideți să vă votați Taco [numele dvs.] pentru regina de acasă."
  • Adaptați cuvintele sau imaginile recunoscute pentru a vă anunța numele și candidatura. Prin imitarea unui logo, un album de acoperire sau un poster de film, veți captura atenția folosind concepte și simboluri familiare.
  • Puteți chiar să tweak sloganuri populare pentru a lucra în favoarea ta. Un exemplu de folosință utilizat încorporează Sloganul Nike: "Votați [numele dvs.] pentru regina de acasă - faceți-o!"
  • Imaginea intitulată devin regina queen 7
    3. Film un videoclip de campanie. Din nou, dacă școala dvs. permite-o, filmarea și circularea unui videoclip de campanie este o modalitate excelentă de a lăsa altor studenți să știe că alergi. Indiferent dacă videoclipul dvs. este plin de umor sau inspirat, acesta va ajuta alți colegi de clasă să vă amintiți despre ziua de vot.
  • Includeți clipuri ale dvs. explicând de ce credeți că sunteți un candidat bun pentru regina de acasă, spunând oamenilor care sunteți și despre ce vă interesează și de ce vă iubești școala. Intersperse acest lucru cu scene de tine însuți cu prietenii, aplauze pe colegii de clasă la jocuri sau spectacole sau de a face activitățile dvs. extracurriculare preferate.
  • Dacă vă simțiți ca să utilizați umor, filmați un videoclip muzical care parodiează un cântec popular. Inventați noile versuri care vă referă la campania dvs. și înscrieți-vă prietenii ca dansatori de backup. Alegătorii apreciază adesea candidații care nu se iau în serios și împărtășind un videoclip prostie este o modalitate foarte bună de a demonstra acea calitate.
  • Adăugați clipuri ale prietenilor și cunoștințelor dvs. explicând de ce vor vota pentru dvs. Vorbindu-vă este un lucru, dar auzind pe alții să cânte laudele dvs. poate fi și mai convingătoare pentru potențialul alegătorilor.
  • Imaginea intitulată devin Regina Pasul 8
    4. Creați pagini de social media și invitați publicul țintă. Efectuarea unei pagini Facebook sau a unui cont Instagram pentru campania dvs. vă poate ajuta să răspândiți rapid cuvântul pe care îl conduceți pentru regina de acasă. Asigurați-vă că utilizați aceleași imagini, teme sau sloganuri pe care le-ați utilizat în postere sau videoclipuri pentru a vă mări șansele de a fi recunoscute și amintiți-vă.
  • Imaginea intitulată devin Regina Pasul 9
    5. Dați obiecte distractive alegătorilor potențiali. Trecerea butoanelor sau pălării cu numele sau sloganul dvs. sau chiar cu bomboane și articole de copt - va răspândi știrile pe care le executați și, de asemenea, demonstrați bunătatea și generozitatea colegilor dvs.
  • Dacă renunți la tratamentele comestibile, încercați să le creați și să le împachetați într-un mod care să vă reamintească colegilor de clasă că sunt de la dvs. De exemplu, dacă ați adoptat "Gogoasa uita sa voteze pentru..." slogan, sigiliu mini gogoși în saci, apoi atașați o etichetă cadou cu numele și sloganul pe el.
  • Imaginea intitulată devine regină de acasă Pasul 10
    6. Demonstrează un adevărat simț al spiritului școlar. Fiind un membru spiritual și mândru al comunității dvs. școlare este una dintre calitățile cheie ale unui membru al instanței de origine. Înveselește colegii de clasă la evenimente sportive și spectacole, purtați îmbrăcămintea școlară și arătați lumii că sunteți mândru să vă participați la școală.
  • Cu toate acestea, acest lucru nu este ceva ce puteți (sau ar trebui) să încercați să falsificați. Nu vă bucurați în partea de sus a plămânilor sau purtați-vă culorile școlare în fiecare zi dacă inima nu este în ea. În schimb, încercați să cultivați mândria autentică în școala dvs., participând la evenimente pe care nu sunteți familiarizați sau intrigați sau sprijiniți prietenii apropiați la evenimentele din cadrele didactice, în sport sau artele.
  • Imaginea intitulată devine regină de acasă Pasul 11
    7. Acționa ca o regină. Purtați-vă cu integritate, grație și poise este esențială pentru a fi percepută ca un candidat potrivit. Tratați pe toată lumea - inclusiv profesori și personal - cu respect, și asigurați-vă că recunoașteți și vă complimentați concurenții dvs.
  • Campanii de întoarcere pot deveni cu ușurință în negativitate. Poate fi tentant să încerci să sublinieze competiția, dar în cele din urmă, acest lucru va reflecta prost pe tine și va costa votezi - să nu mai vorbim, este pur și simplu necorespunzător și necuviincios.
  • Aveți grijă de părul, pielea și igiena personală. Caracteristicile convenționale uimitoare și hainele fanteziste nu sunt cu siguranță necesare pentru a fi un mare candidat pentru Regina Homecoming. Cu toate acestea, dacă sunteți bine îngrijiți și ați pus-o împreună, frumusețea dvs. naturală va străluci.
  • Partea 3 din 3:
    Crăciunul titlului de noapte
    1. Imaginea intitulată devin regina queen-ului
    1. Rămâneți calm în timp ce așteptați știrile. Șansele sunt vă veți simți destul de nervoase în ziua în care sunt anunțate voturile reginei de acasă. În timp ce așteptați anunțul său mare de jumătate de jumătate sau de asamblare, încercați să vă distrageți atenția cu prietenii, citirea sau vizionarea TV. Lucrați pentru a vă gestiona așteptările și păstrați perspectiva - dacă nu câștigați, ar fi un bummer, dar nu va fi sfârșitul lumii.
  • Imaginea intitulată devin Regina Pasul 13
    2. Rochie în îmbrăcăminte confortabilă, semi-formală. Acordul este de obicei un eveniment formal, dar nu la fel de formal ca bal. Aceasta înseamnă că rochii mai scurte sau o jachetă și cravată sunt preferabile pentru rochii lungi și tuxedos. Alegeți o îmbrăcăminte cu mult înainte de anunț, și încercați-o pentru a vă asigura că vă simțiți confortabil și încrezători.
  • Asigurați-vă că vă familiarizați cu codul de îmbrăcăminte al școlii dvs. și utilizați regulile ca îndrumări pentru costumele dvs.
  • Imaginea intitulată devine regină de acasă Pasul 14
    3. Acceptați coroana cu Grace dacă câștigi. Dacă deveniți regina de domiciliu, este important să acceptați onoarea cu poezi care implică titlul. Stați înalt, confidențialitatea proiectului cu limba corpului dvs. și bucurați-vă de momentul dvs. special. Dacă aveți șansa să dați un discurs, asigurați-vă că exprimați recunoștința pentru onoare și recunoașteți atât concurenții dvs., cât și cei care v-au ajutat de-a lungul drumului.
  • Imaginea intitulată devin Regina Pasul 15
    4. Nu vă descurajați dacă veniți scurt. Dacă ajungeți să pierdeți cursa, nu înseamnă că colegii voștri nu vă place sau că sunteți un eșec. Indiferent ce se întâmplă, veți avea prieteni și iubiți care vă apreciază zilnic pentru persoana minunată pe care o aveți. Nu este nevoie să câștigați un concurs artificial pentru a confirma că sunteți evaluat și respectat în comunitatea dvs. Dacă ceva, devenind regina casnică, ar fi o cireșă pe partea de sus a sunetului Sundae din experiența dvs. de liceu.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar