Cum să devii rege domn

A deveni rege domnitor este întotdeauna o onoare, și fiind încoronat este un sentiment minunat. Obținerea celor mai multe voturi este o chestiune de recunoaștere a numelui și percepția publică, la fel ca alegerile Consiliului Student. Nu trebuie neapărat să conduceți o campanie, dar ar trebui să faceți un efort pentru a începe devreme. Asigurați-vă că toată lumea știe despre licitația dvs. pentru rege și creează o imagine publică pozitivă pentru dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Începând mai devreme
  1. Imaginea intitulată devin regele 1
1. Începeți în vară.Dacă este posibil, trebuie să începeți să vă planificați suma licitată în timpul verii, deoarece veți avea mai mult timp pe mâini.Faceți pliante și postere și discutați cu prietenii dvs. despre posibilele strategii.
  • Acest lucru poate fi distractiv.Faceți fotografii amuzante și meme și le împărtășiți cu prietenii dvs. Gândiți-vă la modalități amuzante de a distribui pliante sau locuri pentru a pune postere.
  • Utilizați vara ca o oportunitate de a schimba un pic.Participați la activități care ar putea aduce în contact cu noi persoane.Du-te la bibliotecă, du-te la concerte și du-te la parcurile locale.
  • Imaginea intitulată devin regele 2
    2. Menționați oferta dvs. devreme. Spune-i tuturor prietenilor tăi că vrei să devii rege acasă. Încercați să vă spuneți și cunoștințele.Fii încrezător în declarațiile dvs. Dacă nu sunteți sigur dacă ar trebui sau nu să fiți rege, alți oameni nu vor fi siguri, de asemenea.
  • Nu întrebați oamenii dacă vor vota pentru dvs.Spune: "Încerc să fiu rege acasă în acest an". Ar trebui să faceți o declarație, fără a pune o întrebare.
  • Nu uitați să vă spuneți și profesorii dvs.Dacă unii dintre profesorii dvs. sunt factorii de decizie cheie în a decide cine este nominalizat, spuneți-le mai întâi.
  • Imaginea intitulată devin regele regelui 3
    3. Aflați procesul de nominalizare. Uneori comitetele sunt responsabile de crearea și colectarea de buletine de vot. Uneori acesta este Clubul de Anuar, dar ar putea fi, de asemenea, consiliul dvs. de student.Nu lăsa nici o îndoială în mintea lor despre dacă încercați sau nu să deveniți rege.
  • Puteți încerca să vă împrietenești membrii comisiei, dar acest lucru nu este necesar.Dacă este prea agresiv și brusc, poate părea, de asemenea, necinstit.
  • Dacă nu sunteți sigur de ceea ce sunt implicați comitete, trebuie să întrebați un membru al clubului de Anuar sau un profesor.Asigurați-vă că ați întrebat devreme, deoarece ar putea exista un termen limită pentru aplicarea.
  • Imaginea intitulată devin regele 5
    4. Frecventați jocuri sportive și încurajați echipa de fotbal.Homecoming este un eveniment de fotbal, așa că a face o apariție la jocuri este necesară.Dacă nu sunteți într-o echipă sportivă, asigurați-vă că echipa de fotbal știe că le sprijiniți prin întâlnirea lor după meci.
  • Îmbunătățirea jucătorilor de fotbal nu vor părea ca o mișcare politică necinstită.Echipele vor vota adesea împreună și sunt foarte protejați de prietenii lor.
  • Dacă sunteți prieteni cu cineva din echipă, puteți chiar să mergeți cât de departe de a aduce sporturi de echipă sau băuturi energizante înainte și după meci.
  • Partea 2 din 3:
    Câștigând recunoașterea numelui
    1. Imaginea intitulată devin regele 5
    1. Utilizați trinket-uri de brânză. Puteți obține mici fotbaluri, bile bouncy sau jucării din plastic la un magazin de dolari.Durați-le și spuneți: "Sper că vă gândiți să votezi pentru mine!"
    • Este bine să obțineți un trinket pe care îl puteți pune numele.Unele magazine de artizanat vinde kituri de do-it-yourself unde primești butoane goale.Puteți completa aceste butoane cu un mesaj simplu despre suma licitată pentru regele de acasă.
    • De asemenea, puteți trece cu pliante. Fluștile complete ale paginii sunt stângace și ar trebui să fie puse în jurul școlii. Cu toate acestea, micile mici sunt ușor de păstrat.Imprimați patru pliante la o pagină și tăiați-le. Dați-le cu trinket-urile.Oamenii pot scăpa de ei, dar tot ce trebuie să vadă este numele tău.
  • Imaginea intitulată devin regele 1
    2. Cereți oamenilor în persoană. Întrebați oamenii din clase, în camera de prânz, după școală și în autobuz.Fii prietenos, nu. Spune: "Sper că considerați votarea pentru mine".
  • Majoritatea oamenilor nu iau vot pentru casă foarte serios.Doar întrebându-le în persoană va pune ideea în capul lor, ceea ce poate fi suficient pentru a le convinge când își aruncă votul.
  • Adresați-vă unui profesor de studii sociale dacă puteți face anunțuri în clasele lor.Încadrați-l ca experiment politic prin a face un discurs. Ei ar putea fi mai dispuși să o accepte dacă puteți conecta într-un fel la lecțiile dvs.
  • Imaginea intitulată devin rege domnice cu pasul 7
    3. Configurați-vă în cantină cu un poster și faceți bomboane. Nu cereți un vot în schimbul bomboanelor dvs.Când oamenii vă întreabă de ce îi dați bomboane, spuneți: "Aș vrea să fiu rege acasă, dar nu mă aștept ca oamenii să voteze gratuit!"
  • Dacă școala dvs. nu vă permite să vă configurați în sala de prânz, puteți merge mai departe de masă la masă cu o pungă de bomboane și chat cu colegii de clasă.
  • Aduceți autocolante sau pini cu numele dvs. pe ele. Împingeți-le împreună cu bomboanele.Oamenii nu trebuie să le ia, dar cel mai probabil nu le vor da înapoi.
  • Imaginea intitulată devin regele Homecoming Pasul 8
    4. Utilizați social media.Înscrie-ți prietenii să posteze despre tine.Fotografiile primesc întotdeauna mai mult, deci ai cineva să ia o fotografie a ta.Cereți-i să o posteze cu o legendă despre cum votează pentru dvs.
  • Imaginile cu animale sunt întotdeauna foarte populare. Dacă nu aveți un animal de companie propriu, cereți să faceți o fotografie cu animalul unui prieten.De asemenea, puteți face ceva drastic, cum ar fi să mergeți la o grădină zoologică pentru fotografia dvs.
  • Utilizați o fotografie în care zâmbiți, făcând ceva distractiv sau ceva prost.O fotografie amuzantă de auto-depreciere poate fi bună.
  • Imaginea intitulată devin rege domnice cu pasul 9
    5. Scrieți un articol de glumă. Vorbește despre "subiecții loiali", dragostea ta de țară și toate bătăliile pe care le-a câștigat "Împărăția". Acest lucru poate fi însoțit de o imagine a dvs. Photoshopped într-o coroană și capetă. Puteți trimite acest lucru la hârtia școlară, dar puteți, de asemenea, să circulezi singur.
  • Ceapa este un model bun pentru articole de glumă. Fii distractiv de tine, ca să întâlnești ca auto-depreciere și amuzant, mai degrabă decât arogant.
  • De asemenea, puteți întreba lucrarea școlară dacă puteți pune anunțurile pentru dvs.Unele lucrări de școală vă vor permite să plătiți pentru spațiul de anunțuri sau să vă sponsorizați articolele.
  • Partea 3 din 3:
    Crearea unei opinii pozitive
    1. Imaginea intitulată devin regele regelui
    1. Convinge oamenii că acasa nu este doar un concurs de popularitate.Dacă sunteți implicat în munca de serviciu, faceți posibilitatea de a vorbi despre voluntariat. Dacă nu sunteți deja implicat în munca de serviciu, nu vă faceți griji. Puteți începe un nou proiect, cum ar fi voluntariatul la o bancă alimentară sau la domiciliu de îngrijire medicală.Profesorul dvs. de sănătate poate avea o idee de locuri pe care le puteți oferi voluntar.
    • Configurați o masă în cantină într-o locație centrală sau o locație pe care oamenii o trec.Sunați-le și spuneți: "Bună, pot să vorbesc cu tine despre a ajuta comunitatea?"
    • Vorbiți despre oportunitățile de serviciu.Apoi terminați spunând: "Sper că vă gândiți la voluntariat cu mine și vând pentru mine pentru regele de întoarcere!"
  • Imaginea intitulată devin regele regelui
    2. Căutați oameni în mai multe cercuri sociale sau clicuri. Dacă aveți un mare cerc social, nu uitați de alte grupuri sociale. Nu vă abandonați prietenii, ci stați cu oameni noi în sala de prânz și în timpul perioadelor libere o dată sau de două ori pe săptămână. Asigurați-vă că vorbiți cu oamenii cu care nu vorbiți de obicei.
  • Nu este necesar să menționăm oferta dvs. pentru regele de acasă. Ascultați ce trebuie să spună alți oameni și să vă bucurați să cunoașteți diferite tipuri de oameni.Puteți chiar să faceți prieteni noi.
  • Imaginea intitulată devin regele regelui
    3. Luați responsabilități în timpul săptămânii de mândrie de școală.Majoritatea școlilor au o săptămână de mândrie de școală care au condus la domiciliu.Asigurați-vă că oamenii știu că vă iubești școala prin participarea la cât mai multe evenimente posibil.
  • Dacă este posibil, luați responsabilitățile la organizarea evenimentelor.
  • De obicei, există un element de îmbrăcare în fiecare zi a săptămânii de mândrie.Coordonați costumele distractive sau amuzante cu prietenii și colegii de clasă.
  • Încurajați cât mai mulți oameni posibil să participe la săptămâna de mândrie cu dvs.
  • Imaginea intitulată deveni regele rege 13
    4. Rămâneți în contact cu mai mulți oameni și cliques. Studiile arată că persoanele care au roluri centrale în comunicare între grupuri sunt considerate mai populare. Chiar dacă oamenii par mai puțin plăcute decât altele, ele sunt considerate mai populare dacă sunt vitale pentru procesele de luare a deciziilor.
  • Încercați să alegeți activități care necesită comunicarea cu oamenii unu-la-unu. Organizarea unei barbești sau a unei partide este o modalitate bună de a vorbi cu mulți oameni deodată.Dacă sunteți singurul care îl organizează, o mulțime de oameni vor trebui să vină la dvs. pentru detalii.
  • Nu fi exclusiv.Punctul este de a crea o bază de vot care este cât mai largă posibil.
  • sfaturi

    Avertizări

    Nu antagonizați ceilalți regii potențiali. Oamenii vor crede că conduci o campanie de frotiu. Să fie umplut cu lucruri frumoase de spus și să se concentreze asupra a ceea ce este bun despre tine și câte lucruri ați dat școlii.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar