Cum să facă față colegilor de clasă care vă urăște

Poate fi dificil să participați la clasă zilnic când este evident că colegii tăi nu vă plac. Poate că tocmai v-ați mutat în zonă, iar colegii tăi te tratează ca un outsider. Sau, poate ați făcut ceva pentru a agrava un coleg popular și acum toată lumea își întoarce spatele pe tine. Oricare ar fi motivul, este bine să vă simțiți confuz și supărat. Aflați cum să faceți față când nu pari să aveți mulți prieteni în clasa dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Evaluarea relației dvs. cu colegii de clasă
  1. Imaginea intitulată Obțineți cineva angajat într-un spital mental Pasul 6
1. Reflectați asupra interacțiunilor dvs. cu colegii de clasă. Sunteți membru activ al clasei sau mai mult dintr-un membru periferic al grupului? S-ar putea să vă simțiți ca și că clasa nu vă place dacă sunteți mai mult un membru periferic al grupului. Aceasta înseamnă că sunteți probabil liniștită în clasă și aproape trecute cu vederea. Dacă acesta este cazul, ei nu pot fi ignorați să fiți în considerare, s-ar putea să însemne că au uitat sincer despre tine.
  • Ieșirea din periferică poate fi la fel de simplă ca și efortul de a participa mai mult în clasă și de a face o încercare de a vorbi cu alții și de a face noi prieteni.
  • O modalitate de a vă asigura că sunteți observat este să "obțineți mari" și să vă angajați să vă faceți mai mult o prezență cunoscută în clasă. Aceasta înseamnă luarea unui stand în activități de grup în loc să se amestece doar.
  • Imaginea intitulată Obțineți un senior interesat de dvs. ca un boboc de primăvară 4
    2. Luați în considerare dacă aveți tendința de a se angaja și de a acționa prietenos cu ei. În timp ce ați putea dori cu adevărat să vă includă în activitățile lor, merge în ambele sensuri. Noțiuni de lăsat în afara evenimentelor sau nu este invitat la evenimentele sociale nu înseamnă întotdeauna grupul pe care nu l-ați inclus în vă urăște. Ați fi ratat o invitație deschisă încât au presupus că toată lumea înțeleasă?
  • Țineți minte că majoritatea celorlalți studenți din clasa dvs. sunt la fel ca tine, încercând să se potrivească și să-i facă prieteni. Faceți o privire atentă asupra propriului dvs. comportament pentru a vă asigura că nu sunteți lăsați pur și simplu pentru că nu știu că doriți să vă alăturați.
  • Imaginea intitulată dobândește o licență de arma în noul Jersey Pasul 16
    3. Întrebare dacă ați petrece timp cu acești copii în afara școlii. Dacă nu aveți prea multe în comun cu acești colegi de clasă, este posibil să nu fie prea mult nevoie să fiți chiar prieteni în clasă. Dacă colegii dvs. de clasă par au fost tipul de prieteni pe care doriți, întrebați-vă dacă trebuie să faceți mai mult efort pentru a face prieteni.
  • Uneori fiind o persoană liniștită poate trimite semnale celor din jurul tău că nu le place. Ruperea tăcerii de a nu vorbi în clasă nu trebuie să înceapă într-un mod uriaș. Puteți începe doar pentru a face un efort pentru a face mici contribuții la conversația mai mare. Sau, vă puteți arăta interesul doar râzând la momentul potrivit în timpul unei povesti animate de către un coleg de clasă.
  • Exemple de mici adăugiri la conversații ar putea include:
  • "Am auzit și asta, ce crezi?"
  • "În nici un caz!"
  • "Nu glumești! El face asta!"
  • Imagine intitulată Heal de la viol și asalt sexual (sindrom de traumă de rapiță) Pasul 15
    4. Decideți dacă încercați să fiți prieteni cu oamenii răi. Nu trebuie să fii prieteni cu toată lumea. Vor fi niște grupuri pe care tocmai nu le aveți în comun. Ai putea să speri pentru o relație cu colegii de clasă care au interese diferite sau nimic în comun cu tine.
  • Dacă găsiți că, chiar și după ce ați încercat să vă faceți parte din conversație, nu aveți prea multe de spus despre subiectele pe care le vorbesc, puteți să nu împărțiți niciun interese comune cu grupul. Este posibil să fie puțin nevoie să fim prieteni cu acești oameni în afara clasei.
  • Partea 2 din 3:
    Protejându-vă împotriva maltratării
    1. Imaginea denumită ignorarea oamenilor enervant Pasul 1
    1. Ignorați-le ori de câte ori este posibil. Ia o clipă pentru a lua în considerare de ce acționează și știu că ar putea avea puțin de-a face cu tine. Cel mai bun pariu în acest caz este de a refuza să se angajeze cu aceste tipuri de studenți. Abțineți de la a le da orice fel de reacție.
    • Când alți studenți par să-i trateze pe toți în jurul lor într-o manieră reală, poate fi un semn pe care acești studenți au probleme subiacente pe care încearcă să le ascundă. Probabil că nu acționează înseamnă doar tu, ci încercând să-și ascundă nevoia de a se potrivi cu o atitudine medie care împinge pe toți ceilalți. Ei se pot simți ca cea mai sigură abordare la școală este de a sperie toată lumea să se desprindă, astfel încât nimeni nu le poate răni.
    • Dacă bătăușii acționează pentru atenție, există o șansă bună ca ei să vă lase singuri dacă nu reacționați.
  • Imaginea intitulată Ignorați oamenii enervanți Pasul 11
    2. Definiți comportamentul urât. Există o varietate de comportamente care vă pot răni sentimentele, dar fiecare necesită un mod diferit de acțiune. Există o acțiune reală împotriva ta, cum ar fi numiți nume sau este mai mult de sentimentul de a fi lăsat din lucruri?
  • Aruncați o privire asupra acțiunilor lor pentru a vedea dacă acestea sunt făcute pentru a face un efort de a vă face rău sau dacă interpretați doar o lipsă de efort din partea lor pentru a include pentru a fi în considerare.
  • Imaginea denumită ignorarea oamenilor enervant Pasul 4
    3. Decide dacă comportamentul ar putea fi etichetat ca agresiune. Pentru ca aceasta să fie considerată agresiune, trebuie să existe un dezechilibru al puterii, intenția de a face rău și repetare. Agresiunea este o infracțiune gravă, deci asigurați-vă că comportamentul care se întâmplă cu dvs. îndeplinește criteriile înainte de a vă obține colegii de clasă în probleme.
  • În timp ce uneori comportamentul mediu la școală poate fi etichetat ca fiind "agresiune", nu toate comportamentele se adaugă de fapt la acest lucru. De exemplu, dacă un coleg de clasă care este în același nivel de clasă, despre aceeași dimensiune fizică și nu are putere reală, vă deranjează, probabil că nu este agresiv deoarece există o putere egală. Factorul de intimidare nu este prezent.
  • Dincolo de emisiunea de putere, de asemenea, trebuie să fie o intenție valabilă de rău, deci dacă acesta este un coleg de clasă care doar joacă glume pe tine, dar nu pare să vrea să vă rănească că nu este agresiv. Un coleg de clasă trăgând o glumă practică, de asemenea, nu are și modelul repetat al agresiunii.
  • Imagine intitulată Ajutați pe cineva să încheie o dependență de pornografie Pasul 12
    4. Discutați cu cineva în care aveți încredere. Explicați acestei persoane cum vă tratează colegii de clasă. Cereți sfatul lor. Aveți grijă să vă păstrați conversația bazată pe fapte. Spuneți acestui adult ceea ce a făcut colegii de clasă, cât de des se întâmplă și ce a fost rezultatul. Lăsați prietenul să ia în considerare de ce se întâmplă acest lucru și vă oferă sfaturi cu privire la modul de a face față situației.
  • Vorbind cu cineva care este destul de aproape de situația de a marca ceea ce se întâmplă poate ajuta în cazul în care interpretați greșit ceva.
  • Imaginea intitulată Păstrați la curent cu cursurile de curs 7
    5. Implică o cifră de profesor sau autoritate, dacă este necesar. Dacă credeți că acest lucru se califică ca fiind agresat sau se simt amenințat în orice moment, vorbește. Majoritatea școlilor au o toleranță zero pentru acest tip de comportament și au resurse pentru a ajuta la încheierea problemei.
  • Chiar dacă comportamentul nu este agresiv, un profesor poate ajuta. Profesorii dvs. pot facilita soluții precum vă permit să lucrați cu grupuri de studenți, puteți avea mai multe în comun cu sau vă ajutându-vă să deveniți o parte mai mare a clasei.
  • Partea 3 din 3:
    Reconstruirea încrederii în sine
    1. Imaginea intitulată Obține un senior interesat de tine ca un boboc de pas 7
    1. Ia notă de oamenii care sunt amabili cu tine. Este problema cu o singură clasă? Dacă aveți o problemă cu una dintre clasele dvs., dar nu și pe alții, înseamnă că unii oameni sunt capabili să vă prețuiască prezența și să vă trateze politicos. Concentrați-vă pe clasele în care aveți prieteni și știți că sunteți plăcut.
    • O abordare a stabilirii unei clase pe care nu o bucurați încearcă să se conecteze cu o singură persoană din acea clasă în afara sălii de clasă. Dacă sunteți un student liniștit, există un alt student liniștit pe care îl puteți împrieteni și vă puteți conecta?
  • Imaginea intitulată Evitați să vă plictisiți când nu aveți nimic de făcut pasul 6
    2. Recitați o mantra care să vă ajute să treceți prin timpul de clasă. Calming-te înainte ca clasa să vă ajute să vă concentrați pe pozitiv și să vă construiți încrederea în fața colegilor de clasă. Puteți repeta practic orice citare sau frază a alegerii dvs.
  • Un exemplu de mantra: "Pot să o fac prin această oră de engleză. Mă pot concentra pe obținerea muncii mele, așa că nu am temele. Voi ignora elevii care nu par sa ma placa."
  • Imaginea intitulată Scapă de depresie și anxietate Pasul 8
    3. Petreceți timp cu persoanele care sunt pozitive față de dvs. Chiar și cea mai gravă clasă este posibil dacă știți că puteți schimba povești amuzante la prânz cu cel mai bun prieten al tău. Este posibil să nu puteți alege cine este în clasa dvs., dar aveți posibilitatea de a alege dacă purtați ceva negativ din clasa dincolo de clasă. Concentrați-vă pe prietenii, familia și lucrurile pe care le bucurați.
  • Puteți chiar să vă evacuați prietenilor sau familiei dvs. despre colegii dvs. de clasă. Având această ieșire din afara clasei poate face timpul în clasă mai ușoară. Dacă încă mai lupți, luați în considerare căutări un consilier sau terapeut care vă poate oferi un spațiu sigur pentru a vorbi despre frustrările voastre.
  • Imaginea intitulată Păstrați la curent cu cursurile de curs 4
    4. Faceți o listă cu toate motivele pentru care sunteți o persoană minunată. Țineți cont de acest lucru când vă confruntați cu oameni urâți. Amintiți-vă dacă o persoană nu vă cunoaște personal, nu luați opinia lui de dvs. personal.
  • Uitați-vă la modul în care colegii de clasă aveți o problemă cu interacțiunea cu alții vă pot spune, de asemenea, că nu este nimic personal. Linia de bază poate fi doar negativă, iar acest lucru merge pentru toată lumea. Știind că sunt aspru pentru toată lumea o face mult mai puțin personală.
  • Imagine intitulată Ajutați pe cineva să încheie o dependență de pornografie Pasul 12
    5. Amintiți-vă că nu sunteți menit să fiți prieteni cu toată lumea. Ar putea avea o mare încărcătură de stres și tensiune de la dvs. când acceptați ideea că nu puteți fi prieteni cu toată lumea la școala dvs. Crezând că ar trebui să vă rețineți să vă concentrați pe cei care sunt prietenii dvs. Fi politicos și prietenos, dar nu ieșiți din calea dvs. de a încerca să faceți oameni meniți ca tine.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar