Cum să faci o rolă de tambur

Rolurile de tambur sunt tehnici folosite de muzicieni pentru a crea un efect de sunet susținut. Rolurile de tambur sunt, în general, utilizate pentru a construi anticiparea unui eveniment viitoare, cum ar fi o surpriză dezvăluită. În timp ce există multe tipuri diferite de rulouri de tambur, cele mai frecvente roluri de tambur sunt ruloul unic de cursă, rulou dublu de curse și rola de buzz. Pentru a face orice tip de rolă de tambur, va trebui mai întâi să găsiți o aderență confortabilă pe tambururi. Apoi, puteți găsi ritmul potrivit pentru fiecare rolă și practică până când sunteți în măsură să accelerați mișcările și să creați un sunet cu tambur susținut.

Pași

Metoda 1 din 3:
Mastering o singură lovitură
  1. Imaginea intitulată Faceți o rolă de tambur 1
1. Găsiți punctul de echilibrare pentru a afla unde să vă prindeți tamburul. Țineți unul dintre tambururile dvs. ușor între degetul mare și degetul pe pointer. Începeți prin a ține la mijlocul drumului și a vedea în ce direcție sfaturi. Apoi, mutați-vă ținta în sus sau în jos până când acesta rămâne chiar și echilibrat pe ambele părți. Repetați acest lucru cu celălalt tambur în cealaltă mână până când veți găsi prinderea pe ambele bastoane.
  • Punctul de echilibrare, cunoscut și sub numele de Punctul Fulcrum, este punctul de pe tambururile dvs. unde puteți deține și obțineți cele mai multe săriți din baston când acesta lovește tamburul.
  • Imaginea intitulată Faceți o rolă de tambur 2
    2. Testați bounce înapoi pentru plasarea dvs. de aderență. Țineți unul dintre tambururile la punctul de echilibrare. Slăbiți-vă aderența cât mai mult posibil, menținând în același timp controlul asupra drumului. Apoi, țineți-vă mâna la câțiva centimetri deasupra marginii tamburului și lăsați capătul coborârii în mijlocul tamburului. Numărați de câte ori coboară Drumstick înainte de a se stabili pe tambur.
  • Dacă punctul de echilibrare și etanșeitatea de prindere sunt corecte, tamburul ar trebui să sări de aproximativ 6 ori.
  • Dacă tamburul nu se blochează deloc, probabil că o țineți prea bine. Relaxați-vă mâna și slăbiți mâna dvs. și apoi încercați din nou testul de bounce.# * Dacă tamburul nu se blochează deloc, probabil că o țineți prea strâns. Relaxați-vă mâna și slăbiți mâna dvs. și apoi încercați din nou testul de bounce.
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur 3
    3. Drumul unic alternativ se răsucește încet. Țineți ambele drumeții folosind stilul de prindere și plasarea care funcționează cel mai bine pentru dvs. Apoi, alternați aruncați fiecare tambur pe tambur. Lăsați-vă prima lovitură să săriți o dată și apoi, așa cum termină bounce, aruncați celălalt tambur pe tambur.
  • În mod tipic, un singur model de rolă de curse începe cu boacerea dreaptă Bounce, apoi spre stânga, apoi înapoi spre dreapta și așa mai departe. Cu toate acestea, puteți începe o singură lovitură cu o singură lovitură cu orice mână pe care o preferați.
  • Practicați acest lucru până când bountele și sunetele sunt uniforme pe ambele părți și vă puteți ține ritmul.
  • Dacă sunteți nou să jucați tobe, vă poate lua un timp pentru a intra în acest ritm. Găsirea ritmului de bază a rolei tamburului se bazează în primul rând pe propriul sentiment și intuiție, așa că nu vă descurajați dacă vă duce mai multe încercări.
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur 4
    4. Accelerați capul coborâșul în timp ce vă simțiți mai confortabil. Pe măsură ce găsiți ritmul dvs. și obțineți mai confortabil tamburul alternativ, încercați să accelerați rata la care vă alternează pe tamburul dvs. Bounces. Faceți acest mic câte puțin, accelerați doar cât puteți în timp ce mențineți în continuare controlul și coerența.
  • Odată ce ajungeți la viteza în care sunetul este susținut, ați stăpânit rola de tambur cu o singură lovitură.
  • Metoda 2 din 3:
    Învățând o rolă dublă
    1. Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur 5
    1. Prindeți drumeții la punctul de echilibrare. Pentru a găsi punctul de echilibrare, țineți ușor mijlocul copiilor între degetul mare și degetul pe pointer. Dacă sfaturile copitelor, mutați-vă menținerea în sus sau în jos până când acesta rămâne chiar și echilibrat pe ambele părți.
    • Punctul de echilibrare este punctul de pe tambururile dvs., unde puteți să vă prindeți pentru a obține cel mai puține spate, acesta lovește tamburul.
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur Pasul 6
    2. Atingeți încet secvența de rolă dublă. Pentru a începe să faceți o rolă dublă Stoke Drum, poate fi utilă începerea prin a obține confortabil cu secvența dublă. Pentru a face acest lucru, introduceți mai întâi tamburul în mâna dreaptă de două ori pe centrul tamburului. Apoi, imediat după al doilea robinet, atingeți tamburul stâng de două ori și pe tambur. După ce tamburul stâng roșesc tamburul de două ori, repetați această atingere dublă din partea dreaptă, apoi înapoi spre stânga și așa mai departe.
  • Secvența de bază a rolei de tambur dublu este dreapta, stânga-stânga, dreapta-dreapta, stânga-stânga.
  • Practicați această secvență dublă de rulare până când sunteți confortabil și capabil să mențineți un ritm constant. 
  • Imaginea intitulată Faceți o rolă de tambur 7
    3. Lăsați drumstick-urile să înceapă să se rătăcească pentru a face o lovitură dublă "Diddle."Odată ce vă simțiți confortabil cu secvența dublă a cursei, puteți începe să faceți rola de tambur prin înlocuirea celei de-a doua robinete cu tambur cu bounces. Pentru a face acest lucru, începeți prin lovirea tamburului cu tamburul drept și lăsându-l să sări o dată după greva inițială. De îndată ce tamburul scade și lovește tamburul pentru a doua oară, lovește tamburul cu tamburul stâng și lăsați-l să sări o dată după greva inițială.
  • Repetați această lovitură dreaptă a grevă-dreapta, secvența de răsturnare stânga lent până când veți putea să vă simțiți pentru ritm și să vă simțiți confortabil cu această secvență.
  • "Diddle" este bounce care apare după ce l-ai lovit inițial tamburul cu tamburul.
  • Poate dura ceva timp pentru a vă simți pentru dubla accident vascular cerebral "Diddle", așa că fiți pregătit să practici acest lucru pentru o vreme înainte de a începe să vă simțiți confortabil.
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur Pasul 8
    4. Aplicați un pic mai multă presiune pe fiecare tambur pe măsură ce inițial grevă. Odată ce vă simțiți confortabil să faceți o dublă cursă în secvența alternativă dublă, începeți să adăugați o presiune mai mare la greva inițială a fiecărui drum. Această presiune adăugată va face ca bounce-urile mai mici și mai rapide.
  • În timp ce doriți să aplicați presiune, asigurați-vă că nu apăsați stick-ul în jos la un unghi ascuțit pe tambur. În schimb, aplicați presiune în timp ce păstrați tamburul la un unghi ușor, permițând catrunului să mențină încă o săritură naturală. 
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur 9
    5. Adăugați mai multă presiune asupra drumului până când sunetul este susținut. Pe măsură ce vă simțiți confortabil la o viteză dată, continuați să adăugați o presiune mai mare pentru a accelera cursa dublă "Diddle" până când veți putea susține un ritm fără sudură. Odată ce ați obținut un sunet uniform și un accident vascular cerebral consistent pe care îl puteți începe și opriți cu ușurință, ați învățat cu succes o rolă de tambur dublu.
  • Metoda 3 din 3:
    A face o rolă de buzunar
    1. Imaginea intitulată Faceți o rolă de tambur Pasul 10
    1. Țineți-vă drumsticurile libere la punctul de echilibrare. Găsiți punctul de echilibrare ținând ușor mijlocul copiilor între degetul mare și degetul pe pointer. Dacă sfaturile copitelor, mutați-vă menținerea în sus sau în jos până când acesta rămâne chiar și echilibrat pe ambele părți.
    • Va trebui să aveți o cantitate maximă de posibilă bounce înapoi pentru a crea "buzz" de rola de tambur Buzz, astfel încât găsirea punctului de echilibrare este un prim pas crucial.
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur Pasul 11
    2. Loviți tamburul și lăsați-l să sări până când se oprește în mod natural. Pe măsură ce coborâșul coborâșul devine mai mic și mai rapid, deoarece se află o oprire, va crea un sunet "Buzz" vizibil. Practicați-vă atât cu tamburul drept și stânga până când puteți crea cu succes buzz-ul cu ambele mâini.
  • Imaginea intitulată Faceți o rolă de tambur 12
    3. Practicați alternarea unei picături de "buzz" drepte Bounce cu o stânga. Începeți să construiți o secvență succesivă de buzzei, permițându-vă copitei drepte să săriți și apoi, așa cum termină ultima sări și creează "buzz-ul", aruncați celălalt tambur pe tambur. Practicați alternând până când bountele și sunetele sunt uniforme pe ambele părți și vă puteți ține ritmul.
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur 13
    4. Adăugați presiune pe măsură ce loviți pentru a accelera coborâșul. Odată ce sunteți confortabil, tamburul alternativ se rotește între tamburul din dreapta și stânga, puteți începe să accelerați bounces pentru a crea un sunet "Buzz" mai rapid, mai susținut, adăugând doar un pic de presiune la greva dvs. inițială și menținând această presiune Drumul bounces. Pentru a face acest lucru, apăsați un pic pe butoi în timp ce păstrați tamburul la un singur unghi.
  • Asigurați-vă că nu apăsați tamburul în jos într-un unghi ascuțit pe tambur, deoarece acest lucru va reduce cantitatea de bounce, mai degrabă decât să-l accelereze.
  • Pentru a vă ajuta să înțelegeți modul în care aplicarea presiunii va funcționa pentru a crea un buzunar mai rapid ", imaginați-vă că tamburul dvs. este o minge de ping pong. Dacă aruncați mingea pe tambur, se blochează de mai multe ori, de a fi mai mică cu fiecare sări. Acum, imaginați-vă că renunțați la minge și țineți imediat o paletă peste el. Mingea va sări mai repede, deoarece paletul îi împiedică să-și atingă înălțimea maximă, iar bounții vor fi consecvenți.
  • Aplicând doar un pic de presiune asupra tamburului dvs. funcționează ca și paleta, creând un sunet mai rapid, susținut "buzz". 
  • Imagine intitulată Faceți o rolă de tambur 14
    5. Accelerați loviturile în timp ce aplicați mai multă presiune. Pe măsură ce vă obișnuiți să aplicați presiunea pentru a crea un "buzz" mai rapid ", începeți să vă accelerați treptat loviturile de pe tambur. Practicați la fiecare viteză până când observați fluxul natural și ritmul care este produs din suprapunerea perfectă a fiecărui accident vascular cerebral Buzz. Când executați o rolă de buzz de succes, tamburul va suna ca și cum ar face o singură notă de buzunar, față de o serie de curse separate.
  • O parte dintr-o rolă de buzunare de succes constă în cât de bine puteți suprapune fiecare buzunar succesiv. Prin urmare, va trebui să practicați să vă construiți treptat viteza până la începutul fiecărui buzunar nou vine la coada celui anterior. 
  • sfaturi

    Pe măsură ce practicați rola dvs. Buzz, ar putea fi utilă Utilizați un metronom. Acest lucru vă poate ajuta să obțineți tempo-ul drept și ritmul pentru a vă susține rola de tambur.
  • În timp ce rulourile de tambur sunt de obicei făcute pe un tambur de snare, puteți crea tehnic o rolă de tambur pe aproape orice suprafață. Tot ce aveți nevoie este niște drumeții, plasarea potrivită și o mulțime de practici!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar