Cum să întrebați un client pentru o revizuire google

Ah, Google. Pentru multe companii, Google poate fi un instrument neprețuit care îi ajută pe oameni să își găsească afacerea și să-și cumpere bunurile și serviciile. Recenzii bune vă pot face afacerea să arate chiar mai profesionist și mai atractivă pentru potențialii clienți, cu atât mai mult aveți, cu atât mai bine. De asemenea, nu este foarte greu să întrebați clienților dvs. să plece recenzii pentru dvs. Ajungeți la clienții dvs. mulțumiți și faceți procesul cât mai ușor posibil, astfel încât să puteți construi o colecție impresionantă de recenzii minunate care vă pot ajuta să atrageți clienți noi.

Pași

Metoda 1 din 11:
Verificați-vă afacerea prin Google My Business.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 1
1. Facilitează găsirea afacerii dvs. pe căutările Google. Pe computerul dvs., căutați Google My Business și alegeți opțiunea de a vă conecta. Apoi, conectați-vă la contul dvs. Google sau creeaza una Dacă nu ați făcut-o deja. După aceea, introduceți numele afacerii dvs. sau adresa dvs. și faceți clic pe "Next."Completați formularul cu informații despre afacerea dvs., inclusiv adresa dvs., bunurile pe care le oferiți, numărul dvs. de telefon și site-ul dvs. Web. Apoi, alegeți opțiunea de a verifica.
  • Verificarea afacerii dvs. vă permite, de asemenea, să o adăugați în Google Maps și vă va ajuta să apară în mai multe căutări Google.
  • Afacerea dvs. va arăta mai profesionist clienților dvs. dacă este verificată.
Metoda 2 din 11:
Creați un nume scurt și URL pentru afacerea dvs.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 2
1. Clienții dvs. vor putea găsi afacerea dvs. online. Odată ce afacerea dvs. este verificată, puteți crea un nume scurt pentru profilul dvs., ceea ce îl face mult mai ușor pentru oameni să vă găsească. Conectați-vă la contul dvs. și faceți clic pe pagina dvs. de afaceri Google pentru ao deschide. Selectați opțiunea pentru a crea un nume scurt. Introduceți numele dvs., care poate fi de până la 32 de caractere, apoi faceți clic pe "Aplicați."
  • Deci, de exemplu, dacă numele dvs. de afaceri este baia și corpul lui Jane, ați putea crea un nume scurt, cum ar fi "Jane."Apoi, clienții dvs. pot căuta" g.Pagina / Jane "Pentru o scurtătură pentru afacerea dvs.
  • De asemenea, puteți schimba numele dvs. scurt în orice moment.
Metoda 3 din 11:
Generați un link Google Review de la pagina dvs. de afaceri.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 3
1. Faceți-o super-ușor pentru ca oamenii să părăsească o recenzie. Conectați-vă la contul dvs. Google, faceți clic pe pagina dvs. de afaceri Google pentru afacerea dvs., apoi faceți clic pe "Acasă" din meniul din stânga. Alegeți opțiunea de a "obține mai multe recenzii."Dacă sunteți pe un computer, puteți copia adresa URL pentru a partaja cu clienții dvs. Dacă sunteți pe un dispozitiv mobil, puteți atinge opțiunea de a partaja adresa URL și puteți copia linkul pentru a trimite clienților.
  • Clienții dvs. pot face clic pe linkul care urmează să fie adus la pagina dvs. de examinare.
Metoda 4 din 11:
Răspunde la recenzii pe care oamenii le lasă pentru afacerea dvs.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 4
1. Construiți încrederea clientului dvs., astfel încât acestea vor fi mai probabil să lase o revizuire. Verificați recenziile pe care oamenii le lasă despre afacerea dvs. Răspundeți la cele pozitive și le mulțumim pentru afacerea lor. Dar nu ignorați cele negative. Utilizați-le ca o oportunitate de a arăta oamenilor că vă interesează satisfacția clienților, răspunzând cu modalități pe care le puteți face până la ele.
  • De exemplu, dacă cineva lasă o revizuire negativă care spune ceva de genul ", serviciul a fost îngrozitor! Nu se va întoarce!"Ai putea răspunde cu ceva de genul:" Îmi pare rău că am auzit că experiența dvs. nu a fost satisfăcătoare. Vom fi bucuroși să oferim o reducere data viitoare când ne vizitați!"
  • Oamenii pot avea mai multe șanse de a lăsa recenzii dacă văd că aveți timp să verificați și să le răspundeți.
Metoda 5 din 11:
Așteptați până când vă completați un loc de muncă pentru a solicita o recenzie.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 5
1. Lăsați clientul să vă vadă mai întâi munca. O modalitate ușoară de a obține recenzii Google pentru afacerea dvs. este să cereți pur și simplu clienților dvs. direct. Cu toate acestea, este important să așteptați până când vor primi produsul dvs. sau ați terminat lucrarea pe care ați angajat-o. În acest fel, pot experimenta și aprecia afacerea dvs. și vor fi mai înclinați să lase o recenzie pentru dvs.
  • De exemplu, puteți valorifica un client satisfăcut imediat, întrebându-le imediat pentru o recenzie. Dacă spun ceva, "Wow! Îmi place munca ta!"Puteți întreba direct ceva de genul:" Mare! V-ar deranja să părăsiți o recenzie Google despre experiența dvs? Mi-ar ajuta cu adevărat afacerea mea."
Metoda 6 din 11:
Trimiteți un e-mail clienților fericiți.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 6
1. Personalizați e-mailul pentru a le face să se simtă mai apreciate. Includeți numele clientului și detaliile specifice despre comanda lor, cum ar fi bunurile sau serviciile pe care le-au plătit. Întrebați-le dacă nu ar deranja să părăsească o recenzie pentru afacerea dvs. pe Google. Dacă sunt mulțumiți de experiența lor, ei pot fi fericiți să facă acest lucru.
  • Pro Sfat: Includeți un link Google Review în e-mail, astfel încât tot ce trebuie să facă este să faceți clic pe link și să lăsați o recenzie.
  • Mici atingeri cum ar fi detaliile personale despre clientul dvs. pot merge mult. De exemplu, dacă au avut recent un nou copil sau urmează să meargă în vacanță, menționați-o în e-mailul dvs!
Metoda 7 din 11:
Apelați clienților și întrebați-i la sfârșitul conversației.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 7
1. Arătați-le că vă pasă întrebându-le personal. Dacă încercați să aduni mai multe recenzii, încercați să ajungeți la clienți mulțumiți direct, oferindu-le un apel telefonic. Discutați cu ei pentru un pic despre viața lor și dacă sunt mulțumiți de bunurile sau serviciile pe care le-au primit de la dvs. Înainte de a ieși din apel, întrebați-i dacă nu ar deranja să părăsească o recenzie Google pentru afacerea dvs.
  • Dacă nu știu cum să lase o revizuire, spune-le că vă pot căuta pe Google sau să le trimită un link de revizuire Google prin text sau e-mail.
Metoda 8 din 11:
Menționați o recenzie ori de câte ori trimiteți un proiect de lege.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 8
1. Dacă clienții dvs. sunt mulțumiți de serviciul dvs., ei pot fi bucuroși să lase o recenzie pentru dvs. Dacă aveți un ciclu de facturare obișnuit cu clienții dvs., puteți utiliza această interacțiune regulată ca o oportunitate de a obține o recenzie. Când trimiteți factura, încercați să le cereți să lase o recenzie pentru afacerea dvs. dacă sunt mulțumiți de serviciul dvs.
  • Includeți un link Google Review pentru a face acest lucru chiar mai ușor pentru a lăsa o recenzie.
Metoda 9 din 11:
Evitați să oferiți stimulente în schimbul recenziilor.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 9
1. Cele mai bune recenzii sunt cinstite și imparțiale. Deși poate părea o idee bună de a oferi ceva de genul unei reduceri de 10% sau un articol gratuit în schimbul unei revizuiri Google, aceste recenzii pot fi dezactivate ca fiind disingente și false. În schimb, aveți încredere în clienții dvs. mulțumiți să-și părăsească opinia cinstită, ceea ce se va simți mai real și mai puternic pentru oamenii care vă verifică comentariile.
  • Oamenii pot observa poconiile într-o recenzie și ar putea afecta negativ afacerea dvs.
Metoda 10 din 11:
Ajutați clienții să facă un cont Google dacă nu au una.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 10
1. Urcați-le prin proces, astfel încât să vă poată lăsa o recenzie. Pentru a lăsa o revizuire, clienții dvs. trebuie să aibă un cont Google. Dacă nu au unul, ia ceva timp pentru a le arăta cum să o facă. Spuneți-le să viziteze pagina de pornire Google și să aleagă opțiunea de a crea un cont nou. Odată ce toți sunt înființați, ei pot lăsa o recenzie pentru afacerea dvs.
Metoda 11 din 11:
Urmăriți cu clienții în decurs de 2 săptămâni.
  1. Imagine intitulată Adresați-vă unui client pentru o revizuire Google Pasul 11
1. Dați-le un om blând pentru a le reaminti despre o recenzie. Viața poate fi ocupată și este comună pentru ca oamenii să uite să urmărească o revizuire. Nu vă supărați de asta. În schimb, încercați să ajungeți prin telefon, prin e-mail sau data viitoare când le vedeți personal. Întrebați-i dacă au avut ocazia să lase o revizuire încă și să le spună că veți fi cu adevărat apreciatori dacă ar putea lăsa una pentru afacerea dvs. dacă au un minut suplimentar.
  • Încercați să nu vă împingeți prea mult sau să le predați prea mult. Le-ai putea determina să ignore cererea dvs. sau mai rău, lăsați o revizuire negativă.

sfaturi

Încercați să nu așteptați să cereți o recenzie. Dacă aveți un client mulțumit, faceți solicitarea dvs. în timp ce este încă proaspătă în mintea lor.

Avertizări

Evitați atacarea recenziilor negative pe care oamenii le părăsesc. Ar putea afecta modul în care potențialii clienți vă văd și afacerea dvs.
Partajați pe rețeaua socială:
Similar