Cum să fii un intermediar

Mulți oameni lucrează cu succes pentru ei înșiși prin servirea ca intermediar între furnizori și consumatori. Efectuarea unei cariere din acest tip de muncă poate fi dificilă, totuși, deci trebuie să știți cum să vă confruntați și să minimalizați riscurile implicate.

Pași

Partea 1 din 2:
Stabiliți-vă afacerea dvs
  1. Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 1
1. Configurați-vă propria afacere. Când te duci să lucrezi ca intermediar independent, vei stabili propria afacere. Costurile de pornire sunt destul de scăzute pentru acest tip de muncă și puteți începe rapid, dar totuși trebuie să vă tratați munca ca o afacere atât profesională, cât și legală.
  • La nivel de bază, dedicați spațiul de bază și consumabile necesare pentru a face afaceri. Ar trebui să aveți o linie telefonică de afaceri separată, o mașină de fax și o adresă de e-mail de afaceri. Dacă este posibil, dedicați un computer separat și un colț al casei în scopuri de afaceri singur.
  • La un nivel mai avansat, familiarizați-vă cu partea legală a stabilirea unei afaceri. Stabiliți-vă ca o entitate de afaceri. Cercetați orice restricții implicate în modul în care produsul / serviciul pe care doriți să îl furnizați poate fi tranzacționat. Asigurați-vă că știți cum să vă depuneți taxele și să faceți atât de precis când vine timpul.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 2
    2. Identificați o nevoie. Observați piața și căutați o nișă pe care o puteți aluneca. Cea mai mare nevoie va fi într-o zonă în care structura de aprovizionare și de cerere este lentă sau nu satisface altfel consumatorii și furnizorii.
  • Serviciile sau produsele de specialitate sunt, de obicei, mai ușoare industrii pentru a intra în un nou intermediar. Produsele generice care sunt ușor disponibile sunt adesea achiziționate direct de la producători, și convingerea unui comerciant cu amănuntul la schimbare poate fi aproape imposibil dacă sistemul pe care îl utilizează în prezent funcționează bine.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar 3
    3. Cercetarea potențialilor cumpărători. Determinați cine sunt consumatorii produsului sau serviciului dvs. ales. În funcție de natura afacerii dvs. intenționate, acești consumatori ar putea include atât cumpărătorii locali, cât și cei non-locali.
  • Când aveți de-a face cu un produs, aceasta înseamnă de obicei cercetarea comercianților cu amănuntul care ar fi interesați să vândă acest produs. Cercetarea comercianților cu amănuntul locali prin căutarea în agenda telefonică sau căutarea online. Cercetarea comercianților cu amănuntul non-locali, analizând bazele de date online ale comercianților cu amănuntul. Concentrați-vă căutarea pe întreprinderile mici și mijlocii în loc de branduri majore.
  • Când aveți de-a face cu un serviciu, este posibil să trebuiască să vă bazați pe publicitate mai tradițională pentru a găsi consumatori individuali și entități de afaceri care au nevoie de acest serviciu. Începeți cu părțile pe care le-ați observat pentru prima dată necesitatea de-azi, acest lucru va fi cineva pe care îl cunoașteți personal sau o afacere locală. Lucrați prin această sursă pentru a găsi alți potențiali cumpărători care se confruntă cu probleme similare.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 4
    4. Intrați în legătură. După efectuarea unei liste de potențiali cumpărători, dați-le un apel telefonic. Aflați ce au nevoie și ce puteți face pentru a le încuraja să cumpere prin tine.
  • Puteți trimite un e-mail pentru a atinge baza cu potențialii dvs. cumpărători, dar contactarea consumatorilor prin telefon poate lăsa adesea o impresie mai profesională, mai ales atunci când aveți de-a face cu întreprinderile în loc de indivizi.
  • Când contactați comercianții cu amănuntul, încercați să vorbiți direct cu managerul de achiziții. Cereți individului dacă el sau ea ar fi interesat să vadă o listă de prețuri en-gros. Dacă răspunsul este "da," Promiteți să obțineți lista cu amănuntul în câteva zile lucrătoare.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 5
    5. Furnizori potențiali de cercetare. Găsiți cât mai mulți furnizori potențiali pentru produsul sau serviciul ales posibil. Faceți cercetarea dvs. pe fiecare și restrângeți posibilitățile în primele zece.
  • Când se ocupă de produse, trebuie să căutați producători. Cu excepția cazului în care accentul dvs. este strict pe un produs local, acest lucru poate însemna căutarea producătorilor internaționali.
  • Când se ocupă de servicii, furnizorii vor fi de obicei locali.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 6
    6. Cereți citate. Contactați furnizorii potențiali și cereți-i să furnizeze citate de prețuri pe o anumită cantitate de produs sau calitate a serviciului. După colectarea acestor citate, comparați-le și determinați care furnizori oferă cea mai bună valoare.
  • Ia în considerare întreaga valoare a cotei. Furnizorul cu cel mai mic citat nu poate fi cel mai bun în cazul în care produsul pe care îl livrează este dramatic inferior produsului Un alt furnizor oferă. Același lucru se poate spune același pentru furnizorii de servicii.
  • Imagine intitulată Fii un mijloc de intermediar
    7. Adăugați tăierea la cost. Veți câștiga bani fiind un intermediar câștigând o anumită comisie din fiecare vânzare pe care o faceți. În timp ce suma exactă poate varia, comisioanele de 10 până la 15% sunt comune pentru multe industrii.
  • Rețineți că furnizorii care lucrează deja cu alți intermediari pot avea o taxă de comisie stabilită pe care îi permit intermediarului să perceapă. Determinați dacă aceasta este o problemă înainte de a încerca să vă stabiliți propria Comisie.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 8
    8. Transmiteți informațiile despre cumpărători. Contactați din nou contactul cu lista dvs. de potențiali cumpărători din nou. Furnizați costul final al produsului sau serviciului cu dvs. tăiat inclus în acesta.
  • Factor Alte Taxe Va trebui să vă faceți griji, cum ar fi taxele și costurile de expediere, atunci când furnizați costul final pentru potențialii dvs. consumatori.
  • Partea 2 din 2:
    Supraviețui ca intermediar
    1. Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 9
    1. Înțelegeți riscul. În timp ce intermediarii pot prospera în unele industrii, cele mai multe industrii lucrează pentru a le tăia complet din imagine. Dacă nu vă puteți face ca valoarea dvs. să fie evidentă atât consumatorilor, cât și furnizorilor dvs., afacerea dvs. nu poate dura mult timp.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 10
    2. Diversificați în specialitatea dvs. Evitați să vă întindeți prea subțire, specializându-vă într-un singur tip de produs sau serviciu. Împiedicați-vă să fiți depășită prin diversificarea surselor și specificul produsului general sau a serviciului pe care îl specializați.
  • Indiferent de produsul sau serviciul cu care lucrați, este, în general, mai sigur să lucrați cu mai mulți furnizori în loc de o singură sursă. Dacă lucrați numai cu un singur furnizor, afacerea dvs. merge mai departe de îndată ce luptele de afaceri ale furnizorului dvs. sau furnizorul dvs. decide să nu mai lucreze cu dvs.
  • Consumatorii pot, de asemenea, să recunoască faptul că afacerea dvs. este în pericol dacă furnizorul dvs. vă taie brusc, ceea ce le poate descuraja de încredere sau de a vă baza pe afacerea dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar 11
    3. Încurajați loialitatea clienților. Pentru a împiedica furnizorii dvs. să devină, de asemenea, rivalii dvs., trebuie să vă asigurați că clienții dvs. sunt loiali pentru dvs. și nu la marca pe care o primesc de la furnizor.
  • Lucrul cu furnizorii multipli este o modalitate de a realiza acest lucru. Cu un furnizor care nu a fost atașat, clientul este mai probabil să fie atașat de dvs.
  • O altă modalitate de a încuraja loialitatea clienților este să se concentreze asupra întregii experiențe de vânzări, inclusiv pe porțiunile de pre-vânzare și post-vânzare. Indiferent de produsul sau serviciul pe care îl oferiți, trebuie să oferiți și servicii excelente pentru clienți.
  • Imagine intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 12
    4. Concentrați-vă pe calitate. Calitatea produsului sau a serviciului pe care le furnizați consumatorilor trebuie să fie de top-notch, iar calitatea experienței globale pe care le oferiți atât furnizorilor, cât și consumatorilor trebuie să aibă și o calitate superioară.
  • Puteți maximiza succesul devenind persoana cumpărătorilor și furnizorilor dvs. la o experiență mai bună.
  • Pentru furnizori, aceasta înseamnă să-și extindă baza de clienți și să aibă grijă de o parte din marketingul lor.
  • Pentru consumatori, aceasta înseamnă livrarea celui mai bun produs sau serviciu pentru costul pe care îl pot plăti și dispuși să plătească. Treceți prin junk și evaluați toate diferitele opțiuni înainte de a oferi cel mai bun.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 13
    5. Creați o prezență digitală activă. În zilele noastre, o nouă afacere fără o prezență digitală activă se va lupta. Faceți procesul cât mai convenabil posibil furnizorilor și consumatorilor, făcându-l ușor de accesul afacerii dvs. prin intermediul unor computere și dispozitive mobile.
  • Crearea unui site web și stabilirea conturilor sociale media pentru a interacționa cu furnizorii și consumatorii.
  • Prin intermediul site-ului dvs., consumatorii ar trebui să poată învăța despre proces, să vă contacteze, să caute produse / servicii cu ușurință, să creați conturi și să plasați comenzi. Informațiile de facturare și de îndeplinire a comenzii ar trebui, de asemenea, să fie disponibile imediat.
  • Mai mult, prezența dvs. digitală trebuie să se extindă și în lumea mobilă. Asigurați-vă că site-ul dvs. poate fi ușor de navigat pe telefoane inteligente și alte dispozitive mobile. Când este cazul, luați în considerare utilizarea aplicațiilor mobile pentru a eficientiza procesul chiar mai departe.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar
    6. Accelerați schimburile. În zilele noastre, oamenii s-au obișnuit cu un sentiment de satisfacție instantanee. Intermediarii sunt asociate negativ cu încetinirea procesului de comerț. Evitați încetinirea procesului în jos și, dacă este posibil, căutați modalități de a face mai rapidă atât pentru consumatori, cât și pentru furnizori.
  • Atunci când este cazul, luați în considerare plasarea restricțiilor de timp la livrarea plății și livrarea produsului sau a serviciului. Asigurați-vă că toate părțile vă cunosc restricțiile și sunt de acord să lucreze în cadrul acestora.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar
    7. Rămân receptivi. Consumatorii și furnizorii dvs. ar trebui să nu aibă probleme cu contactarea dvs. și primiți răspunsuri la timp la comentariile, întrebările și preocupările lor.
  • Faceți-o ușor pentru părțile pe care le lucrați pentru a vă contacta prin telefon, e-mail și fax.
  • Dacă cineva de pe ambele părți ale procesului are o problemă, adresați-o imediat și păstrați partea informată în fiecare etapă a soluției. Evitați să părăsiți furnizorii și consumatorii în întuneric.
  • Tratați atât furnizorii, cât și clienții în timpul schimburilor dvs.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar Pasul 16
    8. Rămâneți flexibil. Ideea pe care o ai în capul tău nu poate fi cel mai bun mod de acțiune. Să fie receptiv la feedback atât de la consumatori, cât și de la furnizori. Pregătiți-vă pentru a vă ajusta activitatea în consecință pentru a se potrivi mai bine nevoilor celor pe care sunteți în comerț cu.
  • Urmăriți ambele părți ale afacerii dvs. cu atenție pentru a determina cât de bine funcționează procesul dvs. actual și unde este posibil să fie necesar să vă îmbunătățiți. Luați în considerare solicitarea părților cu care lucrați pentru a evalua experiența sau pentru a răspunde la câteva întrebări de anchetă despre aceasta.
  • Imaginea intitulată Fii un mijloc de intermediar
    9. Faceți-vă practicile de afaceri transparente. Oamenii preferă să știe că pot avea încredere în afacerile pe care le lucrează. Face clar furnizorilor și cumpărătorilor dvs. Cum vă conduceți afacerea și modul în care fluxurile de bani.
  • Când ați întrebat, permiteți consumatorilor dvs. să cunoască sursa ofertei dvs. Mulți cumpărători exprimă interesul acestor informații, astfel încât aceștia să poată stabili dacă doresc sau nu să sprijine practicile de afaceri ale unui furnizor.
  • Descompuneți costul pentru cumpărătorii dvs., astfel încât ei să înțeleagă exact unde se desfășoară banii. Acest lucru le poate împiedica să se simtă trădați mai târziu dacă învață informațiile dintr-o altă sursă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar