Cum să faceți publicitate de web design business

Industria designului web este o alegere din ce în ce mai populară a carierei, iar concurența ar putea fi acerbă în zona dvs. din cauza unui volum mare de freelanceri în industrie. Indiferent dacă sunteți proprietarul unei firme cu mai mulți angajați sau un Freelancer Lone, învățând cum să faceți publicitate de web designul dvs. este esențial pentru succesul dvs. Deoarece mulți designeri de web independenți și piața firmelor la nivel local și la nivel național, dacă nu, la nivel global, designul web de publicitate trebuie să fie abordat serios și creativ pentru a ajunge la segmentul dvs. de piață.

Pași

Metoda 1 din 2:
Publicitatea site-ului dvs Pe net
1. Publicitate online. Puteți utiliza publicitatea plătită, publicitatea gratuită, social media, directoarele online și o varietate de alte tehnici pentru a răspândi cuvântul despre afacerea dvs.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul de afaceri de web design 01
    2. Lucrați pe site-ul dvs. propriu. Site-urile web sunt importante pentru ca orice afacere să aibă, deoarece Internetul continuă să tragă consumatorii în aproape fiecare industrie, dar din moment ce site-urile dvs. sunt afacerea dvs., compania dvs. are nevoie de unul. Cum vă structurați site-ul dvs. web depinde de dvs., dar ar trebui să vă concentrați clar asupra a ceea ce este abilitățile dvs., oferind în același timp clienților potențialii de informații. Site-ul dvs. nu trebuie să includă tarifele dvs., dar ar trebui să includă serviciile dvs., exemple de lucrări anterioare, informații de contact și de a sprijini informațiile educaționale, cum ar fi dacă ați participat la un program de design de web de orice fel.
  • Imagine intitulată Publicitate dvs. de web design Pasul 02
    3. Plătiți pentru publicitatea online. Ați putea anunța anunțuri pe site-uri cu trafic ridicat sau puteți face o campanie cu plată-pe-clic cu motoarele de căutare mari. Plătiți pentru înregistrări în directoare de afaceri pentru designeri web.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul de afaceri de web design 03
    4. Devin activi în social media și în alte comunități online. Acestea sunt locuri pe care le puteți găsi clienții dvs. Facebook, Twitter, Foursquare și alte site-uri de rețele sociale vă oferă o altă cale pentru a vă conecta atât la clienții actuali cât și potențiali, oferindu-le, de asemenea, o modalitate de a vă conecta și de a învăța despre dvs. înainte, în timpul și după vânzare. Deveniți activi în locuri unde știți că piața dvs. țintă este și în comunitățile legate de industrie pentru a vă stabili ca expert.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul de afaceri de web design 04
    5. Concentrați-vă pe optimizarea motorului de căutare (SEO). Lăsați motoarele de căutare să facă unele dintre lucrările pentru dvs. în mod natural în toate orele de zi. Dacă nu sunteți familiarizat cu SEO, puteți să cercetați și să încercați mâna la ea sau să angajați pe cineva care să vă ajute. Clienții doresc să știe site-ul lor va fi văzut, deci dacă puteți oferi servicii SEO clienților dvs., atunci aveți mai multă valoare.
  • Metoda 2 din 2:
    Publicitatea site-ului dvs Deconectat
    1. Utilizați o varietate de medii disponibile. Puteți face acest lucru prin anunțuri de ziare, cărți de vizită și pliante, spoturi radio și / sau TV, și prin interacțiunea generală față-în-față.
  • Imagine intitulată Publicitate Pasul de afaceri de web design 05
    2. Participă la conferințe legate de industrie. Acest lucru nu poate aduce mai mulți clienți decât dacă unii dintre participanți caută servicii, dar puteți găsi alte persoane care să se conecteze. Networking-ul vă poate ajuta să oferiți mai mult clienților sau vă pot ajuta să vă ocupați de un volum mai mare pentru clienți. Conferințele din industrie vor avea, de asemenea, informații valoroase pentru a vă menține pe partea de sus a celor mai recente tendințe și tehnologii din domeniu, permițându-vă să oferiți mai multă valoare clienților.
  • Imagine intitulată Publicitate dvs. de web design Pasul 06
    3. Citiți revistele legate de industrie. Una dintre reviste este revista site-ului, care este o ediție gratuită și plătită și oferă informații valoroase designerilor și altor persoane care conduc întreprinderile online. Revista oferă, de asemenea, spoturi de anunțuri și, din moment ce vizează comercianții de internet și alți profesioniști online, serviciile de publicitate web design s-ar putea dovedi profitabile.
  • Imagine intitulată Publicitate dvs. de web design Pasul 07
    4. Ajungeți la întreprinderile mici din zona dvs. Sugerează că vă ajutați reciproc. Oferiți-le pentru a le ajuta să-și dezvolte afacerea dacă folosesc serviciile dvs. Oferiți-le o consultare gratuită pentru a le arăta unde se pot îmbunătăți și cum vă puteți ajuta.
  • Imagine intitulată Publicitate Web Design Business Pasul 08
    5. Tipăriți pliante și cărți de vizită. Treceți la evenimentele locale pe care le participați, atâta timp cât vă permiteți să faceți acest lucru. Așezați pliante la întreprinderile locale cu permisiune. Lăsați cărțile de vizită cu alte întreprinderi locale. Întotdeauna au acești la îndemână, deci dacă atingeți o conversație cu cineva în timp ce sunteți departe de biroul dvs., informațiile dvs. de contact sunt ușor accesibile pentru a renunța.
  • Imagine intitulată Publicitate Web Design Business Pasul 09
    6. Rulați un program de stimulente de recomandare a clientului atât online, cât și oprit. Publicitate și marketing merg mână în mână. Prin marketingul unei afaceri de web design către clienții existenți și oferind un stimulent pentru a aduce mai mulți clienți, aveți o echipă de publicitate care lucrează pentru dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar