Cum să visezi

Trezirea după un vis uimitor și viu se poate simți minunat, dar pentru unii dintre noi, visele ca asta nu par să se întâmple foarte des. Toată lumea visează noaptea, dar unii oameni își amintesc visele mai mult decât altele. Dacă vă puteți pregăti pentru a le aminti mai mult, veți începe să aveți mai multe vise mai vii și memorabile pe timp de noapte și nu este greu de făcut! Am pus împreună câteva sfaturi de mai jos pentru a vă ajuta să începeți.

Pași

Metoda 1 din 2:
Instruirea creierului
  1. Imagine intitulată Dream Pasul 1
1. Decideți că vă veți aminti visele voastre. Unii oameni au doar mai multe probleme, amintindu-le decât alte persoane. Dacă sunteți unul dintre acei oameni, vă poate ajuta să vă spuneți că vă veți aminti înainte de a vă culca. Poate părea prostie, dar acest pas conștient vă poate ajuta să vă semnalizați mintea să vă amintiți.
  • Poate dura câteva săptămâni pentru ca acest proces să funcționeze.
  • De fapt, probabil că visezi o medie de 5 ori pe noapte dacă primești recomandat 8 ore de somn.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 2
    2. Treci peste ceasul deșteptător. Când este posibil, săriți ceasul deșteptător. Dacă doriți să vă amintiți visul dvs., trebuie să vă treziți după somnul REM. Un ceas deșteptător poate întrerupe ciclul de somn la momentul nepotrivit. În plus, dacă mutați sau auziți zgomotul, acesta vă poate determina să dispară visul. Când auziți ceasul deșteptător, este tare și probabil că vă aplați pentru ao opri imediat. Sari peste ceasul de alarmă vă permite să vă treziți mai treptat și fără intrarea senzorială adăugată.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 3
    3. Evitați pilulele de dormit. Oamenii care nu dorm la fel de bine amintesc mai multe vise. Asta pentru că se trezesc în mod natural de mai multe ori pe noapte, de multe ori când vin dintr-un ciclu de somn. Dacă luați o pastilă pentru a dormi bine, ați putea să-l săriți câteva nopți pentru a vedea dacă vă ajută să vă amintiți visele voastre.
  • Întrebați întotdeauna medicul înainte de a sări peste un medicament, mai ales dacă este o rețetă.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 4
    4. Beți cantități mari de apă. O altă modalitate de a vă ajuta să vă amintiți visele dvs. este să guzezi apă înainte de a merge la culcare, aproximativ 4 pahare. Motivul pentru care acest pas vă poate ajuta să vă amintiți visele dvs. este că vezica dvs. plină va întrerupe somnul de mai multe ori pe tot parcursul nopții, de multe ori atunci când ieșiți din somn REM. Din moment ce vă treziți după somnul REM, este mai probabil să vă amintiți ce ați visat.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 5
    5. Sări peste alcool. Alcoolul tinde să descurajeze visarea, deoarece tinde să suprime somnul REM. Prin urmare, pentru a vă mări visele, ar trebui să evitați alcoolul, mai ales noaptea.
  • Antidepresivele pot avea, de asemenea, același efect, dar ar trebui să discutați cu medicul dumneavoastră despre faptul că nu visezi dacă doriți să schimbați sau să vă opriți antidepresivul. Nu vă opriți antidepresivele fără a vorbi mai întâi cu medicul dumneavoastră.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 6
    6. Pierde un somn mic. În timp ce obținerea unui somn suficient este întotdeauna cel mai bun, studiile au arătat că pierderea somnului vă poate ajuta să vă amintiți visele. De fapt, treceți printr-un proces de rebound atunci când nu ați ajuns suficient de somn, ceea ce înseamnă că visele voastre vor fi mai intense.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 7
    7. Încercați diferite alimente sau suplimente. Unii oameni au noroc concentrându-se asupra anumitor alimente pentru a-și spori visele. De exemplu, luând 100 de miligrame de vitamina B6 pe oră sau două înainte de culcare ar putea ajuta la creșterea intensității viselor tale. O altă opțiune este de a mânca alimente bogate în triptofan, cum ar fi pui, soia, curcan și ton.
  • În loc de alimente bogate în triptofan, încercați să luați un supliment de 5 htp cu câteva ore înainte de culcare.
  • Metoda 2 din 2:
    Înregistrarea viselor tale
    1. Imagine intitulată Dream Pasul 8
    1. Obțineți o carte doar pentru visele voastre. Este ușor să ai un notebook în mai multe scopuri, dar când vine vorba de visele tale, este mai bine să dedice o singură carte. În mare parte, raționamentul este că, dacă aveți un notebook pentru vise, nu veți fi tentați să o luați și să o mutați în altă parte. Alegeți ceva pe care îl place foarte mult, care vă inspiră creativitatea, deoarece vă poate inspira și visele.
    • Înregistrarea viselor tale vă ajută să vă amintiți mai multe vise, făcându-l să pară că visezi mai mult.
    • De fapt, unele teorii sugerează că creierul dvs. nu păstrează toate visele sale în memorie pur și simplu pentru că atât de multe vise vă vor face să aveți probleme cu deosebire de realitate de la vise. Alte teorii sugerează că creierul dvs. stochează memoria visului, dar nu sunt ușor accesibile memoriei.
    • Majoritatea oamenilor uită multe dintre visele lor, deoarece ei continuă să dormi. Că trebuie să vă treziți să vă amintiți visul, așa că probabil vă veți aminti doar visele voastre în apropierea vremurilor în care sunteți treaz, cum ar fi dimineața. Cu toate acestea, este posibil să nu vă amintiți nici măcar că vă deplasați cu ziua dvs. prea repede.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 9
    2. Păstrați un notebook la îndemână. Au un notebook chiar lângă patul tău, așa că este disponibil atunci când te trezești. Veți dori să fie instantaneu pe mână în momentul în care vă deschideți ochii, deoarece visele sunt trecătoare.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 10
    3. Ia o clipă să gândești. Când te trezești, nu te mișca. Luați doar un moment să vă gândiți la ceea ce visezi. Odată ce aveți o imagine clară a visului dvs. în mintea voastră, treceți la următorul pas.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 11
    4. Scrieți-vă visul de îndată ce l-ați solidificat. Poate fi tentant să fugi la baie înainte de a scrie despre visul tău, dar până atunci visul tău poate fi plecat. Începeți să jobing imaginile principale ale viselor dvs. de îndată ce vă deschideți ochii și ajungeți la stiloul și notebook-ul.
  • Includ detaliile principale, cum ar fi cine a fost în ea, ce lucruri majore pe care le-ai văzut și ce a fost acțiunea principală.
  • Dacă vă treziți în mijlocul nopții după ce ați avut un vis, scrieți detaliile visului dvs. în notebook înainte de a cădea în somn.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 12
    5. Înregistrați tot ce sa spus. Dacă cineva a spus ceva în visul tău, ia o clipă să-l scrii. Ceea ce sa spus ar putea fi important să vă interpretați visul, dacă sunteți înclinat să faceți acest lucru.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 13
    6. Includeți detalii. Odată ce ați primit partea principală a visului, încercați să completați detaliile. Adăugați cât mai multe detalii, după cum vă puteți aminti, din timpul anului la amintirile la care ați crescut pentru dvs.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 14
    7. Adăugați note despre emoție. Ce simți când te trezești este o parte importantă a visului. Notați câteva note despre emoțiile dvs. actuale împreună cu detaliile visului dvs.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 15
    8. Utilizați un recorder de voce. Dacă nu vă bucurați de scris, vă puteți înregistra visul pe telefon sau pe alt dispozitiv de înregistrare. Doar asigurați-vă că aveți aplicația deschisă, astfel încât să puteți accesa cu ușurință dimineața.
  • Ca și în cazul revistelor scrise de vis, ar trebui să înregistrați cât mai multe informații și să faceți acest lucru cât mai curând posibil. Dacă nu vă puteți aminti un vis complet, discutați despre impresii generale, imagini și sentimente pe care le reamintești. Puteți chiar să începeți să vă amintiți mai mult pe măsură ce începeți să vorbiți despre visul dvs.
  • Imagine intitulată Dream Pasul 16
    9. Încercați să-l desenezi. O altă modalitate de a captura un vis este de a face un desen în jurnalul dvs. Deoarece visele sunt conduse de imagini, ar putea fi mai ușor să trageți decât să o scrieți. Nu contează dacă nu ești artist. Trebuie doar să obțineți imaginile pe hârtie.
  • Avertizări

    Dacă sunteți un caz rar, este posibil să nu visezi deloc. De asemenea, anumite medicamente și condiții vă pot afecta visele, deci discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți îngrijorat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar