Cum să intrați în industria energiei solare

Energia solară este curată și eficientă, motiv pentru care devine din ce în ce mai populară. Între 2000 și 2011, industria a înregistrat o creștere de 40% a creșterii anual. Există multe aspecte pe care le puteți implica în mod profesional, inclusiv design, asamblare, instalare, reparații și multe altele. Dar înainte de a începe să aplicați pentru locuri de muncă, ar trebui să faceți unele cercetări pentru a vedea unde vă veți potrivi cel mai bine.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea industriei solare
  1. Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 01
1. Căutați informații generale despre industria solară online. Făcând acest lucru este o modalitate excelentă de a vă obține rulmenții, mai ales dacă sunteți brand nou la solar. Urmăriți aspectele care vă scânteează interesul și investighează aceste zone mai târziu.
  • Unele regiuni, cum ar fi cele care nu primesc mult soare, pot avea mai puține oportunități de implicare solară. Utilizați hărțile online de ieșire solară pentru a găsi unde industria solară este cea mai activă.
  • Căutați informații despre carierele în energia solară cu Biroul de Statistică a Muncii pentru a obține o imagine de ansamblu asupra industriei și o listă de locuri de muncă comune.
  • Asociațiile profesionale, cum ar fi Societatea Americană pentru Energie Solară (ASS), pot fi locuri minunate pentru a afla informații și pot lua legătura cu ceilalți care sunt interesați de industria solară.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 02
    2. Familiarizați-vă cu termeni obișnuiți în industrie. Chiar dacă sunteți pasionat, dacă nu puteți vorbi vorbi, probabil că nu veți obține un loc de muncă. Faceți unele cercetări online asupra energiei fotovoltaice, a invertoarelor, a considerentelor de umbrire, a procesatorilor semiconductori și așa mai departe.
  • Verificați blogurile de energie solară online pentru a ridica energia solară comună lingo. Familiarizați-vă cu semnificația jargonului care apare frecvent.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 03
    3. Frecventați conferințe sau cursuri locale privind energia solară. Deoarece industria solară este proaspătă și interesantă, noua cercetare este lansată tot timpul. Păstrați la curent prin participarea la conferințe locale, luând cursuri la o universitate locală sau la seminarii informaționale curate în domeniul energiei.
  • Multe conferințe și clase sunt anunțate online. Încercați o căutare online de cuvinte cheie pentru ceva de genul "Evenimente de energie solară lângă mine."
  • Unele organizații solare, cum ar fi Solar Energy International (SEI), oferă cursuri online gratuite pe care le puteți lua pentru a vă îmbunătăți cunoștințele solare.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 04
    4. Implicați-vă cu proiectele locale de voluntariat solar. Dacă nu există proiecte de voluntariat, încercați să sunați la o companie locală de energie solară și să cereți voluntar cu departamentul lor de resurse umane. Acest lucru vă va permite să frecați umerii cu profesioniști cu experiență pe care le puteți întreba despre industria solară.
  • Dacă v-ați interesat să obțineți un loc de muncă în partea de vânzări a soarelui, ați putea apela un instalator, cereți să vorbiți cu un vânzător și să oferiți să le cumpărați în schimbul dvs umbra de locuri de muncă ei pentru o zi.
  • Partea 2 din 3:
    Echipându-vă pentru un loc de muncă
    1. Image denumită intra în industria energiei solare Pasul 05
    1. Alegeți un loc de muncă pentru a urmări în energia solară. Dacă nu vă puteți mulțumi la doar una, încercați să vă limitați la două sau trei. Acest lucru vă va permite să explorați mai bine lucrările specifice, astfel încât să puteți determina dacă acestea sunt sau nu potrivite pentru dvs. Să acorde o atenție deosebită cerințelor educației, certificării sau experienței de locuri de muncă.
    • O defalcare a cerințelor și așteptările de plată ale majorității pozițiilor solare pot fi găsite pe biroul site-ului Web al Muncii.
    • Unele locuri de muncă în domeniul solarului popular includ asamblarea, instalatorul, reparatorul, sudorul, managerul de construcții, vânzătorii, inginerul solar și cercetător.
    • În cadrul solarului, locurile de muncă se încadrează adesea în unele dintre următoarele categorii principale: administrativ, design, asamblare / instalare, logistică, întreținere, vânzări și cercetări.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 06
    2. Obțineți o diplomă de patru ani într-un câmp de solar. Enginerii mecanici, industriali, electrici și software joacă un rol în industria solară. Cu unul dintre aceste grade și o certificare în zona dvs. de specialitate, cum ar fi cercetarea celulelor fotovoltaice sau designul centralei solare, veți fi un candidat mai competitiv.
  • Fizicienii, chimistii și oamenii de știință materne joacă un rol major în cercetarea și dezvoltarea tehnologiei solare.
  • Dacă doriți să începeți să lucrați rapid la solar, o diplomă de patru ani în ingineria solară ar putea să nu fie fezabilă.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 07
    3. Obțineți certificat ca tehnician sau un instalator pentru o implicare mai rapidă. Obținerea certificată ca asamblare, instalator sau reparator de componente ale energiei solare va dura mai puțin timp decât pozițiile care necesită o diplomă de colegiu. Uită-te online pentru programe tehnice și școli profesionale din apropierea dvs., care oferă certificări.
  • Consiliul de Practicieni de Energie Certifieni de Nord (NABCEP) oferă certificări online pentru profesioniștii din domeniul energiei solare.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 08
    4. Conectează-te cu un lucrător al industriei solare actuale. Acum că aveți o scurtă listă de locuri de muncă potențiale, conectați-vă cu persoane care lucrează deja în aceste poziții. Veteranii de energie solară vă vor putea sfătui cu privire la modul de a face cel mai bine visele dvs. de a intra în energie solară o realitate.
  • Apelați o companie solară locală și cereți să vorbiți cu Departamentul HR. Explicați că sunteți interesat să urmăriți un loc de muncă în energia solară și doriți să intervievați informal un lucrător actual.
  • Când vorbim cu un lucrător solar, întrebați dacă există cineva pe care ar trebui să-l contactați cu privire la pozițiile pe care le urmăriți. Lucrătorul ar putea să vă poată pune legătura cu cineva care vă poate ajuta.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 09
    5. Mențineți o rețea profesională sănătoasă. Nu știți niciodată când veți avea nevoie de un sfat sau de asistență de la unul dintre colegii dvs. de energie solară. Consultați contactele Aveți o relație bună ocazional pentru a păstra aceste relații puternice.
  • Nu trebuie să pierdeți prea mult timp acest lucru. Un e-mail rapid, cerând cum sunt lucrurile și împărtășirea unor detalii personale ar trebui să fie mai mult decât suficiente.
  • Amintiți-vă să rămâneți în legătură prin scrierea unui memento pe calendar sau folosind o notificare lunară repetată în telefonul dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Aplica pentru un loc de muncă
    1. Imaginea intitulată intra în industria energiei solare Pasul 10
    1. Evidențiați implicarea dvs. cu Solar în CV-ul dvs. Acest lucru este deosebit de important dacă încercați să intrați în industrie. Includ lucrări de voluntariat în domeniul solar, realizări educaționale, asociații profesionale și certificări.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 11
    2. Urmărirea locurilor de muncă persistentă. Deoarece industria solară continuă să câștige popularitate, angajatorii primesc un volum mare de solicitanți. Dacă nu ajungeți să fiți selectați, rămâneți pozitivi! Demonstrarea persistenței și dedicarea voastră vă va face mai de dorit angajatorilor.
  • Acest lucru ar putea merge fără să spună, dar încercați să nu veniți prea puternic în timp ce sunteți persistenți. De multe ori, acest lucru se poate întâmpla ca fiind pushy și de fapt vă rănește șansele de a obține slujba.
  • După ce trimiteți aplicații, urmăriți-vă cu un apel telefonic. Acest lucru vă va oferi în afară de alți solicitanți în timp ce vă face să parcă mai entuziasm în legătură cu obținerea locului de muncă.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 12
    3. Începeți cu o poziție de intrare. Mai ales dacă lucrați încă la o certificare sau grad, locurile de muncă la nivel de intrare ar putea fi cea mai bună modalitate de a începe să lucrați în solar. Companiile oferă frecvent prioritate angajărilor interne, care pot funcționa în avantajul dvs. odată ce aveți acreditările dvs.
  • Imaginea intitulată Intrați în industria energiei solare Pasul 13
    4. Dovediți-vă caracter și calificare interpersonale. Multe upgrade-uri solare și înlocuiri pot fi destul de scumpe. Din acest motiv, intervievații vor dori să știe că sunteți de încredere și axat pe client. Cei mai fericiți clienții dvs., cu atât mai multe sesizări veți obține.
  • Unele companii solare văd până la 85% din vânzările provenite de la clienții menționați.
  • Image denumită intra în industria energiei solare Pasul 14
    5. Acționează profesional în timpul interviului. Datorită recentei ascensiuni în investiții în forme regenerabile de energie, industria solară a devenit oarecum mai formală. Acționând profesional si cu integritate vă va câștiga puncte cu intervievații.
  • Pentru majoritatea locurilor de muncă în Solar, este o idee bună să purtați un costum pentru interviuri. Păstrați-vă materialele bine organizate astfel încât să întâlniți așa cum ați pregătit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar