Cum să decideți ce să cumpărați într-un magazin de varietăți

Dolar Tree, Dollar General, Daiso: Câteva exemple de magazine de varietăți-magazine care vând aproape totul la un preț de 1 $ sau £ 1 sau ¥ 100.Deși poate fi bine să puteți obține totul la un preț redus, știți că obțineți ceea ce plătiți și nu totul poate fi de înaltă calitate.Thisewill vă ajută să găsiți oferte bune la magazinele de varietăți.

Pași

1. Verificați online pentru oferte mai bune.Unele articole de magazin de dolari sunt de fapt markups, nu markdown-uri.Dacă puteți găsi o afacere mai bună la un supermarket local (puteți verifica online), atunci ar putea fi mai bine pentru a obține articole de acolo.
Partea 1 din 2:
Obținerea unor oferte bune
1. Cumpărați articole de hârtie din magazine de varietăți.Orice variind de la plăci de hârtie la felicitări la streamers de partid sunt bune pentru a obține în magazinele de varietăți.Deși calitatea nu poate fi la fel de mare, pentru ceva care este doar o singură dată, nu va avea importanță.
  • 2. Obțineți produse din plastic din magazinele de varietăți.Ustensilele de unică folosință sunt minunate pentru petreceri și picnicuri.De asemenea, puteți obține recipiente din plastic și în timp ce plasticul poate fi mai subțire, dacă stocați doar cleme de hârtie și pixuri, nu va avea importanță la fel de mult.
  • 3. Achiziționați articole de toaletă de mărime de călătorie.Puteți găsi o mulțime de oferte bune pe articole de toaletă la magazinele de varietăți decât la farmacii.Salvați câțiva dolari suplimentari și ieșiți ieftin dacă călătoriți, în loc să plătiți o mulțime pentru un mic container de 100 ml de șampon.
  • 4. Găsiți oferte bune pe ochelari.Dacă utilizați numai ochelarii pentru o călătorie scurtă, atunci un magazin de varietăți poate fi cel mai bun mod de a merge.În plus, pierderea unui articol ieftin într-o excursie nu va fi o afacere mare, deoarece puteți obține altul fără a trebui să cheltuiți un braț și un picior.
  • 5. Obțineți bunuri de origine.Tot ce poți pune și de a folosi în casă poate fi o afacere bună.Doar rețineți că sticlurile pe care le obțineți pot să se spargă mai ușor, dar vă va economisi bani, deoarece puteți obține un înlocuitor pentru un preț semnificativ mai ieftin.
  • 6. Obțineți teste de sarcină DIY.Din cauza reglementărilor guvernamentale stricte, testele de sarcină care sunt vândute trebuie să respecte anumite standarde și să fie în siguranță pentru utilizare.Deși testele de sarcină pot costa o avere la o farmacie locală, ele pot fi foarte ieftine într-un magazin de varietăți.
  • Partea 2 din 2:
    Rămânând departe de ofertele rele
    1. Evitați obținerea de jucării din magazinele de varietăți.O jucărie pe care o obțineți pentru un dolar nu poate dura atâta timp cât o jucărie pe care o obțineți timp de douăzeci și cinci de dolari.Unele jucării pot reprezenta un pericol de sufocare copiilor tineri și unele magazine de dolar nu pot primi toate notificările despre rechemări.Alte jucării se pot rupe mai ușor.Cărțile de colorat și puzzle-urile de carton sunt în regulă, dar dacă obțineți o jucărie dintr-un magazin de dolari, nu vă plângeți că copilul dvs. a avut o criză pentru că a rupt.
  • 2. Nu primiți electronice din magazinele de dolar.Orice de la fani la benzi de alimentare la încărcătoare sunt de obicei de o calitate inferioară.Acestea au potențialul de a vă deteriora dispozitivele sau de a începe un incendiu.Cel mai bine este să obțineți electronice direct de la producător.
  • 3. Evitați bateriile generice.Aceste baterii sunt, de asemenea, ieftine realizate și nu pot dura cât timp.Cu excepția cazului în care veți vedea un nume de marcă de renume (cum ar fi Duracell sau Energizer în SUA), este mai bine să vă îndreptați.Unii ar fi putut să stea pe rafturi de ani de zile și nu pot dura cât timp.
  • 4. Stați departe de protecția solară.Protecția generică de protecție poate să nu fie la fel de eficientă ca produsul de protecție solară de marcă și chiar atunci, protecția solară poate fi aproape de data de expirare.În timp ce nu vă va răni, nu va fi la fel de eficient la reducerea arsurilor solare.
  • 5. Evitați alimentele pentru animale de companie.Alimentele pentru animale de companie au aceleași probleme ca și alte consumabile: ele pot fi aproape de data de expirare sau au fost făcute în afara țărmului, ceea ce înseamnă că poate face animalul de companie bolnav.Asta nu înseamnă că nu poți obține boluri de apă și jucării de companie - acestea ar trebui să fie bine.
  • 6. Gestionați-vă de produsele de sănătate și de frumusețe.Mascara generică sau machiajul, precum și medicamentele pot conține ingrediente mai aspre decât omologii lor de marcă sau pot conține mai puțin pe uncie sau mai puțin pe gram.Verificați prețul pe uncie și datele de expirare pentru a vă asigura că obțineți o afacere bună.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar