Cum de a dezvolta integritatea personală

Integritatea personală implică faptul că este cea mai bună versiune mai cinstită și mai sănătoasă a dvs. Integritatea dvs. poate provoca convingerile dvs. religioase, obiectivele dvs. personale în viață sau dintr-o altă experiență formativă. Când lucrați la îmbunătățirea integrității personale, îmbogățiți-vă propria viață și îmbunătățiți viața altora.

Pași

Metoda 1 din 3:
Trăind cu integritate mai mare
  1. Imagine intitulată Deal cu Snobby Persoane Pasul 4
1. Trăiți cu onestitate și păstrați promisiunile dvs. Cinstea este unul dintre cele mai importante aspecte ale integrității. Dacă sunteți necinstit sau înșelătoare cu alții, nu puteți trăi o viață de integritate. O parte din a fi cinstiți cu alții include, de asemenea, păstrarea promisiunilor pe care le faceți. O promisiune spartă este efectiv o minciună, iar minciuna este incompatibilă cu viața cu integritate.
  • Fiți întotdeauna veridici cu ceilalți, chiar și atunci când vă aterizează în necazuri.
  • Minciuna este aproape întotdeauna un lucru greșit de făcut, mai ales când minți pentru câștigul tău.
  • Dacă sunteți îngrijorat de onestitate ar putea răni sentimentele cuiva, ar putea fi cel mai bine să nu spuneți nimic. Scuzați-vă spunând ceva asemănător, "Nu cred că sunt cea mai bună persoană pentru a da o opinie _____."
  • A trăi sincer include că este sincer cu tine însuți în orice moment. Verificați-vă cu gândurile / sentimentele, recunoașteți modul în care vă simțiți și fiți conștienți de modul în care aceste sentimente influențează comportamentul dvs.
  • Imaginea intitulată tratează persoanele cu pasul 2
    2. Arată compasiune și simpatie / empatie față de ceilalți. Nu puteți trăi o viață de integritate fără a fi atenți și îngrijorați pentru alții. O lipsă de compasiune sau simpatie pentru alții poate duce adesea la o judecată slabă, acte de egoism și, în cele din urmă, o relație deteriorată cu cineva pe care îl pasă.
  • Încercați să înțelegeți cum simt alții. Dacă cineva a făcut o slujbă săracă la locul de muncă, de exemplu, considerați că ar putea avea o zi excepțional de rău.
  • Fii amabili cu alte persoane, chiar și în moduri minore. De exemplu, când mergeți la magazin, cereți casierului greu, cum merge ziua lor și le doresc o odihnă bună a zilei.
  • Ajutați pe alții ori de câte ori este posibil. Puteți face acest lucru prin acte de caritate sau pur și simplu oferind o mână de ajutor unei persoane care au nevoie la locul de muncă sau pe stradă.
  • Imaginea intitulată este observată pasul 3
    3. Creați o declarație de misiune personală pentru viața dvs. O modalitate bună de a vă asigura că trăiți o viață de integritate este să stați o foaie de parcurs pentru dvs. Evaluați unde vă aflați acum în viață și luați în considerare locul în care doriți să fiți în viitor în ceea ce privește integritatea personală și caracterul moral.
  • Scrieți obiectivele și valorile dvs. Gândiți-vă din greu despre ce fel de persoană doriți să fiți și ceea ce sperați să realizați în timpul vieții dvs.
  • Să se angajeze să vă dezvolte în moduri semnificative. Amintiți-vă că transformarea personală ia o mulțime de muncă și dedicare.
  • Scopul declarației dvs. de misiune ar trebui să fie acela de a vă oferi îndrumări cu privire la o bază zilnică. Ori de câte ori vă simțiți pierdut sau incert, declarația dvs. de misiune ar trebui să vă ajute să vă ajutați.
  • Aceste afirmații nu ar trebui să fie ceva ce trebuie să te descurci la fața locului. Chiar dacă nu le-ați articulat niciodată, ar trebui să aveți o înțelegere clară a ceea ce vă ghidează în viață.
  • Păstrați această listă atârnată într-un loc pe care îl veți vedea în fiecare zi. Opriți-vă și faceți o clipă în fiecare zi pentru a vă întreba dacă vă comportați într-un mod care vă va ajuta să vă trăiți declarația.
  • Imaginea intitulată matrița cu pasul de demnitate 7
    4. Mențineți o dedicare la valorile dvs. Valorile tale sunt care te ghidează prin viață. Ele sunt adesea modelate de experiențele dvs. formative, dar valorile dvs. se pot schimba pe măsură ce creșteți și adaptați la noile etape ale vieții. Acest lucru este normal, dar este important să vă mențineți un angajament față de valorile dvs., indiferent de ce se întâmplă să fie la o anumită etapă din viața voastră.
  • Concentrați-vă pe ceea ce contează cel mai mult pentru dvs. Lăsați lucrurile care sunt importante pentru a determina cum tratați pe alții și cum vă trăiți viața.
  • Nu compromiteți niciodată valorile. Orice lucru care este cu adevărat o valoare personală pentru dvs. nu va fi compromis deoarece este convenabil.
  • Metoda 2 din 3:
    Stând pentru ceva
    1. Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 7
    1. Aflați ce este cel mai important pentru dvs. Dacă doriți să vă luați integritatea personală la nivelul următor, va trebui să decideți ce este cel mai important pentru dvs. în viață. Numai prin cunoașterea a ceea ce doriți să stați, puteți începe să faceți acest lucru pentru a vă provoca propria voastră.
    • Gândiți-vă la ceea ce sunteți cel mai pasionat.
    • Acest lucru poate fi derivat din valorile morale, etice, spirituale sau artistice sau pot fi pur și simplu bazate pe o nedreptate pe care credeți că trebuie corectată.
    • Lucrurile care sunt cele mai importante pentru dvs. pot fi înrădăcinate în viața voastră, în comunitatea dvs. sau în întreaga lume. Cu toate acestea, este mai ușor să implementați modificările dacă vă concentrați eforturile asupra a ceea ce puteți face la nivel local.
    • Poate fi util să vă amintiți fraza populară, "Gândiți-vă la nivel global și acționați local." Lăsați-vă cauza să fie de interes pentru ceilalți, ci să lucrați la afectarea schimbării acasă înainte de a vă extinde spre exterior.
  • Imagine intitulată Ajută la foc victimele Pasul 11
    2. Alegeți o cauză de alstine. Un pilon de integritate personală acționează fără interes propriu. Dacă o problemă este importantă pentru dvs., deoarece vă afectează personal, este posibil să doriți să luați în considerare alegerea unei cauze diferite pentru a susține. Cu toate acestea, este posibil să fiți în stare să vă mențineți integritatea în timp ce faceți o cauză personală dacă faceți acest lucru într-un mod care se concentrează asupra experiențelor altora fără a vă bucura.
  • Dacă cauza dvs. este importantă pentru dvs., deoarece o anumită schimbare ar face viața mai bună pentru dvs., este posibil să nu vă gândiți suficient de extern. Cu toate acestea, nu este neapărat un absolut absolut.
  • De exemplu, este posibil să fiți motivați să sensibilizați cancerul și să organizați donații pentru cercetarea cancerului, deoarece un membru al familiei a fost afectat de boală. Aceasta este încă orientată spre comunitate și nu servește pentru a vă câștiga personal, deci este o cauză cu o mare integritate.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 27
    3. Găsiți modalități de a vă susține cauza. Odată ce ați găsit o cauză pe care o puteți obține în urmă, veți dori să găsiți modalități de a ajuta la continuarea acestei cauze. Există multe modalități de a ajuta la susținerea unei cauze, deși fiecare organizație poate avea nevoi diferite. Discutați cu cineva de la o organizație care vă interesează să aflați cum vă puteți ajuta să vă împrumutați sprijinul.
  • Donațiile monetare sunt întotdeauna utile pentru organizațiile nonprofit existente (și legitime). Doar asigurați-vă că banii dvs. vor ajuta la continuarea cauzei, cerând cum sunt cheltuite donațiile.
  • Căutați online pentru o organizație de voluntariat cu. Puteți să vă petreceți timpul să ajutați cauzele sociale, civice, de mediu, culturale și educaționale, îmbunătățind, de asemenea, comunitatea dvs.
  • Dacă o organizație nu există încă pentru cauza dvs., începeți unul!
  • Puteți găsi informații utile cu privire la începerea unei organizații nonprofit prin navigarea prin intermediul site-ului web al Consiliului Național al Nonprofits sau prin atingerea asociației dvs. de stat a nonprofiturilor.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 12
    4. Asigurați-vă că eforturile dvs. respectă valorile dvs. Prin toate eforturile dvs., asigurați-vă că nu pierdeți niciodată din vedere valorile dvs. și declarația dvs. personală de misiune. Toate eforturile pe care le faceți pentru a vă susține cauza ar trebui să vă ajute propriile valori personale și ar trebui să vă ajute să obțineți un pas mai aproape de a trăi viața pe care o visați pentru dvs.
  • Dacă vă sacrificați valorile în favoarea unui câștig ușor, nu aderați la aceste valori.
  • Valorile dvs. ar trebui să vă ghideze eforturile pentru a ajuta cauza pe care ați ales-o. Asigurați-vă că trăiți cu scop și dedicare.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unui scop moral în viață
    1. Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 28
    1. Evaluați ceea ce considerați a fi sensul vieții. Mulți oameni se amestecă cu un scop moral cu religia. În timp ce religia îi ajută cu siguranță mulți oameni să găsească sens și scop în viață, nu este esențial ca cineva să trăiască o viață semnificativă.
    • Nu există nici o înțelegere absolută a vieții. Fiecare persoană creează semnificație din propria lor viață. Viața înseamnă ceva diferit de toată lumea.
    • Sensul vieții voastre ar trebui să fie ceea ce credeți că viața dvs. este în cele din urmă.
    • Doriți să vă dedicați viața exclusiv pentru a vă îmbogăți sau credeți că viața ar trebui să includă pe alții într-un fel?
    • Puteți găsi că trăirea unei vieți de integritate și a unui caracter moral puternic pot da viață în sine. Cu toate acestea, acesta este ceva ce numai tu poți decide pentru tine.
    • Dacă credeți că religia vă poate ajuta să vă găsiți scopul în viață, apoi să-l urmăriți. Găsiți o religie care vă vorbește, faceți unele cercetări online și vă alăturați o congregație lângă dvs.
  • Imaginea intitulată Motivați-vă pentru a lucra pasul 6
    2. Luați în considerare dacă viața dvs. vă servește scopul. Odată ce ați identificat ceea ce credeți că este sensul vieții voastre, veți avea nevoie să vă întoarceți și să evaluați sincer dacă trăiți într-un mod care servește în acest scop. Puteți găsi că sunteți bine pe drum, sau vă puteți da seama că există loc de îmbunătățire.
  • Fiți cinstiți și critici în evaluarea dvs. Dacă există loc de îmbunătățire, recunoașteți-l.
  • Dacă nu ați trăit într-un mod care vă servește scopului dvs., este bine. Lucrul important este recunoașterea acestui lucru și a face schimbări.
  • Dacă vă petreceți în prezent vreunul dintre timpurile, banii sau eforturile care vă gândiți sau lucrați în mod activ pentru scopul dvs. identificat în viață, atunci sunteți deja pe calea dvs. de a trăi cu sensul.
  • Imagine intitulată răsfățați-vă pasul 11
    3. Găsiți modalități de a trăi cu o atenție mai mare. Când trăiți cu minte, sunteți conștienți de scopul dvs. în viață și încercați în mod activ să demonstrați integritatea. Mindfulness vă cere să fiți conștienți de modul în care gândiți, să vorbiți și să vă comportați în fiecare zi și să lucrați pentru a îndeplini aceste activități într-un mod mai semnificativ.
  • Concentrați-vă asupra simțurilor dvs. Gândiți-vă la modul în care arată lucrurile, sunetul, mirosul, simțul și gustul și încercați să fiți conștienți de reacția dvs. la toate informațiile senzoriale.
  • Concentrează-ți respirația. Respirarea în minte, fiind conștienți de senzația fiecărei inhalare și expirație, vă poate ajuta să rămâneți concentrați și în momentul prezent.
  • Încercați meditație. Meditatând, fie prin respirația minunată, vă poate ajuta să obțineți o conștientizare mai profundă a gândurilor dvs. și a acțiunilor dvs. în fiecare zi.
  • Luați în considerare explorarea religiei. Nu toată lumea are nevoie de religie, dar mulți oameni consideră că îi dă viața mai mare și un sentiment de moralitate.
  • Puteți găsi clase de meditație și mindfulness în comunitatea dvs. prin căutarea online. De asemenea, puteți găsi informații despre organizațiile religioase din apropierea dvs. căutând Internetul sau vorbind cu practicanții pe care îi cunoașteți.
  • sfaturi

    Integritatea se referă la demonstrarea coerenței în întreaga bord, mai ales când nimeni nu se uită. Nu contează cât de multă integritate acționați cu prietenii în jurul valorii de prieteni dacă tratați străinii foarte prost, astfel încât să vă străduiți să fiți în mod consecvent moral și amabil.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar