Cum de a alege panouri solare

Panourile solare oferă energie regenerabilă pentru casa dvs., care ajută mediul înconjurător și vă reduce factura de energie electrică. Dar nu toate panourile sunt similare. Materialul Un panou este realizat, ce invertor solar îl folosește și modul în care se montează pe acoperișul dvs. determină ce medii funcționează cel mai bine. Înainte de a cumpăra panouri solare pentru casa dvs., cercetați diferiți factori și decideți ce opțiune este potrivită pentru dvs.

Pași

Metoda 1 din 5:
Alegerea unui material de panou
  1. Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 1
1. Alegeți panouri solare monocristaline pentru eficiență. Panourile solare monocristaline sunt cele mai bune la transformarea luminii la energie datorită purității ridicate de siliciu. Acestea fiind spuse, panourile solare monocristaline sunt adesea cele mai scumpe - această opțiune este cea mai bună dacă doriți cea mai mare productivitate și prețul de preț.
  • Panourile solare monocristaline costă între 300-700 USD pe panou.
  • Panourile solare monocristaline produc, de asemenea, cele mai multe deșeuri când sunt fabricate. Dacă cumpărați panouri solare pentru a merge verde, un alt material vă poate potrivi nevoilor dvs. mai bune.
  • Toate panourile solare sunt fabricate din siliciu. Cu cât este mai mare puritatea siliconului, cu atât este mai bine panoul dvs., motiv pentru care panourile monocristaline sunt ideale.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 2
    2. Du-te cu panouri solare policristaline pentru o opțiune ecologică. Panourile solare policristaline utilizează toate materialele de siliciu pe care le sunt fabricate, făcându-le "verde" Opțiunea panoului. Panourile solare policristaline sunt, de asemenea, mai ieftine decât panourile monocristaline, deși nu sunt la fel de eficiente.
  • Panourile solare policristaline costă de obicei între 200-500 USD pe panou.
  • Panourile solare policristaline nu fac și la temperaturi calde. Climate calde cu temperaturi în mod regulat peste aproximativ 80 ° F (27 ° C) nu sunt potrivite pentru panouri policristaline.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 3
    3. Cumpărați panouri solare subțiri pentru cea mai mare opțiune pentru buget. Panourile de film subțire sunt eficiente din punct de vedere al costurilor și sunt, de obicei, cea mai ieftină opțiune. Ei, totuși, se degradează mai repede decât alte panouri. Alegeți filmul subțire dacă aveți nevoie de un panou solar simplu, care ar putea avea nevoie de mai multe reparații de-a lungul anilor.
  • Panourile solare policristaline costă de obicei între 175-300 USD pe panou.
  • Panourile de film subțiri au de obicei nevoie de cel mai mult spațiu și sunt mai puțin practice pentru casele mai mici. Acestea pot avea nevoie de până la două camere cât mai mult ca un panou solar mono- sau policristalină cu aceeași ieșire de energie.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 4
    4. Cumpărați panouri solare amorfe pentru case mai mici. Panourile solare amorfe sunt un subset de panouri solare de film subțire. În general, ele sunt mai mici decât alte panouri de film subțire. Printr-un proces numit "Stacking," care implică mai multe straturi de celule de siliciu amorf, aceste panouri pot atinge niveluri ridicate de eficiență, în jur de două ori mai mare ca și alte panouri solare subțiri.
  • Panourile solare amorfe sunt mai scumpe decât alte panouri de film subțire.
  • Panourile solare amorfe costă, în general, între 200-400 USD pe panou.
  • Metoda 2 din 5:
    Alegerea unui brand de panou solar
    1. Faceți cercetări privind producătorii de panouri solare. Industria panoului solar a crescut foarte mult în ultimii ani. În prezent, există deja mulți producători de panou solari buni și fiabili acolo. Cu toate acestea, au fost, de asemenea, mulți producători care oferă, în schimb, panouri solare ieftine și de calitate inferioară, dintre care multe sunt din China. Deși este de asemenea important să rețineți că mulți dintre cei mai buni producători de panouri solare sunt, de asemenea, din China. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să judecăm o calitate a unui grup solar pe baza țării de origine.
    • Asigurați-vă că verificați garanția producătorului de performanță în plus față de garanția produsului / materialelor. Standardul din industrie este de 10 ani pentru produs / materiale și 25 de ani pentru performanță.
  • 2. Uită-te la lista de panouri solare a lui Bloomberg. În fiecare an, Bloomberg New Energy Finance publică o listă de producători de panouri solare ca o modalitate de a ghida investitorii pe care producătorii de panouri solare sunt bune să investească în termeni de proiecte solare. Deși această listă nu este o indicație directă a calității, putem folosi acest lucru pentru a separa panourile solare de bună calitate din cele mai scăzute.
  • Metoda 3 din 5:
    Selectarea unui invertor solar
    1. Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 5
    1. Alegeți invertoarele centrale pentru înregistrarea lor. Invertoarele centrale sunt cele mai vechi și mai frecvente tip de invertor solar. Aceste invertoare sunt, de asemenea, de obicei, cea mai fiabilă opțiune, deoarece acestea funcționează bine în climatele dure și au fost cercetate cel mai mult de oamenii de știință de mediu.
    • Invertoarele centrale pot costa între $ 1500-2400 USD.
    • Invertoarele sunt ca creierul sistemului de panou solar - monitorizează în sine ieșirea și performanța panourilor solare.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 6
    2. Alegeți invertoarele de șir pentru opțiunea cea mai mică costisitoare. Invertoarele de șir sunt o formă mai nouă de invertoare centrale care conectează un grup de panouri mici împreună, astfel încât acestea să funcționeze ca una. Ele sunt, de obicei, de obicei mai ieftine decât invertoarele centrale și cea mai bună alegere a invertorului prietenos cu bugetul.
  • Invertoarele de șir pot costa între $ 1400-2000 USD
  • Invertoarele de șir funcționează cel mai bine pe casele cu un acoperiș plat.
  • Comparativ cu optimizatorii de putere și microinvertenizii, invertoarele de șir sunt o tehnologie mai veche.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 7
    3. Cumpărați optimizatoare de putere dacă doriți să utilizați panoul dvs. în umbră parțială. Acest tip de invertor solar este încorporat în celula solară, ceea ce îi ajută să lucreze în locații umbroase. Alegeți optimizatorii de putere dacă casa dvs. primește 6-8 ore de lumină directă a soarelui cu perioade de umbră parțială între ele.
  • Optimizatorii de putere pot costa 2000 $ + USD, în funcție de rezistența dispozitivului.
  • Ca toate panourile solare, optimizatoarele de putere nu vor funcționa în medii perpetue tulbure.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 8
    4. Alegeți microintele pentru utilizare pe termen lung. Microinvertenizii durează, în general, mai mult decât alte tipuri de panou solar. Spre deosebire de alte invertoare, care nu mai funcționează Dacă un singur panou nu reușește, microinvertenizii continuă să lucreze cu un panou spart. Datorită durata lor lungă de viață, cu toate acestea, microinvertorii sunt, de asemenea, cea mai scumpă opțiune.
  • Microinverterii pot costa până la 2300-2500 USD USD.
  • Microinvertorii sunt adesea mai ușor de instalat.
  • Metoda 4 din 5:
    Decizia pe o opțiune de montare
    1. Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 9
    1. Alegeți un montat balastat dacă locuiți într-o zonă cu vânt scăzut. Panourile solare pe un suport balastat sunt atașate la acoperiș la un unghi de câteva picioare sau metri deasupra acoperișului. Muntele balasate sunt eficiente deoarece nu penetrează acoperișul și primesc mai mult lumina directă a soarelui. Deoarece acest design le face mai vulnerabile la a fi suflate, totuși, ei nu funcționează bine în climatul vânt.
    • În ansamblu, sistemele balastare tind să fie cea mai ieftină opțiune de montare. Ele pot costa între 50-100 USD pe panou.
    • Sistemele balastate acoperă în general întregul acoperiș, ceea ce poate face întreținere sau remodelarea greu.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 10
    2. Cumpărați un suport mecanic atașat pentru cea mai sigură opțiune. Panourile solare pe un suport atașat mecanic sunt atașate strâns pe acoperiș la un unghi ușor sau fără unghi. Deoarece montajele atașate mecanic sunt montate pe grinzile de acoperiș, se confruntă cu vremea dură. Ele iau, de asemenea, mai puțin spațiu și sunt ideale dacă aveți nevoie de acces adesea la acoperișul dvs.
  • Deoarece suporturile atașate mecanic sunt mai mici, sunt de obicei mai ușor pe acoperiș.
  • Mounturile atașate mecanic pot costa între 75-125 USD pe panou.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 11
    3. Alegeți un hibrid pentru beneficiile montajului balastat și atașat mecanic. Suporturile hibride sunt atașate la acoperiș cum ar fi suporturile mecanice atașate mecanic, dar pot fi ușor ridicate sau înclinate ca montantele balasate. Acest lucru le ține în siguranță pe acoperiș în timp ce primește mai mult lumina directă a soarelui, cum ar fi montantele ballated.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 12
    4. Alegeți un montor fix dacă nu puteți plasa panourile pe acoperiș. Mounts fixe urmeaza soarele pe tot parcursul zilei.Acest lucru orientează poziționarea panoului pentru a absorbi cât mai multă lumină soarelui posibil. Dacă panoul dvs. solar este pe sol și primește o umbră în fiecare zi, monitățile fixe vă pot ajuta sistemul să convertească mai multă energie.
  • Suporturile fixe pot costa între 160-200 $ pe panou.
  • Metoda 5 din 5:
    Având în vedere factorii suplimentari
    1. Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 13
    1. Alegeți un panou solar pe baza tipului de clădire pe care îl utilizați. În funcție de faptul că utilizați panourile solare într-o clădire rezidențială, comercială sau industrială, unele panouri solare se pot potrivi nevoilor dvs. mai bune decât altele. Lăsați compania achiziționarea de panouri solare să știe ce fel de clădire utilizați panouri solare, astfel încât să vă poată ajuta să găsiți opțiunea potrivită.
    • Dacă cumpărați panouri solare pentru o clădire industrială, de exemplu, puteți dori panouri monocristaline pentru eficiența lor la conversia energiei.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 14
    2. Determinați nevoile dvs. de utilizare electrică înainte de a achiziționa panouri solare. Dacă clădirea dvs. constituie o mulțime de energie, un panou solar scump care generează mai multă energie vă poate ajuta să economisiți mai mult pe termen lung. Consultați ultimele 2 sau 3 facturi de energie pentru a decide dacă prețul sau eficiența panoului solar este o investiție mai bună.
  • Dacă factura dvs. de energie electrică este ridicată în fiecare lună și intenționați să locuiți în casa dvs. de mult timp, de exemplu, puteți alege un panou solar monocristalină. Dacă nu utilizați cât mai multă energie electrică, un panou solar de film subțire se poate potrivi nevoilor dvs.
  • Pentru a obține o viziune mai holistică asupra consumului dvs. de energie, ar trebui să vă uitați la facturile dvs. pentru un an întreg. În acest fel, veți avea un simț precis al modelelor de consum de energie, chiar dacă variază de la sezon la sezon.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 15
    3. Setați un buget înainte de cumpărături pentru panourile solare. Între materialul panoului, tipul invertorului solar și alți factori, costul unui panou solar poate fi adăugat în timp - dacă nu sunteți atent, puteți ajunge la suprasolicitare. Decideți cât de mult sunteți dispuși să vă petreceți în prealabil, astfel încât să nu puneți prea mulți bani în panourile dvs. fără să-l realizați.
  • Magazinul în jurul mai multor companii de panouri solare diferite pentru a compara ofertele înainte de a cumpăra un sistem.
  • Imagine intitulată Alegeți panourile solare Pasul 16
    4. Verificați dacă vă calificați pentru reducerea guvernului pentru cumpărarea panourilor solare. Unele țări oferă reduceri fiscale emise de guvern pentru instalarea panoului solar. Dacă țara dvs. oferă acest program, este posibil să puteți reduce costul net al panoului solar. Consultați A consultant financiar Pentru a descoperi rabaturile fiscale ale panoului solar în țara dvs.
  • În funcție de țara dvs., puteți primi între 30-50% în afara costului dvs. net în rabaturi.
  • Ajutați la alegerea unui panou solar

    Lucruri de căutat atunci când alegeți panouri solare

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    Glosar de panou solar

    Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

    sfaturi

    Dacă nu sunteți sigur ce sistem este cel mai bun pentru climatul dvs., cereți recomandări. Sunați la un prieten din apropiere, care are panouri solare sau contactați o companie de instalare a panoului solar.
  • Construiește-ți propriul Panou solar pentru a combina caracteristicile care vă plac cel mai bine.
  • Obțineți citate de prețuri de la mai multe companii de panouri solare diferite înainte de a cumpăra panouri solare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar