Cum să devii un istoric

Istoricii studiază trecutul și privesc dovezi pentru a răspunde la toate tipurile de întrebări istorice. În timp ce mulți istorici sunt profesioniști cu grade absolvent, este de asemenea posibil să devii un istoric cu un set de abilități învățate în afara clasei tradiționale. Posedând o iubire a trecutului, abilitățile de citire și scriere puternice și bucurându-se de lucrul cu alți oameni vă va pune pe calea spre succes ca istoric.

Pași

Partea 1 din 3:
Finalizarea educației inițiale
  1. Imaginea intitulată deveni un pas istoric 1
1. Dezvoltați-vă abilitățile de citire și scriere în liceu. Selectați cursuri suplimentare de istorie sau engleză ca electives. Luați cât mai multe cursuri avansate de plasare (AP) după cum puteți. Acestea vă vor ajuta să vă pregătiți pentru scrierea eseului la nivel de colegiu. Alăturați-vă cluburilor care subliniază gândirea critică și utilizarea dovezilor, cum ar fi procesul de falsificare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 2
    2. Obțineți gradul de colegiu în istorie sau în subiect conex. Este mai bine dacă aveți major în istorie la nivel de licență, dar o diplomă în limba engleză, studii juridice sau un alt domeniu umanistic sau științe sociale pot fi utile, de asemenea. Veți avea nevoie de un b.A., la minim, pentru a merge după o carieră ca istoric profesionist. Intrarea într-o universitate excelentă și realizarea unor grade înalte va face să fie mai ușoară trecerea la școala postuniversitară sau la lumea ocupării forței de muncă în lumea reală.
  • Să profite de oportunități de a vă distinge ca un savant de istorie, cum ar fi scrierea unei teze de onoare.
  • Dacă alegeți o mai mare în afara istoriei, asigurați-vă că ați montat un număr de clase de istorie în programul dvs., indiferent. Este deosebit de important să se înscrie în clase în cazul în care vi se va oferi posibilitatea de a efectua cercetări cu materiale din alte perioade de timp.
  • Planificați-vă clasele într-un mod care vă asigură că veți lucra cu aceiași profesori de mai multe ori înainte de anul dvs. senior. Acest lucru face mai ușor pentru ei să vă scrie scrisori convingătoare.
  • Imaginea intitulată devine un pas istoric 3
    3. Concentrați-vă pe o zonă de interes istoric. La nivel de licență, începeți să acordați atenție perioadelor, locurilor sau temelor de istorie care vă încurajează. S-ar putea ajuta să vă întrebați ce întrebări istorice vă arată curiozitatea. Nu vă faceți griji cu privire la îngustarea totul în jos în colegiu, veți avea destul timp să faceți acest lucru dacă urmăriți o diplomă de absolvent.
  • De exemplu, poate doriți să vă concentrați asupra detaliilor mici ale vieții oamenilor. Sau, poate doriți să studiați viața într-un anumit deceniu, ca și anii `50.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 4
    4. Aplicați la școala absolventă. Decideți dacă doriți să participați la un singur program de masterat sau doctorat (doctorat). Cercetarea posibilelor școli vorbind cu profesorii dvs. de licență și atingeți istoricii activi și potențialii mentori prin e-mail. Pregătiți și trimiteți pachetul de aplicații cu toate materialele necesare, inclusiv scorurile GRE, taxa de depunere a cererii, o scrisoare de introducere, un eșantion de scriere și orice scrisori de referință.
  • De asemenea, puteți să vă restrângeți alegerile școlare, privindu-vă în medii educaționale ale istoricilor dvs. preferați.
  • Este posibil ca unul dintre profesorii dvs. de licență să ofere să contacteze un alt profesor pentru a vă întreba despre un program de absolvent. Dacă oferă acest lucru, fiți apreciativ și acceptați ajutorul lor.
  • Veți primi scrisori de acceptare și ofertă financiară de la școlile absolvente la mijlocul primăverii. Asigurați-vă că citiți cu atenție orice imprimare fină care implică burse sau asistenți.
  • Partea 2 din 3:
    Obținerea gradului absolvent
    1. Imaginea intitulată deveni un pas istoric 5
    1. Excel la cursuri de absolvent. De obicei, veți lua ambele colocvii (clase de citire și analiză) și seminarii (cursuri de cercetare și scriere) pentru primii 2-3 ani de orice program. Asigurați-vă că vă concentrați toată atenția asupra obținerii unor grade înalte în aceste cursuri. Un "A" sau "A;" este un grad puternic, dar un "B" poate însemna că este posibil să fie nevoie să puneți mai mult efort.
    • Încercați să luați cursuri atât în ​​domeniile dvs. specifice de interes istoric, cât și în afara acestora. Acest lucru vă va oferi o bază bună de informații de utilizat pentru predare sau cercetare.
  • Imaginea denumită devine un pas istoric 6
    2. Treceți examenele dvs. cuprinzătoare. Veți lua calificarea, numită și examenul cuprinzător sau "comps", după ce ați terminat cursurile. Aceste examene au de obicei două părți: o serie de eseuri scrise și o examinare orală. Acestea sunt concepute pentru a acoperi informațiile pe care le-ați învățat până acum în cursul cursului de istorie.
  • După ce ați trecut, introduceți o scenă cunoscută sub numele de "abd" sau "toate, dar disertația."
  • Imaginea denumită devine un pas istoric 7
    3. Scrieți o teză și / sau o disertație. Dacă vă aflați într-un program de masterat, va trebui să completați un proiect de teză utilizând materiale originale. Dacă vă aflați într-un program de doctorat, disertația dvs. va fi o lucrare de carte care demonstrează stăpânirea obiectului dvs. și capacitatea dvs. de a lucra cu surse. Poate dura trei ani sau mai mult pentru a finaliza.
  • Pe măsură ce treceți prin școala absolventă, veți avea cel puțin un mentor de facultate sau consilier care vă va supraveghea progresul cercetării și veți oferi sfaturi profesionale.
  • Teza de masterat este mai scurtă decât o disertație. De exemplu, o teză ar putea fi de 150 de pagini, iar o disertație ar putea fi de 250 de pagini.
  • Ca parte a cercetării tezei și a disertației, va trebui, de obicei, să vizitați arhive și biblioteci. După ce vă adunați cercetarea, atunci veți începe procesul de scriere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 8
    4. Treceți-vă apărarea și absolvent. Când disertația dvs. este completă, o veți trimite la programul dvs. de absolvent pentru aprobare. Ei vă vor programa apoi apărarea. Aici veți vorbi despre munca dvs. și apărați-o în fața unui comitet de facultate. După ce ți-ai trecut apărarea, atunci ești gata să absolvi. Felicitări!
  • Partea 3 din 3:
    Făcând o muncă istorică
    1. Imaginea intitulată deveni un pas istoric 9
    1. Găsiți un loc de muncă ca istoric profesionist. Istoricii degresați pot găsi locuri de muncă într-o varietate de setări. Unele Ph.D.S preferă să lucreze ca profesori universitari, în timp ce alții iau poziții cu guvernul sau cu studii ca consultanți independenți. Fiți conștienți de faptul că locurile de muncă grele de cercetare caută de obicei istoricii cu pH.D.S.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 10
    2. Fii deschis la alte opțiuni de carieră. Cu sau fără diplomă, istoricii pot lucra și în muzee, non-profituri și chiar în învățământul liceal. Asigurați-vă că vă deschideți mintea atunci când vă explorați alegerile de carieră. Concentrați-vă pe setul de abilități de gândire critică, scriere și citire. Căutați locuri de muncă care subliniază aceste abilități.
  • Imaginea intitulată deveni un istoric Pasul 11
    3. Căutați oportunități de publicare. Puteți publica pe parcursul întregii dvs. vieți, cu sau fără diplomă. Pentru istoricul amator, revistele istorice locale caută mereu contribuții interesante. În calitate de istoric profesionist, vizează revistele evaluate de colegi și cărți publicate la universitate. Publicarea este o modalitate clară de a vă distinge în domeniu.
  • Dacă decideți să lucrați ca profesor la o universitate de cercetare, așteptați o cerință riguroasă de publicare în valoare de un articol de un jurnal la fiecare doi ani și o carte la fiecare cinci ani.
  • Fiți răbdători când încercați să publicați. Probabil veți primi respingeri, precum și oportunitățile de revizuire și retrimitere.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 12
    4. Participați la conferințe. Istoricii iubesc să se adune împreună în conferințe și întâlniri din întreaga lume. Multe dintre aceste adunări sunt organizate în jurul unui anumit interes istoric sau temă, cum ar fi istoricul medical. Acestea sunt mari oportunități de a se amesteca cu oameni asemănători și de a afla mai multe despre istorie în general.
  • Dacă aveți cercetări istorice originale, continuați și trimiteți o propunere de prezentare la o conferință. S-ar putea să doriți să începeți cu un grup mic, local și să vă deplasați până la un cadru național sau internațional.
  • Cele mai multe conferințe trimit un apel pentru ziare (CFP) cu mult înainte de data întâlnirii. CFP vă va spune cum să trimiteți hârtia pentru examinare.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 13
    5. Alăturați-vă unei organizații de istorie profesională (PHA). Există o serie de grupuri care să răspundă la anumite subseturi istorice. Căutați o organizație care se potrivește intereselor dvs. și care vă va oferi o șansă de aderare activă. Fiind un membru adesea acordă avantaje, cum ar fi evenimente private la muzee sau arhive.
  • De exemplu, Asociația Istorică Americană (AHA) este organizarea generală a celor mai mulți istorici care practică sau studiază, America.
  • Fiți conștienți că multe dintre aceste organizații necesită taxe de membru Hefty. Cu toate acestea, întrebați despre educator, senior sau alte reduceri.
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 14
    6. Urmărirea istorii orale. Ajungeți la membrii familiei dvs. și prietenilor mai în vârstă pentru a vedea dacă ar fi interesați să stea în jos cu dvs. și să-și înregistreze amintirile. Apoi, puteți face copii ale acestor casete sau transcrieri și le puteți oferi arhivelor și bibliotecilor. Aceasta este o modalitate excelentă de a contribui la înregistrarea istorică.
  • Încercați să vă păstrați întrebările interviului oral deschis. Vrei să-ți dai intervievații timp de timp pentru a vorbi. De exemplu, ați putea întreba: "Îți amintești cum te-ai simțit în acel moment?"
  • Imaginea intitulată deveni un pas istoric 15
    7. Conduce genealogia. Istoricii sunt adesea interesați de conexiunile familiale și genealogia vă oferă șansa de a urmări aceste relații. Discutați cu membrii familiei dvs. mai mari pentru a vedea ce își amintesc despre rudele lor. De asemenea, puteți merge online și utilizați o resursă, cum ar fi strămoșii.COM, pentru a examina înregistrările personale.
  • sfaturi

    Dacă nu intenționați să deveniți istoric profesioniști, dar istoria iubirii, luați în considerare auditarea câtorva clase de istorie la un colegiu local sau universitate.
  • Muzeele și organizațiile istorice caută mereu patronaj și asistență voluntară. Aceasta este o modalitate excelentă de a se apropia de istorie fără un angajament cu normă întreagă.
  • Avertizări

    Dacă intenționați să mergeți profesioniști, este o idee bună să faceți niște cercetări despre piața muncii de istorie înainte de a merge la școală absolventă.
  • Amintiți-vă că studiul istoriei nu este vorba de a fi corectă sau greșită. Este vorba despre utilizarea dovezilor și a analizei critice pentru a explora și a înțelege trecutul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar