Cum să obțineți semne mai mari în examene

Aveți un test important care va fi într-adevăr doriți să Acei? În general, doriți să vă îmbunătățiți gradele și mărcile? Există o serie de trucuri și practici care vă pot îmbunătăți în mod semnificativ șansele de a pune în evidență un test. Acest articol vă va ajuta să studiați, să analizați și să rezolvați întrebări de examen, deci citiți mai departe!

Pași

Metoda 1 din 4:
Absorbția cunoștințelor eficiente
  1. Image denumită obținerea unui certificat de predare în Texas Pasul 6
1
Acordați atenție claselor dvs și focalizați. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a vă ridica scorurile de testare este să acordați atenție atunci când trebuie să învățați materialul: în clasă! Lăsați-vă mintea să rătăcească sau să nu se afișeze deloc, ambele sunt susceptibile de a vă face să pierdeți informații cheie care vor apărea ulterior pe teste.
  • Imagine intitulată Obțineți o bursă Pasul 16
    2
    Ia notițe bune. Acest lucru este important dacă doriți să aveți un timp mai ușor de studiat mai târziu. Nu numai că va scrie informațiile în timp ce învățați că vă ajută să vă absorbiți informațiile și să acordați atenție, dar veți avea o referință când mergeți să studiați mai târziu.
  • Imaginea intitulată Obțineți mărci mai mari în examenul pas 3
    3
    Fă-ți tema. Temele, cum ar fi misiunile și lectura la domiciliu sunt locul unde veți găsi restul informațiilor care vor fi pe teste, astfel încât această temă este importantă. Programarea timpului și lăsați-o deoparte un loc liniștit doar pentru temele pentru a vă ajuta să bateți bluesul de amânare.
  • Imaginea intitulată obține mărci mai mari în examenul pas 4
    4. Utilizați mnemonics și alte trucuri. Diferitele trucuri de memorie pot fi într-adevăr utile pentru amintirea anumitor lucruri cum ar fi numerele, categoriile și listele. Asigurați-vă că le învățați corect și nu le amestecați!
  • Mnemonics sunt fraze care vă pot ajuta să vă amintiți ordinea anumitor lucruri. De exemplu, "Katy Perry a venit pentru melodii mari" este o modalitate excelentă de a-și aminti clasificările biologice (Regatul, Phylum, Clasa, Ordine, Familie, Gen, Specii).
  • Un alt truc de memorie este dacă trebuie să vă amintiți un șir de numere. În loc să încerci să-ți amintești 2537610925, de exemplu, sparge-o ca un număr de telefon: 253-761-0925. Puteți rupe datele în acest fel. 14 Oct 1066 (bătălia de la Hastings) poate deveni o combinație de dulapuri: 14-10-66.
  • Imaginea intitulată obține mărci mai mari în examenul pas 5
    5. Face teste practice. Adresați-vă profesorului sau accesați online și imprimați câteva teste de practică. Luarea unui test de practică vă va ajuta să vă dați seama cât de multe informații știți de fapt vs cât de multe informații credeți că știți. Cunoașterea punctelor slabe înainte ca un test să fie crucial!
  • Metoda 2 din 4:
    Studiind ca un pro
    1. Imagine intitulată Aflați repede când citiți pasul 5
    1. Studiați frecvent. Studiind din greu pentru doar câteva ore în noaptea înainte de testare nu va ajuta la asigurarea scorurilor perfecte. Dacă într-adevăr doriți să Acei examene, să studiați materiale vechi și noi în fiecare zi sau de cel puțin câteva ori pe săptămână. Acest lucru va face ca testul să ia o briză.
    • Luați pauze de studiu. Când studiați, asigurați-vă că luați o pauză de 5-10 minute după fiecare 30 de minute de studiu. Acest lucru vă va ajuta să vă mențineți creierul să se supraîncărcate și să-i dea mai mult timp pentru a absorbi informațiile.
    • Pe pauzele de studiu, încercați să nu vă completați creierul cu mai multe informații, chiar dacă informațiile respective sunt mai multe despre ultimul concert preferat al celebrității, mai degrabă decât politica externă a lui Winston Churchill.
  • Imaginea intitulată obține drept
    2. Studiu conform unui stil de învățare care se potrivește subiectului. Anumite subiecte sunt mai ușor de înțeles când sunt studiate folosind un stil care se conectează la natura subiectului. De exemplu, dacă studiați literatura, veți avea nevoie de activități de citire și scriere vizuală. Dacă studiați muzică, veți avea nevoie de resurse auditive. Pentru cursurile de artă, activitățile kinestezice adesea ajută.
  • Stilurile de învățare, așa cum sunt înțelese convențional, sunt oarecum controversate. Multe studii academice sugerează că elevii dezvoltă preferințe subiective pentru studierea materialelor, dar aceste stiluri nu înseamnă neapărat că învață mai bine prin aceste stiluri.
  • Cu toate acestea, ideea stilurilor de învățare persistă încă în cercurile academice. Dacă o preferință subiectivă pentru un anumit stil de învățare vă ajută să vă motivați să studiați, puteți încerca în continuare.
  • Imaginea intitulată Obține mărci mai mari în examen Pasul 8
    3. Profitați de memoria SENSE. Creierul dvs. este destul de bun la asocierea mirosurilor sau a sunetelor cu idei sau amintiri. Ar trebui să profitați de acest lucru! În timp ce studiați, purtați niște kologne neobișnuite sau parfumuri (cu un miros pe care nu îl întâlniți de obicei) și apoi expuneți-vă la acel miros din nou înainte sau în timpul unui test.
  • Imaginea intitulată obține semne mai mari în examenul Pasul 9
    4
    Ascultă muzică . Profesorul dvs. probabil nu vă va lăsa să aveți căști în timpul unui test, dar ar trebui să ascultați cel puțin muzică, în special muzică clasică, chiar înainte de a lua un test. Studiile au demonstrat că expunerea la anumite tipuri de muzică chiar înainte de activitatea mentală riguroasă poate ajuta cu adevărat, trezindu-vă creierul și creșterea conștiinței dvs.
  • Metoda 3 din 4:
    Pregătiți-vă corpul
    1. Imaginea intitulată Obține mărci mai mari în examenul Pasul 10
    1
    Mănâncă corect. Cel mai important lucru este să mănânci, oprit complet. Fiind foame în timpul unui test vă va distrage atenția și vă va obosi. Nu mâncați prea curând înainte de un test, deoarece unele alimente vă pot face obosite. În schimb, asigurați-vă că obțineți o masă plină de proteine ​​slabe înainte de a trebui să faceți un test.
    • Mâncarea sănătoasă va spori, în general, performanța creierului, așa că asigurați-vă că mâncați întotdeauna o dietă sănătoasă pentru a vă ajuta să învățați toată școala.
  • Imagine intitulată trece examenul bar Pasul 8
    2. Somn ușor. Dacă nu dormiți, nu vă puteți concentra în momentul în care presiunea este! Asigurați-vă că mergeți la culcare devreme noaptea înainte de un test, mai degrabă decât să stați toată noaptea pentru a studia. Creierul dvs. nu va putea să se mențină la toate informațiile înghesuite oricum.
  • Imaginea intitulată se distrează în timp ce studiază pasul 7
    3. Au toate consumabilele necesare. Du-te la testul dvs. cu toate calculatoarele, pixurile, creioanele, hârtia goală și alte consumabile pe care le-ați putea avea nevoie. Nu au avut aceste lucruri ar putea însemna că veți avea mult mai greu!
  • Imaginea intitulată obține mărci mai mari în examenul pas 13
    4. Bea multa apa. Obținerea deshidratată în timpul unui test poate distrage atenția și reduce capacitatea de a gândi clar. Rămâneți hidratat înainte de testare și aduceți o sticlă de apă cu dvs., de asemenea, la test.
  • Imaginea intitulată obține semne mai mari în examenul Pasul 14
    5. Nu face nimic diferit. Dacă nu sunteți obișnuit să beți cafea, acum este un timp prost pentru a începe. Încercați să nu faceți nimic diferit în rutina dvs. de bază în ziua sau noaptea înainte de testare. Acest lucru vă poate arunca cu adevărat.
  • Metoda 4 din 4:
    Afectarea testului
    1. Imaginea intitulată obține drept
    1. Scrieți lucrurile importante în primul rând. De îndată ce începe testul, scrieți toate formulele sau alte informații importante pe o hârtie de zgârieturi înainte de a începe să treceți prin întrebări. Acest lucru vă va ajuta să vă împiedicați să vă bucurați când aveți nevoie de aceste informații mai târziu.
  • Imaginea intitulată Obține mărci mai mari în examenul Pasul 16
    2. Problemele pe care le cunoașteți mai întâi. Faceți întotdeauna problemele rapide și ușoare la care știți mai întâi răspunsul. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că obțineți cât mai mult de testul posibil. Dacă vă blocați, treceți la următoarea problemă pe care o puteți răspunde rapid.
  • Imaginea intitulată Obțineți mărci mai mari în etapa 17
    3. Traversați răspunsurile greșite. Odată ce ați răspuns la întrebările pe care le cunoașteți, treceți la cele pe care nu sunteți sigur. Când aveți de-a face cu mai multe întrebări alegere, eliminând răspunsurile pe care le cunoașteți că sunt imposibile sau prostie vă va ajuta să decideți mai bine între opțiunile posibile.
  • Imaginea intitulată reușește la teste psihometrice Pasul 4
    4. Căutați indicii în celelalte întrebări. Uneori răspunsul la o întrebare poate fi conținut sau a sugerat într-o altă întrebare pe test. Uită-te la alte răspunsuri sau întrebări pentru a vă ajuta să vă faceți memoria.
  • Imaginea intitulată obține drept
    5. Nu lăsați niciodată întrebări necompletate. Doar dacă nu sunteți legați pentru răspunsuri incorecte, nu lăsați niciodată o întrebare necompletată. Mai ales dacă este o alegere multiplă - cel puțin veți avea o șansă de 25% de a obține răspunsul potrivit.
  • După cum sa menționat mai sus, acesta este locul în care eliminarea răspunsurilor greșite vor veni la îndemână.
  • Imaginea intitulată Obține mărci mai mari în examenul Pasul 20
    6. Linisteste-te. Asta e important! Întotdeauna urmăriți cât timp aveți și încercați să utilizați timpul cu înțelepciune. Puteți întotdeauna să vă întoarceți pentru a verifica sau îmbunătăți răspunsurile mai târziu!
  • sfaturi

    Încercați să nu vă faceți griji cu privire la marcajele rele pe examenele anterioare. În schimb, respirați adânc ori de câte ori vă gândiți la asta, fi optimist și studiați bine pentru examenele viitoare. Concentrați-vă pe viitor în loc de trecut.
  • Face note în timp ce studiați. Scrieți un sinopsis pentru subiectul dvs. dacă îl studiați pentru prima dată. Acest lucru vă va ajuta în viitoarele examinări, permițându-vă să vă amintiți conținutul subiecților dvs.
  • Faceți o listă a tuturor lucrurilor pe care trebuie să le faceți pentru a studia pentru fiecare subiect și cât timp credeți că vă va lua. Utilizați aceste informații pentru a compensa un calendar de studiu, organizând astfel că un subiect mai greu ia mai mult spațiu decât un subiect mai ușor. Fi sigur că ți-ai dat tot timpul când crezi că ai nevoie, plus un pic suplimentar pe subiect. De asemenea, asigurați-vă că planul dvs. de studiu are suficient spațiu liber în ea, astfel încât să puteți amesteca în jurul planului dvs. dacă ceva neașteptat vine într-o zi.
  • Au un somn bun și se trezește devreme dimineața pentru a trece peste subiect. Acest lucru vă ajută să vă reîmprospătați mintea, ajutându-vă să consumați mai ușor informații decât să o faceți noaptea când mintea ta este obosită.
  • Întotdeauna încercați să vă respectați profesorii, chiar dacă sunteți rău la studii. Dacă acționați în mod necorespunzător, profesorul poate fi mai puțin înclinat să vă ofere beneficiul îndoielii atunci când aveți probleme, deoarece se vor gândi la dvs. ca elev care nu este serios în ceea ce privește studiile lor.
  • Discutați întrebări și răspunsuri înainte de examen cu prietenii și colegii de clasă, deci dacă nu știți o întrebare, vă puteți întreba întotdeauna prietenul sau profesorul.
  • Avertizări

    Nu fiți preaconfidenți. Dacă sunteți, atunci notele dvs. vor aluneca. De exemplu, primiți 95/100 pe examenul de matematică și, dacă credeți că nu aveți nevoie să studiați, al doilea examen veți primi 80/100.
  • Nu încercați niciodată să trișezi. Este foarte probabil să fii prins, ceea ce ar duce la un zero. Fii încrezător. Crede în tine. Dacă aveți atitudinea de a face bine, atunci o veți face!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar