Cum să obțineți note bune în testele cu puțină studiu

Studierea nu este întotdeauna distractivă, dar trebuie să vă păstrați gradele în sus, indiferent de ce. Dacă faceți munca dvs. în clasă, veți avea nevoie de mai puțin timp de studiu când testele dvs. vin în jur. În plus, puteți utiliza câteva trucuri pentru a minimiza timpul de studiu, inclusiv păstrarea creierului ascuțit prin păstrarea corpului sănătos.

Pași

Metoda 1 din 6:
Învățarea în clasă
  1. Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 12
1. Gândiți-vă la material înainte de a veni la clasă. De obicei știți ce va fi clasa dvs. pentru că profesorul dvs. vă alocă un fel de material înainte de timp. Pe măsură ce ajungeți la clasă, gândiți-vă la ceea ce veți acoperi în acea zi, pregătiți-vă mental pentru timpul înainte. Acest proces vă va obține în cadrul drept al minții și vă va ajuta să absorbiți mai bine informațiile.
  • Imagine intitulată Ace English Clasa 26
    2. Du-te la clasa. Dacă sunteți în liceu, într-adevăr nu aveți opțiunea de a nu arăta, dar în colegiu, sunteți responsabil de timpul dvs. Una dintre cele mai ușoare căi de a câștiga grade bune fără a studia multe este de a vă arăta cursurile și să ascultați ceea ce are de spus profesorul dvs. Asta înseamnă că nu doar să apară, ci și atent.
  • În plus, mulți profesori vor face participarea și participarea unei părți din clasa dvs. Prin urmare, doar participarea va contribui la faptul că faceți mai multe grade. Dacă nu vă arătați suficient, pierdeți aceste puncte.
  • Imagine intitulată Studiul Pasul 21
    3. Stai în rândul din față. Poate fi tentant să stați în rândul din spate, din vedere și mintea profesorului vostru. Cu toate acestea, veți fi mai bine să vedeți ce scrie profesorul dvs. la bord în față și veți putea auzi mai bine. De asemenea, veți fi mai puțin tentați să vă lăsați mintea să rătăcească.
  • Imagine intitulată Studiu timp de cinci minute înainte de un test pasul 15
    4. Întreabă întrebări. Dacă sunteți confuz în legătură cu ceva, nu vă fie frică să puneți o întrebare. Profesorul tău va fi fericit să arunce o lumină asupra a ceea ce vă este confuz, iar alți studenți vor avea probabil aceeași întrebare.
  • Imagine intitulată Studiu cu o săptămână înainte de un examen Pasul 9
    5. A fi interesat. S-ar putea să sune greu de făcut, mai ales dacă subiectul este ceva ce nu-ți place, cum ar fi matematica. Cu toate acestea, începeți să vă îngrijorați de interes, dacă aveți. Psihul-vă, spunând cât de mult vă place matematica. Încercați să găsiți părți din ea care vă interesează, chiar dacă este o mică parte. Fiind interesat de ceea ce învățați vă ajută să luați mai eficient informațiile.
  • Imagine intitulată Ace English Clasa Pasul 10
    6. Căutați întotdeauna principalele puncte. Profesorul tău probabil vă va gândi la ceea ce este important prin scrierea principalelor idei pe bord sau accentuând-o cu vocea ei. Ea poate chiar să repete ideile principale pentru a vă asigura că clasa înțelege ceea ce este important. Vă întrebați în mod constant ceea ce ideile principale și punctele principale sunt, astfel încât să vă utilizați timpul în clasă pentru a vă gândi și pentru a absorbi ideile.
  • Imagine intitulată Ace English Clasa Pasul 1
    7. Ia notițe bune. Luând note bune nu înseamnă să scrieți fiecare cuvânt pe care îl spune profesorul. De fapt, asta înseamnă adesea că nu absorbi informațiile, doar re-scrieți-o pe pagină. De asemenea, nu veți putea ține pasul, dacă nu luați note pe un computer și puteți introduce foarte repede. Prin urmare, este mai bine să scrieți note cu câteva cuvinte sau fraze scurte care captează punctele principale.
  • De exemplu, dacă profesorul dvs. spune, "Vorbim despre verbe astăzi. Verbele sunt acțiunea sentinței. Există două tipuri principale de verbe, fiind verbe de acțiune." Ai putea scrie: "Verbe: acțiunea sentinței. 2 tipuri: Fiind, acțiune."
  • Este o idee bună să folosiți stenogramă sau abrevieri pentru a vă face să scrieți mai repede, dar asigurați-vă că ați fi consecvent, astfel încât să știți mereu ce ați scris.
  • Deși puteți captura mai mult cu un computer, studiile au arătat că luarea de note de mână vă ajută să învățați mai mult decât luați note pe un computer.
  • Imagine intitulată Studiu bine Pasul 13
    8. Nu vă distrați. Este tentant să nu mai fi interesat dacă camera este prea fierbinte sau oamenii vorbesc. Poate că ziua este foarte frumoasă afară, sau pur și simplu nu vă simțiți ca să fiți acolo. Să vă angajați să acordați atenție. Blocați ce vă distrage atenția și concentrați-vă doar pe ceea ce spune profesorul și discuția de clasă.
  • Toată lumea se rătăcește cândva. Când vă aflați că vă îndepărtați, aduceți-vă focalizarea înapoi la ceea ce spune profesorul dvs.
  • Dacă nu vă puteți concentra absolut sau vă găsiți că veți dormi, încercați să mergeți la baie pentru o scurtă pauză pentru a spula apă pe față, dacă profesorul dvs. vă va lăsa.
  • Imagine intitulată Poezia de studiu Pasul 3
    Imagine intitulată Poezia de studiu Pasul 3
    9. Introduceți sau revizuiți notele după clasă. Dacă vă scrieți notele dvs., încercați să introduceți notele când vă întoarceți acasă. Inting-le vor întări informațiile din creierul dvs., ajutându-i să rămână mai mult timp. Dacă v-ați scris notele în clasă, încercați să le recitați când vă întoarceți acasă.
  • Metoda 2 din 6:
    Făcând temele
    1. Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 16
    1. Face un program. Când obțineți sarcini de acasă, programați în timp pentru fiecare dintre ele. Stick la programul dvs., astfel încât să vă faceți întotdeauna temele la timp.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 11
    2. Fă-ți tema. Temele dvs. contează pentru o parte din gradul dvs., astfel încât întoarcerea în temele dvs. este importantă. Cu toate acestea, nu faceți doar suficientă treapta de lucru. De fapt, ia timpul pentru a lucra prin cesiune. Temele și lectura dvs. este o modalitate de a întări ceea ce învățați în clasă și dacă vă faceți timp să o învățați eficient acum, nu veți avea cât de mult studiază mai târziu.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 9
    3. Citiți critic. Nu vă scufundați doar prin manualul dvs. Citiți fiecare propoziție cu atenție, luând în informații. Dacă aveți un timp greu să vă acordați atenție, încercați să citiți cu voce tare pentru tine sau pentru un prieten. Luați ceva timp pentru a vă uita la ceea ce sunt ideile principale. Vă poate ajuta să luați note despre ideile principale, doar pentru a avea o imagine de ansamblu generală. În plus, scrierea în jos va contribui la consolidarea informațiilor.
  • Imagine intitulată Studiu Literatură engleză Pasul 27
    4. Organizați-vă notele, temele și testele. Aveți un dosar sau un liant pentru fiecare clasă și păstrați notele, temele și testele organizate de secțiune și dată. În acest fel, știți unde sunt toate materialele de pe un subiect, și le puteți scoate să examinați mai târziu.
  • Metoda 3 din 6:
    Studierea la cele mai bune
    1. Imagine intitulată Studiu timp de cinci minute înainte de un test pasul 5
    1. Ia subiecții grei din prima cale. Veți lucra la el când creierul dvs. este mai proaspăt, ceea ce va face mai ușor decât dacă ați încercat să o faceți atunci când creierul dvs. este obosit. De asemenea, odată ce o scoateți din cale, veți simți că ați făcut ceva mare. În plus, cealaltă lucrare va părea mai ușoară după lucrurile grele.
  • Imagine intitulată Studiu pentru un examen de geografie Pasul 15
    2. Ia pauze. Studierea pentru prea mult timp fără pauze vă poate purta în jos. În plus, veți opri și la absorbția informațiilor. Asigurați-vă că luați pauze regulate cel puțin o dată pe oră. Ridicați-vă și umblați în jur. Obține o ceașcă de ceai. Face mufe de sărituri sau du-te să vorbești cu un prieten pentru câteva minute. Doar luați o pauză mentală și veți fi mai pregătiți să sariți înapoi.
  • Imagine intitulată Pasul 23
    3. Nu amânați. Deși trebuie să luați pauze, când este timpul să studiați, trebuie să studiați. Nu doodle sau scrie note aleatoare în margini. De fapt, coborâți la lucru când trebuie, și veți reduce semnificativ timpul de studiu.
  • Imagine intitulată Creați un ghid de studiu de bază Pasul 2
    4. Treceți în jurul subiecților. În loc să încerce să studieze un subiect de ore, săriți de la subiect, mai ales dacă aveți mai multe teste înainte. De exemplu, încercați să mutați subiecții atunci când luați o pauză. Acest tip de studiu vă ține mai interesat de ceea ce învățați, ajutându-vă să aflați ce trebuie să cunoașteți mai repede.
  • Metoda 4 din 6:
    Studiind pentru teste mai eficient
    1. Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 2
    1. Utilizați un ghid de studiu sau programa pentru a face un plan. Dacă nu aveți nici unul, va trebui să utilizați note de clasă sau manual pentru a vă determina planul. Practic, aveți nevoie de o prezentare generală a ceea ce aveți nevoie pentru a acoperi testul. Puteți face o schiță utilizând principalele titluri din manualul dvs. sau folosind principalele concepte pe care le-ați acoperit înainte de acest examen.
    • Odată ce aveți toate conceptele de care aveți nevoie pentru a acoperi, anulați o anumită perioadă de timp pentru a acoperi fiecare, pe baza timpului pe care doriți să îl cheltuiți în total, acoperirea examenului.
    • Nu trebuie să dați timp egal fiecărui concept. Dacă știți un concept mai bun decât altul, concentrați-vă mai mult timp pe cea pe care nu o cunoașteți. Dacă un concept este mai complex, ar putea avea nevoie de mai mult timp decât alte concepte.
  • Imagine intitulată Studiu Literatură engleză Pasul 4
    2. Examinați notele dvs. Una dintre cele mai bune modalități de a studia pentru un test este de a vă revizui materialul de clasă. Citiți peste notele pe care le-ați luat în clasă. Skim prin rubricile capitolelor pe care le citiți în timp înainte de acest examen pentru a vă asigura că acoperiți tot ce trebuie să faceți. Cu toate acestea, nu încercați să citiți capitolele, deoarece aceasta va dura mai mult timp decât trebuie să studiați pentru testare.
  • Imagine intitulată Studiu pentru un examen de geografie Pasul 17
    3. Au grupuri de discuții. Lucrați cu prietenii dvs. pentru a studia mai eficient. Este mai distractiv să lucrați într-un grup și atâta timp cât rămâneți pe subiect, poate fi foarte eficient. Discutarea ideilor vă angajează în material, făcându-l mai ușor pentru a absorbi informațiile.
  • De exemplu, dacă încercați să studiați o carte pentru un test, încercați să utilizați un ghid de studiu online pentru a distinge discuția cu prietenii dvs. Puteți găsi întrebări de discuție pentru majoritatea lucrărilor clasice ale literaturii.
  • Pentru ceva de genul matematică, încercați să aveți concursuri mini. Ia o problemă și vezi cine poate rezolva cel mai rapid. Dacă cineva are probleme, umblați prin problema cu el sau ea pentru ao ajuta să o înțeleagă. Indiferent dacă faceți explicația explicativă sau necesită explicația, veți fi solidificați mai repede informațiile.
  • Imaginea intitulată se distrează în timp ce studiază pasul 29
    4. Conectați ideile. Majoritatea oamenilor încearcă să învețe prin utilizarea memorată a roților - adică au citit ceva peste și peste până când se lipeste. O modalitate mai eficientă de a învăța este să conectați ceea ce învățați acum la ceva ce știți deja. Trăgând-o la web-ul dvs. de idei, faceți-o mai repede.
  • De exemplu, spuneți că încercați să învățați sistemul circulator al unui animal. Puteți compara părțile corpului într-un sistem de tren, unde stația principală este inima, în timp ce traseele mari de tren se îndepărtează de stație sunt arterele și cele care se deplasează la stație sunt venele.
  • Imaginea intitulată se distrează în timp ce studiază pasul 15
    5. Încercați cărți flash. Dacă găsiți idei de rețea, nu funcționează pentru dvs., încercați FlashCards pentru a vă ajuta memorarea roților. Cardurile flash vă ajută să învățați deoarece vă forțează să repetați conceptul de peste și peste. În plus, vă permit să vă examinați pe subiect.
  • Doar scrieți un cuvânt sau ceva de care aveți nevoie pentru a afla pe o parte, apoi scrieți definiția sau ce este conectat la acest concept de cealaltă parte. Flashcards funcționează cel mai bine cu conceptele de studiu care au două părți, cum ar fi cuvinte și definiții, evenimente și date sau numele unei ecuații și ecuația.
  • O altă modalitate de flash pot ajuta să vă permită să studiați exact ceea ce nu știți. Odată ce ați învățat cu siguranță un concept sau un cuvânt, puteți să-l scoateți din setul de carduri, concentrându-vă timpul în învățarea a ceea ce nu știți.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 8
    6. Concentrați-vă studiul pe tipul de testare pe care îl luați. De exemplu, dacă trebuie să vă amintiți datele, cardurile flash vor fi mai eficiente. Dacă încercați să învățați cum să faceți probleme, să lucrați prin probleme de practică este probabil cea mai eficientă modalitate de a studia. Dacă încercați să învățați concepte sau literatura de studiu pentru un examen de eseuri, lucrul într-o discuție de grup ar putea fi cea mai eficientă modalitate de a studia.
  • Metoda 5 din 6:
    Luând teste mai bune
    1. Imagine intitulată Creați un ghid de studiu de bază Pasul 1
    1. Scrieți faptele. Dacă trebuie să vă amintiți un set de fapte pentru testare, scrieți-le în partea de sus a hârtiei de testare imediat ce ați permis să începeți să scrieți. În acest fel, știți că nu le veți uita în timp ce luați testul.
  • Imagine intitulată Studiu pentru un examen de geografie Pasul 3
    2. Citiți întotdeauna instrucțiunile. Direcțiile vă pot spune cât timp trebuie să fie răspunsurile dvs. sau chiar cât de multe întrebări trebuie să răspundeți. Este important să citiți cu atenție instrucțiunile sau puteți pierde puncte ușoare.
  • Imaginea intitulată se distrează în timp ce studiază pasul 33
    3. Timpul tău. Asigurați-vă că aveți suficient timp pentru toate părțile testului. Ia o clipă la început pentru a privi prin test și a vedea ce ai în față. Dacă aveți întrebări de eseu, asigurați-vă că nu vă petreceți atât de mult timp în alte părți ale testului pe care nu aveți timp pentru întrebarea de eseu. Păstrați ochii în timpul testului.
  • Imaginea intitulată se distrează în timp ce studiază pasul 23
    4. Lucrați la punctele forte. Dacă știți că sunteți cel mai bun la scurt răspuns, începeți cu aceste întrebări mai întâi. În acest fel, știți că ați răspuns la întrebările pe care le aveți cele mai bune, oferindu-vă cele mai multe puncte.
  • Imagine intitulată Studiu Literatura engleză Pasul 1
    5. Citiți cu atenție întrebările. Uneori, profesorul dvs. va cuvine întrebări într-un mod deosebit de confuz. Asigurați-vă că știți exact ce întrebare se întreabă înainte de a răspunde. Cu alte cuvinte, nu doriți să sari la un răspuns după ce ați citit doar câteva cuvinte ale întrebării.
  • Imagine intitulată face un studiu de caz Pasul 2
    6. Verificați dacă pierdeți puncte suplimentare pentru răspunsuri greșite. Pe unele teste, nu primiți punctele dacă răspundeți incorect. Pe alte teste, nu primiți punctele dacă săriți întrebarea, dar dacă răspundeți incorect, primiți puncte extraordinare. În primul caz, ghicitul pe mai multe opțiuni nu vă dăunează și vă poate ajuta. În al doilea caz, puteți pierde mai multe puncte decât câștigați ghicitul.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 5
    7. Știți cum să răspundeți la întrebările cu răspunsuri multiple. Întrebările cu răspunsuri multiple pot face mai ușor să răspundeți la întrebare. Nu aveți nevoie să furnizați răspunsul, deoarece răspunsul este deja acolo ca una dintre alegeri. Cu toate acestea, uneori pot fi dificil, deoarece două răspunsuri par prea asemănătoare.
  • Odată ce ați citit prin această întrebare, decideți cu privire la ceea ce ați răspunde înainte de a vă uita la alegerile de răspuns. În acest fel, nu veți fi influențați de alte răspunsuri înainte de a ajunge la o concluzie. Dacă răspunsul dvs. este acolo, alegeți-l și continuați. Dacă nu, recitiți întrebarea pentru a vedea dacă îl citiți greșit.
  • Dacă aveți probleme cu deciziile, eliminați alegerile prostești sau ridicole. Adesea, unul sau două dintre răspunsuri vor fi în mod evident greșite. Puneți o linie prin acei, astfel încât să nu mai trebuie să le luați în considerare.
  • Dacă încă nu puteți decide între celelalte răspunsuri, alegeți una și continuați, atâta timp cât nu sunteți penalizați pentru ghicitul.
  • Imagine intitulată Crearea ghidurilor de studiu Pasul 6
    8. Jot în jos o schiță rapidă pentru întrebări mai lungi. Dacă trebuie să răspundeți la o întrebare de eseu, faceți mai întâi o schiță rapidă. Asigurați-vă că știți ce idei principale intră în eseul dvs. și cum le veți organiza. Acesta va face ca scrisul dvs. să meargă mai ușor.
  • Imagine intitulată Studiu cu o săptămână înainte de un examen pas 13
    9. Verificați răspunsurile la sfârșit. Dacă aveți timp la sfârșit, reveniți și verificați-vă munca. Dacă luați un examen de matematică, uitați-vă peste munca dvs. pentru a vă asigura că nu ați făcut o greșeală proastă. De asemenea, verificați pentru a vă asigura că nu ați pierdut nicio întrebare, deoarece aceasta este o modalitate ușoară de a pierde puncte.
  • Metoda 6 din 6:
    Având grijă de tine
    1. Imaginea intitulată se comportă în clasa Pasul 17
    1. Dormi suficient. Când vă odihniți, păstrați mai multe informații decât când sunteți obosit. Prin urmare, prin obținerea unui somn suficient în fiecare noapte, veți păstra mai multe informații, diminuați nevoia dvs. de timp de studiu.
  • Imagine intitulată Studiu bine Pasul 17
    2. Mănâncă alimentele potrivite. Corpul tău este mai bine să funcționeze când îl hrănești cele mai bune alimente. Săriți mâncarea junk sugară și lipiți cu mese pătrate care includ proteine ​​slabe, fructe și legume și boabe întregi. Creierul dvs. va funcționa mai bine când îl hrăniți mai bine.
  • Imagine intitulată Studiu bine Pasul 16
    3. Beți apa ta. La fel ca și restul corpului, creierul dvs. are nevoie de apă să funcționeze corect. Stai hidratat va continua sa functioneze creierul la cel mai bun, asa ca asigurati-va pentru a obține suficienta apa in fiecare zi.
  • Puteți număra ceai, cafea și suc în aportul de apă. Amintiți-vă, sucurile sunt zaharoase, așa că nu beți prea multe uncii de suc. Încercați să adăugați fructe la apă pentru ao infuza cu aromă și a face mai atrăgătoare.
  • Deși regula standard este de a bea opt pahare de apă pe zi, este posibil să aveți nevoie de mai mult. Femeile au nevoie, în general, de aproximativ 9 cesti de apă pe zi, iar bărbații au nevoie de aproximativ 13 cești.
  • Imagine intitulată Balanța Dietă și exercițiu Pasul 7
    4. Obțineți exerciții fizice regulate. La fel ca exercițiul vă energizează corpul, ea vă energizează și mintea. Ea devine sângele vostru, creșterea sângelui în creier. Încercați să primiți cel puțin un pic de exercițiu în fiecare zi. De exemplu, încercați să faceți o scurtă plimbare sau o jogging atunci când luați pauze de studiu. Te vei întoarce energizat și te vei întoarce să te întorci la muncă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar