Cum să obțineți grade mari fără efort

Doar dacă nu sunteți un geniu sau un autodidact cu o încântare pentru fapte și cifre, va trebui să lucrați pentru clasele dvs. În timp ce acesta este un fapt incontestabil, există modalități de a profita la maximum de eforturile dvs. Prin eliminarea tehnicilor de studiu inutil, puteți reduce drastic cantitatea de timp și efortul pe care l-ați pus în educația dvs. și să vă îmbunătățiți notele globale..

Pași

Metoda 1 din 4:
Construirea unei Fundații Strategice
  1. Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 1
1. Aflați politicile școlare sau ale profesorului dvs. Cea mai bună modalitate de a seta o bază solidă este să înțelegeți bine regulile jocului de clasificare. Profesorul dvs. oferă mai multe puncte pentru o singură sarcină față de alta? Dacă da, s-ar putea să vă bucurați să acordați mai multă atenție unei anumite misiuni față de alta. Dacă sunteți în liceu, sunt câteva clase care merită mai mult - e.G. Cursuri AP? Dacă da, veți dori să vă concentrați eforturile acolo. În majoritatea statelor, clasele AP merită mai mult față de GPA dvs. globală, dar clasele sunt mai solicitante. Acest lucru nu înseamnă că cursurile AP înlocuiesc cursurile de colegiu. Deci, dacă doriți să treceți de cursuri de colegiu de bază sau introductive, concentrați-vă asupra studiilor AP.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 2
    2. Alegeți clasele ușoare. Uită-te la programele anterioare și discutați cu alți studenți. Aflați ce arată fiecare clasă înainte de timp și alegeți cea care pare cea mai ușoară.
  • În orice program educațional, veți avea un set de clase obligatorii și elective. Uneori, cursurile elective pot fi completate de o varietate de subiecte. Dacă scopul dvs. este de a "obține note bune fără efort", alegeți un subiect cu care vă simțiți confortabil, credeți că este ușor sau deja ați stăpânit. Rețineți că nu există nici o clasă universală "Easy A". Totul depinde de profesor. O clasă "magazin" poate fi foarte ușoară sau cu adevărat dificilă. De asemenea, poate o clasă trigonometrică să fie o bucată de tort sau o experiență teribilă.
  • Imagine intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 3
    3. Planificați-vă timpul cu înțelepciune. Utilizați un planificator de zi pentru a vă programa timpul de clasă, timpul de studiu și timpul pentru toate celelalte activități pe care trebuie să le finalizați pe parcursul semestrului. La începutul anului, hartă atunci când sarcinile dvs. sunt datorate și chiar includ mementouri pentru a începe pe misiuni. Gestionarea timpului este cheia pentru obținerea eficientă a unor grade bune.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 4
    4. Începeți să studiați mai devreme. Mulți dintre noi au tendința de a pune școala de lucru. Timpul cu familia și prietenii pare să ia o preferință mai mare, mai ales că termenul limită pentru o anumită atribuire pare atât de departe. Pentru a face bine în școală, trebuie să începeți la începutul termenului. Obțineți o bază solidă la începutul anului școlar, astfel încât să nu supraviețuiți la sfârșit. Obțineți grade bune de la început. Este nevoie de mult mai puțin efort pentru a menține note bune decât a face pentru a le construi.
  • Profitați de toate oportunitățile suplimentare de credit. De multe ori, profesorii dau o muncă suplimentară de credit, care este de aceeași dificultate sau mai ușoară decât munca dvs. "normală". Pentru că nu puteți pierde puncte pentru a finaliza creditul suplimentar, puteți câștiga doar de la încercarea.
  • Metoda 2 din 4:
    Efectuarea cel mai mult din timpul dvs. de clasă
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 5
    1. Face o mare impresie mare. Cu toții formăm primele impresii. Și toți vom continua să judecăm pe alții pe baza primelor impresii pe care le-am luat. Când vă întâlniți pentru prima dată pe profesorul dvs., asigurați-vă că sunteți politicos, greu de lucru, respectuos și gata de învățare. Este posibil ca atunci când profesorul dvs. merge la gradul dvs. de alocare, vor fi ghidați de sentimentele de genul pe care le au față de dvs. S-ar putea să aibă mai multe șanse să lase o eroare de eroare și o trecere de inconsecvență. Rezultatul acestui lucru poate fi doar câteva puncte, dar aceste puncte se adaugă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 6
    2. Fi atent in clasa. Tind să privească din fereastră? Docați non-stop în timp ce profesorul vorbește? Trimiteți constant note? Toate aceste activități sunt comune Faux-PAS. În sala de clasă, scopul dvs. ar trebui să fie acela de a absorbi cât mai multe informații posibil. Acest lucru va reduce timpul necesar pentru a înțelege mai târziu materialul. Temele de acasă vor deveni infinit mai ușor și vor lua o fracțiune din timpul folosit când trebuie să vă învățați materialul.
  • Luați toți pașii necesari înainte de a reduce distragerile. Hrăniți-vă. Odihnestete. Efectuați apeluri telefonice înainte sau să luați timp la text înainte de a intra în clasă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 7
    3. Participați la clasa. Întreabă întrebări. Răspundeți la întrebările profesorului dvs. Participați la dialogurile de clasă. Acest pas este esențial din două motive. În primul rând, ea gestionează așteptările profesorului dvs. Te face să pari ca un student motivat. Mai important, dacă aveți timp să puneți întrebări în clasă, probabil veți înțelege materialul mai bine mai bine și veți avea nevoie de mai puțin timp pentru a studia sau a completa temele.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 8
    4. Să fie deschise despre slăbiciunile dvs. și cereți ajutor. Poate că acest lucru pare contraintuitiv, dar profesorii trebuie să știe ce elevii lor nu ajung. Dacă sunteți deschis despre faptul că nu înțelegeți semnificația asimptotelor, funcția mitocondriei sau cum să utilizați un punct și virgulă, profesorul dvs. va petrece mai mult timp pe această temă, care vă va ajuta pe termen lung pentru a reduce cantitatea de muncă trebuie să completeze. În plus, profesorul dvs. vă poate tăia niște slăbiciune dacă vă vede că vă luptați cu un subiect.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 9
    5. Stați în rândul din față în clasă. Acest lucru vă va ajuta să vă concentrați și să oferiți impresia că sunteți dispus să vă acordați atenție. Profesorii știu că studenții serioși se află în față, deoarece este dificil să se ascundă lucrurile în față. Nu veți putea scrie sau adormi fără notificarea profesorului.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 10
    6. Ia note uimitoare. Mulți profesori testează pe prelegeri exclusiv sau cel puțin în plus față de materialele găsite în cartea. Mai important, profesorul dvs. va avea timp să acopere cele mai esențiale materiale din clasă. Luați note excelente. Adoptați o stenogramă și asigurați-vă că ați observat ceea ce profesorul dvs. își petrece mai mult timp. Mai mult timp petrecut care îl acoperă în clasă este egal cu mai mult probabil că va fi pe test.
  • Conform sistemului de luare a notei Cornell, asigurați-vă că evidențiați cuvintele cheie și scrieți întrebări pe care le aveți în margini ale notei dvs. Apoi întrebați-i profesorului lor când le vedeți în continuare. În mod similar, scrieți întrebări cheie pe care profesorul dvs. se concentrează în clasă. Cel mai probabil, veți vedea aceste întrebări pe un test mai târziu.
  • Metoda 3 din 4:
    Finalizarea eficientă a sarcinilor
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 11
    1. Să identifice și să abordeze munca ocupată în mod eficient. Fiecare profesor atribuie o anumită lucrare care este fie redundantă sau pur și simplu nu este necesară și, în unele cazuri, este posibil să nu aveți nevoie să o completați pentru a înțelege materialele. Șansele sunt alți studenți au nevoie de practica extra. Dacă cesiunea este o foaie de lucru sau seamănă îndeaproape, altceva ați făcut în clasă, este probabil ocupată. Dacă este cazul, lucrați rapid prin munca ocupată. Nu dați mai mult timp decât este absolut necesar. Doar arătați-vă profesorului pe care îl puteți face și treceți la alocări mai presante.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 12
    2. Abordați sarcinile dvs. câte unul la un moment dat. Prea adesea încercăm să finalizăm mai multe sarcini într-o singură ședință. Mai degrabă decât inundarea creierului cu informații, compartimentalizarea muncii școlare. Finalizați-vă temele de matematică, faceți o pauză și reveniți la studiu pentru testul dvs. științific 15 minute mai târziu. Această metodă vă va ajuta să procesați informațiile.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 13
    3. Prioritizați cea mai mare parte a muncii dvs. bazată pe dificultate și importanță. Începeți mai întâi cu cele mai grele sau cele mai importante lucruri și apoi treceți la cea mai ușoară și cea mai puțin semnificativă. În acest fel, dacă nu mai aveți timp sau abur, veți avea cele mai importante sarcini efectuate mai întâi. De exemplu, completați alocarea Ghidului de studiu de fizică, care merită o porțiune semnificativă din gradul dvs. înainte de a vă face intrarea în jurnalul dvs. de limba engleză, care abia merită nimic.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 14
    4. Scrieți documente eficiente. Există trei pași pentru a scrie o lucrare excelentă - cercetare, scriere și editare. Compartimentalizați acești pași. Compilați toate informațiile necesare pentru a finaliza eseul. Scrieți eseul. Apoi editați-l. Nu amestecați acești pași. Vă va lua mai mult pentru a finaliza eseul ca un întreg și vă veți retrage în mod inevitabil în mod inutil.
  • Nu accentuați despre fiecare propoziție în timp ce scrieți. Obțineți ideile de bază pe pagină. Și apoi întoarceți-vă și editați. Când vă întoarceți la editare, puteți folosi un tezaur pentru a vă ajuta să vă îmbraci limba.
  • Metoda 4 din 4:
    A face bine pe teste
    1. Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 15
    1. Utilizați temele pentru a studia pentru teste. Deoarece ați pus în timp pentru a completa temele pentru o clasă sau nu, ați putea să o utilizați ca pe un ghid de studiu. De cele mai multe ori, punctele-cheie care vor fi pe test vor fi, de asemenea, în temele. Probabil ați terminat mai multe probleme care vor fi pe test. Ați terminat probabil diagrame pe care trebuie să le faceți din nou pe test. Nu vă aruncați doar temele. Utilizați-l în avantajul dvs.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 16
    2. Ia timp pentru a studia. Nu puneți-l în ultimul moment. Creierul dvs. va învăța și va păstra mai bine informații dacă este expus constant la ea. Crampmarea ajută la termen scurt, dar nu vă veți aminti foarte bine informațiile pentru misiunile ulterioare.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 17
    3. Studiați cu alții. Una dintre cele mai mari sfaturi referitoare la teste este că, dacă poți învăța pe altcineva materialul, atunci știi destul de bine. Alăturați-vă un grup de studiu. Sau puneți prietenii și membrii familiei să studieze cu dvs. Ei vor putea pune întrebări pe care nu le puteți gândi. Atunci când sunteți forțați să le răspundeți, le veți explica într-un mod care vă face să înțelegeți mai bine materialul sau veți căuta răspunsul. Oricum, face pentru o studiere mai eficientă.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 18
    4. Nu uitați să vă relaxați. Când studiați și când luați de fapt testul, asigurați-vă că vă relaxați. Chiar dacă nu ați studiat deloc sau suficient, nu veți putea să vă concentrați dacă vă sperie. Dacă ați studiat, sunt șanse să faceți mult mai bine dacă vă puteți gândi cu un cap clar.
  • Imaginea intitulată Obțineți grade excelente fără efort Pasul 19
    5. Nu trișezi. Acest lucru poate părea ca cea mai ușoară modalitate de a obține note bune, dar cel mai probabil riscurile asociate cu obținerea materialelor înainte de timp sau de a se uita la hârtia altcuiva va depăși cu mult recompensele, dacă vă prindeți.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar