Cum se obține testarea gratuită sau ieftină sti

Să ne confruntăm cu asta - nu este nimic distractiv să ai un STI. Dacă nu sunteți sigur dacă aveți sau nu unul, obținerea unui test vă poate ajuta să vă ușurați mintea. Chiar dacă aveți un STI, un test vă poate ajuta să confirmați ceea ce aveți, astfel încât să îl puteți trata. Vestea bună este că nu trebuie să vă costă un braț și un picior pentru a obține un test. Multe clinici și organizații oferă teste gratuite sau ieftine. Nu vă faceți griji, aveți opțiuni.

Pași

Întrebarea 1 din 5:
Cum pot obține un test STI gratis?
  1. Imagine intitulată Obțineți testarea gratuită sau ieftină STI Pasul 1
1. Departamentul dvs. local de sănătate poate oferi teste gratuite. Cele mai multe orașe au clinici gratuite STD care sunt operate de departamentul local de sănătate publică. Încercați să apelați departamentul local de sănătate și să le cereți unde oferă testarea gratuită. Apoi puteți vizita una dintre locații pentru a obține testul dvs.
  • 2. De asemenea, puteți găsi locații de testare la HTTPS: // Gettested.CDC.Gov /. CDC operează o bază de date cu facilități gratuite și confidențiale de testare STI. Introduceți orașul și starea în baza de date pentru a trage o listă de locații și pentru a alege cea mai apropiată de a vizita și a obține un test gratuit.
  • 3. Solicitați un test gratuit pentru a vă trimite poșta la dvs. la https: // Fretest.pe mine/. Introduceți adresa dvs. de corespondență și un test gratuit va fi trimis direct la ușă. Urmați instrucțiunile pentru a colecta corect un eșantion și apoi trimiteți un mesaj înapoi. Tot ce trebuie să faceți atunci așteaptă rezultatele dvs. Aceste teste sunt gratuite și confidențiale.
  • Întrebarea 2 din 5:
    Planificarea planificată are teste gratuite STI?
    1. Imaginea intitulată Obțineți testare gratuită sau ieftină STI Pasul 4
    1. Da, dar trebuie să vă calificați pentru unul. Părinții planificați oferă testare STI și STD, majoritatea fiind acoperite de asigurare. Dar dacă asigurarea dvs. nu o acoperă, sau nu aveți asigurare, puteți obține un test gratuit sau la o rată redusă. Cât de mult plătiți pentru testare depinde de locul în care mergeți, testele de care aveți nevoie și venitul dvs. Vizitați o locație locală planificată a părinților pentru a vedea dacă vă calificați.
    Întrebarea 3 din 5:
    Pot obține un test de chlamydia gratuit?
    1. Imaginea intitulată Obține GRATUIT sau ieftin STI Testing Pasul 5
    1. Da, puteți solicita un test gratuit de la https: // Fretest.pe mine/. Pur și simplu introduceți adresa dvs. și vă vor trimite un kit de testare gratuit în poștă. Colectați o probă în funcție de instrucțiuni și fixați testul înapoi în poștă. Când rezultatele sunt, veți primi prin e-mail.
    Întrebarea 4 din 5:
    Puteți testa pentru ITS acasă?
    1. Imaginea intitulată Obține GRATUIT sau ieftin STI Testing Pasul 6
    1. Da, puteți ridica un kit de testare de la farmacia dvs. locală. Puteți utiliza un set de testare la domiciliu pentru anumite ITS, inclusiv HIV, Chlamydia și Gonoreea. Puteți cumpăra un kit de testare de la farmacia locală (sau achiziționați una online) și colectați un eșantion. Apoi, trimiteți-l la un laborator pentru analiză. Te vor contacta pentru a-ți spune rezultatele după ce sunt în.
    Întrebarea 5 din 5:
    Cât durează un kit de acasă STI?
    1. Imaginea intitulată Obține GRATUIT sau ieftin STI Testing Pasul 7
    1. Poate dura aproximativ 3 săptămâni pentru a obține rezultatele dvs. În timp ce rezultatele din testele STI personale pot apărea în aproximativ 3 zile, este nevoie de mai mult timp pentru testele la domiciliu. Nu este neobișnuit ca să ia până la o lună pentru a obține rezultatele dvs. De îndată ce rezultatele dvs. sunt gata, ei vor fi trimise prin e-mail.

    sfaturi

    Multe orașe au clinici STD care oferă teste gratuite. Încercați să căutați online pentru unul lângă dvs.

    Avertizări

    Dacă credeți că ați putea avea un STI, așteptați până când obțineți rezultatele dvs. pentru a face sex, doar pentru a fi în siguranță.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar