Cum să trișezi un test

Indiferent dacă sunteți pur și simplu nepregătiți, leneși sau altfel în imposibilitatea de a trece cu succes un examen, vă puteți simți obligat să utilizați înșelăciunea ca o strategie pentru a trece printr-un test. Iată câteva pași și sfaturi pentru a vă ajuta să vă îndepliniți obiectivul și cel mai probabil obțineți A + ați dorit întotdeauna.

Pași

  1. Imagine intitulată cheat pe un pas de testare 1
1. Decideți ce tip de înșelăciune va fi cel mai benefic pentru dvs. Veți folosi Cheat-foaie, Partener-cheating, sau Greu de dovedit? (Consultați secțiunile de mai jos pentru mai multe informații despre astfel de metode.)
  • Imagine intitulată cheat pe un pas de testare 2
    2. Nu vă prindeți. Înșelăciunea ajută numai dacă puteți scăpa cu ea. Iată câteva sfaturi simple pentru a evita prins:
  • Nu arătați suspicioși. Este important să găsiți un echilibru între obținerea eficientă a răspunsurilor dvs. și nu o face evidentă. Pentru a face acest lucru, nu prea vădgeți. Dacă trebuie să vă uitați în jur, nu țineți niciodată privirea într-un singur loc pentru mai mult de cinci până la zece secunde. Schimbați-l în mod aleatoriu în alte direcții - în acest fel, supraveghetorii dvs. de testare nu vor fi prea suspiciosi și nu vor afla unde este complicele dvs. (sau foaia de înșelătorie).
  • Nu vă îndreptați prea mult. Nu este imposibil să vă înșelăți drumul într-un scor perfect dacă ați pus efortul, dar dacă toți ceilalți primesc un grad de neremisteros la examen, veți atrage atenția asupra dvs. Acest lucru este bine dacă obțineți în mod normal mărci decente, dar dacă sunteți cunoscut printre profesori ca unul dintre elevii mai lenți, atunci există o șansă ca ei să afle. Deliberat dor de câteva întrebări, totuși, veți fi bine să mergeți. Încercați să obțineți un b pe un test și continuu, dar și încet, ridicându-vă scorul dvs. mediu până când este un a. Puteți chiar să trageți pentru UPS și Downs în scorurile dvs., pentru a face să apară mai natural.
  • Aruncați dovezile. De îndată ce testul sa terminat, cereți să mergeți la baie (dacă nu ați plecat deja) să spălați sau să aruncați orice dovezi de înșelăciune. Cu cât țineți mai mult la ceva, atunci cu atât mai bine șansa de a fi prinși pentru că o persoană sau altul va observa.
  • Metoda 1 din 4:
    Folosind metode de foi de cheat
    1. Imagine intitulată cheat pe un test pas 3
    1. Începeți prin colectarea informațiilor de care aveți nevoie. Acestea includ formule, cuvinte cheie, vocabular, date, definiții, nume, conjugații etc.
  • Imagine intitulată cheat pe un pas de testare 4
    2. Scrieți sau imprimați corect informațiile. Fontul ar trebui să fie întotdeauna clar pentru a citi, iar în dimensiunea încuietorilor de aur (nu prea mare, nu prea mică). În timp ce doriți să includeți cât mai mult posibil pe foaia mică de hârtie, amintiți-vă dacă fontul este prea mic, vă veți concentra prea mult pe foaia de cheat, crescând astfel șansele de a fi prins. De asemenea, dacă este posibil să imprimați foaia de înșelătorie, faceți asta. Va reduce șansele ca profesorul sau profesorul să fie capabil să-l urmărească înapoi la dvs.
  • Imagine intitulată cheat pe un test pas 5
    3. Copiați-o. Acest lucru este cel mai frecvent pentru testele de ortografie. Copiați ortografiile din cartea dvs. de ortografie la o bucată de hârtie, apoi puneți-o pe poală sau pe maneci. Aceasta este o metodă cu risc ridicat, deci aveți grijă.
  • Imagine denumită cheat pe un test pasul 6
    4. Ascundeți foaia.
  • Incearca "Cheat Cheat" metodă. În loc să tipăriți foaia de înșelătorie, încercați să o scrieți pe o parte a corpului. Locurile bune includ antebrațul dvs. dacă sunteți un bărbat sau coapsa superioară dacă sunteți o femeie. Acestea sunt atât de mari, deoarece puteți purta o rochie sau o cămașă cu mânecă lungă pentru a acoperi foaia de înșelătorie când nu o utilizați. Este important să nu o faceți evident că există o scriere pe corpul vostru. Puneți cuvintele într-un loc care se confruntă numai.
  • Incearca "Sticlă de apă cheat-foaie" metodă. Imprimați foaia de înșelătorie pe o bucată de hârtie colorată care se potrivește cu acea etichetă a sticlei de apă. Lipiți-l pe etichetă și transformați-o astfel încât să vă confruntăm. În mod ideal, doriți să imită scrisul de pe etichetă pentru a evita suspiciunea.
  • Incearca "Binder cheat-foaie" metodă. Dacă aveți un liant care are un slot clar în față, glisați foaia de cheat în acolo. Mutați liant de sub biroul dvs. în partea laterală a biroului dvs. pentru a vă uita la foaia de înșelătorie. Încercați să minimalizați numărul de diapozitive, mai ales dacă nu aveți covor în clasă.
  • Incearca "Calculator cheat-foaie" metodă. Acest lucru este comun pentru persoanele care iau teste de matematică pentru că acesta este singurul timp rezonabil pentru a avea un calculator fără a fi suspicios. Glisați formule sau termeni de informații între partea din spate a calculatorului și capacul calculatorului.
  • O altă metodă de calculator pentru a încerca: Dacă aveți un calculator de grafic, salvați formulele de matematică în calculator. Apoi, puneți informațiile într-o arhivă, deci veți fi în continuare în stare să ajungeți la el dacă profesorul dvs. vă face să ștergeți berbecul. Informațiile unchive în timpul testului. Ștergeți memoria după test. Acest lucru funcționează, de asemenea, dacă este calculatorul școlii, deoarece nici un profesor sau student nu se va arăta în arhivă. Dacă nu știți cum să arhivați lucrurile pe un calculator, uitați-vă.
  • Incearca "Cheat-foaie de cheat" metodă. Ascundeți o foaie de cheat într-un loc separat, pentru a evita să vă conectați înapoi la dvs. Aceasta include pe un buletin de bord în sala de clasă, într-un stand de baie sau pe scaunul cuiva.
  • Purtați o cămașă cu mâneci lungi și ascundeți foile de cheat sub mâneci. Este o metodă foarte bună pentru că profesorul tău nu se va uita sub mâneci. Și când profesorul dvs. nu se uită, puteți scoate cu ușurință o foaie de înșelătorie și este ușor să o puneți înapoi.
  • Metoda 2 din 4:
    Implementarea metodelor de înșelăciune a partenerilor
    1. Imagine intitulată Cheat pe un pas de testare 7
    1. Incearca "Pedeking-partener" metodă. Scaune-te în spatele unei persoane care se va face bine pe test (fie să se lupte să studieze sau este un expert în subiect). Reglați-vă astfel încât să vă aflați pe cea mai îndepărtată sau pe dreapta pe scaunul cu care se confruntă în diagonală spre biroul lor, acest lucru ar trebui să vă permită să vă uitați peste umăr fără a fi nevoie să vă mișcați prea mult capul. Nu alegeți niciodată un student în centrul sălii de clasă sau în față, deoarece acest lucru face mai probabil ca profesorul dvs. să observe că vă uitați peste umăr.
  • Imagine intitulată cheat pe un test pasul 8
    2. Incearca "Semnarea-partener" metodă. Creați un sistem de semnare cu un coleg de student din clasă. Acest lucru vă va dubla cunoștințele despre acest subiect, deoarece puteți lucra împreună pentru a semna răspunsuri unul la celălalt. Pe examenele cu răspunsuri multiple:
  • Stabiliți semnale de atingere a mâinii sau a piciorului pentru A, B, C, D, E, și "răspuns greșit." Prin crearea unui semnal pentru "răspuns greșit" veți îmbunătăți probabilitatea de a vă face atât de bine pe test, ajutându-vă reciproc să elimine răspunsurile greșite. Creați, de asemenea, un zgomot vocal pentru a-și atrage atenția care nu este suspicioasă (ca o tuse sau atingere de picior).
  • Începeți prin tuse pentru a-și atrage atenția.
  • Utilizați degetele pentru a da numărul întrebărilor (Flash 3 decât 2 la întrebarea de semnal de mână "32").
  • Așteptați ca ei să-și semnaleze răspunsul (tragând urechea "B").
  • Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a decide între 2 răspunsuri: tuse, dați numărul de întrebare și semnalul pentru răspunsul pe care îl suspectați că ar putea fi.
  • Ei își pot dădu din cap dacă sunt corecte. Dacă este un răspuns greșit, ei pot trimite "răspuns greșit" semnal (puneți-vă părul într-o coadă de cal).
  • Metoda 3 din 4:
    Folosind metode greu de dovedit
    1. Imagine denumită cheat pe un pas de testare 9
    1. Încercați să obțineți "Ediția instructorului" Versiunea manualului dvs. Pentru profesorii care folosesc chestionare pre-făcute de la ei "Ediția instructorului" manuale, achiziționați o copie. Găsiți ediția corectă a cărții online și cumpărați-o. Înainte ca un test să memoreze răspunsurile la întrebări. Această metodă este bună pentru știința de intrare, limba străină și / sau clasele de istorie care își trag chestionarele direct din carte.
  • Imagine denumită cheat pe un pas de testare 10
    2. Încercați să obțineți un an "Copie avansată / veche" a testului. Acest lucru se poate face prin a vorbi cu un vechi student sau vorbind cu alți studenți care ar putea avea legături în clasă. Studiați direct de la examen sau dacă bănuiți că examenul va fi același, studiați răspunsurile drepte.
  • Imagine intitulată Cheat pe un test Pasul 11
    3. Incearca "Vino mai târziu" metodă. Dacă știți că un profesor sau un profesor vă va lăsa să vă întoarceți pentru a termina un test, nu terminați în mod intenționat examenul și cereți să reveniți la o dată ulterioară. Asigurați-vă că memorați subiectele sau întrebările astfel încât să puteți căuta răspunsurile înainte de a termina testul mai târziu.
  • Pretinde că este bolnav, du-te la baie spre sfârșitul examenului până când sa terminat. Sau ritm încet încet. Asigurați-vă că profesorul dvs. vă va lăsa să vă întoarceți înainte de a utiliza această metodă, deoarece puteți face mai rău dacă nu vă lasă să terminați.
  • Imaginea intitulată cheat pe un pas de testare 12
    4. Incearca "Adu-ți creionul" metodă. Pe măsură ce vă întoarceți la examenul dvs., dacă profesorul dvs. nu este la biroul lor, utilizați un creion pe care l-ați adus cu dvs. pentru a schimba sau scrie în răspunsuri de la testul din partea de sus a grămadei. (Acest lucru este un risc ridicat!)
  • Rețineți că unele săli de clasă au camere de luat vederi. Evitați acest lucru dacă cel în care vă aflați are o cameră foto, deoarece dacă este cazul, este mult mai riscant.
  • Imaginea intitulată de modificare a Constituției Pasul 14
    5. Incearca "Paper de examen Fake" metodă. Cunoașterea formatului exact al hârtiei de examinare va ajuta cu acest lucru, astfel încât să puteți scrie toate punctele importante pe o hârtie care arată exact ca hârtia de examen.
  • Dacă hârtia dvs. de examen este un tip de întrebare / răspuns, nu uitați să adăugați un punct important ca întrebare și celălalt ca răspuns. De asemenea, trebuie să includeți numărul paginii și mărcile pe întrebare (dacă sunt incluse).
  • Următorul lucru de făcut este o capse această bucată de hârtie cu hârtia de întrebare originală în timpul testului, fără ca cineva să observe.
  • Metoda 4 din 4:
    Încercând să trișeze
    1. Imagine intitulată cheat pe un pas de testare 13
    1. Încercați să nu strângeți informații Last Minute. Prin faptul că nu petreceți câteva minute înainte ca un examen să se înclină cu privire la note sau să studieze, este posibil să nu aveți o șansă de a fi capabil să facă bine cu înșelăciune.
    • Pentru eseuri, încercați să vă amintiți cuvintele și punctele cheie. De obicei, profesorii sau profesorii caută cuvinte cheie sau puncte importante - formale a eseului "puf" este mai puțin important. Dacă știți subiectul sau posibilele subiecte ale unei întrebări de eseu, înghesuiți patru până la cinci termeni sau puncte importante pe care le cunoașteți că profesorul dvs. va căuta în loc să studieze totul, reducând astfel efortul necesar.
    • Pentru examenele de matematică, încercați să memorați formulele. Cunoașterea unei formule poate fi mai puternică decât petrecerea orelor de desfășurare a problemelor de practică. Dacă puteți scrie o formulă suficient pentru a le memora, atunci puteți petrece testul încercând să aplicați aceste probleme.
    • Pentru examenele cu mai multe opțiuni, încercați "Chunking" informațiile pe care le știți vor fi pe test. În loc să memoreze o listă de cuvinte, încercați să o rupeți mai ușor de amintit listele mai mici. De exemplu, dacă studiați pentru un test de istorie, în loc să vă amintiți "Jefferson, Hamilton, Franklin, Washington, Grant, Lincoln și Lee"sparge-o în "4 dintre părinții fondatori: Franklin, Washington, Jefferson și Hamilton" si "3 lideri de război civil: Lee, Lincoln, Grant." Prin memorarea numărului de bărbați la un anumit subiect, va fi mai ușor să restrângeți cine lipsesc.
  • Imaginea intitulată Accesează uniforma școlară Pasul 1
    2. Începeți să studiați mai devreme și mai eficient pentru următorul test. Având în vedere calendarul curent, puteți încerca să Creați propriul program de studiu.
  • sfaturi

    Avertizări

    În unele țări, anumite metode de înșelăciune a anumitor teste importante sunt ilegale și ar putea implica timpul de închisoare.
  • Alți studenți vă pot suspecta că vă înșela și vă informează profesorul.
  • Dacă acesta este un computer partajat, ați putea lua în considerare Ștergerea istoricului browserului Deci nu vei fi prins de părinții tăi.
  • Există întotdeauna o posibilitate de a fi prins. Dacă vă aflați că sunteți înșeală, ați putea primi penalități grele, cum ar fi obținerea unui zero automat pe test, suspendare sau chiar expulzarea. Multe școli vor marca chiar pe transcrierea dvs. indicând că ați încălcat codul de onoare. În loc să caute cum să trișezi un test, încercați să găsiți sfaturi Studierea pentru examene.
  • Dacă vă confruntați cu un examen extern, cum ar fi GCSE în Regatul Unit sau Naplan din Australia, atunci este recomandat să nu înșelăm sau să faceți nici o încercare de a înșela examenul dvs. Acest lucru se datorează faptului că dacă sunteți prins, atunci puteți obține toate rezultatele dvs. de testare anulate dacă sunteți prinși înșelăciune. Cea mai gravă sancțiune trebuie interzisă de la toate plăcile de examen timp de cinci ani - ceea ce înseamnă că nu există niveluri sau universități. Consecințele înșelăciunii în Certificatul Junior / Leab în Irlanda includ interzicerea examenelor de stat timp de cinci ani.
  • În unele țări e.G., cele menționate mai sus, nu trebuie să aveți nici un material neautorizat sau echipament electronic E.G., Telefoanele mobile într-o cameră de examen dacă luați un examen extern, cum ar fi cele detaliate mai sus, deoarece aceasta este o infracțiune disciplinară gravă. Acest lucru se aplică chiar dacă nu intenționați să îl utilizați.
  • În multe profesii, veți avea nevoie de cunoștințele pe care le câștigați prin studierea în loc de înșelăciune. Amintiți-vă, nu există nici o înșelăciune în camera de operație când sunteți chirurgul care operează pe pacient sau când sunteți în spațiu ca un astronaut care zboară departe de Pământ.
  • Nu vă lăudați despre asta. Acest lucru poate părea evident, dar este ceva ce fac oamenii. Nu știi cine ar putea spune profesorului.
  • Întotdeauna să fiți conștienți de locul în care profesorul arată - nici o metodă de înșelăciune nu are succes dacă profesorul se uită la tine în timp ce țineți notele în mână și copiați frenetic pe test.
  • Dacă copiați persoana de lângă dvs. vă sprijiniți și odihniți-vă pe braț în timp ce vă înclinați capul în lateral pentru a vă asigura că nu este evident.
  • Dacă ar fi trebuit să trișezi pentru că nu ai timp, amintiți-vă că merită să învățați conținutul după test. Este posibil să aveți teste cumulative după aceea și unele dintre aceste lucruri ar putea să vă ajute într-adevăr în viitor.
  • Parteneriatul este întotdeauna mai bun decât foile de înșelăciune, iar metodele greu de dovedit sunt chiar mai bune. În ansamblu, cu atât mai puține dovezi există - cu atât mai bine este pentru dvs.
  • Dacă vi se permite să mestecați guma, scrieți răspunsurile într-un înveliș de gumă, apoi ieșiți o bucată de gumă.
  • Nu este niciodată o idee bună să faceți acest lucru, pentru că vă simțiți vinovat după aceea și obțineți nevoia de a mărturisi ceea ce ați făcut, ceea ce cel mai probabil vă va ateriza în necazuri.
  • Chiar dacă reușești să trișezi fără să fii prins în timp ce suferiți stresul de a face acest lucru, este foarte puțin probabil ca cele câteva mărci suplimentare pe care le câștigați, vor face multă diferență la scor. Și riscați descalificarea, expulzarea sau interzisul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar