Cum să mănânci pentru un test

Ați fost prea ocupat sau pur și simplu procrastinați pregătindu-vă pentru un test? În timp ce plăcerea probabil nu vă va aduce un lucru "A," vă poate salva cu siguranță de la un "F." Urmați sugestiile de mai jos și pregătiți-vă pentru o noapte lungă, grea.

Pași

Partea 1 din 2:
Noaptea înainte de testare
  1. Imagine intitulată crapă pentru un test pas 1
1. Faceți note bune. Dacă aveți un timp minim pentru a studia pentru un examen, având note bune și abilități de luare a notă vor fi esențiale pentru obținerea celor mai multe din noaptea anterioară.
  • Aflați ce trebuie să studiați cu adevărat.Dacă profesorul dvs. deține o sesiune de examinare înainte de examen, profitați de oportunitatea.Veți afla ce subiecte crede profesorul sunt importante și veți avea ocazia să puneți întrebări (deși dacă doriți să vă înghesuiți, probabil că aveți câteva întrebări în acest moment).Mulți profesori predau ghiduri de studiu, deci asigurați-vă că le folosiți.În timp ce probabil că nu vor acoperi tot ceea ce va fi pe test, veți fi cel puțin să vă concentrați asupra subiectelor cheie.
  • Ieșiți notele de curs.Presupunând că ați participat în mod regulat, ar trebui să aveți niște note pentru a vă uita.Dacă nu aveți note, încercați să obțineți copii dintr-un coleg de clasă.Notele dvs. de clasă sunt o comoară a cunoștințelor importante, deoarece profesorul dvs. acoperă ceea ce crede că este cel mai important.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 2
    2. Rețineți conceptele importante. Pe măsură ce treceți prin notele dvs., găsiți definiții importante, concepte și ecuații. Dacă nu le cunoașteți de inimă, scrieți-le pe o bucată separată de hârtie - note de înghesuit - sau pe carduri mici de note.Acest lucru vă va ajuta să identificați ceea ce trebuie să știți și veți avea un set la îndemână de carduri flash.
  • Actul de rescriere vă poate ajuta, de asemenea, să memorați conținutul. Dacă sunteți un curs vizual bun, atunci acest lucru va ajuta cu siguranță. Dacă sunteți un curs bun auditiv, ceea ce înseamnă că învățați prin audiere, recitați cuvintele pe care le scrieți pe cardurile de note.
  • Dacă aveți suficient timp, luați în considerare rescrierea cardurilor dvs. de mai multe ori. Poate părea ca overkill, dar dacă încercați să învățați fapte și informații, este foarte util. Dacă încercați să învățați ecuații sau mai multe aplicații practice, această repetiție nu este la fel de utilă.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 3
    3. Studiu eficient. Evident, nu veți avea timp să acoperiți tot ce ar putea fi pe test, dar puteți să restrângeți ceea ce va fi acoperit probabil și să găsiți modalități de a vă concentra pe cele mai bune concepte.
  • Identificați subiectele cheie. Treceți prin ghidul dvs. de studiu și a notelor dvs. de agresare și căutați subiectele importante sau cele mai repetate din manualul dvs. Scanați secțiunile cheie ale textului dvs. și scrieți orice informații noi pe care le considerați importante. Ideea de aici nu este de a scrie totul, ci mai degrabă pentru a identifica ideile, faptele sau ecuațiile specifice care sunt susceptibile de a fi pe test și se concentrează pe aceste subiecte cât mai mult posibil.
  • Uită-te la începuturile și se termină capitolele de manuale.Prima pagină a unui capitol identifică adesea puncte cheie care vă vor ajuta la înțelegerea materialului.Ultimele câteva pagini vor rezuma adesea capitolul, definește sau evidențiază termeni-cheie și, în cazul textelor matematice, listați ecuații importante.
  • Contemplați posibilele întrebări de eseu (dacă este cazul) și cum le-ați răspunde.Până acum ar trebui să aveți cel puțin o ușoară înțelegere pe material.Gândiți-vă la conceptele globale implicate și contur (de preferință pe hârtie) abordarea dvs. la întrebările eseului.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 4
    4. Face o alergare ușoară. Aici începe cauciucul să se întâlnească cu drumul. Înmuiați toate informațiile pe care le-ați asamblat furios, testați-vă și evaluați rapid cum ați fi putut face. Acest lucru ar trebui să vă spună ce domenii de studiu trebuie să vă concentrați.
  • Examinați mai întâi biletele Flashcards sau Cramming.Treceți rapid prin subiectele cheie.Dacă simțiți că înțelegeți și vă puteți aminti un anumit subiect sau ecuație, traversați-o de pe listă sau setați că flashcard deoparte.Dacă veniți cu întrebări suplimentare, uitați-le în notele dvs. sau online (doar asigurați-vă că utilizați un site web fiabil).
  • Testează-te.Dacă profesorul tău a înmânat un test de practică, fă-o acum.Dacă nu, efectuați testele de practică sau examinați întrebările la sfârșitul capitolelor dvs. de manuale.Doar întrebările care sunt direct relevante pentru conceptele pe care le-ați identificat ca fiind importante.Nu petreceți prea mult timp la fiecare întrebare.Dacă vă blocați într-o întrebare, notați-l și reveniți la el după ce ați evaluat testul.
  • Gradul de auto-teste. Fii sincer cu clasificarea ta. Dacă nu sunteți, vă veți răni numai atunci când vine vorba de testul real.Uită-te la întrebările pe care le-ai înșelat și comparați-le la notele de înghesuit sau la cărțile flash.Este posibil să trebuiască să faceți niște flash-uri noi sau să revizuiți unele dintre conceptele pe care le credeți că ați știut.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 5
    5. Dacă faptele nu se lipesc, și studierea nu merge bine, încercați unele strategii de memorare. Creierul nu uită niciodată. Uitarea unei informații este fie că este de stocare în mod corespunzător, eșecul de a le reaminti, fie de nerespectarea acestuia într-un mod în care acesta poate fi găsit. Practicați câteva tehnici simple de memorare pentru a vă ajuta să vă supraîncărcați sesiunea de înmormântare de ultimă oră.
  • Încercați să utilizați un dispozitiv mnemonic. Asta e doar un cuvânt fantezist "Dispozitiv de memorie," adică o modalitate rapidă și simplă de a-și aminti ceva. Amintiți-vă când profesorul dvs. vă învăța Roygbiv pentru a vă ajuta să vă amintiți secvența de culori din curcubeu? Făcând ceva într-un acronim, cum ar fi "Roygbiv," este un dispozitiv mnemonic.
  • Încercați să utilizați "Pegs" Pentru a bloca informațiile despre. Ar putea face informațiile într-o rimă, relaționând la o imagine cu care vă familiarizați sau vă spuneți o poveste despre asta știți că vă veți aminti. Încercați să luați informații digerate cu un sens (cuvintele sunt digerate prin vedere) și încercați să o digerați în altul.
  • Încercați chunking. Acest lucru înseamnă doar organizarea unui lucru sub o categorie. De exemplu, dacă studiați finanțe, încercați să grupați stocuri, obligațiuni, fonduri etc. sub o categorie mare, titluri de valoare și înțeleg ce înseamnă acea categorie. Organizați idei cheie în cadrul conceptelor.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 6
    6. Împachetați și obțineți un somn. Uneori, nu aveți suficient timp pentru somn, dar încercați să obțineți cât mai mult somn posibil înainte de testul dvs. Este o idee bună să obțineți cea mai mare parte a taierei dvs. înainte de a merge la culcare și apoi ridicați-vă cu suficient timp pentru a revedea un pic mai mult. Dacă trageți o altă nord, veți fi obosiți și mai predispuși să faceți greșeli fără griji pe test.
  • Studiile indică faptul că pierderea somnului erodează performanța memoriei. Nu numai acest lucru, lipsa de somn va face mai greu de amintit biți de informații de ultimă oră. Deci, concentrați-vă pe aglomerarea cât mai mult posibil înainte de a fi somnoros și mergeți la culcare la o oră primă.
  • Partea 2 din 2:
    Ziua testului
    1. Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 7
    1. Obțineți un mic dejun echilibrat, cel puțin o oră înainte de testare. Evitați să consumați numai carbohidrați și, în schimb, luați o masă ridicată în proteine ​​(ouă), acizi grași omega-3 (somon), fibre (fasole neagră) sau fructe și legume.
    • niste "Super Foods" Acest lucru ajută la creșterea funcției creierului și a longevității includ: afine, somon, nuci și semințe, avocado, suc de rodie, ceai verde și ciocolată neagră. Este posibil să vă gândiți să se amestece pe una sau două dintre acestea, ca parte a micului dejun.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 8
    2. Planificați o sesiune de studiu. Studiu în mașină sau în autobuz cu un prieten. Obțineți câțiva prieteni împreună cu o oră înainte de examen și întrebați-vă reciproc pe concepte-cheie. Vrei ca informațiile să fie cât mai proaspete în mintea ta. Asigurați-vă că nu lăsați sesiunea de studiu să devină în ora socială.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 9
    3. Examinați toate notele de înghesuit sau cartile de flash încă o dată.Chiar înainte de testare, treceți prin fiecare dintre bordurile sau notele dvs., chiar dacă credeți că ați memorat-le. Vrei ca totul să fie proaspăt în mintea ta când luați testul.Dacă aveți unele probleme să vă amintiți o anumită definiție sau ecuație, scrieți-l în jos de șase sau șapte ori la rând.Care ar trebui să-l impresioneze ferm pe creier.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 10
    4. Identificați o anumită informație care este cea mai importantă pentru testul și care trebuie să vă amintiți cu adevărat. Asigurați-vă că nu luați informații mai mult de trei până la patru cuvinte / o formulă la un moment dat. Priviți la cea mai importantă informație pentru cel puțin 1-2 minute. Se concentrează bine. Rescrieți ca abordările examenului pentru a maximiza memorarea.
  • Imagine intitulată crapă pentru un test pasul 11
    5. Ajunge la camera de examen timpuriu și vizitați baia. Ajungeți la camera de examen cu cel puțin 5 minute înainte de testare și asigurați-vă că ați lovit camera fetițelor sau băieților înainte de a vă așeza în scaun. Nu vrei să-ți faci griji cu privire la apelul naturii în timp ce luați un test. După aceea, așezați-vă, relaxați-vă și fiți încrezători. Vizualizați succesul.
  • sfaturi

    Înainte de a intra în încercare, uitați-vă de toate notele dvs. din nou rapid - ar putea fi ceva pe care l-ați pierdut - cine știe? Poate veți uita cele mai simple lucruri. Mai bine sigur decât îmi pare rău.
  • Asigurați-vă că nu stați prea târziu, pentru că veți fi foarte obosit dimineața. Când sunteți obosit, nu vă puteți concentra pe testul / testul.
  • Citește cu voce tare. Memorarea verbală este adesea o modalitate mai bună de a învăța în grabă decât de a citi o pagină.
  • Luați pauze frecvente, scurte.Pauze vă ajută să rămâneți alertă și pot, de asemenea, să împiedice Burnout. Luați o pauză de 10 minute pentru fiecare 50 de minute de muncă.
  • Odată ce aveți testul dvs., scrieți imediat toate faptele credeți că ați putea uita pe partea sau spatele testului. Aceasta se numește o foaie juridică-cheat. Doar nu copiați-l din notele dvs.
  • În timp ce încercați să studiați gândiți cât de bine puteți impresiona profesorul cu ceea ce micșorați. Încercați să o scrieți diferit de alții, mai degrabă decât simpla copie a textului sau a notei. Începeți întrebările de eseu impresionante. Amintiți-vă că primele impresii contează așa că încercați să răspundeți la întrebări pe care le cunoașteți mai bine.
  • Doar studiaza. Începeți prin finalizarea porțiunilor mai ușoare și când ați terminat, veți avea un sentiment de realizare și veți fi mai motivați.
  • Eliminați cât mai multe distrageri potențiale posibil. Dacă puteți studia fără un computer, atunci asigurați-vă că lucrați departe de unul. Dacă alocarea dvs. este pe computer, dezactivați temporar Internetul înainte de a începe. Dacă lucrați pe Internet făcând cercetări, atunci trebuie să vă exercitați autocontrol.
  • Crearea unui ghid de studiu propriu vă poate ajuta prin obținerea tuturor lucrurilor pe care le cunoașteți deja foarte bine din cale și puteți scrie lucrurile pe care trebuie să le amintiți.
  • Chiar înainte de testare, încercați să obțineți un exercițiu. Rulați unele scări sau faceți niște cricuri de sărituri.Exercitarea devine sânge care curge și vă relaxează.De asemenea, vă crește vigilența.
  • Venind dintr-un cragmer prezent, cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți este să mergeți peste temele trecute și apoi să obțineți un membru al familiei sau un prieten.
  • Finalizați mai întâi lucrurile dificile, apoi faceți lucrurile mai ușoare și mai simple. Creierul dvs. utilizează cea mai mare energie atunci când începeți.
  • În funcție de modul în care aflați cel mai bine, poate fi util să scrieți totul pe hârtie.
  • Încercați să vă treziți dimineața devreme, astfel încât să aveți suficient timp pentru a vă revizui.
  • Dacă mestecați aceeași gumă de aromă ca în timpul testului, vă veți aminti mai mult și vă ajută să gândiți
  • Fără telefoane, TV etc. Nu există distragere.
  • Încercați să rezolvați lucrările de întrebare anterioare.
  • Explicați materialul unui membru al familiei sau unui prieten, deoarece ajută la memorarea.
  • Doar dacă nu vă distrați ușor, poate ajuta dacă lucrați cu un prieten. Lucrul cu un prieten vă poate ajuta să înțelegeți lucrurile pe care nu le-ați mai putea avea înainte, și să vă ajutați să vă amintiți. Doar nu te distra!
  • Dacă sunteți prea nervos, spălați-vă fața și respirați adânc. Totul va fi bine.
  • Faceți o melodie cu notele pe care le-ați luat.
  • Avertizări

    Deprivarea somnului și aportul de cofeină sunt foarte nesănătoase și ar trebui evitate dacă este posibil. Deprivarea somnului poate, de asemenea, să încetinească timpul de reacție, deci gândiți-vă de două ori la conducere la sau de la clasă după o sesiune de înghesoara de noapte.
  • Evitați tentația de a înșela. Un cincizeci la sută pe care ați câștigat-o este mai bun decât al altcuiva. Chiar dacă nu vă simțiți vinovat după aceea, totuși luați un risc imens. Profesorii nu apreciază înșelăciunea și dacă vă prind, efectele pot purta mult dincolo de un zero pe test. Ei vor începe să-ți grade sarcinile mai aspru și dacă aveți nevoie de o recomandare a profesorilor, probabil că vor refuza să vă dea sau să menționați incidentul ca un comentariu. Unele școli chiar folosesc suspendarea ca o pedeapsă pentru înșelăciune.
  • Chiar dacă faceți bine pe un test, nu vă așteptați să vă amintiți materialul cu câteva zile mai târziu.Oamenii în general învață mai bine dacă o fac treptat.Crablem este doar un ajutor de memorare pe termen scurt.Dacă va trebui să cunoașteți materialul mai târziu, ecuațiile matematice sunt un prim exemplu - probabil că trebuie să o revizuiți din nou după testare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Manuale
    • Notează
    • Pix
    • Hârtie
    • Flashcards (opțional)
    • Alimentator
    • Note lipicioase
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar