10+ Sfaturi dovedite pentru a vă ajuta să faceți un test

Am fost toți acolo: Un profesor anunță un test viitoare și începeți să vă faceți griji cum veți face. Poate că vă simțiți nepregătiți, sau poate că doriți doar să vă asigurați că vă îndepliniți cât de bine poate. Oricum, vestea bună este că sunteți deja pe calea către un a - sunteți aici, căutând informații despre cum să introduceți acest test! Indiferent dacă aveți o mulțime de timp rămas să studiați sau sunteți în jos la fir, vă putem ajuta să vă stabiliți pentru succes.

Pași

Metoda 1 din 14:
Luați note în clasă.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 1
1. Instructorul dvs. va acoperi, de obicei, materialul de testare în timpul timpului de clasă, astfel încât să acorde o atenție deosebită ceea ce spun. Obțineți un notebook bun pe care îl veți folosi numai pentru acea clasă, iar în jos datele importante sau faptele pe care profesorul dvs. le menționează manual. Dacă profesorul dvs. repetă ceva, îl scrie pe tablă sau oferă un subiect accent deosebit, asigurați-vă că ați pus-o în notele dvs., deoarece va fi important să vă amintiți.
  • Utilizați punctele de bullet și simbolurile pentru a vă ajuta să luați notele mai rapide, astfel încât să nu pierdeți informații și să scrieți la fel de frumos cum puteți. Nu vrei să te lupți să-ți citești mai târziu scrisul!
  • Încercați să scrieți notele dvs. într-o hartă a deficienței sau a conceptului, astfel încât să puteți păstra idei și subiecte similare împreună.
  • Dacă pierdeți ceva în notele dvs., cereți un alt coleg de clasă sau instructorului dvs. după clasă pentru a trece peste ceea ce ați pierdut.
Metoda 2 din 14:
Adresați-vă profesorului dvs. ce să așteptați.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 2
1. Dacă încă nu sunteți sigur ce vă depuneți de testare, așteptați până după clasă și discutați cu profesorul dvs. Lăsați-i să știe că sunteți puțin confuz și întrebați ce subiecte ar trebui să studiați. De asemenea, puteți întreba ce tipuri de întrebări vor fi pe test, astfel încât să puteți găsi întrebări similare de practică. Profesorul tău vrea să vadă că reușești în clasă, așa că te vor îndrepta în direcția cea bună.
  • Profesorul dvs. poate chiar să predea ghiduri de studiu sau examene de practică, astfel încât să puteți vedea întrebări similare cu cele de pe testul real.
Metoda 3 din 14:
Examinați materialul de clasă în fiecare zi.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 3
1. În timp ce poate părea ca overkill, veți păstra mult mai multe informații dacă studiați în fiecare zi. Începând deoparte timpul în care nu vă veți distrați, astfel încât să vă puteți organiza notele și să treceți peste materialul de testare. Citiți prin notele dvs. de clasă, astfel încât să vă puteți reîmprospătați memoria pe termeni sau formule cheie.
  • Dacă ați solicitat citiri, luați note despre text, astfel încât să vă amintiți mai bine.
Metoda 4 din 14:
Concentrați-vă pe subiecții pe care nu le cunoașteți.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 4
1. Uită-te prin notele dvs. și scrie tot ceea ce încă mai confundați pe o altă bucată de hârtie. După cum studiați, deplasați-vă prin manualele sau prelegerile pentru a găsi informațiile despre subiectele pe care sunteți cel mai puțin familiarizat. Pe măsură ce găsiți subiectele, asigurați-vă că scrieți datele, numele și alte concepte importante care ar putea apărea pe testul dvs.
  • Notați toate subiectele examenului pe carduri flash și treceți prin ele în fiecare zi. Când vă confundați de un subiect, puneți cărțile pe partea de sus a stack-ului, astfel încât să știți că trebuie să vă concentrați mai întâi pe aceste zone.
  • Pe măsură ce vă familiarizați mai mult cu un subiect, încercați să luați o pauză de 1 până la 2 zile de la revizuirea acesteia. Când vă întoarceți la el, vedeți dacă vă mai amintiți toate informațiile.
Metoda 5 din 14:
Luați testele de practică.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 5
1. Profesorul dvs. vă poate oferi deja teste practice, dar dacă nu, sunteți obligat să găsiți ceva online. Tratați testul de practică ca și cum ar fi fost adevăratul lucru. Nu utilizați notele și setați un cronometru, astfel încât să vă puteți obișnui să răspundeți la întrebări. După ce terminați testul de practică, verificați răspunsurile dvs. pentru a vedea ce aveți incorect. Examinați notele dvs. pentru orice subiecte sau întrebări cu care vă aflați.
  • Examenele de practică reprezintă o modalitate excelentă de a elimina stresul de la testul real, deoarece vă veți obișnui cu criza și subiectele acoperite.
  • Dacă nu găsiți un examen de practică, faceți unul dintre dvs. Verificați manualul dvs. pentru întrebări la sfârșitul capitolului și scrieți propriile întrebări pe baza discuțiilor dvs. de note sau de clasă.
Metoda 6 din 14:
Scrieți concepte cheie în propriile cuvinte.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 6
1. Rescrierea vă ajută să gândiți critic și să vă amintiți mai bine informațiile. Alegeți un subiect din notele sau manualele dvs. și scrieți-l în partea de sus a unei noi pagini. Luați câteva minute scrierea tuturor informațiilor pe care le-ați amintit despre subiect, astfel încât să puteți vedea cât de bine înțelegeți. Dacă v-ați străduit să veniți cu ceva, să vă întoarceți la manualul dvs., pe prelegeri și să notați pentru a examina informațiile.
  • Asigurați-vă că verificați și ce ați scris pentru acuratețe. Chiar dacă credeți că vă amintiți ceva bine, asigurați-vă că sunt informațiile corecte.
  • Încercați să scrieți informațiile ca și cum ați învăța altcuiva. În acest fel, puteți obține o înțelegere mai bună și mai simplificată a acestuia.
Metoda 7 din 14:
Formează un grup de studiu.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 7
1. Studierea într-un grup vă permite să comparați notele, să puneți întrebări și să discutați despre concepte confuze, astfel încât să puteți vedea ce ar trebui să vă concentrați. Alegeți undeva liniștiți și fără distragere a atenției, cum ar fi biblioteca sau casa cuiva, pentru a găzdui sesiunea de studiu. Vorbește despre ce subiecții pe care toți îl luptați și prioritizați cei mai întâi în timp ce studiați.
  • Faceți un ghid de studiu pentru grup cu întrebări de eșantion din carte sau online.
  • Încercați să luați rotiri explicând subiecte unul la altul, astfel încât nu aveți nevoie să citiți cât mai mult pe cont propriu.
  • Luați câteva pauze de 10 minute în timp ce studiați, astfel încât aveți ceva timp să vă relaxați și să vă distrați cu colegii de clasă.
Metoda 8 din 14:
Ia un somn bun înainte de testare.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 8
1. Creierul dvs. are nevoie de odihnă înainte de un test mare, iar somnul vă poate ajuta chiar să vă amintiți conceptele pe care tocmai le-ați studiat. Încercați să evitați să mâncați sau să aveți cofeina chiar înainte de a vă culca, astfel încât să aveți un timp mai ușor de adormit. Limita utilizând telefonul sau alte electronice, deoarece ecranele luminoase vă pot fi trezite. Faceți camera dvs. cât mai întunecată, înainte de a vă urca în pat și obțineți o odihnă.
  • Dacă încă mai aveți mult în minte înainte de a vă culca, încercați să meditați sau citiți o carte pentru a vă ajuta să vă liniștiți și să vă simțiți relaxați.
Metoda 9 din 14:
Mănâncă un mic dejun sănătos dimineața.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 9
1. S-ar putea să fi auzit că a fost numită cea mai importantă masă a zilei, dar este și mai mult atunci când aveți un test pentru a vă concentra pe. Încercați să aveți niște fulgi de ovăz, deoarece vă poate ajuta să vă dați energia mentală pentru a trece prin dimineața. De asemenea, puteți încerca migdale, iaurt și fructe pentru a vă menține energizat. Chiar și un măr cu 30 de minute înainte de testul dvs. vă poate ajuta să rămâneți alertă și pregătiți-vă pentru examen.
  • Mănâncă o dietă echilibrată cu fructe și legume, deoarece vă poate ajuta să acordați o atenție mai bună în timp ce luați testul.
Metoda 10 din 14:
Psihul cu afirmații pozitive.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 10
1. Dacă vă mențineți că nu veți face bine pe test, vă puteți pune într-o mentalitate negativă. În schimb, spuneți lucruri precum "Am pregătit mult pentru acest test și voi face bine pe ea," Sau, știu că sunt inteligent și voi putea să trec asta."Prin construirea în sus, vă veți simți mai încrezători și nu veți fi la fel de nervoși în timp ce luați testul.
  • Încercați să evitați să vorbiți negativ și altor studenți. De exemplu, nu spuneți colegilor tăi că sunteți nervosi sau că nu credeți că ați studiat suficient.
Metoda 11 din 14:
Încercați să căutați imediat întregul test.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 11
1. Este posibil să nu știți cum să vă retrageți timpul pentru fiecare întrebare dacă nu știți ce este pe test. Scanați prin toate materialele de pe încercare, astfel încât să puteți vedea tipurile de întrebări și subiecte pe care le acoperă. Să ia notă de orice eseu sau de întrebări gratuite, deoarece vor lua mai mult timp. Odată ce obțineți o idee despre cât timp este testul, veți ști unde să vă concentrați atenția.
Metoda 12 din 14:
Citiți cu atenție fiecare întrebare înainte de a răspunde.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 12
1. Asigurați-vă că aveți o înțelegere completă a întrebării, astfel încât să nu o faceți greșit accidental și să faceți o greșeală. Odată ce ați citit întrebarea, ghiciți ceea ce credeți că răspunsul ar putea fi înainte de a vă uita la orice opțiuni. Apoi, uitați-vă la alegerile dvs. pentru a vedea dacă oricare dintre ele se aliniază cu ceea ce credeți că este răspunsul.
  • Dacă sunteți confundat de o întrebare cu privire la încercare, adresați-vă profesorului dvs. pentru clarificare. Șansele sunt un altul dintre colegii dvs. de clasă ar putea fi, de asemenea, confuz.
Metoda 13 din 14:
Începeți cu cele mai ușoare întrebări.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 13
1. Căutați cuvinte cheie sau termeni în întrebări și răspunsuri pentru a vedea dacă sunteți familiarizați cu conceptul.Dacă vedeți că știți în mod pozitiv, completați răspunsul imediat, astfel încât să nu vă întoarceți mai târziu la el mai târziu. Dacă vă confundați sau nu cunoașteți răspunsul, nu vă faceți griji. Doar săriți întrebarea pentru moment și reveniți la el la sfârșit când aveți mai mult timp să vă concentrați asupra acesteia.
  • Răspunsurile corecte pe un examen cu răspunsuri multiple sunt de obicei corecte gramaticale sau au cuvinte similare ca întrebare.
  • Cuvinte ca "nu", "niciodată", "întotdeauna" și "numai" în întrebări adevărate sau false sunt de obicei false.
Metoda 14 din 14:
Verificați-vă munca când terminați.
  1. Imagine intitulată Ace Un test Pasul 14
1. Poate fi foarte ușor să faci o greșeală prostească atunci când accentuați un test. Odată ce ați terminat testul, reveniți prin răspunsurile dvs. dacă aveți timp să vă asigurați că acestea încă mai arată corect. Dacă observați o greșeală sau ceva incorect, fixați-l înainte de a preda testul în. Când credeți că ați răspuns corect, apoi vă întoarceți testul.
  • Chiar dacă nu primiți răspunsul potrivit, puteți obține un credit parțial dacă vă arătați procesul de lucru și gândire.

sfaturi

Nu vă subliniați dacă colegii dvs. de clasă se transformă în testul înaintea dvs. Luați-vă timpul pentru a vă asigura că faceți bine și răspundeți la întrebări.
  • Discutați cu profesorul dvs. dacă aveți probleme în clasă pentru a vedea cum vă puteți îmbunătăți.
  • Avertizări

    Niciodată nu trișește un test, deoarece puteți obține probleme serioase cu școala dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar