Cum să fii pregătit pentru un test pop

Chestionare pop poate deveni prietenul tău dacă te pregătești pentru ei bine. Dacă vă pregătiți bine, puteți să vă gândiți la chestionarele pop ca exerciții de distracție menite să vă pregătească pentru mai multe teste importante. Prin acordarea atenției în clasă și crearea unor obiceiuri bune de studiu, puteți să vă chestionați popul. Dacă faceți bine pe testul dvs. Pop, nu uitați să vă recompensați pentru toată munca dvs. grea cu înghețată sau un film cu prietenii.

Pași

Metoda 1 din 3:
Oferind chestionarului tău cel mai bun împușcat
  1. Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un test pop 1
1. Dormi suficient. Somnul este un element esențial în procesul de învățare. Asigurați-vă că ați recomandat șapte până la opt ore de somn pe noapte. Obținerea unui somn adecvat vă va ajuta creierul să proceseze informațiile pe care le-ați învățat cu o zi înainte. Prin urmare, veți putea aminti mai bine informațiile.
  • Imaginea denumită să fie pregătită pentru un test pop 2
    2. Examinați notele și cardurile flash înainte de clasa. Înainte de clasă, examinați întotdeauna notele și cărțile flash. Deoarece chestionarele pop sunt neașteptate, acest lucru vă va asigura că veți fi pregătiți pentru orice chestionare pop. Examinați-vă ecranele cu un prieten și să vă concentrați atenția asupra cărții flash-ului cu care aveți dificultăți.
  • Asigurați-vă că vă revizuiți chestionarele pop-ului și notați ce tip de material acoperit.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass 3
    3. Obțineți sfaturi de la alți studenți sau frații mai mari. Dacă un coleg de clasă sau un frate mai vechi a avut profesorul dvs. înainte, atunci ei sunt mai familiarizați cu tendințele și obiceiurile profesorului. Întrebați-le când profesorul dvs. este cel mai probabil să dați un test pop și cât de des dau profesorul dvs. de chestionare pop. Având o mai mare înțelegere asupra stilului de învățământ al profesorului dvs. și obiceiurile vă vor ajuta să vă pregătiți mai bine pentru chestionarea lor pop.
  • De exemplu, profesorul dvs. ar putea să nu atribuie temele cu o noapte înainte dacă există un quiz pop. Sau, în cazul în care profesorul dvs. continuă să reamintească tuturor în timpul săptămânii că ar trebui să se concentreze asupra unui anumit subiect sau subiect, acest lucru ar putea fi indiciu la un urme popular popular.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass 4
    4. Fii pozitiv. Unii studenți primesc anxietate când se gândesc la chestionare pop. Cu toate acestea, dacă v-ați pregătit prin faptul că ați făcut misiunile dvs., studierea și revizuirea notelor dvs. și făcând flashcards, nu este nevoie să vă îngrijorați. Amintiți-vă că chestionarele pop sunt menite să vă ajute și profesorul dvs. să înțeleagă informațiile de care aveți nevoie pentru a petrece timp suplimentar pentru a fi pregătiți pentru testul mare.
  • Încercați să vă gândiți la chestionare pop ca exerciții distractive și să vă recompensați după aceea dacă faceți o treabă bună.
  • Amintiți-vă că chestionarele pop nu fac sau nu vă rupeți gradul de semestru.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass 5
    5. Calmează-ți nervii. Dacă suferiți de anxietate de testare în ziua testului pop, practica tehnicile de respirație în clasă. Prin învățarea de a vă controla respirația, vă puteți reduce ritmul cardiac și, astfel, vă puteți liniști nervii și vă puteți restabili sentimentul de încredere.
  • Practicați tehnicile de respirație prin închiderea ochilor, respirați prin nasul și expirarea prin gură. Încercați să faceți acest lucru de cel puțin trei ori. Pe măsură ce respirați, vizualizați-vă că respirăm în pozitivitate și încredere. Apoi, pe măsură ce expirați, vizualizați că vă eliberează negativitatea, eu.E., Anxietate, din sistemul dvs. Mintea ta ar trebui să clarifice și ar trebui să-ți amintești cât de bine pregătit ești pentru testul pop.
  • De asemenea, vă puteți liniști nervii utilizând experiențele anterioare de testare pentru a vă ajuta să preziceți ce se va întreba pe testul Pop și cum vor fi întrebați întrebările.
  • Metoda 2 din 3:
    Acordarea atenției în clasă
    1. Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass Pasul 6
    1. Ascultați indicii. Dacă profesorul este predispus să dai chestionare pop, vor sublinia cel mai probabil punctele în timpul clasei pe care doresc să le amintești. Acordați o atenție deosebită punctelor pe care le subliniază profesorul dvs. și le jot în notele dvs. Puneți o stea lângă aceste puncte pentru a indica faptul că este vorba de informații importante, astfel încât să puteți petrece timpul suplimentar pentru a vă aminti informațiile.
    • Dacă profesorul dvs. repetă informații mai mult decât o dată pe tot parcursul zilei, șansele sunt că sunt informații importante și vor fi pe testul pop.
    • Când profesorul dvs. prezintă informații și spun: "Acest lucru este foarte important" sau "acest lucru ar putea apărea din nou", aceste informații vor fi cel mai probabil pe testul pop.
    • În funcție de profesorul dvs., aceștia pot da sugestii că un quiz apare în curând sau pot fi destul de previzibili când dau chimensuri. De exemplu, ați putea observa că profesorul dvs. tinde să dea chestionare pop o zi sau două după introducerea unui nou subiect sau un concept.
  • 2. Adresați-vă profesorului ce fel de cursuri vor acoperi. Evident, profesorul tău nu vă va spune exact ceea ce se află pe test, dar ar putea să vă informeze dacă testele acoperă temele, prelegeri sau citiri atribuite. Profesorii obișnuiți își fac chestionarea pop despre temele pentru a vă încuraja să o faceți! Unii profesori ar putea fi, de asemenea, ok cu să vă spun lucruri cum ar fi dacă testul va fi alegerea multiplă, un răspuns scurt sau un eseu sau câte chestionare pop să se aștepte la fiecare perioadă de clasificare.
  • Unii profesori vor insista să nu ofere informații sau chiar să încerce în mod deliberat să vă ducă la gardă cu un test pop imediat după o vacanță, dar sunt mai rezonabile și de obicei nu face rău să întrebați politicos despre aceste lucruri.
  • Imaginea denumită să fie pregătită pentru un test pop 7
    3
    Luați note detaliate in clasa. În timpul clasei, ia note despre informațiile care se află pe program sau care a fost acoperit de sarcinile dvs. pe care le-ați făcut cu o noapte înainte. De asemenea, luați note despre idei sau conexiuni pe care le faceți în capul dvs. în timp ce profesorul prezintă. Acest lucru vă va permite să vă amintiți mai bine informațiile.
  • Notați exemplele pe care profesorul le folosește pentru a explica concepte, în special exemple care vă stau la dispoziție, eu.E., Exemple care au creat o imagine vie în mintea ta.
  • Dezvoltați abrevieri personale care vă vor permite să luați note mai rapide. De exemplu, faceți abrevieri pentru concepte sau idei care au nume lungi.
  • Parafrază ceea ce spune profesorul tău. Îți poți aminti lucrurile mai bine dacă sunt în propriile cuvinte.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătită pentru un quiz POP Pasul 8
    4. Puneți întrebări în clasă. Puneți întotdeauna întrebări în clasă pentru a clarifica concepte sau idei pe care nu le înțelegeți. În timp ce faceți misiunile dvs. cu o noapte înainte, veniți cu o listă de întrebări despre lucrurile în care aveți dificultăți în înțelegerea sau că veți găsi interesant. În cazul în care informațiile pe care profesorul dvs. prezintă în clasă nu și-au clarificat confuzia, puneți întrebarea în clasă.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass 9
    5. Vorbește cu profesorul tău. Înainte sau după clasă, discutați cu profesorul dvs. despre orice ghiduri de studiu pe care ar putea-o să vă pregătească pentru un test pop. Dacă nu au un ghid de studiu formal, adresați-vă profesorului dvs. ceea ce vă așteaptă să învățați din clasa lor. Puteți spune: "Aș vrea să fiu bine pregătit pentru orice chestionare pop viitoare. Astăzi am învățat X, Y și Z în timpul clasei. Există ceva ce lipsesc? Înțeleg informațiile corecte?"
  • De asemenea, le puteți întreba despre informațiile pe care ar trebui să le acordați o atenție deosebită atunci când citiți capitolele alocate pentru temele.
  • Metoda 3 din 3:
    Studierea pentru testul dvs. pop
    1. Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pas 10
    1. Creați un plan de studiu. Creați un plan de studiu prin evidențierea obiectivelor dvs. de studiu și cât timp veți petrece studiile și revizuirea în fiecare săptămână. Este important să vă scrieți planul de studiu în jos, astfel încât să puteți rămâne la el.
    • Identificați și scrieți obiectivul dvs. de studiu. De exemplu, "Vreau să fiu pregătit pentru chestionarea popului."Într-un planificator sau într-un calendar, lăsați-l deoparte câte ore pe săptămână credeți că va trebui să fiți pregătiți pentru testul dvs. Pop. Apoi, găsiți ore pe tot parcursul săptămânii în care vă puteți potrivi în orele dvs. de studiu. De exemplu, o oră după cină, o oră în fiecare sâmbătă sau o oră înainte sau după muncă.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Paps 11
    2. Luați note pe fiecare capitol. În timp ce citiți misiunile de capitol, luați note detaliate. Luați note privind informațiile pe care profesorul dvs. a prezentat în clasă. Scrieți definițiile cuvintelor noi pe care le întâlniți. Ia note despre concepte și idei pe care nu le înțelegeți pe deplin, astfel încât să le puteți întreba în clasa a doua zi.
  • Când luați note, urmați ordinul capitolului. Acest lucru vă va face notele logice și mai ușor de studiat.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass Pasul 12
    3
    Faceți cărți flash. Când luați note, faceți carduri flash de informații importante, astfel încât să puteți examina cu ușurință aceste informații. Faceți-vă cardurile flash scriind concepte și idei cheie pe o parte și răspunsurile sau explicațiile de pe cealaltă parte. Încercați să examinați cardurile flash de cel puțin trei ori pe săptămână, sau înainte de a dormi.
  • Imaginea intitulată Fiți pregătit pentru un quiz Pass 13
    4. Efectuați testele de practică la sfârșitul fiecărui capitol. Pentru a vă testa cunoștințele, efectuați testele de practică la sfârșitul fiecărui capitol. Petreceți timp suplimentar studiind informațiile pe care le-ați greșit. Includeți informațiile pe care le-ați pierdut în cardurile Flash, astfel încât să nu vă greșești pe testul pop.
  • Dacă cartea dvs. nu are teste de practică la sfârșitul fiecărui capitol, vă puteți face propriile teste de practică. Asigurați-vă testele de practică proprii prin crearea de întrebări bazate pe notele dvs. Faceți aceste întrebări deschise întrebările în care trebuie să scrieți răspunsurile. Scrierea răspunsurilor, vă veți aminti mai bine informațiile.
  • Au un prieten să creeze un test de practică pentru tine. Aceasta este o modalitate excelentă de a face pregătirea pentru chestionare pop și eficientă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar