Cum să verificați scorurile gre

Examinarea absolventă a înregistrărilor (GRE) este un test pe care ar putea fi nevoie să îl utilizați pentru a aplica anumite școli absolvent sau programe postliceale. Un scor mare pe GRE poate contribui, de asemenea, la creșterea aplicațiilor școlare și pentru a vă crește șansele de a intra într-un program competitiv. Studierea pentru GRES poate fi o faptă în sine, dar odată ce ați efectuat testul, puteți verifica scorurile în termen de 10-15 zile sau 5 săptămâni. Odată ce aveți scorurile GRE, uitați-le pentru a vedea cât de bine ați făcut și ați determinat dacă trebuie să luați din nou testul.

Pași

Metoda 1 din 2:
Verificarea scorurilor GRE în persoană sau online
  1. Imagine intitulată Verificați scorurile 1 Pasul 1
1. Alegeți să vizualizați un raport neoficial al unei părți din testul GRE la centrul de testare. Când termini luând testul În persoană la un centru de testare, vi se va da opțiunea de a raporta sau de a vizualiza scorurile. Puteți vedea apoi scorurile dvs. neoficiale pentru raționamentul verbal și secțiunea de raționament cantitativă a testului. Nu puteți vizualiza scorul dvs. de scriere analitică la centrul de testare.
  • Aceste scoruri sunt neoficiale și doar pentru 2 secțiuni, astfel încât acestea să nu vă ofere un sentiment precis al modului în care ați făcut-o pe Grezi. Dar ei vă pot oferi o impresie despre cum ați făcut în 2 secțiuni.
Sfat de experți
Bryce Warwick, JD

Bryce Warwick, JD

Test Prep Tutor, Warwick Strategiesbryce Warwick este în prezent președintele strategiilor de război, o organizație cu sediul în zona San Francisco Bay care oferă premium, tutoring personalizat privat pentru GMAT, LSAT și GRE. Bryce are un JD de la Școala de Drept University George Washington.
Bryce Warwick, JD
Bryce Warwick, JD
Test prep tutore, strategii de warwick

Expertul nostru este de acord: Imediat după testul dvs., vi se oferă opțiunea de a anula scorurile. Dacă alegeți să nu le anulați, veți ști imediat ce sunt scorurile dvs. curente și verbale. Nu veți ști cum ați făcut în eseurile dvs. până la câteva săptămâni mai târziu.

  • Imagine intitulată Verificați GRE Scoruri Pasul 2
    2. Creați un cont online pe ETS.Org pentru a obține scorurile oficiale. Puteți crea un cont gratuit aici: https: // ereg.ETS.Org / Ereg / Public / Signin. Va trebui să oferiți informații personale de bază, cum ar fi numele dvs., adresa de corespondență și numărul de telefon. De asemenea, va trebui să creați un nume de utilizator și o parolă pentru contul dvs.
  • Aveți un cont online ETS vă va permite să verificați scorurile GRE, să primiți actualizări despre GRE și să urmăriți starea scorurilor GRE.
  • Imagine intitulată Verificați GRE Scoruri Pasul 3
    3. Verificați 10-15 zile după data de testare dacă ați efectuat un test livrat de calculator. Veți primi un e-mail care vă anunță că scorurile dvs. complete sunt disponibile prin contul dvs. ETS.
  • Testul livrat de calculator tinde să fie procesat mai repede decât un test livrat cu hârtie.
  • Imagine intitulată Verificați GRE Scoruri Pasul 4
    4. Căutați scorurile dvs. la 5 săptămâni după data de testare dacă ați efectuat un test de hârtie. Ar trebui să primiți o notificare prin e-mail atunci când sunt disponibile scorurile GRE. Vă puteți conecta apoi la contul dvs. ETS pentru scorurile oficiale GRE.
  • Imagine intitulată Verificați scorurile Pasul 5
    5. Imprimați o copie tară a scorurilor dvs. prin contul dvs. ETS. Dacă doriți o copie fizică a scorurilor dvs., conectați-vă la contul dvs. ETS și imprimați-le gratuit. Având o copie fizică vă poate face mai ușor să vă analizați scorurile.
  • O copie tară a scorurilor dvs. oficiale va fi trimisă și destinatarilor de scor pe care l-ați enumerat, cum ar fi școli sau programe de absolvent, când v-ați înregistrat pentru GRE.
  • Metoda 2 din 2:
    Interpretarea scorurilor GRE
    1. Imagine intitulată Verificați scorurile Pasul 6
    1. Uită-te la scorurile dvs. pentru fiecare secțiune a GRE. Scorurile oficiale GRE vor fi rupte în 3 secțiuni, raționamente verbale, raționamente cantitative și scrierii analitice. Puteți primi o serie de 130-170 de puncte în raționamentul verbal și raționamentul cantitativ. Scrierea analitică este marcată pe o gamă 0-6 în incremente de jumătate de punct.
    • De exemplu, puteți înscrie 150 în raționamentul verbal și raționamentul cantitativ și scorul 4.5 privind scrierea analitică.
  • Imagine intitulată Verificați GRE Scoruri Pasul 7
    2. Observați dacă ați marcat în top 10-25% pentru raționamentul verbal și raționamentul cantitativ. Scorurile GRE pentru raționamentul verbal și raționamentul cantitativ vor fi calculate pe baza unui scor scalat și un scor percentil. Scorul dvs. percentil este mai important, deoarece arată modul în care ați înscris în grupul de alt test. Scorul în top 10-25% este considerat un scor bun.
  • Puteți vizualiza cele mai recente clasamente Clasamente Polici: https: // ETS.ORG / S / GRE / PDF / GRE_GUIDE_TABLE1A.pdf.
  • Imagine intitulată Verificați scorurile Pasul 8
    3. Uită-te la percentile corespunzătoare pentru scorul dvs. de scriere analitică. Verificați numărul total de puncte pe care le-ați primit în secțiunea de scriere analitică și apoi uitați-vă la percentile corespunzătoare pentru a determina cât de bine ați făcut-o. O diagramă de percentile corespunzătoare poate fi găsită aici: https: // ETS.ORG / S / GRE / PDF / GRE_GUIDE_TABLE1A.pdf.
  • În general, un scor punct de 5 sau mai mare pe secțiunea de scriere analitică este considerat bun, așa cum înseamnă că ați marcat în cadrul percentilului 93.
  • Imagine intitulată Verificați scorurile Pasul 9
    4. Luați în considerare luarea din nou a GRE pentru a vă îmbunătăți scorurile. Uită-te la bine ați făcut în fiecare secțiune și luați în considerare dacă ați putea îmbunătăți scorul în 1 sau toate secțiunile. De asemenea, trebuie să consultați cerințele de notare pentru aplicațiile sau programele de absolvent pentru care solicitați. Este posibil să aveți nevoie de un scor mai mare în anumite secțiuni sau în general pentru a intra în programe competitive.
  • Puteți încerca să faceți un curs de studiu pentru GRE pentru a vă îmbunătăți scorurile sau pentru a vă concentra pe obținerea mai bună în anumite secțiuni pentru a vă mări scorul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar