Cum să obțineți un credit suplimentar

Toată lumea a fost acolo. Ajungeți la un punct din anul școlar sau semestru unde vă dați seama că ați căzut în urmă. Primul tău gând este un credit suplimentar, dar mai întâi trebuie să-ți conving profesorul. Desigur, soluția mai bună este să acorde atenție oportunităților pe care le oferă deja profesorul dvs., precum și păstrați-vă notele în primul rând, dar puteți încerca în continuare să vă convingeți pe profesorul dvs. să vă lași să faceți ceva de muncă suplimentară.

Pași

Metoda 1 din 3:
Solicitarea de credit suplimentar
  1. Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 1
1. Întrebați mai devreme. Dacă solicitați un credit suplimentar după examenul final, profesorul sau profesorul dvs. este mai puțin probabil să se gândească la cererea dvs. Dacă vă vedeți că faceți slab în clasă la jumătatea semestrului, nu așteptați până în săptămâna finală să întrebați. Vedeți ce puteți face imediat, iar profesorul sau profesorul dvs. ar putea fi mai dispuși să vă ajute.
  • Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 2
    2. Fiți excepțional politicos. Îi cereți profesorului să facă o muncă suplimentară. Prin urmare, trebuie să vă apropiați de profesorul dvs. cu respect și de deferență, așa cum este de ajuns la ea indiferent dacă este sau nu să vă acordați cererii.
  • De exemplu, ați putea începe prin a spune, "Apreciez că ai făcut timp să mă vezi. Știu că aveți un program aglomerat. Am o cerere de a face că îmi dau seama că pot face mai multă muncă pentru tine, dar am un motiv legitim pentru cererea mea."
  • Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 3
    3. Au un motiv convingător. Majoritatea profesorilor și profesorilor vor fi mai îndrăzneți dacă aveți un motiv legitim pentru a lipsi o clasă sau o misiune. De exemplu, dacă ați fi bolnav și a trebuit să pierdeți mai multe perioade de clasă, instructorul dvs. ar putea fi dispus să vă dea un credit suplimentar sau să vă lăsați să faceți o muncă. În mod similar, dacă aveți un membru apropiat de familie care este grav bolnav, unii profesori vor lua acest lucru în cauză.
  • Munca poate fi o scuză legitimă pentru unii, dar nu și alții.
  • Au documente pentru a vă susține scuza dacă este posibil. De exemplu, ați putea lua nota unui medic sau programul dvs. de lucru.
  • Puteți face cazul dvs. spunând ceva în acest sens: "Îmi dau seama că am pierdut câteva clase și mi-ar plăcea cu adevărat să fac asta cu un credit suplimentar, astfel încât să pot învăța materialul în mod corespunzător. Știu că de obicei nu dați un credit suplimentar. Cu toate acestea, am avut anumite circumstanțe atenuante. Bunica mea a avut un atac de cord și a fost în spital. M-am dus în jos pentru ao vedea și pentru a oferi sprijin pentru mama mea."
  • Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 4
    4. Du-te în persoană. Mulți studenți fac motive pentru un credit suplimentar prin e-mail. Este ușor pentru un profesor sau un profesor să ștergă e-mailul. Nu este la fel de ușor să vă respingeți în persoană. Faceți o programare sau scăderea în timpul orelor de lucru ale profesorului sau profesorului.
  • Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 5
    5. Întrebați despre un anumit grad. Dacă doriți cu adevărat să faceți doar un grad sau un test rău, întrebați în mod specific despre asta. Poate că puteți relua testul sau redo lucrarea pentru a face unele dintre punctele. Adesea, nu veți putea obține un credit complet înapoi, dar profesorul dvs. poate fi dispus să vă dea un credit parțial.
  • Această solicitare funcționează mai devreme în semestru, mai ales dacă sunteți un boboc în colegiu sau luați un curs dificil în liceu. Încerci să înveți un nou stil de scriere, testare și clasificare, care este mai dificil, astfel încât profesorul sau profesorul dvs. poate fi mai îndrăzneț cum învățați.
  • Vă puteți apropia de profesorul dvs. spunând ceva în sensul efectului "Am fost surprins că am făcut-o atât de prost pe acest eseu. De obicei, fac bine. Vreau să învăț ceea ce este necesar pentru a face mai bine în această clasă. Mi-ar plăcea să vă aud feedbackul și să am ocazia de a rescrie această lucrare."
  • Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 6
    6. Încercați să faceți un caz pentru întreaga clasă. Dacă observați că majoritatea tuturor au făcut rău într-un examen recent, încercați să vă cereți profesorului dvs. despre un credit suplimentar pentru întreaga clasă. Ea poate fi mai dispusă să o acorde dacă oportunitatea este oferită tuturor. Au ceva în minte înainte de a se apropia de ea. Poate că ați putea merge la o prelegere a campusului legată de clasă și puteți scrie un scurt paragraf despre participare. O altă opțiune este de a face un proiect de serviciu comunitar legat de clasă.
  • De exemplu, ai putea spune, "Știu că toți am făcut destul de rău în ultimul examen. Există oricum, am putea obține un credit suplimentar ca o clasă? Am găsit o mare oportunitate în care ne-am putea oferi voluntari și este legat de materialul nostru de clasă. Aș fi dispus să semnez oamenii pentru oportunitate."
  • Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 7
    7. Înțelegeți de ce profesorul dvs. poate să nu vrea să vă dea un credit suplimentar. Solicitarea de credit suplimentar înseamnă că nu ați făcut lucrarea anterioară sau ați făcut-o prost. Profesorul tău poate să crezi că ești după clasă și nu-ți pasă cu adevărat de învățare. În plus, profesorul dvs. probabil că nu va dori să vă ofere o oportunitate de credit suplimentară pe care nu o oferă restul clasei. Alți profesori pot simți că creditul suplimentar ia de la munca obișnuită.
  • Metoda 2 din 3:
    Acordarea atenției la oportunitățile oferite
    1. Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 8
    1. Verificați programa dvs. Dacă sunteți într-un curs de colegiu, profesorul dvs. vă va preda un syllabus la începutul semestrului. Adesea, dacă profesorul va oferi un credit suplimentar, ea o va pune pe programa undeva undeva. Ea poate trece peste el la începutul semestrului, dar ea nu poate. Ia timpul pentru a citi programa dvs.
    • Într-o clasă de liceu, profesorul dvs. vă poate spune despre proiecte pe care le puteți face pentru un credit suplimentar la începutul anului școlar.
    • Faceți note despre aceste proiecte și adresați-vă profesorului dvs. pentru mai multe informații dacă vă simțiți că nu a oferit suficiente detalii.
  • Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 9
    2. Fi atent in clasa. Profesorul sau profesorul dvs. pot oferi oportunități pe tot parcursul semestrului sau al școlii. Aceste oportunități ar putea fi ceva de la un proiect suplimentar pentru a participa la un concert legat de materialul de clasă. Încercați să profitați de aceste oportunități, chiar dacă nu credeți că veți avea nevoie de ele.
  • Imaginea intitulată obține un credit suplimentar Pasul 10
    3. Căutați întrebări bonus pe teste. Studiați din greu pentru teste și acordați atenție materialelor suplimentare din clasă. Profesorii și profesorii vor oferi adesea întrebări bonus pe teste. Aceste întrebări sunt uneori mai greu decât întrebările regulate sau pot folosi unele detalii minuscule. Alteori, ele pot fi ceva stupid și au un răspuns evident și ușor. Profitați de ele.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând necesitatea unui credit suplimentar
    1. Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 11
    1. Dă-ți cel mai bun efort. Asigurați-vă că puneți cât mai mult efort, în fiecare sarcină. Treceți-o pentru a căuta greșeli și asigurați-vă că ați stăpânit materialul. Dacă ați stăpânit materialul pentru misiunile și eseurile de acasă, veți avea un timp mai ușor când vine vorba de studiile pentru teste.
  • Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 12
    2. Arată la clasă. Dacă pe tot parcursul semestrului, ați arătat la clasă, ați arătat profesorul dvs. sunteți angajat. Cu toate acestea, nu doar apăsați - participați. Să se angajeze în discuțiile pe care profesorul dvs. îl facilitează. Puneți întrebări când le aveți. Arătați-vă profesorului că vă interesează învățarea, nu doar despre gradul dvs.
  • În plus, veți afla mai multe prin a fi angajați, iar notele dvs. vor merge în sus. În plus, unii profesori fac parte din clasa dvs., astfel încât să puteți îmbunătăți literalmente clasa doar prin a fi acolo.
  • De asemenea, prin acordarea atenției, veți obține un sentiment al personalității și așteptărilor profesorului dvs. Cunoscând aceste două lucruri vă poate ajuta când mergeți să cereți un credit suplimentar și vă vor ajuta, de asemenea, să scrieți mai bine pentru acel profesor când au fost date de eseuri.
  • Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 13
    3. Luați note bune în clasă. Încercați să faceți jos ideile principale în timp ce profesorul dvs. este predat. Profesorul dvs. va acoperi ceea ce crede că este cel mai important, astfel încât aceste note vă vor ajuta când vă veți face un test sau să scrieți un eseu.
  • Imaginea intitulată obține un credit suplimentar Pasul 14
    4. Faceți lectura înainte de timp. Nu puteți participa bine fără a face munca și fără a studia din greu. Educația ta este treaba ta. Ca un loc de muncă, ar trebui să vă așteptați să puneți în 40 de ore pe săptămână. În liceu, asta ar putea însemna că studiați 4 până la 5 ore pe noapte, dar în colegiu, care înseamnă cu siguranță că trebuie să puneți în 5 ore de a studia o noapte în weeknops.
  • Luați note pe capitol. Încercați să capturați teme importante. Rubricile din capitol ar trebui să vă ofere o idee despre ceea ce este cel mai important.
  • Jot în jos întrebări. Dacă profesorul nu acoperă ceea ce nu înțelegeți, întreabă-o în timpul clasei.
  • Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 15
    5. Întoarceți-vă la temele la timp. Întoarcerea în temele dvs. cu un timp amplu are o anumită planificare. Dacă aveți probleme cu acest tip de planificare, obțineți un planificator de studenți și înregistrați toate misiunile în ea. Adăugați în memento-uri pentru când trebuie să începeți să lucrați la o sarcină. Întoarcerea în temele vă îmbunătățește gradul dvs., vă ajută să învățați materialul și vă arată că sunteți angajați.
  • Imagine intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 16
    6. Aflați stilul dvs. de studiu. Indiferent dacă un cursant vizual, un cursant auditiv, un cursant tactil sau ceva între ele, îl folosiți în avantajul dvs.Dacă sunteți un cursant tactil, asigurați-vă că îl încorporați în studiul dvs. Poate că trebuie să scrieți note atunci când sunteți primul material de învățare sau chiar re-scrieți-le când studiați pentru un test. Dacă sunteți auditiv, poate cel mai bun pariu este să citiți cu voce tare sau să citiți. Multe cărți electronice au o opțiune cu voce tare, astfel încât să puteți folosi că pentru a vă ajuta să învățați.
  • Imaginea intitulată Obțineți un credit suplimentar Pasul 17
    7. Studiați pentru teste și învățați să le luați bine. Testele sunt adesea o mare parte din clasa dvs. Cu toate acestea, nu toată lumea știe cum să studieze pentru teste și nu toată lumea ia teste bine. Cu toate acestea, puteți să vă învățați să faceți mai bine pe teste.
  • Planificați ceea ce aveți nevoie pentru a studia. Adesea, profesorul sau profesorul dvs. vă va oferi un ghid de studiu pentru testul dvs. Dacă nu, puteți face încă o schiță utilizând programa sau manualul. Uită-te la ideile majore și decideți cât de mult trebuie să vă faceți detalii pentru testul dvs. Amintiți-vă, este întotdeauna cel mai bine să studiezi ceea ce știi cel mai puțin. Dacă știți ceva cu adevărat, nu petreceți cât mai mult timp revizuit.
  • Au un plan pentru testare. Dacă credeți că veți uita ceva, scrieți-l când primiți mai întâi testul. Skip întrebări pe care nu le cunoașteți. Vă puteți întoarce întotdeauna la ei mai târziu dacă aveți timp. Pentru alegerea multiplă, veniți cu un răspuns înainte de a vă uita la alegerile de răspuns, în timp ce pentru întrebări de eseuri sau răspunsuri scurte, faceți un plan mic pentru punctele pe care doriți să le includeți. În cele din urmă, asigurați-vă întotdeauna să citiți cu atenție toate întrebările. Nu vrei să pierzi o întrebare pe care o știi doar pentru că te grăbiți prin test.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Încercați să vă întoarceți toată temele, chiar dacă este târziu, pentru că asta arată profesorul dvs., faceți cel puțin încercarea.
  • Nu toți profesorii oferă un credit suplimentar. Merită să ne întrebăm, dar nu conta pe a fi capabil să facă o muncă ratată cu un credit suplimentar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar