Cum să se usuce craniul

Cranberries face o adăugare delicioasă la destul de mult totul - salate, iaurt, umplutură, traseu mix...Lista continuă. Au fost folosite din punct de vedere istoric pentru alimente, medicamente și chiar coloranți de țesături. Salvați niște bani și faceți propria versiune uscată a acestor fructe de frigidere, urmând pașii enumerați în acest articol.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătirea cranberilor
  1. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 1
1. Puneți 2 qt. (63.9 oz.) de apă într-o oală mare.Aduceți apa la fierbere și apoi îndepărtați vasul din căldură. Nu doriți să așezați afine în apă care se fierbe prea tare pentru că vă aflați mai degrabă decât să le gătiți.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 2
    2. Plasați 12 oz. (340 g) de afine proaspete într-o colandere. Clătiți-le cu apă rece și apoi le-ați uscat. Lăsați-le pe niște prosoape de hârtie și alegeți oricare dintre ele sunt vechi sau deteriorate într-un fel.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 3
    3. Așezați afinele în oală de apă fierbinte. Lăsați afinele să se înmoaie în apă, dar să-i țină ochii. Acolo ar începe să se deschidă din cauza contactului cu căldura. Odată ce toate pieile de afine au fost crăpate, le-au scos din apă. Se toarnă cranberries într-un filtru. Scurgeți-le cu atenție, asigurându-vă că îndepărtați cât mai mult exces de apă.
  • Nu permiteți cranberries să devină prea cald sau să rămână în apă prea mult timp după ce pielea lor au spart. A face oricare dintre aceste lucruri va face ca pielea să devină muschi.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 4
    4. Rotiți cuptorul la 200 ° F (93.3ºC). În timp ce cuptorul este încălzită, linia o foaie de copt cu prosoape de hârtie. Turnați cranberries pe prosoapele de hârtie. Prosoapele de hârtie vor absorbi apa suplimentară care ar putea fi încă agățată de afine.
  • Partea 2 din 2:
    Uscarea cranberilor

    Metoda 1: Folosind cuptorul

    1. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 5
    1. Plasați un alt strat de prosoape de hârtie peste boabe. Le-ați uscat, cât și puteți - scăpa de orice umiditate va scurta timpul de uscare. Dacă intenționați să îndulciți fructe de padure, acum este momentul să faceți acest lucru. Sprângeți unul la trei linguri de zahăr sau sirop de porumb pe fructe de padure, în funcție de cât de dulce ați dori să fiți aflați sub afine. Dacă nu vă îndulciți afinele, nu luați în considerare această jumătate din acest pas.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 6
    2. Pregătiți o altă foaie de coacere. Aceasta este cea pe care o veți pune în cuptor. O linie cu un strat de prosoape de hârtie și apoi plasați o foaie de hârtie pergament pe partea de sus. Răspândiți substrunile în mod egal peste suprafața hârtiei pergamentului.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 7
    3. Coborâți temperatura cuptorului la 150 ° F (65.5ºC). Plasați afinele în cuptor și așteptați. Procesul de uscare poate dura între șase și zece ore, în funcție de rezistența cuptorului dvs. și de uscăciunea cranberilor. De asemenea, depinde dacă preferați ca sub-calitatea dvs. uscată sau crocantă. Dacă doriți ca ei să fie chewier, scoateți-le la aproximativ șase ore.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 8
    4. Rotiți foaia de coacere la fiecare două ore. Circulația aerului face parte din procesul de uscare, astfel încât va trebui să rotiți foaia de coacere de mai multe ori în timp ce afinele sunt uscate. Păstrați un ochi pe afinele dvs. de-a lungul procesului de uscare - unele cuptoare vor usca mai repede sub-altele. Dacă observați că afinele dvs. devin foarte uscate înainte de marca de șase ore, scoateți-le din cuptor.
  • Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 9
    5. Îndepărtați-vă cranberries de la cuptor. Lăsați-i să mănânce să se răcească înainte de a face ceva cu ei. Pentru a stoca afine uscate, puneți-le într-un recipient etanș și păstrați-le în frigider. Puteți, de asemenea, să le plasați în congelator și să le păstrați acolo până când doriți să le utilizați la o dată ulterioară.
  • Metoda a doua: Utilizarea unui deshidrator

    1. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 10
      1. Îmbrăcăminte de cranberries cu 1/4 cană (2 oz.) de zahăr granulat (opțional.) De asemenea, puteți utiliza sirop de porumb pentru a vă înduița aflată. Ar trebui să amestecați afinele cu zahărul sau siropul într-un castron, asigurându-vă că fructele de padure sunt acoperite uniform. Cranberries poate avea uneori o aromă amară sau acru, astfel încât adăugarea zahărului garantează dulceața. Pentru afinele nesănătoase, săriți acest pas.
    2. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 11
      2. Plasați hârtia pergament pe o foaie de coacere. Puneți boabele uniform pe foaia de coacere, asigurându-vă că niciunul dintre ele nu se suprapune. Dacă se suprapun, ar putea îngheța împreună, făcând bucăți mari de afine.
    3. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 12
      3. Așezați fructele de padure în congelator. Înghețați cranberries timp de două ore. Plasarea afinelor în congelator se usucă repede, deoarece descompune structura celulară a boabelor.
    4. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 13
      4. Transferați fructele înghețate la deshidractor. Ar trebui să plasați fructe de padure pe o foaie de plasă și plasați-o în deshidrator. Întoarceți deshidratorul și lăsați boabele acolo timp de 10 până la 16 ore.
    5. Înainte de a le scoate, verificați pentru a vă asigura că toată umiditatea a fost eliminată din fructe de padure. Testați-o pentru a vedea dacă este o chewiness bună. Dacă este prea chewy, puneți-i înapoi în deshidrator.
    6. Imagine intitulată Cranberries uscată Pasul 14
      5. Păstrați-vă cranberries uscată în congelator. Plasați afinele dvs. într-un recipient etanș și fie să le așezați în congelator pentru utilizare ulterioară, fie în frigider dacă intenționați să le consumați în viitorul apropiat.

    Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Cranberries sunt bogate în vitamina C și conțin antioxidanți importanți care se dovedesc a preveni boala cardiacă. Cranberries se crede, de asemenea, că ajută la prevenirea cancerului, ulcerelor și a bolii gingiilor și au fost dovedite de mult timp pentru a promova sănătatea tractului urinar.
  • Cranberries uscate pot fi folosite în rețete în loc de stafide. Ei fac mari adăugiri față de salate, sosuri și produse de coacere.
  • Cranberries proaspete sunt disponibile numai din octombrie până în ianuarie, dar pot fi înghețate pentru utilizare pe tot parcursul anului. Dacă cumpărați fructe de padure pentru a îngheța, alegeți cele cu culori roșii și piei strălucitoare. Asigurați-vă că spălați-le și scurgeți-le bine. Această rețetă de afine uscată poate fi făcută cu cranberries congelate care au fost dezghețate.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • 2 qt. (63.9 oz.) de apa
    • Oală mare
    • 12 oz. (340 g) de afine proaspete
    • Filtru
    • 1/4 ceasca (2 oz.) de zahăr granulat sau sirop de porumb (opțional)
    • Foaie de copt mare (2)
    • Dehidratanul alimentar
    • Cuptor
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar