Cum de a îngheța portocalele mandarin

Portocalele Mandarin sunt un fruct dulce, delicios pe care îl puteți mânca ca o gustare sau puneți în produsele de coacere. Dacă aveți o mulțime de portocale de mandarin, probabil că nu doriți ca ei să meargă la deșeuri! Din fericire, există câteva modalități prin care vă puteți păstra portocalele de luni de zile pentru a le bucura de mult timp să vină.

Pași

Întrebarea 1 din 9:
Puteți îngheța portocalele întregi Mandarin?
  1. Imagine intitulată Freeze Mandarin Portocales Pasul 1
1. Nu, mandarinele întregi nu îngheață bine. Dacă ei încă mai au o coajă, există o șansă să poată îngheța neuniform, ducând la o portocală înghețată în exterior și o portocală putrezită în interior. Dacă veți îngheța mandarinele, luați câteva minute pentru a le coaja mai întâi.
  • Dacă doriți să stocați mandarinele întregi, păstrați-le în frigider sau pe tejghea.
Întrebarea 2 din 9:
Puteți îngheța portocalele de mandarină?
1. Da, dacă le puneți în pungi de congelator. Coaceți complet portocalele și stivuiți felii într-o pungă congelator într-un singur strat. Scrieți data pe geantă, astfel încât să nu uitați cât de vechi sunt înainte de a le arunca în congelator.
  • Încercați să vă mâncați mandarinele în decurs de 6 până la 12 luni pentru cea mai bună aromă și textură.
  • 2. Dezgheț mandarinele timp de 20-30 de minute înainte de a le mânca. Când doriți să vă gustați pe mandarinele dvs. înghețate, scoateți sacul din congelator și lăsați-l pe tejghea la temperatura camerei. După aproximativ o jumătate de oră, felii de mandarină vor fi destul de moi pentru a mânca.
  • Întrebarea 3 din 9:
    Mandarinele congelate au un gust bun?
    1. Imagine intitulată Freeze Portocalele Mandarin Pasul 3
    1. Ei au un gust minunat! Congelatorul păstrează bine textura și aroma portocalelor, deci nu ar trebui să pierdeți pe niciuna dintre acele citrice-bunătate. Cu cât vă mâncați mai repede portocalele, cu atât mai bine vor gusta, deci ajunge la gustare!
    • Portocalele dvs. ar putea să nu gustăm la fel de bine dacă apa sau aerul intră în sac, așa că asigurați-vă că este sigilat complet.
    Întrebarea 4 din 9:
    Ce puteți face cu portocalele de mandarină înghețate?
    1. Mâncați-le pe cont propriu. Utilizați portocale congelate ca un tratament răcoros în timpul verii când devine fierbinte. Pur și simplu le scoate din sac și se bucură!
    • Aveți grijă de înghețarea creierului! Prea multe felii înghețate vă pot da o durere de cap.
  • 2. Puneți-le în smântână. Combinați felii de mandarină înghețată cu lapte sau iaurt pentru o șmecherie cremoasă. Superior-l cu afine, zmeură sau banane și adăugați o bordură de miere pentru unele dulciuri suplimentare. Pulsează toate ingredientele în blender până când amestecul dvs. este neted.
  • Garniți-vă Smoothia cu o felie de portocal de mandarin pe lateral.
  • 3. Salate de sus și iaurt. Tăiați felii congelate în bucăți mici și presați-le pe o salată de vară sau o parfată de iaurt. Citrus Zest va adăuga un pic de aromă suplimentară la masă pentru o twist de distracție, summery.
  • Întrebarea 5 din 9:
    Care este cea mai bună modalitate de a stoca portocalele Mandarin?
    1. Imagine intitulată Freeze Mandarin Portocales Pasul 5
    1. Depinde de cât timp doriți să le păstrați. Portocalele nepermise vor fi bine la temperatura camerei timp de aproximativ o săptămână, în timp ce cei curățiți vor dura doar aproximativ o zi. Dacă doriți să vă păstrați portocalele în jur, luați în considerare refrigerarea sau înghețarea acestora.
    • Dacă vă tăiați portocalele pentru a pune într-un prânz, sigilați-le într-o pungă de plastic și împachetați-le cu un pachet de gheață, astfel încât să rămână proaspătă.
    Întrebarea 6 din 9:
    Puteți să stocați portocalele Mandarin în frigider?
    1. Imagine intitulată Freeze Mandarin Portocales Pasul 6
    1. Puteți stoca portocalele tăiate în frigider timp de 1 până la 2 zile. Puneți-le într-un recipient etanș și păstrați-i la rece pentru a-și extinde durata de viață. Încercați să vă mâncați portocalele dvs. de felii cât mai curând posibil pentru cea mai bună aromă și textură.
  • 2. Puteți păstra întreaga portocale în frigider timp de 1 până la 2 luni. Pur și simplu puneți portocalele în frigider și lăsați-i să fie. Luați-le atunci când doriți o gustare rapidă în după-amiaza sau împachetați-le pentru prânz.
  • Nu trebuie să încheiați portocale întregi deoarece coaja lor îi păstrează protejați.
  • Întrebarea 7 din 9:
    Cum poți să poți îndeplini portocalele?
    1. Coaceți portocalele și împărțiți felii. Încercați să scoateți cât mai mulți dintre biții de culoare albă în mijloc pentru a îndepărta aroma amară. Împărțiți portocaliu în felii mici, astfel încât să vă puteți potrivi mai mult în fiecare cutie.
  • 2. Umpleți borcanele cu apă caldă și felii de portocale. Dacă doriți, puteți utiliza un amestec de sirop din zahăr și apă, utilizați doar apă caldă. Umpleți borcanele, lăsând în jurul /2 în 1.3 cm) de cameră în partea de sus.
  • Asigurați-vă că utilizați borcane special pentru conservarea care au fost dezinfectați. În caz contrar, portocalele dvs. pot fi rele.
  • 3. Se fierbe borcanele în apă fierbinte timp de 30 până la 35 de minute. Acest lucru va sigila borcanele de conserve pentru a păstra portocalele, astfel încât acestea să nu meargă rău. Asigurați-vă că borcanele sunt acoperite în întregime cu apă, apoi setați un cronometru. Când se termină cutiile, îndepărtați-le cu clești și le uscați.
  • Puteți să vă păstrați cutiile la temperatura camerei.
  • Întrebarea 8 din 9:
    Ce puteți face cu o mulțime de portocale de mandarină?
    1. Imagine intitulată Freeze Mandarin Portocales Pasul 8
    1. Faceți suc de portocale. Tăiați portocalele în jumătate și apăsați pe fiecare pe un juicer. Păstrați sucul proaspăt stoarse într-un recipient sigilat timp de 2 până la 3 zile în frigider.
    • Puteți bea sucul pe cont propriu sau îl puteți adăuga la șmețe și rețete de desert.
  • 2. Puneți-le într-un desert. Tort portocaliu, brânză portocalie, prăjitură de portocale Jaffa, prăjituri de sirop portocaliu și cupcakes portocaliu sunt doar câteva dintre rețetele pe care le puteți face cu portocalele Mandarin. Puneți-vă șorțul și ajungeți să amestecați pentru o modalitate distractivă, delicioasă de a vă folosi abundența de portocale.
  • Deoarece portocalele sunt atât de dulci pe cont propriu, le puteți folosi ca îndulcitor natural în loc să adăugați o tona de zahăr.
  • 3. Adăugați-le la o matriță de gelatină. Coaceți portocalele de mandarină și aruncați-le într-un amestec de gelatină. Lăsați gelatina setată în frigider timp de aproximativ o oră, apoi bucurați-vă de un gust dulce, jiggly.
  • Puteți utiliza gelatina cu aromă de portocale pentru a se potrivi cu felii de portocale sau puteți să o amestecați cu gelatină de var sau lămâie.
  • Întrebarea 9 din 9:
    Cum spui dacă un portocal de mandarin a rămas rău?
    1. Imagine intitulată Freeze Portocalele Mandarin Pasul 9
    1. Ar putea mirosi sau gusta acru. Când ridicați portocala, puteți observa un miros putred sau rancid. Dacă mutați într-o portocală proastă, probabil că nu va gusta minunat.
    • Ei ar putea, de asemenea, să miroasă sau să gustă dulce dulce, care este o altă indicație că au rămas rău.
  • 2. Ar putea avea pete întunecate sau pe ea. Dacă portocalele sunt întregi, ar putea avea vânătăi sau peelii pe peel. S-ar putea să vedeți și pete de matriță albă pe portocala în care este tulpina.
  • Mucegaiul din exterior indică, de obicei, mucegaiul din interior.
  • sfaturi

    Portocalele Mandarin sunt, de obicei, în sezon din noiembrie până în ianuarie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar