Cum de a îngheța mai mult de o coloană în excel

ThiseWill vă arată cum să înghețați panourile pentru a bloca coloanele în Excel. Când înghețe o coloană, va rămâne vizibil atunci când derulați prin acea foaie de lucru.

Pași

  1. Imagine intitulată îngheța mai mult de o coloană în EXCEL PASUL 1
1. Deschideți-vă proiectul în Excel. Puteți deschide programul în Excel făcând clic pe Fişier > Deschis, sau puteți să faceți clic dreapta pe fișierul din Explorer de fișiere.
  • Acest lucru va funcționa pentru Windows și Macs folosind Excel pentru Office 365, Excel pentru Web, Excel 2019, Excel 2016, Excel 2013, Excel 2010, Excel 2007.
  • Imagine intitulată îngheța mai mult de o coloană în EXCEL PASUL 2
    2. Selectați o celulă în partea dreaptă a coloanei pe care doriți să o înghețați. Coloanele înghețate vor rămâne vizibile atunci când parcurgeți foaia de lucru.
  • Puteți apăsa Ctrl sau Cmd Pe măsură ce faceți clic pe o celulă pentru a selecta mai mult de unul sau puteți îngheța fiecare coloană individual.
  • Imagine intitulată îngheța mai mult de o coloană în EXCEL PASUL 3
    3. Faceți clic pe View. Veți vedea acest lucru fie în panglica de editare de deasupra spațiului de documente, fie în partea de sus a ecranului.
  • Imagine intitulată îngheța mai mult de o coloană în EXCEL PASUL 4
    4. Clic Înghețare panouri. Un meniu va renunța. Aveți opțiuni pentru a îngheța anumite panouri sau pentru a îngheța prima coloană și rând.
  • Imagine intitulată îngheța mai mult de o coloană în EXCEL PASUL 5
    5. Clic Înghețare panouri. Acest lucru va îngheța geamurile din coloanele de lângă ceea ce ați selectat.
  • sfaturi

    Coloanele dezghețate de către Vedere > Panouri dezghețate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar