Cum se extrage sucul de ghimbir

Jocul de ghimbir oferă o serie de beneficii pentru sănătate și poate adăuga un pumn aromat la alimente și băuturi. Folosirea unui juicer este metoda cea mai eficientă, dar pot obține scumpe, și este posibil să nu aveți una la îndemână. Dacă nu aveți un juicer sau un mixer, pur și simplu tensionați rădăcina ghimbirului rasă printr-o foaie de cheeselcloth. Alternativ, amestecați bucăți de ghimbir cu apă, apoi întindeți pulpa. Deoarece sucul de ghimbir proaspăt nu durează mult, utilizați suma de care aveți nevoie imediat, apoi înghețați restul timp de până la 6 luni.

Pași

Metoda 1 din 3:
Extragerea sucului de ghimbir cu un grater
  1. Imagine intitulată Suc de ghimbir de extragere Pasul 1
1. Spălați-vă și uscați rădăcina de ghimbir înainte de a fi sucul. Clătiți bine ghimbirul sub apă rece. Curățați suprafața cu vârful degetelor sau utilizați o perie de curățare a legumelor pentru a îndepărta murdăria încăpățânată. După spălare, Pat Ghimbirul se usucă cu un prosop de hârtie sau o cârpă curată.
  • Pentru o altă metodă eficientă de spălare, înmuiați ghimbir sau alte produse într-un castron de apă rece amestec cu 1 linguriță (6 grame) de sodiu de coacere timp de 15 minute.
  • Cantitatea potrivită de rădăcină de ghimbir depinde de câte sucul de care aveți nevoie. Dacă aveți nevoie doar de 1 sau 2 lingurițe (4.9 sau 9.9 ml) de suc, se spală și se taie de la 1 la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) bucată de rădăcină. Pentru o cantitate mai mare, 8 până la 10 oz (230 până la 280 g) de ghimbir vor da naștere la /2 la /4C (120 până la 180 ml) de suc, în funcție de metoda pe care o utilizați.
  • Dacă rădăcina dvs. de ghimbir este scârțoasă sau smulsă, coaja și taie orice vânătăi. Dacă este proaspătă și fără cusur, nu este nevoie să o coaceți.
  • 2. Gratează ghimbirul cu un glore fină sau un microplane. Utilizați găurile cele mai mici ale cutiei, sau executați rădăcina de ghimbir peste un microplan. Așezați un castron sub glore sau microplane, colectați biții de ghimbir.
  • Un microplan este un glore cu pumniu îngust cu găuri fine. Este obișnuit de obicei pentru citrice Zest, dar este, de asemenea, grozav pentru ghimbir.
  • Dacă nu aveți un pictor sau microplane la îndemână, ați putea, de asemenea, să vă grăbiți ghimbirul folosind o presă de usturoi. Așezați o /2 în 1.3 cm) bucată de rădăcină de ghimbir în presă, apoi stoarceți împreună mânerele pentru a coace ghimbirul.
  • 3. Tulpina ghimbir ras prin brânză. Aruncați castronul de ghimbir ras într-o foaie de 24 in (61 cm) cu 24 in (61 cm) de brânză de brânză. Îndoiți-l pe brânză într-o minge, țineți-o peste un castron sau o ceașcă și strângeți-o pentru a extrage sucul de la ghimbirea rasă.
  • Continuați să strângeți bilele de brânză până când ghimbirul ratat este cât mai uscat posibil.
  • Tricoul de ghimbir ras este ușor și nu necesită echipamente scumpe, cum ar fi un blender sau un storger. Cu toate acestea, este mai puțin eficient și veți extrage mai puțin suc decât alte metode.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând suc de ghimbir cu un blender
    1. Imagine intitulată Suc de ghimbir de extragere Pasul 4
    1. Spălați și uscați 5 oz (140 g) de rădăcină de ghimbir. Clătiți-vă ghimbir sub apă rece și curățați orice murdărie de pe suprafață. Apoi uscați-o cu un prosop de hârtie sau cu o cârpă curată.
    • Cantitatea potrivită de rădăcină de ghimbir depinde de câte sucul de care aveți nevoie. Pentru această metodă, veți amesteca 5 oz (140 g) de ghimbir cu apă pentru a crea aproximativ 1 până la 1/2c (240 până la 350 ml) de suc. Dacă aveți nevoie doar de un pic de suc, amestecați un 1 până la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) bucată de rădăcină de ghimbir cu 2 până la 3 linguri (30 până la 45 ml) de apă.
  • 2. Tăiați ghimbirul în /2 în 1.3 cm) bucăți. Apucați o placă de tăiere și tăiați aproximativ rădăcina de ghimbir. Bucăți mai mici vor fi mai ușor pe blender.
  • Lăsați rădăcina de ghimbir nepermelat, atâta timp cât este proaspătă și liberă de orice vânătăi sau decolorări. În caz contrar, coaja și întrerupe orice pete.
  • 3. Amestecați ghimbirul cu /2 la 1c (120 până la 240 ml) de apă. Așezați bucățile de ghimbir în blender, apoi se toarnă în apă. Amestecați ghimbirul și apa timp de 1 până la 2 minute sau până când devine o pulpă de pastie.
  • Trebuie să amestecați ghimbirul cu apă - Cu toate acestea, cu atât mai multă apă pe care o utilizați, cu atât mai puțin concentrat va fi sucul tău. Începeți cu /2c (120 ml) și adăugați mai mult dacă ghimbirul nu devine pulpător.
  • Pentru a desena chiar mai multă aromă din rădăcina ghimbirului, amestecați-o cu un amestec de alcool de 2 părți 40 și 4 părți apă. Dacă sunteți îngrijorat de conținutul de alcool al produsului final, puteți fierbe sucul timp de 1 până la 2 ore pentru a evapora cea mai mare parte a alcoolului.
  • 4. Tulpina pulpa de ghimbir prin brânză de brânză. Acoperă marginea unui vas sau a unui castron cu brânză, lăsând niște slăbiciune în cârpă pentru a colecta biții de ghimbir solid. Se toarnă pulpa în cană sau castron, apoi stoarce ghimbirul pe care l-ai adunat în coarda de brânză până când este cât mai uscat posibil.
  • Din moment ce ați adăugat apă pentru a amesteca ghimbirul, sucul va fi mai puțin concentrat, dar este încă aromat.
  • Alternativ, fierbeți sucul pentru a evapora apa dacă aveți nevoie de o aromă mai puternică a ghimbirului.
  • 5. Reduceți lichidul pentru a concentra aroma. Pentru sucul de ghimbir mai concentrat, adu-l doar la fierbere într-o cratiță peste căldură medie. Apoi setați căldura la scăzut și fierbe sucul până când este scăzut în volum cu 1/3 la 1/2 sau timp de aproximativ o oră. Dacă ați adăugat alcool la apă, Simmering timp de 1 până la 2 ore se va evapora, de asemenea, cea mai mare parte a conținutului de alcool.
  • Un lichid se fierbe când buzunarele bulelor mici izbucnesc la suprafață la fiecare 1 până la 2 secunde. Dacă vedeți bule continue, laminare, lichidul se fierbe și ar trebui să reduceți căldura.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind un storcător
    1. Imagine intitulată Sucul de ghimbir de extragere Pasul 9
    1. Spălați 8 oz (230 g) de rădăcină de ghimbir și se usucă. Curățați ghimbirul sub apă rece cu vârful degetelor sau o perie de spălare a legumelor. Uscați-o cu prosoape de hârtie sau o cârpă curată după clătire.
    • Dacă utilizați un juicer, 8 oz (230 g) de rădăcină de ghimbir va da naștere /4C (180 ml) de suc de ghimbir concentrat.
  • 2. Tăiați ghimbirul în /2 la 1 din bucăți (13 până la 25 mm). Lăsați ghimbirul nepedezat, cu excepția cazului în care este scârțâit sau a fugit. Citiți-o în bucăți mai mici, pe care le veți introduce în tubul de alimentare al lui Juicer.
  • Dacă este necesar, întrerupeți și aruncați orice pete.
  • 3. Hrăniți bucățile de ghimbir în juicer. Plasați o ceașcă sau un castron sub gura de juger. Porniți motorul juicerului, introduceți bucățile de rădăcină de ghimbir în tubul de alimentare și împingeți ușor ghimbirul prin tub cu pistonul. Instrucțiunile variază după model, deci verificați manualul lui Juicer și îl utilizați conform indicațiilor.
  • După sucatul rădăcinii de ghimbir, opriți-l pe juicer și deconectați-l. Urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru a dezasambla și curăța acest lucru.
  • 4. Suc de ghimbir înainte de alte elemente dacă faci un suc mixt. Dacă doriți să adăugați ghimbir într-o rețetă de suc existent, începeți prin hrănirea unui 1 până la 2 în (2.5 până la 5 ani.1 cm) bucată de ghimbir în tub. Apoi ingrediente de suc cu conținut ridicat de apă, cum ar fi țelina, spanacul, perele sau morcovii.
  • Fructele și legumele care conțin o mulțime de apă vor spăla juicerul și vă vor ajuta să extrageți cât mai mult suc de ghimbir și posibil.
  • Ghimbirul poate adăuga o lovitură aproape de orice combinație de ingrediente. Încercați să succezi o bucată de ghimbir, 3 pere, și 2 bastoane de țelină. Sau, suc o bucată de ghimbir, 2 tulpini de fenicul, jumătate de castravete, jumătate dintr-un măr verde și o mână de frunze de menta.
  • sfaturi

    Sucul de ghimbir proaspăt va dura doar 1 până la 2 zile în frigider. Dacă ați comis o cantitate mare, utilizați ceea ce aveți nevoie imediat, apoi înghețați restul timp de până la 6 luni. Pentru porții individuale convenabile, umpleți o tavă de cub de gheață cu suc de ghimbir.
  • Pentru a face o limonadă de ghimbir gustos și amestecați 1/2c (350 ml) de suc de ghimbir cu /2C (120 ml) de suc de lămâie, 1/2 la 1 ° C (104 până la 115 g) de zahăr și 7c (1,700 ml) de apă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar