Cum să înghețe lămâi

Lemonii sunt un fruct de citrice versatil care pot fi folosiți într-o varietate de mese dulci și savuroase ca un garnitură sau ca un ingredient de stele. Din păcate, ca cele mai proaspete fructe, lămâi pot merge prost destul de repede, durează doar două până la patru săptămâni și chiar mai puțin timp dacă le tăiați. În loc să permiteți ca acest fruct ambalat cu vitamina să fie rău, ar trebui să luați în considerare înghețarea lor pentru a-și mări longevitatea lor.

Pași

Metoda 1 din 5:
Înghețarea lămurilor întregi
  1. Imagine intitulată Freeze Limoni Pasul 1
1. Plasați lămâi într-o pungă de blocare cu zip. Puneți lămâul într-o pungă de blocare cu zip. Zip sacul 3/4 din calea și forțați toate excesul de aer din sac. Odată ce nu există aer în sac, zip-o tot drumul. Forțarea aerului vă va ajuta să vă păstrați lămâul proaspăt și să eliberați spațiu în congelator.
  • Imagine intitulată Congelarea lămâilor Pasul 2
    2. Puneți sacul de lămâi în congelator. Lăsați-vă punga de lămâi să stea în congelator până când sunt complet înghețate. În funcție de temperatura congelatorului, acest lucru ar putea dura oriunde de la 2 ore până la noapte. Utilizați lămâi proaspeți pentru mese pe care le efectuați mai târziu în săptămână și înghețați celelalte lămâi cu mult timp în avans când trebuie să le utilizați.
  • Imagine intitulată Freeze Limoni Pasul 3
    3. Submedați lămâi în apă rece timp de 10 minute pentru a le dezgheța. Lemonii întregi care sunt dezghețați vor fi adesea mușchi și nu veți putea să le tăiați. Această moliciune îi face necorespunzătoare ca un garnitură. Cu toate acestea, veți fi în continuare capabil să utilizați zestul sau sucul de lamaie.
  • Lemonii vor rămâne bine pentru trei până la patru luni în congelator.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 5:
    Făcând felii înghețate de lămâie
    1. Taie lămâie în felii sau pene. Tăierea lămâii în bucăți înainte de a le îngheța va eluda consistența moale a lămâii, astfel încât să o poți folosi în lucruri precum cocktail-uri și garnishes. Tăiați lămâul pe o placă de tăiere cu o lățime de 1/4 dintr-un centimetru (6.35 milimetri) pentru a crea felii de lămâie. Pentru a tăia lămâie în pene, faceți o tăiere longitudinală și o lățime de tăiere înțeleaptă. Acest lucru va crea patru pene de lămâie de aceeași dimensiune.
    • De asemenea, puteți tăia felii de lămâie în jumătate pentru a crea felii de lămâie în formă de crescent.
  • 2. Așezați felii de lămâie pe o foaie cookie și plasați în congelator. Asigurați-vă că feliile de lamaie au spațiu liber între ele. Punerea feliilor de lămâie pe o foaie cookie îi va permite să înghețe individual. Dacă săriți acest pas, felii sau pene de lămâie vor îngheța împreună într-un singur bloc. Păstrați felii de lămâie a congelatorului timp de 2-3 ore sau până când lămâile sunt înghețate complet.
  • Veți ști când lămâile dvs. sunt înghețate când sunt greu, iar pulpa nu mai creează sucul când apăsați pe ea.
  • 3. Transferați lămâi la o pungă de blocare cu zip. După ce lămâile dvs. sunt complet înghețate, le puteți transfera într-o pungă ziplock pentru a elibera spațiu în congelator. Așezați sacul de blocare zip înapoi în congelator și scoateți felii pe măsură ce aveți nevoie de ele.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 5:
    Punerea zeiței de lamaie în congelator
    1. Utilizați un zgomot, zester sau microplane la Zest lămâi. Zesul unei lămâie este pielea și include uleiurile naturale care apar în lămâie. Pentru a extrage Zesul lui Lemon, utilizați un instrument de bucătărie pentru a scoate coaja galbenă de pe suprafața lămâului.
    • Puteți, de asemenea, să eliminați zestul de pe coaja de lamaie după ce înghețați lămâul întregi.
  • 2. Plasați zipul într-o pungă de blocare cu fermoar. Odată ce ați făcut Zesting lămâi, transferați Zest la un blocaj cu fermoar sau geanta congelatorului. Puteți utiliza restul lămâilor în rețetele pe care le faceți în timpul săptămânii sau le puteți îngheța și a îngheța și.
  • Imagine intitulată Freeze Limoni Pasul 9
    3. Așezați sacul în interiorul unui congelator. Permiteți zestului să stea în congelator timp de câteva ore sau peste noapte până când totul îngheață. Când sunteți gata să o utilizați, puteți scoate ceea ce aveți nevoie și plasați restul înapoi în congelator.
  • Lemonii de zesting după ce sunt înghețate vor ajuta la menținerea uleiurilor de cruzime să pulverizeze pe placa de tăiere.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 4 din 5:
    Înghețarea sucului de lămâie
    1
    Juice lămâi. Sucul dvs. lămâi folosind un reamer sau un juicer pe care îl puteți ridica la multe magazine departament. Dacă nu aveți un reamer sau un juicer, puteți trimesim lămâul și împingeți în jos pulpa cu o furculiță pentru a extrage o parte din suc. Scopul este de a împinge pulpa și de a extrage lichidul care este în fructe.
  • Imagine intitulată Freeze Limoni Pasul 11
    2. Măsurați 1 ceașcă (236.5 mililitri) de suc de lămâie. Turnați-vă sucul de lămâie într-o ceașcă de măsurare cu atenție peste o chiuvetă. Măsurarea sucului de lămâie vă va permite să păstrați măsurători mai precise pentru rețete. Asigurați-vă că ați eliminat orice semințe care s-ar fi putut pierde când ați făcut-o la lămâie.
  • 3. Se toarnă sucul de lămâie în tăvi de cuburi de gheață. Pe măsură ce vărsați sucul de lamaie în tăvile cubului de gheață, asigurați-vă că luați notă de câte cuburi de gheață constituie o ceașcă completă. Acest lucru vă va permite să efectuați măsurători mai precise atunci când trebuie să utilizați sucul de lămâie în anumite rețete.
  • Aceste cuburi de gheață de lămâie pot, de asemenea, aroma apa.
  • 4. Puneți cuburi de gheață în congelator și lăsați-le să înghețe. Permiteți-vă cuburile de gheață să stea în congelator până când se îngheață complet. Dacă nu înghețați sucul de lămâie proaspăt, acesta poate merge rău în două până la patru zile. Păstrarea sucului de lămâie înghețată în cuburile de gheață vă va permite să păstrați sucul de lămâie proaspăt pentru o perioadă mai lungă.
  • Dacă aveți nevoie să utilizați tăvile de gheață, puteți transfera cuburile de suc de lămâie la o geantă de blocare cu zip.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 5 din 5:
    Pregătirea lămâilor pentru îngheț
    1. Imagine intitulată Freeze Lemoane Pasul 14
    1
    Spălați-vă pe mâini înainte de manipularea alimentelor. Utilizați o săpun de mână și apă caldă și curățați-vă mâinile curate. Mâinile nespecificate ar putea introduce toxine și bacterii la coaja fructului. De asemenea, puteți folosi mănuși pentru a evita introducerea lucrurilor la lămâi.
  • 2. Curățați lămâi cu o perie. Utilizați o periuță de dinți, perie de unghii sau perie de legume pentru a curăța suprafața lămâului. Asigurați-vă că desemnați acest instrument pentru curățarea exclusiv a legumelor sau fructelor de acum. Acest lucru va coborî toate murdăria și potențialele substanțe chimice de pe suprafața fructului.
  • 3. Spălați-vă lămâul. Înainte de a vă îngheța lămâi, doriți să le conduceți sub apă rece pentru a îndepărta pesticidele de la ele. De asemenea, puteți utiliza un dispozitiv de curățare sau spălare de legume pentru a vă curăța legumele. Odată ce lămâile tale sunt curate, uscați-le cu un prosop de cârpă sau hârtie.
  • 4. Utilizați o soluție de oțet pentru a elimina pesticidele din lămâi. Lemonii și alte fructe pot conține substanțe chimice nocive cum ar fi pesticidele de pe suprafața lămâului. Scoateți substanțele chimice prin înmuierea lor într-o soluție de oțet de 10% la 90% apă timp de 15 până la 20 de minute. Odată ce au fost făcute înmuie, clătiți-le sub apă rece și le uscați cu o cârpă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar