Cum să curățați alamă în mod natural

Curățarea brasei pure este un proces destul de simplu, în principal pentru că alamă este un metal greu. Săpunul și apa vor avea grijă de cea mai mare alamă, deși puteți utiliza alte remedii la domiciliu pentru locuri de muncă mai dure. Țineți minte, totuși, că alamă poate fi zgâriată, așa că nu-l curățați cu nimic prea dur, cum ar fi plăcuțele din lână din oțel sau bureții abrazivi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind o lămâie și o sare
  1. Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 1
1. Evaluați alamă. Trebuie să verificați mai întâi pentru a vedea dacă elementul este alamă sau alamă. Dacă este placat de alamă, trebuie să fiți chiar mai blând cu ea, deoarece nu doriți să curățați placarea. Un magnet nu se va lipi de alamă pură, dar se va lipi de obiecte placate din alamă. Prin urmare, dacă magnetul nu se lipsește, aveți alamă pură.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 2
    2. Adăugați sare la o jumătate de lămâie tăiată. Începeți cu o mulțime de lămâie. Tăiați lămâul în jumătate, lățime, deci aveți un scruber de dimensiuni bune care va stoarce sucul de lamaie pe măsură ce vă frecați. Spălați sarea pe partea tăiată a unuia dintre jumătăți. Puteți utiliza orice sare pe care o preferați.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 3
    3. Curățați alama. Luați jumătatea de lămâie sărată și curățați alama. Sarea va funcționa ca o abrazivă ușoară, iar sucul de lamaie va ajuta la îndepărtarea murdăriei. Lucrați în toate alamă. Dacă aveți o bucată mare, este posibil să aveți nevoie să vă deplasați la cea de-a doua jumătate de lămâie, adăugând mai întâi sare.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 4
    4. Terminați cu o cârpă uscată. Utilizați o cârpă moale pentru a îndepărta toate sarele și sucul de lămâie. Este posibil să aveți nevoie să opriți cârpele la jumătatea drumului. De asemenea, puteți să o clătiți, dacă preferați, dar asigurați-vă că o uscați foarte bine după aceea.
  • Metoda 2 din 3:
    Curățarea cu o pastă naturală
    1. Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 5
    1. Creați-vă pasta. O altă opțiune pentru curățarea elementelor mai murdare este de a face o pastă. Utilizați pasta pentru a curăța brasul în jos, ceea ce ajută la eliminarea pălării și murdăriei. O pastă pe care o puteți încerca este sucul de lămâie amestecat cu sodă de coacere sau sare. Adăugați doar sucul suficient la ingredientul uscat pentru a face o pastă groasă.
    • O altă opțiune este părțile egale oțet alb, făină și sare. Puteți lăsa acest polonez să stea pe alamă până la o oră.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 6
    2. Curățați alama. Utilizați o cârpă moale pentru a freca pasta de pe alamă. Îl puteți curăța în întreaga piesă. Cu toate acestea, nu frecați prea tare, deoarece puteți zgâria suprafața. Să fie oarecum blând pentru a vă proteja articolul.
  • Lăsați pastele să stea timp de 30 de minute până la o oră dacă alama este deosebit de murdar.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 7
    3. Clătiți și uscați. Odată ce ați aplicat oricare dintre aceste paste, asigurați-vă că ați clătit produsul. Nu vrei să-l lași pe alamă. De asemenea, uscați bine alama pentru a ajuta la prevenirea scurgerilor.
  • Metoda 3 din 3:
    Încercarea altor tehnici
    1. Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 8
    1. Amestecați săpunul natural și apa. Alama poate fi curățată cu ușurință cu săpun și apă. Utilizați apă caldă și adăugați un săpun de mâncare la apă. Puteți folosi o chiuvetă sau o găleată. Lăsați alama să se înmoaie în soluție timp de câteva minute, apoi o curățați ușor cu o cârpă de microfibră. Clătiți când ați terminat.
    • Dacă elementul este prea mare pentru o chiuvetă, încercați să-l îmbibați într-o cadă. De asemenea, îl puteți pulveriza cu generozitate și lăsați-l să stea câteva minute. Spray mai mult Dacă se pare că se usucă prea repede.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 9
    2. Utilizați un acid blând pe bază de roșii. Produsele de roșii au suficient acid în ele pentru a ajuta la îndepărtarea murdăriei și de la alamă. REACH pentru obiecte cum ar fi pastă de roșii, ketchup sau sos de roșii. Frecați-l pe alamă și lăsați-l timp de aproximativ o oră înainte de clătire și uscarea alamă.
  • De asemenea, puteți încerca sucul de lămâie.
  • Imagine intitulată Brass curată în mod natural Pasul 10
    3. Aplicați ulei pentru a preveni scurgerea. Dacă doriți, puteți folosi o cârpă moale pentru a frecați uleiul mineral sau uleiul de in. Acest proces va ajuta la menținerea de a se forma pe alamă. Aplicați numai uleiul după ce ați curățat alama.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar