Cum de a îngheța pepene verde

Înghețarea este o modalitate de a păstra pepene verde pe an pe tot parcursul anului. Cea mai ușoară cale de a face acest lucru este prin pepene verde înghețată pe o foaie de coacere. De asemenea, puteți acoperi pepene verde în zahăr pentru a păstra o parte din dulceața pierdută în timpul înghețării. Pentru a păstra pepene verde cât mai proaspăt și dulce posibil, păstrați-l într-un sirop sau suc de fructe. În timp ce pepene verde pierde o parte din textura sa naturală după îngheț, piesele pot fi încă consumate sau încorporate în șmețe și alte rețete.

Pași

Metoda 1 din 4:
Spălarea și tăierea pepene verde
  1. Imagine intitulată Freeze pepene verde Pasul 1
1. Spălați pepene verde sub apă curgătoare și uscați-l. Clătiți fructul pentru a elimina murdăria și resturile înainte de a tăia în ea. Dacă este necesar, puteți folosi o perie de legume curată pentru a curăța murdăria încăpățânată. După aceea, se usucă cu prosoape de hârtie.
  • Spălați-vă mâinile cu săpun și apă caldă, de asemenea, pentru a evita contaminarea fructului.
  • 2
    Felie pepene verde în sferturi cu un cuțit ascuțit. Așezați pepene verde pe o suprafață plană, stabilă, cum ar fi o placă de tăiere sau un blat. Tăiați pepene verde de la o parte la alta pentru ao împărți în jumătate mai întâi. Apoi, puneți jumătățile plat și le tăiați vertical în jumătate.
  • O altă modalitate de a împărți pepene verde este o tăiere în felii subțiri. Împărțiți-l în jumătate mai întâi, apoi continuați să îl tăiați orizontal în felii de aproximativ 1 din (2.5 cm) grosime.
  • De asemenea, puteți scoate coaja înainte de a tăia în fructe. Tăiați 1 END OFF, astfel încât să puteți suporta pepene verde în sus. Apoi, tăiați treptat coaja de pe toate părțile.
  • 3. Scoateți coaja și semințele din piesele de pepene verde. Puneți din nou piesele pe suprafața de tăiere. Glisați cuțitul între carnea roz și stratul de piele albă și verde pentru a separa crusta de fructe. Înainte de a tăia fructele rămase, alegeți orice semințe negre și aruncați-le departe.
  • Deși puteți dispune de coaja dacă nu doriți, aceasta are multe substanțe nutritive și aplicații. De exemplu, încercați prăjire , decapându-l, judicându-l, sau încorporându-l într-un fel de mâncare ca agitarea prăjită.
  • 4. Împărțiți fructele în 1 în (2.5 cm) cuburi. Odată ce crusta a dispărut, nu veți avea prea multă problemă de a tăia fructele rămase în orice dimensiune de care aveți nevoie. Cuburile și bilele sunt cele mai ușoare de făcut și înghețați. Încercați să păstrați toate piesele de aproximativ aceeași dimensiune, astfel încât acestea să înghețe la aceeași rată.
  • Pentru a face bile de pepene galben, utilizați a Baller de pepene galben. Este cam ca o scoică de înghețată. Îl puteți folosi după felierea întregului pepene verde în jumătate.
  • Felii și pene de pepene verde pot fi înghețate, dar tind să ia o mulțime de spațiu. Ei își vor pierde, de asemenea, textura în congelator, astfel încât acestea nu sunt bune atunci când sunt consumate crude.
  • Sucul de pepene verde sau piure poate fi, de asemenea, înghețat într-un recipient sau ca cuburi de gheață. Amestecați și întindeți fructele înainte de ao îngheța.
  • Metoda 2 din 4:
    Ambalare pepene verde uscată și nesănătoasă
    1. Răspândiți piesele pepene verde pe o foaie de coacere. Plasați o bucată de hârtie de pergament pe foaia de copt pentru a împiedica lipirea pepene verde la ea. Păstrați piesele într-un singur strat, asigurându-vă că nici unul dintre ele nu atinge.
    • În timp ce puteți plasa piesele pepene verde direct pe foaia de copt, folosind hârtie de pergament sau o covor de coacere va reduce unele dintre mizerie.
    • Dacă oricare dintre piesele de pepene verde atingeți, ei pot îngheța împreună, făcându-i mai greu să se împacheteze acum și să dezgheț mai târziu.
  • 2. Îngheța pepene verde timp de 2 ore până când piesele sunt ferme la atingere. Deplasați tava de coacere la congelator și setați un cronometru. Când sunt gata, piesele pepene verde se vor simți înghețate. Dacă vă puteți apăsa în ele cu degetele, dați-le mai mult timp pentru a îngheța.
  • Dacă aveți probleme în îndepărtarea pepenei înghețate din foaia de coacere, utilizați o spatulă robustă. De obicei, căldura din mâinile tale este suficientă, dar lăsându-i să stea în afara congelatorului pentru un minut poate ajuta la slăbirea lor.
  • 3. Transferați piesele la containere cu etichetare, congelator-sigură. Deplasați toate piesele într-o pungă de plastic sau container restabili. Concediu de /2 în 1.3 cm) de spațiu cap gol în partea de sus în cazul în care pepene verde se extinde. Apoi, etichetați sacul cu data de astăzi, astfel încât să știți cât timp a fost în depozit.
  • Plecarea capului este importantă. Fără acest spațiu suplimentar, recipientul poate izbucni deschis deoarece pepene verde se extinde.
  • Puteți scrie data direct pe saci cu un marcator negru. Pentru containere, încercați să utilizați autocolante ca etichete.
  • Imagine intitulată Freeze Watermelon Pasul 8
    4. Înghețați piesele pepene verde timp de până la 12 luni. Piesele pepene verde pot fi, de obicei, congelate pe termen nelimitat la 0 ° F (-18 ° C). Cu toate acestea, fructul se va degrada în calitate de 10 luni în depozitare.
  • Pepene verde înghețată în acest fel se înmoaie și pierde o mică dulceață în timpul depozitării. Este cel mai bine folosit ca ingredient lichid în Smoothies și alte rețete.
  • 5. Dezghețați piesele de pepene verde în frigider înainte de a le folosi. Când sunteți gata să utilizați pepene verde, mutați recipientul în frigider. Lăsați piesele să se înmoaie din nou, apoi să le adăugați în vasul tău. Le puteți folosi adesea înainte de a dezgheța complet, mai ales dacă intenționați să le transformați într-un lichid, cum ar fi un smoothie.
  • Pepene verde dezaprobată va dura aproximativ 4 zile în frigider. Aruncați-l dacă devine prea moale, are pete verzi de la mucegai sau începe să miroasă rancidă.
  • Metoda 3 din 4:
    Înghețată pepene verde în zahăr
    1. Adăugați zahăr la bucățile de pepene galben. Spălați și tăiați pepene verde după cum ați fi în mod normal, apoi transferați-o într-un castron de amestecare. Se presară aproximativ 1 lb (0.45 kg) de zahăr alb granulat la 5 lb (2.3 kg) de fructe. Amestecați conținutul vasului împreună cu mâinile sau o lingură de amestecare robustă.
    • Această metodă funcționează bine cu cuburi de pepene verde și bile. Zahărul păstrează o parte din dulceața pierdută în timpul înghețării normale.
  • 2. Împachetați pepene verde în recipiente sigure de congelator. Odată ce piesele de pepene verde sunt bine acoperite în zahăr, mutați-le pe toate în saci de plastic sau containere restabilite. Concediu /2 în 1.3 cm) de spațiu în partea superioară a recipientului, astfel încât pepene verde are spațiu pentru a se extinde. Etichetați recipientele cu data curentă înainte de a le lipi în congelator.
  • Nu aveți nevoie să înghețați pe deplin pepene verde înainte de ao păstra în acest fel.
  • 3. Înghețați pepene verde timp de până la 12 luni. Depozitați piesele într-un congelator menținut la 0 ° F (-18 ° C) sau mai jos. Pepene verde va dura nedeterminat, dar pierde calitatea între 10 și 12 luni.
  • 4. Dezghețați piesele pepene verde în frigider înainte de a le folosi.Transferați containerele la frigider și așteptați aproximativ 30 de minute pentru a înmuia. Piesele vor fi mai moi decât pepene verde proaspete când se dezgheță. Le puteți mânca ca fiind, dar sunt cele mai utilizate în smooturi și alte băuturi.
  • Puteți să stocați rămași în frigider timp de până la 4 zile.
  • Metoda 4 din 4:
    Crearea unui pachet de sirop
    1. Fierbe zahăr și apă într-o cratiță mică. Combinați 4 cani (950 ml) de apă cu 1 3/4 cani (150 g) de zahăr alb într-o cratiță. Aduceți amestecul la fierbere peste căldură medie-mare pe aragaz. Se amestecă ocazional până când zahărul se dizolvă complet.
    • De asemenea, puteți înlocui aproximativ ⅖ din zahăr cu piese egale sirop de porumb sau miere.
    • O altă opțiune este de a folosi suc de fructe. Încercați să înlocuiți apa cu suc de ananas, suc de portocale sau ghimbir. De asemenea, puteți săriți prin plasarea siropului și turnați sucul direct într-un recipient cu pepene verde.
  • 2. Răciți siropul în frigider timp de o oră. Transferați siropul într-un recipient din plastic puteți pleca în frigider. Lăsați-l acolo până când se răcește la atingere. Evitați să-l grăbiți. Dacă siropul se simte fierbinte, lăsați-l să se odihnească până când se răcește cel puțin la temperatura camerei.
  • Siropul fierbinte poate găti fructul, așa că dă-i mult timp să se răcească. Dacă se simte cald pe degete, este prea cald pentru pepene verde.
  • 3. Combinați treptat pepene verde și sirop într-un recipient sigur de congelare. Alegeți o pungă de plastic de calitate sau un container pe care intenționați să le utilizați pentru a păstra pepene verde în congelator. Turnați /2 Cupa (120 ml) de sirop în primul rând, urmată de pepene verde. Apoi, adăugați siropul rămas pentru a scufunda complet pepene verde.
  • Asigurați-vă că lăsați cel puțin /2 în 1.3 cm) de spațiu gol în partea de sus a recipientului. Acest lucru oferă camerei de conținut al containerului pentru a se extinde pe măsură ce îngheța, împiedicând apariția recipientului deschis.
  • Dacă nu doriți să faceți sirop, puteți să scufundați pepene verde în suc de fructe pentru a crea un pachet de suc. Acesta va menține pepene verde la o calitate similară unui pachet de sirop.
  • 4. Acoperiți pepene verde cu o bucată de hârtie de ceară. Păstrați pepene verde scufundată în sirop! Pentru ao păstra în mod corespunzător, utilizați numai hârtie rezistentă la apă. Înfășurați hârtia strâns peste partea superioară a recipientului înainte de ao fixa cu un capac. Acesta va ține pepene verde în sirop, astfel încât nu se usucă.
  • Etichetați recipientul cu data curentă, astfel încât să știți întotdeauna când ați împachetat-o.
  • Imagine intitulată Freeze Watermelon Pasul 18
    5. Înghețați fructele timp de până la 12 luni. Păstrați pepene verde depozitat la sau sub 0 ° F (-18 ° C). Când sunteți gata să o utilizați, îl puteți lăsa să se dezghețați în frigider sau să-l adăugați aproape imediat în vasul dvs. Puteți să-l lăsați în frigider timp de până la 4 zile înainte de a strica.
  • Fructele ambalate în acest fel este cel mai bun pentru deserturi și cocktailuri de fructe. Păstrează calitatea și dulceața pepene verde, similară cu fructele conservate.
  • sfaturi

    Înghețarea schimbă textura pepenei. Evitați înghețarea acestuia dacă intenționați să vă bucurați de ea brută. Pepene verde va gusta mai moale și mai ciudat decât cel normal după ce a fost în congelator.
  • Frucat pepene verde funcționează cel mai bine în smoturi, băuturi și alte rețete care nu necesită piese întregi și proaspete.
  • O altă modalitate de a îngheța pepene verde este să o transformi în suc sau piure. Puteți să o plasați într-o tavă de cub de gheață pentru a crea cuburi pepene verde sau popsicles aromatizate.
  • Alte tipuri de pepeni, inclusiv cantaloupe și honeydew, pot fi înghețate ca pepene verde.
  • Avertizări

    Cuțitele ascuțite sunt periculoase, deci există riscul de tăiere a degetelor când tăiați pepene verde. Mișcați lama departe de corpul dvs. și păstrați degetele din calea cât mai mult posibil.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    Spălarea și tăierea pepene verde

    • Chiuvetă
    • Apă
    • Prosop de hârtie
    • Placă de tăiere sau suprafață plană
    • Cuţit
    • Perie de legume

    Ambalare pepene verde uscată și nesănătoasă

    • Tavă de copt
    • Hârtie pergament
    • Conectare congelator-sigură
    • Congelator

    Înghețată pepene verde în zahăr

    • Castron de amestecare
    • Spoon de amestecare
    • Zahăr
    • Ceașcă de măsurare
    • Conectare congelator-sigură
    • Congelator

    Crearea unui pachet de sirop

    • Cuptor
    • Cratiţă
    • Ceașcă de măsurare
    • Apă
    • Zahăr alb granulat
    • Frigider
    • Convertor-Container sigur
    • Congelator
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar