Cum să devii un gradinar maestru

În 1972, programul de extindere Master Gardener (EMG), care a pregătit voluntari pentru a-și furniza comunitățile locale cu educație horticolă și asistență la grădinărit, a fost înființată în statul Washington. După cum sa răspândit programul în Statele Unite, acesta devine apreciat la nivel internațional. Astăzi, programele EMG continuă să echipeze voluntari pentru a-și servi comunitățile locale ca grădinari, educatori și lideri.

Pași

Partea 1 din 3:
Cercetarea, aplicarea și aderarea la un program
  1. Imaginea intitulată deveni un gradinar master pas 1
1. Găsiți un program certificat Master Gardener (EMG) lângă dvs. Aproape fiecare stat în continental u.S. Are un program de extindere Master Gardener. Fiecare program este adaptat la educarea și instruirea viitorilor grădinari principali despre climatul și vegetația regiunii lor. Puteți găsi o listă completă de programe Aici.
  • Fiecare program EMG este operat de o universitate de stat de stat sau de programul de extindere a instrumentului de cooperare. Cele mai multe județe au și propria extensie, astfel încât acestea vă pot ajuta să vă prezentați la programul EMG.
  • Dacă nu puteți găsi un EMG în apropierea dvs., există mai multe programe Master Gardener în întreaga Canada și Statele Unite care nu sunt afiliate oficial programul EMG.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 2
    2. Solicitați informații suplimentare despre program. Fiecare program EMG are costuri ușor diferite, curriculumuri, proceduri și cerințe. Ca rezultat, odată ce ați selectat un program, este întotdeauna o idee bună să contactați reprezentantul programului. Adresați-vă reprezentantului să vă ofere informații mai specifice despre program.
  • Site-ul web al fiecărui program ar trebui să prezinte o persoană de contact și adresa lor de e-mail, un număr de telefon pentru biroul programului și sau o adresă de clădire. Utilizați aceste informații pentru a contacta programul EMG care vă interesează.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master pas 3
    3. Aplicați la program. Programul EMG nu are o aplicație universală sau un termen limită pentru aplicații. Cele mai multe aplicații pot fi descărcate sau tipărite de pe site-ul unui program EMG. Dacă nu aveți acces la Internet, vizitați biroul județului dvs. și solicitați o cerere. Termenul limită de aplicare va fi afișat online, listat la aplicația însăși sau la biroul programului EMG.
  • Dacă doriți să vedeți o aplicație de exemplu, puteți găsi una Aici
  • În aplicație, va trebui să oferiți informații generale despre dvs.
  • Este posibil să vi se solicite să furnizați una sau mai multe referințe.
  • De asemenea, este posibil să răspundeți la o serie de întrebări deschise. Acestea pot include: "De ce vă interesează să deveniți un grădinar principal?";" Aveți experiență prealabilă a voluntarilor?"- sau" cât de mult experiența de grădinărit anterioară aveți?"
  • Acceptarea în programele EMG nu se bazează pe cunoștințele sau experiența anterioară a grădinării. Singurele cerințe reprezintă un interes sincer în învățarea despre horticultură și o pasiune pentru învățarea altora despre grădinărit. Utilizați porțiunea de răspuns scurt a aplicației pentru a vă prezenta interesul mare în extinderea cunoștințelor dvs. și împărtășirea acestor informații cu alții.
  • Corectați aplicația înainte de ao trimite.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 4
    4. Primiți acceptarea în program. Dacă sunteți acceptat în program, personalul de la programul dvs. local EMG vă va contacta. Pachetul dvs. de acceptare va include probabil instrucțiuni și informații suplimentare despre program. De asemenea, este posibil să fiți obligați să completați documentele suplimentare și să plătiți taxa de înscriere.
  • Dimensiunile clasei variază foarte mult. Programele care se întâlnesc în orașele universitare și centrele urbane au capacitatea și resursele pentru a accepta clase mai mari. Programele prin satelit care se întâlnesc în județele rurale sau orașele mici trebuie să accepte dimensiuni mai mici de clasă. De exemplu, în timp ce programul din județul Dallas din Texas se mândrește cu o dimensiune medie de clasă de 54 de studenți în fiecare an, programul EMG care operează din județul Grayson al statului trebuie să aibă cel puțin 10 studenți pe clasă pentru a fugi chiar. Contactați biroul de extensie locală pentru informații suplimentare despre dimensiunea clasei și ratele de retenție.
  • Odată ce sunteți acceptat în program, întrebați despre bursele de necesitate.
  • Contactați reprezentantul programului dvs. cu orice întrebări sau preocupări.
  • Pentru a vă rezerva locul, completați documentele și pentru a plăti taxa de înscriere cât mai curând posibil.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 5
    5. Completați și treceți o verificare de fond. Ca un gradinar maestru, veți avea ocazia să lucrați cu o varietate de oameni. Pentru a asigura siguranța acestor indivizi, multe programe EMG necesită toți participanții lor acceptați să completeze un control de fond. La trecerea verificării de fond, veți fi admis oficial în program.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea programului Master Gardener
    1. Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 6
    1. Păstrați absențele la un minim. Prima parte a programelor EMG constau dintr-un curs intensiv de bază, care echipează candidații Master Gardener cu cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a vă oferi voluntar în domeniu. În timp ce vi se permite un număr mic de absențe, prezența dvs. la fiecare curs de bază sunt preferate. Absențele excesive pot duce la concedierea din program.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 7
    2. Finalizați formarea de bază. Programele EMG din întreaga țară au un curriculum de instruire de bază. Fiecare program adaptează conținutul astfel încât să fie relevant și aplicabil climatului și terenului statului său. Master Gardener pot fi de așteptat să finalizeze oriunde de la 20 la 66 de ore de formare de bază. Subiectele care fac obiectul acestor cursuri pot include:
  • Îngrijirea gazonului
  • Nutriția plantelor
  • Identificarea dăunătorilor și pesticidele
  • Cultivarea legumelor și fructelor
  • Managementul solului
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 8
    3. Voluntar în comunitatea locală. Grădinarii de master oferă membrilor comunităților lor locale cu sfaturi, asistență și informații despre grădinărit. Pentru a pregăti candidații Master Gardener pentru rolul lor viitor în cadrul comunității, există o componentă substanțială de voluntariat pentru toate programele EMG. Este posibil să vi se solicite să înregistrați oriunde de la 30 la 66 de ore de voluntariat. Dacă nu doriți să faceți o muncă de voluntariat, unele state vă vor permite să îndepliniți cerința luând un curs PRO-HORT STAINEE pentru o taxă. Oportunitățile de voluntariat pot include:
  • Conducerea unui program educațional pentru copii sau adulți
  • Manning o cabină de informații la o piață târgului sau fermierilor
  • Răspunsul la întrebările de grădinărit prin linia telefonică sau prin e-mail
  • Organizarea și desfășurarea de conferințe educaționale
  • Lucrul la o grădină comunitară
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 9
    4. Deveniți un gradinar de master oficial de voluntariat. După îndeplinirea tuturor cerințelor programului EMG, veți primi un certificat de completare - acest certificat afirmă că sunteți un gradinar certificat de voluntariat. Certificarea dvs. este bună timp de un an și trebuie reînnoită anual.
  • Partea 3 din 3:
    Continuând serviciul dvs. ca grădinar principal
    1. Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 10
    1. Participați la cursuri educaționale continue și instruiri. Pentru a rămâne certificată, gradinarii de masterat voluntari trebuie să se angajeze să-și continue educația horticolă. Numărul necesar de ore de clasă variază de la program la program. Trebuie să documentați și să trimiteți toate orele de antrenament și de clasă la biroul de extensie locală până la sfârșitul anului calendaristic.
    • Dacă reînnoiți certificatul pentru prima dată, este posibil să vi se solicite să completați orele educaționale suplimentare.
    • După cum creșteți anii de serviciu, cantitatea de ore educaționale pe care vi se cere să le îndeplinești.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 11
    2. Continuați să vă oferiți voluntari în comunitatea dvs. Pentru a reînnoi certificarea, gradinarii de masterat voluntar trebuie să-și îndeplinească rolul principal: legătura comunitară. Numărul necesar de ore de voluntariat variază de la program la program. Document și trimiteți-vă orele de voluntariat la biroul dvs. de extensie locală până la 31 decembrie în fiecare an.
  • Imaginea intitulată deveni un gradinar master Pasul 12
    3. Participați la conferințele și întâlnirile EMG. În fiecare an, există numeroase conferințe de grădinărit și întâlniri de grădinări master. Aceste evenimente oferă oportunități excelente de educație și de rețea pentru grădinarii noi și veterani voluntari. În timp ce gradinarii de masteratori voluntari nu sunt obligați să participe la conferințe de grădină și la întâlniri, acestea sunt încurajate să participe.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar