Cum să devii paleontolog

Paleontologii studiază istoria vieții pe pământ prin fosile de plante, animale și microorganisme. Este o ocupație plină de satisfacții cu diverse oportunități de angajare. Pentru a deveni un paleontolog de succes, trebuie să absolvi de liceu, să câștige o diplomă de licență, să participe la stagii și să câștigi o diplomă de absolvent. De asemenea, trebuie să căutați companiile de angajare Paleontologi și cum să solicitați locurile de muncă.

Pași

Partea 1 din 4:
Devenind calificat
  1. Imaginea intitulată deveni un anestezist asistentă medicală Pasul 1
1. Liceul absolvent cu note bune în majoritatea subiecților. Pentru a deveni paleontolog, aveți nevoie pentru prima liceu absolventă înainte de a merge la facultate. În liceu, ar trebui să încerci să faci bine în matematică și știință, deoarece un fundal puternic în aceste subiecte vă va stabili pentru un succes mai bun ca student la colegiu.
  • Pentru a vă accepta un colegiu cu un program științific decent, trebuie să păstrați grade bune în anii dvs. în liceu.
  • Imaginea intitulată deveni un judecător pas 1
    2. Câștigați o diplomă de licență în biologie sau geologie. Multe dintre științele majore vor lucra, dar geologia, biologia, geografia și studiile de mediu sunt ceea ce practică în principal paleontologii. Este important să aveți un fundal puternic în științe și, prin urmare, să se concentreze atât în ​​geologie, cât și în biologie. În mod ideal, un student ar trebui să se dubleze în geologie și biologie. O altă opțiune este majoră într-una și a lua un minor în altul.
  • Luați un echilibru de arte liberale, limbă străină, chimie, fizică și cursuri de matematică. Calculul este obligat să intre în majoritatea programelor postuniversitare de paleontologie și ar trebui să fie luată cât mai curând posibil în anii dvs. de licență.
  • Cursurile cele mai importante pentru paleontologie sunt mineralogie, stratigrafie / sedimentare, petrologie sedimentară, paleontologie nevertebrate, ecologie, zoologie de nevertebrate și vertebrate, biologie evolutivă și genetică. Le puteți găsi la colegii de 4 ani.
  • Imaginea intitulată Gândiți-vă ca un designer grafic Pasul 14
    3. Luați cursuri pentru a vă perfecționa abilitățile de calculator. Puteți lua cursuri de bază de calculator la Colegiu pentru a afla cum să utilizați procesoare de text, să învățați codarea, să efectuați cercetări și să utilizați baze de date. Oamenii de stiinta folosesc computerele ca instrumente pentru cercetare, colectare de date si comunicare. De asemenea, va trebui să comunicați cu colegii, angajatorii și organizațiile paleontologice prin e-mail.
  • Trebuie să știți cum să utilizați sisteme geografice geografice bazate pe satelit (GIS). Acest lucru este utilizat în gestionarea bazelor de date pentru date fosile și colecții.
  • Va trebui să luați cursuri în colegiu pentru a învăța cartografia digitală.
  • Imaginea intitulată deveni un senator pasul 5
    4. Alegeți o subdisciplină în paleontologie. În cadrul paleontologiei, există subdecentări pentru elevi să aleagă de la. Revedeți ce cursuri Programul de absolvent oferă pentru a decide cu privire la o sub-disciplină. Ar trebui să decideți ce să vă specializați înainte de a intra în școala absolventă. Luați o varietate de cursuri care reflectă specializarea dvs.
  • De exemplu, paleontologia nevertebrate necesită o combinație de biologie, botanică, știință de mediu, paleontologie și cursuri de zoologie.
  • Dacă alegeți să vă specializați în paleontologia vertebrate, veți lua biologia, biologia marină, paleontologia și zoologia.
  • O altă specializare de a alege este bio-stratigrafia, studiul distribuției verticale a fosilelor în roci.
  • Puteți alege Paleo-botanică, care este studiul fosilelor de plante, în special algele, ciuperci și plante de teren.
  • De asemenea, puteți studia fosile umane proto-umane și preistorice în paleoantropologie.
  • Imaginea intitulată deveni un membru al Delta Sigma Theta Pasul 2
    5. Câștigă o diplomă de absolvent în paleontologie. Pentru a urmări o diplomă de absolvent în paleontologie, trebuie să luați cursuri cu accent pe paleontologia, cum ar fi biologia integrativă, pământul și științele planetare și geografia. Multe universități nu au departamente de paleontologie. Absolvent studenții lucrează cu comitetul lor de orientare a facultăților pentru a primi formarea de care au nevoie pentru specializarea lor.
  • Universitățile individuale au propriile cerințe pentru persoanele care caută diplome postuniversitare în paleontologie. Căutarea unui site universitar pentru programele de absolvent este cel mai bun pariu. Un exemplu este programul lui UC Berkeley. Acestea oferă diplome de masterat în paleontologie prin intermediul departamentelor lor de biologie și geografie integrativă.
  • De exemplu, pentru a se califica pentru o diplomă avansată în paleontologie, trebuie să luați cursuri din departamentele de geografie, geologie și biologie. Aceste cursuri pot include științe minerale, zoologie, paleo-biologie evolutivă, geologie structurală, vertebrate și paleontologie nevertebrate și așa mai departe.
  • De asemenea, puteți studia în străinătate printr-o varietate de programe, cum ar fi geofiziciștii din Brazilia, geologi din Columbia, inginerii petrolieră din Bolivia, inginerii petrolier din România și inginerii petrolier din Spania.
  • Partea 2 din 4:
    Câștigând experiență
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 5
    1. Participați la stagii pentru a obține experiență pe teren. După liceu, solicitați stagii prin intermediul organizațiilor de paleontologie, universități și muzee. Puteți afla despre oportunitățile de stagiu prin intermediul universității dvs. și prin intermediul muzeelor ​​locale de istorie naturală. Multe organizații de paleontologie oferă stagii în paleontologie, precum și lucrări orientate nonprofit.
    • Ține pasul cu privire la căutând stagii pe tot parcursul anului, deoarece companiile și organizațiile post oportunități online. Puteți face o căutare online simplă pentru stagii în domeniul interesului dvs. pentru a începe să găsiți oportunități.
    • De exemplu, Institutul Paleontologic Bighorn Basin oferă stagii în pregătirea fosilă, colecțiile digitalizate, educația, scrierea, marketingul și promovarea, dezvoltarea web și gestionarea nonprofit.
    • Ar putea fi util să vorbim cu un paleontolog la un muzeu local care să vă spună cum să începeți să colectați fosile pe cont propriu.
  • Imagine intitulată Fișier pentru custodia de urgență Pasul 4
    2. Alăturați-vă programelor de mentorat pentru a instrui o carieră. Societatea Paleontologică enumeră programe de mentorat care sunt găzduite de Societatea Geologică a Americii. Aceste programe oferă burse de călătorie și granturi, precum și un prânz pentru subsolurile și gradele pentru a întâlni mentorii de facultate.
  • În timpul societății paleontologice mentorii din Paleontologie Cariera Lunchon, Grads și Undergrads pot asculta și vorbește cu un grup de profesioniști despre carieră în paleontologie.
  • Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 14
    3. Vorbiți cu profesioniștii din zona dvs. pentru a găsi noi oportunități. Colegiul sau Universitatea dvs. pot avea un paleontolog pentru a vă urmări o cercetare independentă cu. Există, de asemenea, oportunități de voluntariat la muzeele locale. Ar trebui să vorbiți cu un profesionist în domeniul dvs. pentru a vă răspunde la întrebările dvs. despre ceea ce fac paleontologii.
  • 4. Luați cursuri de câmp de paleontologie pentru experiența hands-on. Societatea Paleontologică co-sponsorizează un curs pe teren la Universitatea din Georgia. Elevii care se alătură cursului pot învăța cum să analizeze înregistrarea fosilă.
  • Absolvent studenții pot merge, de asemenea, la Bahamas la medii de cercetare pe insula San Salvador. Acest lucru este oferit de Universitatea din Centrul de Cercetare din Bahamas Gerace.
  • 5. Participați la sapaturi paleontologice ori de câte ori este posibil. Lucrul pe teren arată bine la aplicațiile de colegiu și de bursă. S-ar putea să vă gândiți să vă alăturați săpați prin muzee din state, cum ar fi Utah, Dakota de Sud, Wyoming, Montana și Colorado. De asemenea, puteți să vă alăturați proiectelor, cum ar fi pașaportul în timp oferit prin Serviciul Forest din Statele Unite (USFS)
  • În liceu, elevii ar trebui să meargă la taberele de vară științific bazate pe paleontologie. Există o tabără numită Paleontologie Echipa de cercetare oferită prin Muzeul de Științe și Industrie Oregon.
  • Imagine intitulată demisia cu grație Pasul 15
    6. Voluntar pentru a ajuta la cercetarea paleontologică. Centrul pentru Științe ale Sănătății oferă un program Vertebrate Paleontology Voluntariat. Veți învăța cum să colectați date despre ecosisteme și schimbările climatice. Voluntarii aflați, de asemenea, despre tehnicile de eșantionare.
  • Voluntarii vor învăța cum să facă turnuri de os și dinți și vor vedea cu un microscop electronic.
  • Veți fi învățați cum să instalați facilități pentru pregătirea fosilă și să învățați să curățați oasele fosile.
  • Partea 3 din 4:
    Găsirea oportunităților de angajare
    1. Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 8
    1. Căutați locuri de muncă din industrie pentru a analiza și salvarea fosilelor. O mulțime de muncă pentru paleontologi în zilele noastre este în industrii, cum ar fi consultanța de mediu, construcția autostrăzilor, conductele de gaze și petroliere, linii electrice și telefonice și forarea petrolului și a gazului. Aceste locuri de muncă au o mare cerere pentru paleontologi să studieze și să salveze fosilele pe proiecte federale, de stat și tribale.
    • Companiile de mediu iau adesea aceste locuri de muncă și angajează persoane cu formarea în colectarea și pregătirea fosilelor.
    • Un candidat probabil pentru acest tip de muncă ar avea un masterat în geologie sau biologie cu experiența pe teren de paleontologie.
    • Când aplicați pentru aceste locuri de muncă, puneți accentul pe experiența dvs. de lucru în a studia fosilele.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 15
    2. Căutare Paleontologul guvernamental Postări de locuri de muncă pe Internet. Agențiile care angajează paleontologii includ Biroul de Management al Terenurilor, Pădurea Națională și Parcurile și Monumentele Naționale. În timp ce aceste locuri de muncă sunt în afara mediului academic, veți fi în continuare să vă folosiți abilitățile în paleontologie, geologie și lucrări pe teren
  • Este, de asemenea, o cale minunată pentru oricine este pasionat de promovarea conservării resurselor publice, cum ar fi fosilele.
  • Imaginea intitulată deveni un inginer de software Pasul 6
    3. Găsiți colecțiile Muzeului Management de lucru ca un curator. Ca curator, ați fi responsabil pentru gestionarea unor colecții mari de fosile, identificarea noilor exemplare și utilizarea bazei lor de date pentru catalogarea fosilelor. Fiți pregătiți să scrieți materiale și diagrame de instruire pentru afișajele muzeului. De asemenea, este posibil să aveți nevoie să ridicați până la 30 de lire (14 kg).
  • Veți fi obligați să vă ajutați în cercetare, să actualizați sisteme informatice, excursii publice de plumb și de condimente și voluntari.
  • Un maestru al științei poate fi necesar, dar acceptă și doctorat cu posibilitatea unui salariu mai mare.
  • Partea 4 din 4:
    Aplicarea pentru munca de paleontologie
    1. Imagine intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 12
    1. Citiți cu atenție postările de locuri de muncă pentru a înțelege toate cerințele. Taiați-vă CV-ul și scrisoarea de intenție la postarea de locuri de muncă prin acordarea atenției asupra abilităților specifice pe care le listează și notă de ele. Din aceste abilități decideți cele 3 cele mai importante pe baza citirii dvs. a descrierii postului.
    • De exemplu, scrieți o listă cu cerințele de angajare care se află în descrierea postului, treceți peste ele și scoateți 3 că credeți că sunt cele mai importante pentru slujbă. Organizați-vă CV-ul pe baza celor trei cerințe importante.
    • Listează aceste calități mai întâi pe CV-ul dvs. și să explicați cum ați îndeplinit aceste sarcini în trecutul.
  • Imaginea intitulată Scrieți reprezentantul Congresului Pasul 1
    2. Scrieți o declarație obiectivă evidentă despre CV-ul dvs. În declarația obiectivă, declarați ce intențiile dvs. sunt pentru slujba pe care o aplicați. De exemplu, "pentru a descoperi, a documenta, a pregăti, a restabili și a afișa unele dintre cele mai bune fosile din lume pentru cei mai buni oameni din lume (clienții mei)," afirmă în mod clar și concis de ce acest paleontolog își face treaba.
  • Imaginea intitulată deveni un model de dimensiune plus pasul 4
    3. Organizați-vă abilitățile astfel încât să se potrivească cu cele enumerate în anunțul de locuri de muncă. Organizați-vă CV-ul în secțiuni pentru educație, cercetare și experiență pe teren, experiență de predare, abilități de calculator și premii și onoruri. De exemplu, dacă locul de muncă solicită experiența de gestionare a colecțiilor, puneți-o într-o secțiune care descrie experiența dvs. de cercetare și câmp.
  • De exemplu, un angajator la o companie de gaz poate fi interesat de experiența dvs. de studiu fosile și de salvarea.
  • Abilitățile speciale pot implica computerul, paleontologia și geologia, publicarea desktop și grafica.
  • Imagine intitulată Alegeți o agenție de recrutare Pasul 12
    4. Discutați despre experiența dvs. de lucru când aplicați pentru un loc de muncă. Când se aplică și sunt intervievați de un angajator, ar trebui să discutați despre sapaturile pe care le-ați participat, ați făcut lucrările de conservare, studiați programele din străinătate și cercetarea pe care ați asistat-o ​​sau ați inițiat inițiativa. Dacă solicitați o slujbă din industrie, trimiteți o experiență de geologie pe care o aveți.
  • De exemplu, dacă aplicați ca un curator de muzeu, discutați despre orice ați făcut referire la gestionarea bazelor de date și colecții de fosile. Dacă aveți experiență de proiectare, discutați că, după cum este posibil să creați diagrame pentru afișajele muzeului.
  • Fiți specifici în ceea ce privește cercetarea pe care ați făcut-o dacă se referă la locul de muncă.
  • Accentuați capacitatea dvs. de a interacționa cu publicul, deoarece aceasta poate fi o cerință de muncă în funcție de poziția pe care o aplicați.
  • sfaturi

    Citiți multe despre paleontologie și știință în general cât mai curând posibil. Înainte de colegiu, ar trebui să aveți o idee puternică despre ce să vă așteptați în Paleontology Jobs.
  • Obțineți experiență de primă mână în taberele de vară științifice orientate spre paleontologie în timp ce sunteți în liceu.
  • Luați avantaje ale evenimentelor virtuale, prelegerilor și călătoriilor pe teren. Înainte de colegiu, ar trebui să aveți o idee despre fosile sau animale preistorice.
  • Avertizări

    Nu vă așteptați să găsiți o mulțime de locuri de muncă săpând pentru fosile și oase. Majoritatea locurilor de muncă disponibile paleontologilor sunt în industrie, guvern, muzee și ca academicieni.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar