Cum de a schimba lumea ca individ

Schimbarea lumii este un scop nobil, dar uneori poate fi greu de simțit că faceți un impact ca individ. S-ar putea să nu observați impactul eforturilor dvs. peste noapte, dar puteți face o diferență cu persistența și munca grea. Există multe modalități de a face o diferență, cum ar fi alegerea unei profesii de ajutor, găsirea unor modalități mici de a ajuta oamenii din comunitatea dvs. și de a vă crește eforturile de îmbunătățire a mediului. În timp, puteți avea un impact mare asupra lumii voastre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Făcând o diferență cu munca ta
  1. Imaginea intitulată Identificați punctele forte și punctele slabe Pasul 3
1. Identificați talentele și interesele voastre. Luați o privire bună la ceea ce sunteți bun și la ceea ce vă place. Concentrându-vă pe abilitățile și pasiunile dvs., veți fi mai eficienți în încercările dvs. de a îmbunătăți lumea. Dacă nu sunteți sigur de locul în care se află talentul dvs., încercați să întrebați pe alții sau să luați o personalitate sau un test de carieră online.
  • De asemenea, puteți lua în considerare experiențele dvs. de lucru din trecut pentru a vă ajuta să determinați ce vă puteți bucura de a face. De exemplu, dacă vă place să lucrați cu oamenii, atunci ați putea dori să luați în considerare locurile de muncă și oportunitățile de voluntariat care vor oferi o mulțime de interacțiuni sociale.
  • Imaginea intitulată Identificați punctele forte și punctele slabe Pasul 19
    2. Luați în considerare o carieră într-o profesie de ajutor. Ajutarea profesiilor sunt cele care au un impact direct asupra vieții oamenilor. Pentru a vă alătura unei profesii de ajutor, este posibil să fie necesar să vă întoarceți la școală pentru o pregătire suplimentară. Luați în considerare interesele dvs. pentru a determina dacă o profesie de ajutor este potrivită pentru dvs. Unele profesii de ajutor pe care le-ați putea lua în considerare includ:
  • Munca sociala
  • Predarea
  • Ergoterapie
  • Consiliere
  • Terapia de artă
  • Imaginea intitulată Ajutați-vă comunitatea Pasul 1
    3
    Lucrați pentru o organizație non-profit. Dacă abilitățile și / sau talentele dvs. nu sunt într-o profesie de ajutor, puteți avea în continuare o carieră care va servi mai bine. Organizațiile non-profit angajează angajații să facă multe dintre aceleași lucruri pe care le fac întreprinderile cu profit, cum ar fi contabilitatea, serviciul pentru clienți și publicitate.
  • Dacă doriți să lucrați pentru o organizație non-profit, încercați să căutați locuri de muncă cu organizații non-profit pe care le credeți.
  • Sfat de experți
    Relieful direct

    Relieful direct

    Organizațiile de ajutor pentru ajutor umanitar este o organizație de ajutor umanitară premiată, activă în toate cele 50 de state și mai mult de 80 de țări. Ei se concentrează pe ajutorul persoanelor afectate de urgențe și dezastre naturale. Relieful direct a fost foarte apreciat de către Navigator de caritate, Guidestorul și Centrul de Filantropie cu Impact ridicat la Universitatea din Pennsylvania, pentru eficacitatea, eficiența și transparența acestora.
    Relieful direct
    Relieful direct
    Organizația de ajutor umanitară

    Lucrul într-un nonprofit poate face o diferență în lume. Relieful direct, o organizație de ajutor umanitar, spune: "Nonprofiturile și persoanele care lucrează la nonprofituri, sunt capabile să ajute la abordarea problemelor din lume, deoarece alte persoane sunt suficient de generoase pentru a-și susține activitatea."

  • Imaginea intitulată Ajutați pasul fără adăpost 7
    4
    Voluntar timpul. Rețineți că nu trebuie să lucrați pentru o organizație non-profit pentru a face o diferență. În schimb, vă puteți oferi voluntar la o organizație non-profit pentru câteva ore pe săptămână. Luați în considerare ce tip de organizare doriți să vă oferiți voluntar și apoi căutați o organizație din orașul sau comunitatea dvs. unde vă puteți oferi voluntar timpul.
  • Site-uri precum meciul de voluntariat vă permit să introduceți locația dvs. și interesele dvs. pentru a găsi opțiuni de voluntariat care sunt atât interesante, cât și apropiate de dvs.
  • De exemplu, dacă sunteți interesat de animale, puteți oferi voluntar la ASPCA dvs. locală. Sau dacă vă bucurați de predare, puteți oferi voluntar copiilor de tutore în timpul liber.
  • Imagine intitulată Scrie despre hobby-urile și interesele dvs. Pasul 7
    5. Distribuiți celelalte talente. Indiferent dacă ați coase o rochie pentru a face un pacient dorit sau scrieți un cântec de lovit pentru a crește gradul de conștientizare despre o problemă socială, talentele dvs. pot face o diferență pentru unul sau mai mulți. Gândiți-vă cum ați putea folosi celelalte talente pentru a face o diferență.
  • De exemplu, dacă sunteți un scriitor bun, începeți un blog pe site-uri precum Blogger sau Word Apăsați pentru a ajuta la răspândirea informațiilor.
  • Dacă sunteți un muzician talentat, ați putea scrie melodii conștiente din punct de vedere social pe care le puteți posta pe YouTube și împărtășiți prin diferite puncte de vânzare sociale.
  • Metoda 2 din 3:
    Implicarea în comunitatea dvs
    1. Imaginea intitulată Ajutați-vă comunitatea Pasul 4
    1. Votați în alegeri. Deși este puțin probabil ca un vot unic să afecteze rezultatul alegerilor, votul este încă important. Vă oferă posibilitatea de a participa la democrație și de a vă cunoaște alegerile. Dacă sunteți suficient de vechi pentru a vota, asigurați-vă că participați la alegerile locale, de stat și naționale.
    • Dacă doriți să aveți un impact mai mare asupra alegerilor, atunci vă recomandăm să începeți o campanie de bază pentru a educa oamenii despre o nouă lege sau candidat.
  • Imaginea intitulată Scrieți un blog Post Pasul 11
    2
    Postați despre problemele importante și cauzele sociale. Dacă sunteți bun la utilizarea site-urilor de social media precum Twitter, Snapchat sau Instagram, puteți posta întotdeauna informații relevante despre cauza dvs. și modul în care oamenii se pot implica. De exemplu, puteți utiliza Facebook pentru a vă promova adăpostul local de câine sau pentru a utiliza Twitter pentru a vă exprima opinia cu privire la cursa prezidențială actuală.
  • De asemenea, puteți încerca să începeți un blog pentru a crește gradul de conștientizare despre probleme și cauze. De exemplu, dacă sunteți un scriitor talentat care îi pasă de mediul înconjurător, puteți utiliza un punct de blog pentru a scrie despre specia pe cale de dispariție și modul în care oamenii pot ajuta. Sau dacă talentul dvs. se află în artă sau fotografie, puteți utiliza Instagram pentru a vă promova cauza.
  • Imaginea intitulată face soția ta fericită pas 3
    3. Practicați acte aleatorii de bunătate. Multe religii și credințe sunt construite pe principiul că reabilitarea omenirii poate fi realizată prin fapte pure și sfinte. Acest lucru nu înseamnă că actul tău trebuie să fie unul religios, înseamnă pur și simplu că ar trebui să vină de la locul cel mai sănătos și moral din inima ta. Fii bun, doar de dragul a fi bun, fără a aștepta nimic în schimb. Un singur act poate duce la mai multe altele.
  • De exemplu, lăsați un buchet de flori la spital și lăsați asistentele să le dea un pacient care să le poată folosi cu adevărat. Sau lăsați note lipicioase aleatorii pe oglinda de baie, oferind cuvintele tipice (cum ar fi "Tu contestul") către străini.
  • Sau puteți încerca să permiteți ca cineva să taie în fața dvs. la magazinul alimentar sau să plătiți cafeaua de dimineață a cuiva pentru a demonstra dezinteresul.
  • Imagine intitulată Deplasați-vă din statul 2
    4. Donați elemente de care nu aveți nevoie. Donați elemente în casa dvs. pe care nu le mai utilizați, dar care ar putea fi de folos pentru alții. Acest lucru poate fi orice din mobilier, încălțăminte, îmbrăcăminte, electronică și multe altele. Asigurați-vă că elementele sunt în stare de funcționare, conțin toate piesele sau sunt gratuite de Rips și pete.
  • Puteți dona prin biserica dvs. locală, agenții cum ar fi armata mântuirii sau chiar prin grupuri de donare online prin Facebook sau Yahoo.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea altor modalități de a face o diferență
    1. Imagine intitulată Ajutați la salvarea Pământului Pasul 4
    1
    Lucrați pentru schimbarea mediului. Nu puteți rezolva problemele de mediu ale lumii pe cont propriu, dar puteți face parte pentru a îmbunătăți sănătatea mediului. Mici schimbări și eforturi pot adăuga la mari schimbări în timp. Unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să includeți:
    • Treceți la CFL Lightbulbs pentru a vă reduce costurile de energie și pentru a reduce utilizarea energiei.
    • Reduceți emisiile de gaze, cum ar fi prin călărirea bicicletei pentru a lucra sau a obține un vehicul eficient al gazului.
    • Reduceți cantitatea de apă pe care o utilizați, cum ar fi luarea de dușuri mai scurte.
    • Participați la eforturile locale de curățare, cum ar fi o curățare locală a râului sau doar o gunoi de ridicare în timpul plimbări.
  • Imagine intitulată Ajutați la salvarea mediului Pasul 57
    2. Donează bani. Există mii de organizații de caritate la nivel mondial, care pot beneficia întotdeauna de ajutorul financiar. Fie că este vorba de o caritate bine-cunoscută, cum ar fi Crucea Roșie Americană sau o caritate mai puțin cunoscută, cum ar fi Asociația Heritage Americană Nativă, banii dvs. vor merge spre a ajuta mulți oameni din întreaga națiune sau în lume.
  • Încercați un site ca navigatorul de caritate pentru a vă ajuta să găsiți organizații de caritate care sprijină cauzele în care vă interesează.
  • Există, de asemenea, liste online de caritate false, precum și cele mai bune și cele mai grave organizații de caritate de a dona la. Întotdeauna faceți temele pentru a vă asigura că banii dvs. se îndreaptă către o agenție de renume.
  • Expert răspuns
    Q

    Cand esti intrebat, "Poate o persoană să facă o diferență?"

    Relieful direct

    Relieful direct

    Organizațiile de ajutor pentru ajutor umanitar este o organizație de ajutor umanitară premiată, activă în toate cele 50 de state și mai mult de 80 de țări. Ei se concentrează pe ajutorul persoanelor afectate de urgențe și dezastre naturale. Relieful direct a fost foarte apreciat de către Navigator de caritate, Guidestorul și Centrul de Filantropie cu Impact ridicat la Universitatea din Pennsylvania, pentru eficacitatea, eficiența și transparența acestora.
    Relieful direct
    CONSULTANȚĂ DE SPECIALITATE

    Relieful direct a răspuns: "Absolut, o persoană poate face o diferență. Practic, fiecare penny ajută și fiecare act de a aduce conștientizare despre o problemă ajută."

  • Imagine intitulată Aflați viteza Reading Pasul 3
    3. Aflați cât de mult puteți. Creați-vă baza de cunoștințe, astfel încât să puteți împărtăși înțelepciunea și să încercați să ajutați pe alții. Aflați mai multe despre o varietate de subiecte și apoi vă aflați mai adânc în cele care vă apucând interesul. Cu cât știți mai mult despre lume, cu atât mai mult puteți afecta schimbarea.
  • Uită-te în jurul tău pentru inspirație. De exemplu, dacă vă faceți parte din comunitatea LGBTQIA, vă puteți educa cu privire la legile pentru a ajuta la împingerea drepturilor egale.
  • Citiți din mai multe părți ale unei probleme. De exemplu, dacă sunteți un feminist, nu vă limitați numai la blogurile feministe. Privind la partea opusă argumentului (e.G. Ableism, Trans Excludere) vă va ajuta să vă întăriți înțelegerea și să fiți cei mai buni.
  • Imaginea intitulată Fii un student inteligent pas 3
    4. Distribuiți cărțile și alte surse de informații. Nu toată lumea are acces la cărți și alte materiale informative. Reciclați orice cărți, articole și videoclipuri care v-au învățat informații interesante și inspirate. Puteți face acest lucru prin intermediul social media sau în persoană.
  • Încercați programe ca BookCrossing, în care împărțiți cărți mari în loc să le puneți pe rafturi.
  • sfaturi

    Abordarea mereu a face o diferență cu compasiunea și bunătatea. Vă va ajuta să vă asigurați că acțiunile dvs. provin dintr-un loc pur și neegoist.
  • Nu vă simțiți niciodată fără putere ca individ. Aveți-o înăuntru pentru a fi scânteia pentru vecinul tău, strada ta și comunitatea ta. Mulți oameni vor ajuta cu bunăvoință dacă altcineva ia conducerea.
  • Îngrijirea cu alți indivizi asemănători poate fi uneori mai eficientă și mai distractivă.
  • Avertizări

    Cercetați cu atenție organizațiile caritabile, indiferent dacă donați timp, articole sau bani.
  • Întotdeauna luați-vă serios responsabilitățile când vă oferiți timpul. În lipsa de a onora angajamentul dvs. este nedrept pentru organizație și oamenii pe care îi ajuți.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar