Cum să devii un antrenor de câini

Câinii fac tovarăși mari și animale de companie. Poate că sunteți un iubitor de câini care caută o modalitate de a face o carieră din pasiunea dvs. pentru animale. A deveni un antrenor de câini este o modalitate excelentă de a face bani și de a găsi împlinirea în a face ceva ce vă place. Dacă doriți să aveți o carieră de succes ca antrenor de câini, trebuie să puneți timp și efort semnificativ în învățarea abilităților necesare. Există mai mulți pași pe care îi puteți lua pentru a deveni un antrenor de câini.

Pași

Metoda 1 din 3:
Fă-ți cercetarea
  1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 1
1. Aflați despre psihologia animalelor. Pentru a fi un antrenor de câine eficient, va trebui să înțelegeți mintea unui câine. În special, ar trebui să faceți o mulțime de cercetări despre comportamentul animalelor. Puteți începe prin a face o lectură. Căutați cărți de către autori de reputație care analizează și explicați de ce câinii se comportă în anumite moduri.
  • Asociația formatorilor profesioniști de câini (APDT) în Statele Unite și Asociația Canadiană a Formatorilor Profesionali Pet Dog (CAPPDT) oferă liste bune de resurse educaționale. De exemplu, ei recomandă cărți de Sophia Yin (cum să se comporte astfel încât câinele dvs. să se comporte) și Gail Fisher (câinele gânditor) pentru a vă continua educația. Nicole Wilde, autorul nu este câinii, este poporul, este, de asemenea, o sursă excelentă de citit.
  • Dacă aveți un câine (sau câini), puteți începe, de asemenea, să observați cu atenție comportamentul său. Luați notă de diferite stări sau obiceiuri și începeți să păstrați un jurnal al observațiilor dvs.
  • Veterinarul propriu al câinelui este o mare resursă pentru dvs. Întreabă-o dacă poate recomanda un material de citire pentru tine. Puteți, de asemenea, să întrebați bibliotecarul de referință la biblioteca dvs. locală pentru a vă oferi indicii pe care cărți să caute.
  • Există mai multe modele comune de comportament pe care le veți dori să învățați despre, inclusiv agresiunea, paza alimentelor, lătratul și plânsul. Puteți face unele dintre cercetările dvs. online, analizând site-urile de organizare, cum ar fi ASPCA și Societatea Umană.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 2
    2. Obțineți cunoștințe despre profesie. Există multe tipuri diferite de formatori de câini. Ia ceva timp pentru a citi despre posibilele căi de carieră și pentru a decide care este cel mai interesant pentru dvs. Căutați niște formatori de câini în zona dvs. și întrebați dacă ar deranja să vorbească despre ceea ce fac în fiecare zi. Acest tip de informații personale vă poate ajuta să luați o decizie educată.
  • În afară de formatorii de câini de ascultare de bază, există multe alte specializări. De exemplu, ați putea lua în considerare câinii de formare în scopuri medicale. O modalitate de a face acest lucru este de a deveni un antrenor pentru a vedea câinii de ochi.
  • Ca antrenor de câini, ați putea lua în considerare și formarea de poliție sau câini militari. Aceste animale sunt instruite în ofițerii de susținere și sunt uneori folosite pentru a găsi oameni dispăruți sau pentru a alerta ofițerii la droguri ilegale sau bombe.
  • O altă cale de carieră este de a deveni un antrenor care lucrează cu câini care apar în filme și la televizor. Ar trebui probabil să trăiți într-o zonă în care sunt făcute filme pentru a urmări această opțiune.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 3
    3. Găsiți o oportunitate de voluntariat. Chiar dacă aveți o mulțime de experiență care lucrați cu câinii tăi, ca un antrenor, va trebui să vă simțiți confortabil cu animalele altor persoane. O modalitate excelentă de a câștiga mai multă experiență este să găsești o oportunitate de voluntariat. Căutați un adăpost local de animale și întrebați dacă au loc pentru un alt voluntar.
  • Unele programe vor permite voluntarilor să ajute cu câini de formare. Cereți persoanei responsabile de adăpostul local dacă este o posibilitate. Este o modalitate foarte bună pentru a obține o experiență practică.
  • Voluntariatul vă poate ajuta să vă asigurați că aceasta este calea de carieră potrivită pentru dvs. Mulți câini de adăpost suferă de probleme comportamentale. Fiind un voluntar vă poate oferi o idee bună despre ceea ce vă puteți aștepta dacă vă antrenați cariera.
  • Luați în considerare devenind o casă favorabilă pentru câinii care au nevoie. Aceasta implică îngrijirea câinilor în timp ce se află între un adăpost și o casă permanentă și pot dura oriunde de la 24 de ore până la câteva săptămâni sau luni. Promovarea câinilor este o modalitate excelentă de a învăța să interacționați cu o mulțime de rase și personalități diferite. Adresați-vă adăpostului local dacă au un program Foster.
  • Metoda 2 din 3:
    Devenind certificat
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 4
    1. Programe de cercetare. Puteți alege să participați la un colegiu sau o universitate de patru ani care oferă o diplomă în comportamentul animalelor. Acest tip de program vă va oferi cea mai amănunțită fundație în psihologia animalelor. De asemenea, demonstrează potențialii angajatori că ați investit mult timp și efort în învățarea abilităților necesare pentru a deveni un antrenor de câini.
    • Faceți cunoștință cu un consilier de admitere la un colegiu din apropiere și cereți informații despre programul lor de diplomă în comportamentul animalelor. Luați în considerare costurile și momentul în care va trebui să puneți pentru a reuși.
    • Dacă nu aveți timp, banii sau dorința de a obține o diplomă de colegiu pentru a deveni un antrenor de câini, există și alte modalități de a vă continua educația. O modalitate este de a merge la școală. Deși aceste programe nu sunt acreditate în același mod în care colegiile sunt, există multe programe reputate. Faceți unele cercetări online și citiți recenzii de la foști studenți pentru a afla cum este experiența.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 5
    2. Primiți certificarea dvs. Este posibil să vă câștigați certificarea ca antrenor de câini fără a completa cursurile. Puteți contacta Consiliul de Certificare pentru formatorii profesioniști de câini (CCPDT) pentru mai multe informații. Cu toate acestea, ar trebui să știți că trebuie să aveți experiență de formare prealabilă înainte de a putea primi certificarea dvs. De asemenea, fiți conștienți de faptul că CCPDT plătește aproximativ 400 de dolari pentru certificare.
  • Odată ce ați fost certificat, CCPDT vă cere să participați la educația continuă, ceea ce înseamnă că va trebui să luați anumite clase și seminarii în fiecare an.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 6
    3. Găsiți o ucenicie. Una dintre cele mai bune modalități de a învăța abilitățile necesare este colaborarea îndeaproape cu un antrenor de câini cu experiență. Unele programe de formare includ ucenicia, iar școala te va pune la dispoziție cu un mentor. Asigurați-vă că întrebați despre această parte a programului înainte de a alege cursurile de curs potrivit pentru dvs.
  • Dacă nu participați la cursuri, puteți obține în continuare îndrumare de la un profesionist. Multe întreprinderi de antrenament mai mari de câini oferă stagii. Contactați școlile de ascultare din zona dvs. pentru a afla dacă aceasta este o opțiune.
  • Fiți conștienți de faptul că stagiarii / ucenicii sunt adesea plătiți foarte puțin și, uneori, deloc.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea unui loc de muncă
    1. Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 7
    1. Gândiți-vă la prioritățile dvs. Pe măsură ce vă completați formarea sau educația, asigurați-vă că vă gândiți la ce tip de slujbă de antrenament doriți să urmați. Sunteți interesat să lucrați cu proprietarii obișnuiți de câini care doresc să aibă un animal de companie mai ascultător? Apoi, luați în considerare aderarea la o afacere care se concentrează asupra metodelor tipice de ascultare.
    • Dacă sunteți interesat de o carieră de formare mai specializată, asigurați-vă că locuiți în zona potrivită. De exemplu, câinii militari și de poliție sunt instruiți numai în anumite orașe. Ești dispus să te mulți? Acestea sunt tipurile de întrebări pe care ar trebui să le întrebați pe măsură ce vă gândiți la calea carierei dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 8
    2. Actualizați-vă materialele. Odată ce decideți ce tip de formator doriți să fiți, este timpul să începeți în căutarea activă a unui loc de muncă. Ar trebui să vă asigurați că CV-ul dvs. este actualizat pentru a reflecta nivelul cel mai actual de educație și a întregii dvs. experiențe relevante. De asemenea, trebuie să întrebați mai mulți oameni dacă sunt dispuși să servească drept referințe profesionale. Oamenii mari care vor cere sunt foști angajatori, colaboratori și instructori / profesori.
  • Asigurați-vă că aveți o scrisoare de intenție profesională gata să trimită CV-ul dvs. Ar trebui să indice de ce aplicați pentru acea loc de muncă și evidențiați-vă punctele forte ca antrenor de câini.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 9
    3. Căutați potențiali angajatori. Puteți utiliza site-uri de căutare de locuri de muncă pentru a vă ajuta să localizați locurile pe care ați putea dori să le lucrați. Acestea sunt deosebit de utile, deoarece o mulțime de companii cu deschideri de locuri de muncă își actualizează periodic informațiile. Dacă știți unde doriți să lucrați, puteți contacta direct afacerea pentru a vedea dacă au deschideri care ar putea fi potrivite pentru dvs.
  • Când începeți doar, ați putea lua în considerare încercarea de a obține un loc de muncă la un magazin de animale de companie. Aceste întreprinderi au adesea multe oportunități pentru noi formatori. Ar putea fi, de asemenea, o mulțime de spațiu pentru avansare.
  • Utilizați rețeaua dvs. profesională pentru a afla despre posibilele locuri de muncă. Cereți persoanelor pe care le cunoașteți în domeniu și foști colegi de clasă dacă sunt conștienți de orice deschideri. Networkingul este una dintre cele mai bune modalități de a găsi un nou loc de muncă.
  • Întrebați formatorii locali de câini dacă caută un partener. Lucrul ca parte a unei echipe mici poate fi o modalitate excelentă de a vă perfecționa abilitățile.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 10
    4. Porniți compania proprie.Dacă începeți propria afacere, vă puteți bucura de mai multe avantaje, cum ar fi stabilirea propriilor ore și a fi propriul dvs. șef. Când începeți o companie de formare câinilor, asigurați-vă că aveți un plan de afaceri clar. Asigurați-vă că luați în considerare costurile de inițiere, cât de mult va trebui să faceți și cât de mult de a încărca clienții.
  • Puneți-vă de tine. Asigurați-vă că ați lăsat o parte din fondurile dvs. de pornire pentru publicitate. S-ar putea să doriți să imprimați fluturașii să stea în cartierul dvs. sau să cumpărați spațiu publicitar pe un site web.
  • Utilizați social media. Internetul este un instrument puternic și îl puteți folosi în beneficiul dvs. Obțineți cuvântul despre noua dvs. afacere folosind site-uri precum Facebook, Twitter și LinkedIn. Adresați-vă prietenilor să vă asigurați că "ca" și împărtășiți mesajele dvs.
  • Imaginea intitulată deveni un antrenor de câini Pasul 11
    5. Reţea. Networkingul este una dintre cele mai bune modalități de a găsi o slujbă sau de a vă mări afacerea. Luați timp pentru a cunoaște alți membri ai comunității dvs. profesionale. Participă la evenimente sociale și programe de educație continuă. Prin petrecerea timpului cu alți formatori, veți începe să dezvoltați conexiuni profesionale importante.
  • Alăturați-vă Asociației Naționale a Instructorilor de ascultare a câinilor (Nadoi.org), Asociația Internațională a Profesioniștilor Canine (canineprofesionals.com) și / sau Asociația formatorilor de câini de companie (Apdt.COM) În cazul în care puteți conecta cu alți formatori online, frecventați conferințe și continuați educația, chiar dacă nu sunteți încă un antrenor profesionist.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar