Cum se îmbracă pentru a impresiona

Există o varietate de ocazii în care doriți să vă îmbrăcați pentru a impresiona, fie la un interviu de angajare, la o primă întâlnire sau la acea gală de seară. Din fericire, există modalități de a face acest lucru mai ușor de făcut!

Pași

Metoda 1 din 3:
Dressing pentru un interviu
  1. Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 1
1. Cercetați codul de îmbrăcăminte al companiei."Aflind ce angajații din companie uzată înainte de interviul dvs. de angajare va arăta că ați cercetat locul de muncă. De asemenea, vă va face să apară ca și cum vă veți încadra în mediul de lucru.
  • Puteți verifica departamentul de resurse umane. Ei vă pot informa dacă există un cod de îmbrăcăminte și dacă nu le întreabă ceea ce oamenii se poartă de obicei la muncă.
  • Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face este să vă întâlniți unui angajat de la companie. Nu numai că puteți obține un sentiment al mediului de lucru și nu doar ceea ce purtați oamenii. Vă va oferi o margine când sunteți la interviu.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 2
    2. Purtați ceva conservator. Vrei să arăți că luați serios interviul de angajare. Chiar dacă locul de muncă tinde spre blugi și tricouri, încă mai vrei să te îmbraci. Nu trebuie să purtați un costum, dar ar trebui să mergeți la ceva conservator.
  • De exemplu: dacă intervievați pentru un loc de muncă de birou, ar trebui să vă îmbogățiți probabil într-un costum de pantaloni sau îmbrăcăminte.
  • Dacă intervievați pentru ceva mai neobișnuit, purtați ceva puțin mai frumos decât în ​​mod normal. De exemplu: Dacă sunteți o femeie intervievând pentru un loc de muncă la o cafenea, purtați o fustă și un vârf frumos (ca un pulover) - dacă sunteți un tip, puteți purta o pereche de pantaloni frumoși și un pulover sau un buton Tricou în jos.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 3
    3. Purtați ceva care vă face să vă simțiți încrezători. Este important să vă măriți încrederea atunci când veți ajunge la un interviu pentru că acest lucru vă va face să întâlniți mai bine în interviu. Desigur, asigurați-vă că ați făcut un echilibru între ceva care vă face să vă simțiți încrezători și ceea ce arată profesional.
  • Verificați că nu trebuie să vă ajustați îmbrăcămintea (cum ar fi tugging-ul la fusta dvs. etc.) Și că hainele tale nu se ridică în mod necorespunzător când stai jos.
  • Ar trebui să fi purtat cu siguranță acest costum înainte, dacă doar pentru a te simți confortabil în ea. Purtând-o pentru prima dată când mergeți să vă intervievați, va însemna că veți simți și vă veți simți bolnavi.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 4
    4. Asigurați-vă că pantofii dvs. se potrivesc cu costumul. În timp ce intervievatorul dvs. ar putea să nu observe dacă pantofii dvs. lucrează cu tinuta, ei vor observa cu siguranță dacă pantofii privesc în afara locului sau scârțâit. Asigurați-vă că pantofii dvs. sunt curățați și străluciți și potriviți ceea ce purtați.
  • Pantofii care sunt scufundați sau scârțâiți sau murdari sunt o adevărată. De asemenea, doriți să vă asigurați că încălțămintea dvs. nu sunt masiv incomod, pentru că aceasta se va traduce în disconfort în timpul interviului.
  • Pentru femei, unele idei bune pentru pantofi de interviu sunt apartamente de putere (ceva curat și profesional - nimic nu este strălucit sau ieșire, cu tocuri mici și confortabile. Nu vrei ca tocelii care te fac la turn peste toata lumea sau ca sa poti purta pentru un club de noapte. Te face să arăți iresponsabil.
  • Pentru bărbați, ar trebui să mergeți la o pereche de loaferi sau pantofi de îmbrăcăminte ca pantofi de interviu. Asigurați-vă că, bineînțeles, că ele nu sunt în căutarea scrițenilor și că sunt curate și se potrivesc cu ceea ce purtați (fără maro cu negru, de exemplu).
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 5
    5. Asigurați-vă că sunteți îngrijit cu atenție. Când arăți ca și cum tocmai ați ieșit din pat, sau nu ați spălat într-o săptămână, semnalizați la intervievator că sunteți neglijent (chiar dacă nu sunteți).
  • Îngrijirea arată că vă interesează aspectul profesional, ceea ce îi spune intervievatorului că veți avea grijă cum vă aflați ca membru al organizației lor.
  • Asigurați-vă că părul și machiajul este potrivit pentru companie. Este mai bine pentru un interviu pentru a păstra subtil. Nu-l bateți pe o tona de machiaj ( "natural" Uite este cel mai bun, dacă nu este pentru un interviu la un depozit sau la magazinul de machiaj). Asigurați-vă că părul dvs. pare curat și îmblânzit, cât mai mult posibil.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 6
    6. Au cel puțin două costume diferite. Acesta este unul pe care o mulțime de oameni uită să facă. S-ar putea să fiți chemat înapoi pentru un al doilea interviu și nu doriți să purtați același costum. Chiar dacă baza este aceeași pentru ambele costume, doriți să le distingeți unul de celălalt.
  • De exemplu, puteți purta aceleași pantaloni de rochie neagră și pantofi de îmbrăcăminte, dar o cămașă diferită de butoane și cravată.
  • Metoda 2 din 3:
    Dressing pentru o dată
    1. Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 7
    1. Rochie pentru ocazie. Nu este "O instalație de prima dată se potrivește tuturor" din pacate. Va trebui să luați în considerare ceea ce faceți pentru prima dată. Ceea ce ați putea purta la cină la un restaurant fantezist va fi destul de diferit de ceea ce ați putea purta pentru o excursie și picnic.
    • Pentru bărbați, dacă este o dată mai casuală (mergeți la cafea sau ceva), puteți purta blugi curate care sunt în reparații bune (fără găuri) și un buton frumos sau pulover. Pentru o ocazie mai formală, ați putea purta pantaloni de rochie în negru sau cărbune și o cămașă de îmbrăcăminte. De asemenea, puteți adăuga o cravată sau o vestă.
    • Pentru femei, îmbrăcăminte bună de date ocazională ar fi cea mai frumoasă pereche de blugi și o cămașă frumoasă sau o fustă și un pulover frumos. Pentru o dată mai formală, puteți purta o rochie neagră frumoasă, cu pantofi frumos și niște bijuterii. Este bine să verificați locul mai formal pentru a vedea ce este codul lor de îmbrăcăminte, astfel încât să nu vă depășiți sau să vă îmbrăcați.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 8
    2. Purtați ceva ce vă simțiți confortabil. Nu, asta nu înseamnă, purtați-vă cea mai mică tricou și sweatpanții. Încercați să vă impresioneze data. Ceea ce înseamnă este că purtați lucruri pe care le simțiți confortabil, pentru că dacă nu vă confruntați, se va traduce la data dvs.
  • Evitați să purtați ceva pe care nu l-ați purtat niciodată, mai ales dacă este o nouă tendință pe care încercați să o faceți. S-ar putea să vă fixați îmbrăcămintea toată noaptea sau într-adevăr doriți să nu purtați acele pantofi noi.
  • Este o idee bună să purtați ceva pe care îl purtați în mod normal (chiar dacă este un pic dardsier decât de obicei), astfel încât data dvs. nu vă așteaptă să continuați să purtați ceva care nu sunteți dacă vă întâlniți pentru o vreme.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 9
    3. Flatter cele mai bune caracteristici. Acest lucru poate părea ca un nu-brainer, dar este foarte important. Doriți să vă asigurați că data vă vede cele mai bune părți ale dvs. Hainele tale ar trebui să ascundă și să sporească. Dacă aveți nevoie, obțineți ajutor de la un prieten.
  • Cele mai bune caracteristici ale tale ar putea fi ochii tăi, caz în care ai vrea să poarte ceva pentru a le scoate. De exemplu: Dacă aveți ochi verzi frumoși, purtați un pulover în aceeași umbră pentru a le face mai evidente.
  • Este o idee bună să rămâneți la un singur lucru, mai degrabă decât să încercați să arătați toate activele dvs. De exemplu: ați putea purta o fustă care arată picioarele minunate în timp ce purtați un pulover pe partea de sus pentru a vă acoperi pieptul.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 10
    4. Îmbunătățiți stilul normal. Este important să nu vă schimbați complet stilul atunci când vă aflați la o întâlnire și căutați să impresionați. Veți crea așteptări că va fi greu de îndeplinit, ceea ce va dezamăgi cealaltă persoană și ar putea să vă rănească în cele din urmă.
  • De exemplu: dacă sunteți tipic costum este blugi și un tricou, veți dori să purtați ceva de-a lungul acestor linii. Optați pentru o cămașă cu mâneci lungi sau un buton în jos și pulover și asigurați-vă că pantalonii pe care îi alegeți (chiar dacă sunt blugi) sunt fără gaură și se potrivesc bine.
  • Evident, acest lucru nu se aplică unor ocazii mai formale, deoarece majoritatea oamenilor nu se îmbracă de obicei pe care se îmbracă pentru o ocazie oficială. Totuși, chiar și atunci doriți să vă păstrați stilul natural (așa că nu purtați tocuri dacă nu purtați niciodată tocuri, de exemplu).
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 11
    5. Evitați niște greșeli de îmbrăcăminte. Există câteva lucruri pe care tocmai nu ar trebui să le faceți atunci când încercați să impresionați pe cineva într-o dată. Evitarea acestor lucruri va merge mult modalități de a impresiona data.
  • Khakis sunt un mare nu. Sunt perfect amenzi pentru utilizarea zilnică, dar pur și simplu nu par suficient de îmbrăcăminte pentru impresia data.
  • Flipflops sunt prea casual pentru o întâlnire și nu vor impresiona. Sandalele sunt bine dacă sunt fierbinți sau dacă aveți o dată la plajă, dar ștergeți flipflopurile.
  • Supraîncărcarea pe miros nu vă va câștiga favoruri, fie că este parfum, colonie sau spray de corp. Un cuplu spritzes sunt într-adevăr tot ce aveți nevoie. Nu încercați să vă copleșiți data cu mirosul.
  • Metoda 3 din 3:
    Dressing pentru o ocazie oficială
    1. Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 12
    1. Aflați cât de formală este evenimentul. Există o mulțime de terminologie diferită pentru ocazii oficiale și va trebui să știți unde ca evenimentul cade să știe cum să se îmbrace. Verificați cu organizatorii de partid, deoarece, în mod obișnuit, nu va impresiona oamenii.
    • Formal și semiformal sunt destul de diferite. Pentru o ocazie mai formală, ar trebui să purtați un tuxedo, în timp ce semi-formal ar permite un costum întunecat în schimb.
    • Un eveniment care este noaptea va fi diferit de un eveniment care se întâmplă în această zi. De exemplu: dacă este semi-formală în timpul zilei de cocktail de zi sau un costum de culoare deschisă și combinație de cravată va fi ceea ce ați purta.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 13
    2. Familiarizați-vă cu diferiții termeni. Există o varietate de ocazii formale și semi-formale diferite, unde va trebui să știți ce ar putea fi cel mai bun costum, dacă doriți să impresionați. Băuturi de seară, nunți, chiar și zilele de naștere pot fi un eveniment formal!
  • Evenimentele oficiale necesită ca bărbații să sporească un costum complet. Aceasta înseamnă cravată, manșetă. Unele dintre orașele trendoase au evenimente formale în care este permis să vină purtând un costum de cost. Pentru femei, evenimentele oficiale pot fi puțin vagi. Puteți face o rochie de cocktail, un costum elegant sau o rochie de seară completă.
  • Cravată neagră pentru bărbați înseamnă coafoara neagră, pantaloni negri cu două cusături de satin pe picioarele exterioare, o cravată albă, cu legături negre sau de aur și știfturi. Din nou, pentru femeile pe care le puteți modifica între rochia de cocktail, costum sau rochie de seară.
  • Un cocktail (ca o petrecere de băuturi de seară devreme) înseamnă pentru bărbați un costum întunecat. Deoarece acest lucru este mai puțin formal, aveți mai mult spațiu pentru creativitate (cămăși și legături diferite de îmbrăcăminte și așa mai departe). Pentru femei înseamnă rochii de cocktail (acestea sunt mai puțin formale decât rochii de seară de lungă durată).
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 14
    3. Au încălțămintea potrivită. Vrei ca încălțămintea ta să meargă cu echipamentul tău și să-ți sporească costumul. Din fericire pentru ocazii oficiale, spre deosebire de, spun, interviuri, atunci când puteți rupe cele mai interesante și distractive tipuri de pantofi.
  • Tocurile sunt întotdeauna potrivite pentru ocazii de îmbrăcăminte, atâta timp cât puteți merge în ele. Pantofii care sunt sparkly pot fi o mulțime de distracție și vă dau un pic de scânteie.
  • În cele mai multe ocazii, pantofii de îmbrăcăminte pentru băieți sunt o necesitate. Asigurați-vă că acestea nu sunt scufundate sau murdare și că merg cu echipamentul tău.
  • Imagine intitulată rochie pentru a impresiona pasul 15
    4. Sparge accesoriile. Accesoriile au fost făcute pentru a vă înviora și a individualiza costumul. Asigurați-vă că nu vă supraîncărcați costumul. Soldul drept este diferit pentru toată lumea și pentru diferite ocazii, dar va trebui să evitați prea multe accesorii.
  • Putile și bijuteriile pot fi mari adăugări la costumul dvs. Asigurați-vă că se potrivesc cu ceea ce purtați. De exemplu: Dacă purtați o rochie roșie, puteți să o potriviți cu bijuterii de aur și o pungă de aur sau o bijuterie neagră și o pungă neagră și așa mai departe.
  • Make-up poate, de asemenea, să sporească un costum. Pentru seară sau uzură oficială, ați putea dori să încercați ceva puțin mai dramatic decât ochiul tipic de ochi sau machiaj natural.
  • Link-urile cu manșetă și pinii de legătură pot fi mari adăugări la costumul unui bărbat. Dacă aveți o dată, încercați să potriviți schema de culori cu accesoriile dvs.
  • sfaturi

    Asigurați-vă că hainele dvs. sunt călcate și fără riduri.
  • Nu vă faceți griji cu privire la ceea ce cred oamenii pentru că este părerea dvs. să alegeți ceea ce purtați!
  • Faceți tot posibilul pentru a vă adapta hainele. Puteți face acest lucru pentru că nu prea mulți bani. Va face ca totul să pară mai bine pe tine. De ce credeți că celebritățile arată atât de bine în hainele lor? Pentru că au fost adaptate pentru a le potrivi perfect!
  • Este bine să încercați un stil nou, dar nu riscați în ocazii speciale. Asigurați-vă că știți ce vă arată bine înainte de a încerca să impresionați oamenii cu alegerile dvs. de îmbrăcăminte.
  • Avertizări

    Accesoriile de sex feminin pot avea tendința de a fi enervant - au grijă de brățări sau cercei, mai ales dacă vi se va aștepta să vorbești sau să afli într-o setare intimă (data, nunta). Zgomotul de la acestea poate fi o distragere a atenției. Același lucru se aplică cercetătorilor mari (knockerele și candelabrele ușii sunt în special probleme comune).
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar