Cum se îmbracă pentru un loc de muncă bancar

Banca este o industrie mare care angajează oameni în poziții variind de la bancheri bancheri la bancheri de investiții majore. Îmbrăcămintea va varia oarecum în funcție de nivelul de angajare. Dar cultura este destul de uniformă în tot. Bancherii tind să se îmbrace profesional, dar conservator, acordând o atenție deosebită detaliilor și igienei.

Pași

Partea 1 din 2:
Dressing pentru interviu
  1. Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 1
1. Rochie cel puțin la fel de bine ca cei angajați în poziția dvs. Dacă este posibil, ar trebui să vedeți cum oamenii din poziția aplicați pentru rochie la locul de muncă. Urmați precedentul lor. Rochie cel puțin la fel de bine ca ei. Pentru pozițiile inferioare, probabil că doriți să vă îmbrăcați chiar mai bine decât îmbrăcămintea de lucru standard, deși acest lucru nu este atât de mult cazul pozițiilor de nivel superior, deoarece doriți, de asemenea, să vă abțineți de la a fi ostentativ.
  • Nu este obișnuit ca tellers banca să poarte un sacou de costum atunci când lucrează. Cu toate acestea, dacă intervievați să fiți un nivel, ar trebui. Acest lucru este valabil și pentru femeile care ar trebui să poarte fie un costum de fusta sau un pantaloni.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 2
    2. Rochie conservator. Deși bancheri rochie profesional, ele nu sunt de modă. Îmbrăcăminte într-un mod care ar atrage prea multă atenție sau să te facă să stai în evidență, vei lucra împotriva ta.
  • Una dintre cele mai frecvente obiecții la interviuri este mirosul purtând prea mult parfum sau Köln poate fi o distragere și se încruntă. Purtați puțin dacă există.
  • Lăsați blingul acasă. Ceasurile ostentative pot crea sentimente de gelozie. În mod similar, bijuterii speciale, în general, nu sunt considerate adecvate. Purtați ceva mic și simplu sau deloc sau nimic.
  • Nu încercați să vă exploatați apelul sexual. Nu este considerat adecvat să se îmbrace într-un mod provocator. Purtați machiajul mic și rămâneți la nuanțe care sunt mai mult sau mai puțin naturale.
  • Stick la modele simple, dacă există. De obicei, legăturile, costumele, cămășile și rochii ale unei singure culori conservatoare sunt cele mai bune. Să se abțină de la culori luminoase sau modele complexe.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 3
    3. A curăța. Pentru un loc de muncă bancar, veți dori să dedicați mai puțin timp pentru a găsi îmbrăcăminte unică decât păstrarea a ceea ce aveți imaculați. Acordați o atenție deosebită ridurilor, petelor, scuffsului și propria dvs. igienă personală. Banca este despre acordarea atenției la detalii. Îmbrăcămintea dvs. ar trebui să vă transmită abilitățile în această privință.
  • Fier pe tot ceea ce purtați pentru a scoate ridurile.Dacă există pete sau imperfecțiuni în îmbrăcămintea dvs., purtați altceva.
  • Pantofii contează foarte mult în lumea bancară. Pantofii dvs. au ceară profesional. Dacă există scuffs, semne de uzură sau dacă tocurile cad, cumpărați o nouă pereche.
  • Obțineți o tunsoare profesională și manichiură. Părul tău ar trebui să fie scurt și ar trebui să fii curat ras. Femeile ar trebui să aibă părul gri colorat. Păstrați unghiile scurte și curățate. Purtați poloneză de unghii limpezi sau deloc.
  • Scoateți piercing-urile corpului și ascunde tatuajele. Acestea devin din ce în ce mai acceptabile în anumite instituții, dar până când aflați altfel, presupuneți că nu sunt considerate îmbrăcăminte profesională adecvată.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 4
    4. Lipiți de standardele pentru bărbați. Bărbații din lumea bancară sunt de obicei așteptați să poarte o mână de articole. De obicei, aceste elemente sunt chiar de așteptat să fie de o culoare standard. Acestea sunt după cum urmează:
  • Purtați un costum de afaceri care este albastru gri sau marină.
  • Stick la o cravată de mătase albastră, verde sau roșie fără modele. Cravata ar trebui să vină la catarama curelei. Nu lăsați-o să stea sub talie sau să stea deasupra lui. Stick la un nod standard, ca un windsor.
  • Cămașa prototipică din lumea bancară este o cămașă albă cu mânecă lungă. Culorile pastelate ușoare sunt din ce în ce mai considerate acceptabile, de asemenea. Dacă mergeți pe acest traseu, asigurați-vă că se potrivește cu cravată. Pentru mai multe informații citiți Cum să se potrivească culorile unei cravate, costum și cămașă
  • Pantalonii dvs. ar trebui să aibă aceeași culoare ca și costumul tău. Asigurați-vă că buzunarele dvs. nu se joacă cu tastele sau portofelul dvs. Șosetele dvs. ar trebui să fie aceeași culoare ca și pantalonii și pantofii dvs. ar trebui să fie aceeași culoare ca și centura dvs.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 5
    5. Lipiți de standardele femeilor. Ca și cu bărbații, există o mână de îmbrăcăminte standard care sunt purtate în bancar. Respectați îndeaproape orientările și nu ar trebui să aveți probleme.
  • Purtați un costum de fusta sau pantaloni în Navy-Blue, Negru sau Gri.
  • Stick la o bluză alb sau albastru deschis. Bluza ar trebui să aibă o linie mare de gât și mâneci lungi.
  • Purtați cocoșii colorate cu pielea. Purtați o rezervă, în cazul în care lacrimile.
  • Purtați pantofi de îmbrăcăminte cu toc înalt cu toc. Pantofii trebuie să se potrivească cu centura. Un caz scurt este considerat mai profesionist decât o pungă de mână.
  • Partea 2 din 2:
    Dressing pentru slujbă
    1. Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 6
    1. Citiți codul de îmbrăcăminte. Familiarizați-vă cu codul de îmbrăcăminte al companiei dvs. și îmbrăcați-vă pentru postul dvs. bancar pe baza acestor orientări. Codul de îmbrăcăminte vă va oferi o bună înțelegere a modului în care vă așteptați să vă uitați și să vă asigurați că garderoba dvs. întâlnește standardele bancare și ale companiei.
    • Codul de îmbrăcăminte vă va face să conștientizați cerințele minime ale locului de muncă. De asemenea, trebuie să vă observați colegii și să verificați dacă vă îmbraci într-un mod compatibil cu normele locale.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 7
    2. Întrebați despre zilele casual. Întrebați despre zilele casual în cadrul companiei sau a sucursalei bancare. În zilele ocazionale este adesea adecvată pentru a purta haine care altfel ar fi considerate prea casual pentru industria bancară.
  • Vinetele ocazionale nu sunt la fel de comune cum au fost odată, dar există chiar și în bănci de investiții la nivel înalt. Barclays a instituit o politică prin care blugi și tricouri sunt acceptabile în zilele de vineri. Blugi și tricouri, totuși, sunt în general considerate prea casual chiar și pentru o vineri ocazional.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 8
    3. Alegeți pantofi confortabili și profesionali. Rochie pentru angajarea bancară, începând cu pantofi confortabili. Veți fi foarte mult pe picioare, așa că alegeți pantofi care pot avea inserții plasate în ele pentru a absorbi șocul și a-ți amortiza picioarele. Stick la pantofi de îmbrăcăminte închisă, cu toc înalt.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 9
    4. Păstrați totul curat. Ar trebui să vă îmbrăcați pentru o slujbă bancă, curată, curată și conservatoare. Călca orice riduri, tuck în cămașa ta și nu purta nimic colorat sau rupt. Un client sau un client care vede aceste detalii va schimba opinia despre tine si banca ta pentru mai rau. Reparați sau înlocuiți aceste elemente, astfel încât să nu vă facă să arătați nedorite sau neprofesionale.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 10
    5. Acoperiți piercing-uri și tatuaje. Pentru a arăta profesionist la slujba dvs. bancară, eliminați orice modificări ale corpului, cum ar fi piercing-urile sau tatuajele din linia de vedere a clientului dvs. Păstrați piercing-urile urechii gustoase sau mici, îndepărtați piercing-urile faciale și limbă și acoperiți tatuajele cu pantaloni sau mâneci lungi în timp ce sunteți la serviciu.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 11
    6. Purtați haine care sunt o lungime corespunzătoare. Verificați cămășile și puloverele pentru a vă asigura că acestea acoperă stomacul și midrifful fără a expune prea multă clipă. Asigurați-vă că fustele dvs. sunt o lungime corespunzătoare pentru locul de muncă, fără a purta niciunul care nu ajunge cel puțin la vârful degetelor atunci când mâinile sunt în jos la părțile voastre. Ceva mai scurt, sau cu o fantă care merge mai mare, nu este adecvată pentru îmbrăcăminte de lucru.
  • Imagine intitulată rochie pentru o lucrare bancară Pasul 12
    7. Știți când să purtați un sacou de costum. Cele mai multe detalii ale îmbrăcămintei dvs. ar trebui să varieze puțin de ceea ce ați purtat în timpul interviului dvs. Dacă sunteți angajat ca un teller, este posibil să nu fiți așteptat să purtați un sacou de costum odată ce începeți la locul de muncă. Observați ceea ce alții în uzura poziției dvs. Pentru orice poziție de rang superioară, presupuneți că ar trebui să purtați un sacou de costum și că îmbrăcămintea dvs. ar trebui să varieze puțin de ceea ce ați purtat în timpul interviului dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar