Cum se îmbracă pentru un interviu (femei)

Mergând la un interviu este nervos-vrăjitor, și doriți să vă prezentați cât mai bine puteți. Când vine vorba de îmbrăcăminte, majoritatea companiilor sunt încă conservatoare, mai ales la interviuri. Prin urmare, doriți să faceți tot posibilul să vă îmbrăcați profesional în timp ce încă se potrivesc cu cultura companiei.

Pași

Partea 1 din 2:
Scopul companiei
  1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 1
1. Conduceți de companie. Dacă este posibil, luați ceva timp pentru a verifica compania în prealabil. Vedeți ce alte femei poartă la companie pentru a obține un sentiment de ceea ce ar trebui să purtați.
  • De exemplu, a se vedea dacă majoritatea femeilor poartă fuste sau pantaloni. Verificați cât de casual sunt pe o bază de zi cu zi. Încercați să nu mergeți vineri, deoarece unele locuri se îmbracă ocazional vineri.
  • Verificați, de asemenea, dacă femeile poartă furtunuri și vedeți ce fel de bijuterii și accesoriile lor sunt.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 2
    2. Check out mass-media sociale. Ați putea fi, de asemenea, în stare să aflați ce purtați angajații prin căutarea la social media. Dacă compania postează imagini, puteți obține o idee despre ceea ce toată lumea poartă în birou.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 3
    3. Email Reprezentantul HR. Nu face rău să întrebi ce tip de îmbrăcăminte este adecvată pentru acea companie. Când primiți un e-mail despre a veni la un interviu, adăugați o linie în răspunsul dvs.
  • Puteți spune ceva de-a lungul liniilor "Vrei să-mi dai sfaturi despre ceea ce se poartă de obicei pentru un interviu la compania dvs?"
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 4
    4. Gândiți-vă la industrie și regiune. Compania face parte dintr-o anumită industrie, iar industria va avea anumite standarde de îmbrăcăminte. De exemplu, bibliotecarii se vor îmbrăca diferit decât o societate financiară. Cu toate acestea, chiar și în interiorul industriei, veți vedea o anumită variație pe regiune.
  • Gândiți-vă cu adevărat la locul de muncă pe care îl veți face. Ca asistentă medicală, de exemplu, este posibil să nu doriți să intrați într-un interviu în tocuri înalte, așa cum ar putea arăta că nu sunteți pregătiți pentru un loc de muncă în care vă aflați în picioare o afacere bună.
  • Arătând piercing-ul sau tatuajele dvs. pot fi adecvate dacă vă veți ridica la un loc de muncă în lumea artei alternative sau una la un tatuaj sau la un salon de piercing, dar poate doriți să vă ascundeți atât dacă aplicați ca profesor.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 5
    5. Dress-up de la uzura de zi cu zi. Odată ce ați observat ce femeile de la companie poartă, este treaba dvs. să vă îmbrăcați un nivel în sus sau așa de la ceea ce poartă. De exemplu, dacă poartă pantaloni frumosi sau fuste și bluze cu furtun, ar trebui să optați cu siguranță pentru un costum și furtun.
  • Partea 2 din 2:
    Dressing conservator
    1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 6
    1. Stick la un costum. Când nu sunteți sigur, un costum este întotdeauna un pariu bun. Dacă costumul are o fustă sau pantaloni depinde de dvs. Cu toate acestea, mai multe companii conservatoare pot prefera o fustă.
    • Alegeți un costum care vă potrivește bine și nu este prea strălucitor. Stick la culori mai întunecate.
    • Brandurile high-end vor fi observate, dar ele nu sunt strict necesare. Cumpărați cea mai bună calitate vă puteți permite și încercați să completați cu un servietă de marcă de nume, geantă de mână sau eșarfă, dacă puteți.
    • Pentru lungimea fusta, lungimea genunchiului este, de obicei, cea mai potrivită. Dacă purtați ceva mai mult, nu ar trebui să facă umflat sau să curgă.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 7
    2. Păstrați cămașa simplă. Stick la culori neutre, cum ar fi alb, bej, gri sau negru. O cămașă sau bluză butonului este, în general, cea mai bună.
  • Cu toate acestea, puteți purta, de asemenea, o coajă sau un tricot de sus sub un costum, atâta timp cât este bine făcut și profesional.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 8
    3. Alegeți ceva clasic dacă nu purtați un costum. Dacă locul pe care îl aplicați este mai casual, puteți scăpa fără a purta un costum. Cu toate acestea, ar trebui să purtați încă ceva clasic și sofisticat. De exemplu, un pulover întunecat și pantaloni personalizați este o pereche bună.
  • Cu toate acestea, dacă purtați o cămașă, asigurați-vă că este buton-jos cu un guler.
  • Ar trebui să rămâneți în continuare cu culori închise și materiale de înaltă calitate. Nu trebuie să achiziționați un brand high-end, dar ar trebui să încercați să achiziționați materiale de calitate care va dura. Timid de la ceva prea strălucitor, inclusiv modele puternice.
  • De asemenea, acordați atenție detaliilor. Asigurați-vă că nu aveți fire libere care stau jos. Verificați pentru pete și găuri în timp ce vă puneți îmbrățișarea împreună și nu uitați să utilizați o rolă de scame, mai ales dacă locuiți cu animale de companie.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 9
    4. Purtați ciorapi dacă nu sunteți sigur. Unele locuri se vor aștepta să purtați furtun, indiferent de vremea. Alte locuri nu vor avea grijă de cât de mult. Dacă nu sunteți sigur de compania dvs., este mai bine să greșești pe partea de prudență și să purtați furtunul.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 10
    5. Sări peste blugi. Chiar dacă compania este casuală, nu ar trebui să purtați blugi la un interviu. Dressing-ul arată că sunteți serios despre locul de muncă și doriți să vă arătați că sunteți un profesionist, chiar dacă vă îmbraci mai ocazional în slujba de zi cu zi.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 11
    6. Curățați și călcați costumul. Înainte de a intra, trebuie să vă asigurați că echipamentul dvs. este curat și fără riduri. Verificați-o cu o săptămână înainte de interviu pentru a vedea dacă aveți nevoie să o duceți la curățători.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 12
    7. Alegeți un pantof conservator. O pompă mijlocie este o alegere clasică. Nu alegeți ceva ce nu puteți intra. Dacă nu vă plac tocurile, rămâneți la ceva scăzut și de bază.
  • De asemenea, nu uitați să luați industria dvs. în considerare atunci când luați pantoful. În industria modei, este posibil să doriți să alegeți un călcâi plin de farmec, în timp ce ca profesor, un apartament de bază este probabil bine.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 13
    8. Nu purtați prea multe bijuterii. Nu te complica. De exemplu, un colier mic și o pereche de cercei mici. În plus, nu purtați prea multe inele.
  • De asemenea, doriți să săriți alte piercinguri pe lângă o pereche obișnuită de cercei. Cele mai multe companii se încruntă pe alte tipuri de piercinguri.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 14
    9. Nu mergeți peste bord pe machiaj. La fel ca bijuteriile tale, vrei să-ți păstrezi machiajul simplu. Du-te pentru un aspect mai natural și nu merge peste bord pe desene sau culori.
  • Alegeți un concealer natural, neutru pentru a ascunde defectele, urmată de o pulbere neutră pentru a vă ajuta să aveți grijă de strălucire. Utilizați Blush care merge cu tenul dvs. - de obicei cald roz sau piersic este o alegere bună.
  • Pentru ochii tăi, un maro deschis sau unul puțin mai întunecat decât tonul pielii poate adăuga dimensiune fără a arăta cum purtați umbra ochilor. Puteți utiliza linia de ochi, dar încercați gri deschis și doar pune ușor pe pleoapa superioară.
  • În cele din urmă, alegeți un ruj sau o nuanță de buze, care este în principiu aceeași culoare ca buzele dvs.
  • Păstrați toată lumina. Practic, doriți să arătați că nu purtați de fapt machiaj, dar doriți să vă așezați și să adăugați un pic de culoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu (femei) Pasul 15
    10. Transportați o servietă. Dacă aveți documente importante pentru a transporta, nu uitați să adăugați o servietă profesională. Utilizați o culoare întunecată și încercați să alegeți una mai modernă. Pielea este întotdeauna o alegere plăcută.
  • Avertizări

    Stai departe de a încerca să arate sexy atunci când vine vorba de îmbrăcăminte profesională - orice semn de clivaj sau o fustă care este prea mare poate să te ajute de la locul de muncă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar