Cum se îmbracă pentru un interviu ca om

În sfârșit, ți-ai luat piciorul în ușă pentru primul interviu față-în-față, și acum trebuie să decideți ce să purtați. Poate fi un pic confuz - sunteți de așteptat să purtați un costum frumos sau va fi ceva mai bun de lucru casual, ca un buton-up și pantaloni? Costumul potrivit depinde de o varietate de factori, cum ar fi locul în care aplicați și care este cultura la companie. Doriți să obțineți și detaliile mai fine (cum ar trebui să vă modelați părul? Ar trebui să purtați Köln?) Deci, faceți o primă impresie mare. Senzându-vă încrezător în aspectul dvs., veți putea să vă concentrați mai mult pe afișarea intervievatorului că sunteți cea mai bună alegere pentru slujbă.

Pași

Metoda 1 din 4:
Cu privire la elementele de bază
  1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un bărbat pasul 1
1. Cercetați compania în avans. Veți obține un sens mai bun al codului de îmbrăcăminte tipic, știind mai multe despre cultura companiei. Ajungeți la grupurile dvs. de prieteni și la rețelele profesionale, întrebându-vă dacă cineva lucrează (sau cunoaște pe cineva care funcționează) pentru companie. Navigați prin site-ul companiei. De multe ori companiile au, de asemenea, o pagină de carieră care se îndreaptă către mai multe informații despre cultura companiei.
  • Căutați fotografii ale angajaților pe site-ul companiei și să acorde o atenție la ceea ce poartă.
  • Căutați Facebook și toate celelalte canale media sociale pentru fotografii ale angajaților și obțineți o senzație pentru îmbrăcămintea lor de îmbrăcăminte.
  • Dacă aveți timp sau locuiți în apropierea companiei, conduceți în jurul clădirii în timpul zilei pentru a vedea ce pot purta ceilalți angajați.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 2
    2. Adresați-vă companiei mai multe informații despre codul lor de îmbrăcăminte. Una dintre cele mai bune resurse pentru a obține un sens mai bun de ceea ce să poarte este vorbind cu cineva care lucrează pentru companie. Apelați sau trimiteți prin e-mail managerul de angajare sau un reprezentant al resurselor umane și cereți-i să vă ofere îndrumări cu privire la îmbrăcăminte adecvată.
  • Puteți trimite un e-mail pentru a confirma întâlnirea interviului, solicitând, de asemenea, feedback. De exemplu: "Aștept cu nerăbdare interviul nostru vineri la ora 14:00. Vă rog să vă informați despre ceea ce este codul de îmbrăcăminte adecvat pentru un interviu la companie?"
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas 3
    3. Fii profesionist, dar adăugați o răsucire unică la costumul tău. Nu vă fie frică să ieșiți în evidență, dar asigurați-vă că echipamentul dvs. vă face să vă simțiți confortabil. Cele mai multe companii nu caută o clonă corporativă și doresc ca angajații să fie unici. Puteți face acest lucru prin păstrarea costumului simplu, dar adăugând o atingere de stil personal, oferindu-vă o margine și făcând interviul mai memorabil.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un bărbat pasul 4
    4. Stick la o schemă de bază de culoare atunci când alegeți cămașa de îmbrăcăminte. Butonul cămășile ar trebui să fie albe sau o culoare ușor mai vibrantă.Nu purtați culori strălucitoare. Stick la culori solide sau modele subtile cum ar fi Gingham sau Pinstripes. Evitați cămășile care sunt prea îndrăznețe sau la modă în design. Amintiți-vă că doriți să greșești pe partea conservatoare.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 5
    5. Ascuțiți-vă pantofii, astfel încât acestea să strălucească. Curățați-vă pantofii prin ștergerea lor și lustruiți-le. Alegeți o culoare de pantofi care completează costumul. Un pantofi cu meci rotund cunoscut sub numele de Oxfords sunt o selecție minunată.
  • Pantofii negri merg cel mai bine cu scheme de culoare gri închis și negru.
  • Pantofii maro funcționează bine cu scheme mai ușoare de culoare gri și albastru.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 6
    6. Fii îndrăzneț, dar nu flashy cu bijuterii și accesorii.Accesorii pot adăuga un stil de stil în costum. Cu toate acestea, îndreptați-vă de purtarea modelelor puternice sau a amprentelor Wacky, deoarece acestea pot distrage atenția intervievatorului. Păstrați bijuteriile la un minim și evitați purtarea inelelor și ceasurilor supradimensionate.
  • Limitați bijuteriile la o bandă de nuntă, inel de clasă și un ceas frumos. Îndepărtați toate celelalte cercei sau piercinguri.
  • Cureaua dvs. trebuie să fie simplă și fie solidă negru, fie maro și se potrivește cu culoarea pantofilor.
  • Șosetele ar trebui să fie solide sau pot avea modele mici, dar trebuie să se potrivească cu culoarea pantalonilor.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 7
    7. Curățați părul și unghiile. Având o aspect fizic bine îngrijit face parte din prima dvs. impresie. Asigurați-vă că vă curățați părul și tăiați unghiile, astfel încât să vă arătați cel mai bine.
  • Îndepărtați și condiționați barba astfel încât este sănătos și bine stil.
  • Utilizați produsul de păr și Stilul părului tău astfel încât să apară îngrijit și îmblânzit. Programați o tunsoare cu câteva zile înainte de interviu, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas 8
    8. Fier de îmbrăcăminte. Ridurile și cresterea îmbrăcămintei tale pot ieși ca o viziune și să contracareze tot efortul pe care l-ai pus în aspectul tău. Hainele tale ar trebui să fie proaspăt presate și libere de pete, mărci sau riduri evidente. Asigurați-vă că nu există butoane lipsă pe strat și cămașă.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 9
    9. Evitați utilizarea prea multă aftershave sau a colonului. Purtarea lui Köln este cea mai probabilă parte a rutinei zilnice de îngrijire. Cu toate acestea, prea multă colonie poate fi depășită și poate deveni o distragere a atenției în timpul interviului. Vrei să fii amintit pentru abilitățile tale, nu mirosul tău.
  • Metoda 2 din 4:
    Îmbrăcăminte pentru un interviu profesional de afaceri
    1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 10
    1. Purtați un costum dacă lucrați într-o industrie conservatoare sau tradițională. Un sacou de costum sau blazer și pantaloni de rochie, tricou în jos, cravată, centură și pantofi de rochie sunt norma.Când aveți îndoieli, este mai bine să vă îmbraciți prin purtarea unui costum și lăsați-o odată ce sunteți mai familiarizați cu cultura companiei.
    • Angajații la firmele de avocatură și companiile de finanțe sunt de obicei necesare pentru a purta costume.
    • Mulți clienți care se confruntă cu poziții de vânzări pot fi de așteptat să se îmbrace pentru rolul.
    • Unele funcții de conducere, indiferent de industrie, ar putea, de asemenea, să justifice un costum și o legătură.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un bărbat Pasul 11
    2. Stick la culori închise, solide conservatoare pentru costumul tău. Culori cum ar fi albastru albastru, negru și gri de cărbune sunt elegante și versatile. Un costum bun se va potrivi doar corect. Vrei ca cusăturile de umăr din jacheta să se termine la capătul umerilor, fără a crea nici un divots sau riduri. Jacheta de costum ar trebui să ajungă la jumătatea ta până la picioarele inferioare. Manșoanele de sacou ar trebui să taie chiar înainte de baza mâinii.
  • Este posibil să aveți nevoie să vă adaptați costumul dacă este considerabil o dimensiune prea mare sau mică.
  • Păstrați-vă costumul în picioare și dezbrăcați când vă așezați.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pasul 12
    3. Păstrați un aspect curat cu o cravată solidă.Cel mai bun pariu pentru un interviu de locuri de muncă este o cravată mai conservatoare sau clasică de culoare cu un model solid. Culorile clasice includ burgundia, albastru marin, negru sau verde. Amintiți-vă că o cravată trebuie să completeze întregul costum. În timp ce o cravată poate fi punctul focal al costumului dvs., păstrați-l subtile, astfel încât acesta nu trage focalizarea departe de dvs.
  • Dacă vă considerați că ați experimentat în selecția cravată și aveți un gust bun pentru culorile legăturii, puteți încerca diferite culori sau legături cu modele, cum ar fi dungi diagonale.
  • Dacă alegeți să purtați o cravată modelată, purtați o cămașă de culoare solidă și viceversa.
  • Metoda 3 din 4:
    Mergând pentru un aspect casual de afaceri
    1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas 13
    1. Comerțul cu costum pentru o privire mai relaxată. Într-un mediu casual de afaceri, un costum nu este necesar. Rochii de rochii sau chinos sunt acceptabile împreună cu un buton în jos sau cu o cămașă de polo, centură și pantofi de rochie. Țineți minte că acest lucru nu este un aspect ocazional, ci o versiune mai flexibilă și mai relaxată a îmbrăcămintei formale de afaceri.
    • Startup-urile și agențiile creative au de obicei un mediu mai mare de mediu și un cod de îmbrăcăminte.
    • Companiile de tehnologie și locurile de muncă guvernamentale respectă, de obicei, codul de îmbrăcăminte de afaceri casual.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un bărbat Pasul 14
    2. Stick pentru a îmbrăca pantaloni sau chinuri. Pantalonii de rochie vă vor oferi un aspect mai profesionist, în timp ce Chinos dau o atmosferă mai relaxată. Culori închise, cum ar fi marina și pată gri mai puțin, deși culorile mai ușoare sunt preferabile pentru lunile mai calde ale anului. Pantaloni precum Denim Jeans și pantalonii de marfă nu ar trebui niciodată purtați.
  • Pantalonii ar trebui să se potrivească perfect în jurul taliei fără a fi nevoie de o centură să le țină. Ei ar trebui să stea în jurul zonei ridicate de hipbone sau chiar puțin mai mari.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un bărbat pasul 15
    3. Strat un pulover cu un buton în jos. Acest costum face pentru un aspect casual ușor și de încredere și ia locul unei jachete. Culorile de pulover neutru, cum ar fi maro, negru, și marină sunt o alegere bună, deoarece se potrivesc cu cele mai multe culori de cămăși, inclusiv alb. Întoarceți-vă aspectul un pic mai profesionist, purtând pantaloni de rochie mai întunecată sau chinos gri.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas 16
    4. Adăugați un finisaj frumos la costumul dvs. cu o cravată. Legăturile nu sunt de obicei parte din aspectul casual al afacerii, dar pot adăuga un stil puțin mai mult în timp ce dau un aspect casual de afaceri dressier. Dacă decideți să purtați o cravată, aveți puțină distracție cu ea.
  • Încă o dată, este mai bine să se suprapună decât să fii în curs de desfășurare. Puteți să vă eliminați întotdeauna cravată înainte de interviul dvs. dacă simțiți că sunteți suprasolicitat.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas 17
    5. Șanțați cravată pentru un blazer sau o jachetă. Alternativ, puteți săriți purtarea unei cravate și puteți îmbrăca aspectul purtând un blazer sau o jachetă. Acesta este un aspect profesional frumos care permite flexibilitate și confort. Jachetele albastre din Navy se potrivesc cu numeroase culori de cămașă și lucrează cu pantaloni gri, chinoși și pantaloni de rochie de culoare mai ușoară.
  • Metoda 4 din 4:
    Dressing profesionist pentru un interviu casual
    1. Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un pas cu pas 18
    1. Rochie pentru a impresiona, chiar și într-un mediu casual. Arata profesionist prin purtarea unei cămașă de îmbrăcăminte cu mânecă lungă, pantaloni Khaki, o centură și pantofi de îmbrăcăminte. Prima interacțiune față-în-față pe care o aveți cu managerul de angajare este timpul să vă prezentați ca un profesionist lustruit. Întotdeauna err pe partea de a fi ușor suprasolicitat decât subdestimat. De asemenea, stratificați îmbrăcămintea, astfel încât să vă puteți îmbraci ușor sau să vă îmbrăcați aspectul pe baza mediului de interviu.
    • Companiile online și întreprinderile inovatoare pot avea mai multe culturi ocazionale.
    • Adresați-vă recrutorului sau managerului de angajare în avans despre codul de îmbrăcăminte acceptabil înainte de a purta o îmbrăcăminte ocazională la un interviu.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca om Pasul 19
    2. Purtați o cămașă de îmbrăcăminte confortabilă, dar prezentabilă. Optați pentru o cămașă cu mânecă lungă, mai degrabă decât un manșon scurt. Cămașa ta cu mânecă lungă poate avea un model carciar sau dungi, dar evita designul excesiv sau puternic. Nu purtați tricouri sau cămăși fără guler, deoarece se pot întâlni ca fiind prea casual.
  • Imagine intitulată rochie pentru un interviu ca un om Pasul 20
    3. Uită-te ascuțit, dar ușor de mers cu Chinos, Khakis și Corduroys. Asigurați-vă că pantalonii dvs. sunt curați, presați și potriviți corect. Purtați o centură cu pantalonii tăi. Nu permiteți pantalonilor să se bare sau pentru ca HEMS să tragă terenul. Blue Blue sau Denim nu sunt niciodată o alegere adecvată de garderobă pentru un interviu de angajare, chiar și într-un mediu casual.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mai degrabă decât purtarea unui rucsac sau a unor lucrări libere, aduceți un dosar sau un portofoliu cu cel puțin o copie a CV-ului.
  • Asigurați-vă că ați tăcut ceasul și telefonul.
  • Dacă sunteți chemat înapoi pentru un al doilea interviu, pur și simplu schimbați cămașa și combinarea legăturii pentru a da aspectul unui costum complet nou, chiar dacă nu aveți un alt costum.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar