Cum să dezghețați pâinea de banane înghețată

Banana Pâine este un tratament delicios și îngheață foarte bine dacă nu o să mănânci totul imediat. Dar, odată ce a intrat în congelator, care este cea mai bună modalitate de a restabili textura umedă și zdrobită? Din fericire, dezghețarea pâinii de banane este aproape la fel de ușoară cum o mănâncă de fapt! Pâinea de banane se va dezgheța mai repede dacă ați tăiat-o înainte de ao îngheța, dar dezghețarea unei plăci întregi sau jumătate nu este nici o afacere mare, nici.

Pași

Metoda 1 din 3:
Jumătate sau întreaga pâine
  1. Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane înghețată Pasul 1
1. Lăsați pâinea înfășurată pe măsură ce se dezgheță. Luați pâinea de banane din punga de plastic, dar lăsați-o înfășurată în folie de plastic sau folie de aluminiu. Acest lucru va ajuta la conținutul natural al pâinii, așa că nu va fi învechit pe măsură ce se dezgheță.
  • Dacă pâinea este înfășurată în folie de plastic și intenționați să o încălziți în cuptor, desfaceți-o, apoi reîncărcați-o în folie de aluminiu.
  • Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane înghețată Pasul 2
    2. Dezghețați pâinea de pe tejghea timp de 2-4 ore. Dacă nu vă grăbiți, luați pâinea din congelator și lăsați-o să se odihnească la temperatura camerei. Dacă ați înghețat o pâine întreagă, probabil va dura aproximativ 3-4 ore pentru a se dezgheța complet. Apoi, doar tăiați-o și serviți-o!
  • Dacă ați înghețat jumătate dintr-o pâine, ar trebui să fie dezghețată în aproximativ 2 ore.
  • Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane înghețată Pasul 3
    3. Coaceți pâinea timp de 40-90 de minute la 350 ° F (177 ° C) pentru a le dezgheța mai repede. Întoarceți cuptorul și pop în pâine - nu este nevoie să preîncălziți! Dacă încălziți jumătate de pâine, coaceți-o timp de 40 de minute sau setați cronometrul la 90 de minute dacă aveți o pâine întreagă. Când luați pâinea din cuptor, lăsați-o să stea în folie timp de aproximativ 10 minute să se răcească înainte de ao tăia.
  • Amintiți-vă, asigurați-vă că pâinea este înfășurată în folie de aluminiu - nu în folie de plastic!
  • 4. Depozitați pâinea rămasă într-un recipient etanș pentru 3-4 zile. Dacă nu veți mânca imediat toată pâinea, puneți tot ce a lăsat într-o pungă de plastic sau un recipient și sigilați-o strâns. Care va ajuta la păstrarea proaspătă în timp ce vă bucurați de resturi.
  • Nu încercați să refresați pâinea după ce a fost dezghețată - textura și aroma pâinii vor suferi. Dacă există ceva după 3 sau 4 zile, doar aruncați-l.
  • De asemenea, nu puneți pâinea în frigider. Va deveni soggy!
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Pâine feliată
    1. Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane înghețată Pasul 5
    1. Dezghețați felii individuale la temperatura camerei timp de 30 de minute. Dacă ați înfășurat individual felii de pâine de banane pentru a le îngheța, cea mai ușoară modalitate de a le dezgheța este pe tejghea. Doar scoateți totuși multe felii pe care le doriți, lăsați-le înfășurate și verificați-le după aproximativ o jumătate de oră.
    • Dacă felii sunt foarte groase, ar putea să ia o oră sau mai mult pentru a se dezgheța. Încercați să le luați la micul dejun pentru a vă bucura de prânz!
  • Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane înghețată Pasul 6
    2. Puneți felii în cuptorul cu microunde dacă vă grăbiți. Nu doriți să așteptați ca pâinea să se dezghețe pe cont propriu? Nici o problemă! Doar despachetați pâinea din folia de aluminiu sau în folie de plastic, puneți-o pe o placă cu microunde, și încălziți-o timp de aproximativ 30 de secunde. Vei fi bine să pleci!
  • Încercați să răspândiți un mic unt înmuiat peste pâine, odată ce este cald. Nu numai că va fi gustoasă, dar va adăuga unele umiditate înapoi și în pâinea de banane!
  • 3. Toast pâine tăiată dacă îți place un pic crocant. Nu este nevoie să dezghețați pâinea în primul rând pentru asta - doar pop o felie congelată în toaster sau cuptor de toaster pentru un ciclu normal de prăjire. Se va dezgheța și se va toasta în același timp, oferindu-vă pâine de banane care este încă moale în centru, dar frumos și clar pe margini. Top-l cu un mic unt când a fost făcut!
  • De asemenea, puteți prăji pâinea în cuptor, dacă preferați. Preîncălziți cuptorul la 350 ° F (177 ° C), puneți pâinea de banane tăiată pe o foaie de coacere și apăsați-o timp de aproximativ 10-15 minute. Doar răsturnați pâinea peste jumătate prin timpul de gătire, așa că se toastă uniform.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Congelare corectă
    1. Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane congelate Pasul 8
    1. Răciți pâinea complet înainte de ao împacheta. Nu încercați să înghețați pâinea de banane calde. Dacă îl înfășurați înainte de a fi răcit tot drumul, condensarea va provoca pâinea să devină soggy.
    • De asemenea, nu ar trebui să puneți niciodată alimente calde în congelator. Orice cald ar putea afecta temperatura alimentelor din apropiere, determinând dezghețarea.
    • Dacă pâinea este proaspăt coaptă, lăsați-o să se răcească timp de cel puțin 3-4 ore înainte de ao pune în congelator.
  • 2. Tăiați pâinea dacă doriți. Dacă știți că nu veți mânca o dată întreaga pâine, utilizați un cuțit zimțat pentru a tăia pâinea în felii individuale. În acest fel, puteți dezgheța o singură felie ori de câte ori doriți.
  • Pâinea de banane va păstra mai mult de umiditate dacă părăsiți pâinea întreagă sau tăiați-o în jumătate.
  • 3. Înfășurați pâinea în folie de aluminiu sau în folie de plastic. Asigurați-vă că înfășurați complet pâinea bananei, în special în jurul colțurilor. Care va ajuta la menținerea umidității prinse în pâine, așa că nu va fi uscată și veșnică când îl dezghețați.
  • Pentru o protecție suplimentară, puteți chiar înfășura pâinea în folie de plastic mai întâi, apoi folie de aluminiu.
  • Înfășurați felii individuale într-un strat dublu - deoarece mai mult din suprafața este expusă, felii unice sunt mai probabil să se usuce.
  • 4. Plasați pâinea cu banană înfășurată într-o pungă revigorabilă. Pentru a preveni arderea congelatorului, glisați felii de pâine sau pâini într-o pungă de plastic zip-top după ce le împachetați. Apoi, strângeți cât mai multă aer din pungă, deoarece puteți să nu călcați pâinea și să închideți partea de sus.
  • Utilizați un marker permanent pentru a scrie data de pe sac. În acest fel, vă veți aminti cât timp a fost pâinea în congelator.
  • Imagine intitulată Defrost Pâinea de banane înghețată Pasul 12
    5. Utilizați pâinea de banane în decurs de 3-4 luni. Puteți păstra pâinea de banane în congelator pe termen nelimitat. Cu toate acestea, gustul și textura vor fi cel mai bine dacă îl consumați în termen de 4 luni de la înghețarea acestuia.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Utilizați un cuțit zilnic pentru a tăia pâinea de banane în felii îngrijite. De asemenea, mutați cuțitul într-o mișcare de tăiere - nu apăsați pe greu cu cuțitul, sau pâinea va fi smulsă.
  • Dacă știți că nu veți mânca întreaga pâine de banane, înghețați-o cât mai curând posibil - în mod ideal în prima zi - pentru a păstra mai multă umiditate și aromă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar