Cum de a face față fără a avea prieteni

Având prieteni semnificative este un avantaj în viață, dar în unele capitole ați putea găsi fără prieteni apropiați. Dacă acest lucru descrie situația dvs. actuală, puteți învăța să faceți față prin practicarea de auto-compasiune și de a deveni mai confortabilă singură. De data aceasta ar putea fi dificilă, dar dezvoltarea unei perspective pozitive și a obținerii de la alții pot fi foarte utile. În cele din urmă, nu vă fie frică să vă puneți acolo, astfel încât să puteți întâlni oameni noi. Amintiți-vă, oricine poate fi un potențial prieten!

Pași

Metoda 1 din 4:
Care se ocupă de
  1. Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 1
1. Fi plin de compasiune față de tine. Întotdeauna aveți dragoste de sine. Acest lucru înseamnă tratarea cu dragoste, respect și bunătate. Având un timp greu? Este posibil să vă ajute să vă dați seama că nu sunteți singuri. Singuratatea este ceva pe care toată lumea îl întâmpină la un moment dat sau altul. Simțind singuratic nu înseamnă că ești defect sau ciudat. De fapt, este ceea ce te face uman!
  • Amintiți-vă că sentimentele de singurătate sunt doar: sentimente. Ei nu fac parte din identitatea ta.
  • Gândiți-vă cum ați trata pe cineva care vă pasă dacă suferă. Acum, tratați-vă același mod. Începe să vorbească cu amabilitate pentru tine, la fel cum ai vorbi cu amabilitate unui iubit.
  • Dă-ți un gest blând, ca un pat pe spate sau o îmbrățișare. Acest lucru ar putea simți puțin ciudat, dar poate avea un efect liniștitor.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 2
    2. Procesați-vă sentimentele de singurătate. Singuratatea se simte groaznică. Cu toate acestea, este important să înțelegeți și să vă adresați sentimentele de singurătate în loc să încercați să le suprimăm. Ia ceva timp să stai cu sentimentele tale. Observați bucata în gât, etanșeitatea în piept, și sentimentul gol în stomac. Apoi, veți lucra pentru a trece peste aceste sentimente.
  • Dacă simțiți nevoia de a plânge când procesați sentimentele, atunci plângeți. Nu există nici o rușine să vă lăsați emoțiile - de fapt, probabil că vă veți simți mai bine după un plan bun.
  • Prelucrarea sentimentelor dvs. nu înseamnă locuirea pe ele. În schimb, luând timp pentru a înțelege sentimentele dvs. vă poate ajuta să vă deplasați dincolo de ele.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 3
    3. Concentrați-vă pe obiectivele dvs. pe termen lung. Dacă vă simțiți singuri, puneți-vă energia Realizarea obiectivelor pe termen lung poate ajuta. Aveți un colegiu de vis? Concentrați-vă pe obținerea unor note bune și implicați-vă în comunitatea școlară. Dacă ați visat întotdeauna că călătoriți în Europa, creați un plan de economisire a banilor.
  • Scrieți-vă obiectivele și planul dvs. pentru a le atinge. Veți avea o șansă mai bună de a urma.
  • Obiectivele mari pot fi descurajante, astfel încât să le întrerupeți în sarcini mai mici și zilnice. Dacă doriți să scrieți un roman, setați un scop de a scrie câteva pagini în fiecare zi.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 4
    4. Petreceți timp să faceți activități pe care le bucurați. Având un solo distractiv este complet posibil - luați timp în afara zilei dvs. pentru a urmări activitățile pe care le bucurați. Poate vă place să scrieți, drumeții sau pictura. A face ceva ce-ți place vă poate spori starea de spirit și vă poate ajuta să vă cunoașteți puțin mai bine.
  • Încercați să mergeți singur la concertul dvs. preferat al artistului dvs. Mergând la un concert singur poate părea ciudat, dar odată ce ajungeți acolo, nu veți simți atât de singură. La urma urmei, oricine are cel puțin un lucru comun - vă place trupa sau artistul.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 5
    5
    Faceți un videoclip YouTube. Dacă vă simțiți singuri, făcând un videoclip YouTube este modalitatea perfectă de a ajunge la lume și de a vă împărtăși gândurile și sentimentele cu o varietate de oameni. Indiferent dacă doriți să mergeți pe un rant amuzant, să cântați o melodie sau să vă arătați abilitățile de jonglerie sau de machiaj, vă puteți conecta cu alții din întreaga lume, cu un videoclip YouTube.
  • Comunitatea YouTube este plină de prieteni potențiali! Oamenii vă pot iubi videoclipul și vă pot lăsa un comentariu, scânteind o prietenie. Sau, s-ar putea să-i faci prieteni urmăresc și comentând videoclipurile altora.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 6
    6. Porniți un blog. Pornirea propriului dvs. blog este o modalitate excelentă de a vă împărtăși pasiunea pentru un subiect cu lumea, aflați mai multe despre subiectul dvs. și pentru a face parte dintr-o comunitate productivă care împărtășește interesele dvs. Găsiți ceva cu care sunteți pasionat, cum ar fi baseball, yoga sau moda, și începeți să scrieți!
  • Mulți bloggeri ajung să facă o comunitate de prieteni atunci când alții și-au citit postările și se conectează cu ei.
  • Nu trebuie neapărat să le spui altora despre blogul dvs. sau chiar să publicați postările dacă nu doriți.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 7
    7. Luați o clasă online. Distrage-te prin punerea energiei tale în a învăța ceva nou! Check out OpenCourseware-ul lui MIT sau Cursurile online gratuite oferite de alte universități. S-ar putea să vă fiți deja gradul dvs. sau să vă alegeți maiorul, dar există o mulțime de cursuri acolo, în orice de la microeconomie la istoria portugheză, care vă poate ajuta să explorați un subiect distractiv care vă interesează.
  • Luarea unei clase online poate oferi, de asemenea, o structură și înțeles vieții voastre. S-ar putea să simți că zilele tale sunt goale fără prieteni, și aceasta este o modalitate semnificativă și productivă de a umple acel moment.
  • Metoda 2 din 4:
    Rămânând pozitiv
    1. Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 8
    1. Răsfățați-vă. Un regim bun de auto-îngrijire vă poate spori starea de spirit și vă poate ajuta să vă relaxați. Luați cel puțin o zi pe săptămână pentru a face ceva doar pentru a vă face corpul să se simtă relaxat și hrănit.
    • Auto-îngrijire poate include orice care vă ajută să vă îngrijiți mintea, corpul sau spiritul, cum ar fi mâncarea meselor sănătoase, exercitarea, obținerea unui somn suficient sau petrecerea timpului în natură.
    • S-ar putea să faceți, de asemenea, activități de răsfățare cum ar fi un masaj, făcând o facială, vă lustruiți unghiile sau obținerea unei noi tunsori.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 9
    2. Practicați auto-discuții pozitive. Este ușor să te bateți pentru că nu ai prieteni. S-ar putea să vă gândiți: "Sunt fără valoare" sau "Nimeni nu mă va plăcea vreodată.Aceste afirmații nu sunt doar false, ci contraproductive. Talk-ul de sine pozitiv înseamnă să vorbești cu amabilitate și să contracareze gânduri negative cu ceva pozitiv.
  • Dacă vă gândiți că vă gândiți "Nimeni nu mă place", Luați în considerare membrii familiei dvs. care cred că sunteți cel mai mare! S-ar putea să vă spui: "Așteaptă, nu este adevărat. Am o întreagă familie plină de oameni care mă iubesc."
  • Faceți o listă cu ceea ce vă face un mare prieten, cum ar fi întotdeauna acolo când oamenii au nevoie de tine. Recitiți această listă de multe ori atunci când începeți să vă simțiți nevrednici.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 10
    3
    Dezvoltați o perspectivă pozitivă. Ar putea fi greu la început, dar există întotdeauna bine în jurul tău. Este ușor să vezi toate lucrurile rele din lume și să fie întotdeauna negativ. Fii recunoscător pentru ceva în acest moment, cum ar fi soarele sau sănătatea ta.
  • Începeți un jurnal de recunoștință în care faceți jos trei lucruri care au mers bine la sfârșitul fiecărei zile. După ce a făcut acest lucru pentru o vreme, puteți începe să observați că lucrurile nu sunt la fel de rele cum ați crezut că sunt.
  • În loc să se concentreze asupra gândurilor dvs. singuratice se concentrează pe dorința altora! Încercați să vă dați un zâmbet mare oamenilor pe care îi treceți pe stradă. Poate veți obține câteva spate.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 11
    4
    Tine un jurnal. Păstrarea unui jurnal este o modalitate fantastică de a intra în legătură cu gândurile dvs. și de a vedea cum vă afectează sentimentele și comportamentul. Păstrarea unui jurnal zilnic vă oferă, de asemenea, un timp necesar pentru a încetini și a reflecta asupra vieții și a valorilor. Un jurnal este, de asemenea, un loc minunat pentru tine de a vă scrie obiectivele pentru viitor și pentru a afla o modalitate de a le atinge.
  • Încercați să reluați jurnalul dvs. la fiecare șase luni pentru a obține un sentiment de cum ați crescut și ați schimbat.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 12
    5
    Fă sport regulat.Stați fizic activ poate ajuta la creșterea stării dvs. de spirit și vă poate face să vă simțiți mai bine despre voi înșivă. Fiind sănătoasă nu numai că vă va îmbunătăți starea de spirit și perspectiva, dar vă va face mai potrivită. Ieșiți afară, faceți o plimbare sau bucurați-vă de soare și aer curat pentru câteva minute în fiecare zi.
  • De asemenea, puteți să vă înscrieți pentru o clasă la sala de gimnastică locală sau la centrul de agrement. Fiți în formă În acest fel vă poate ajuta să întâlniți cu câțiva prieteni noi!
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 13
    6. Fii bun. Bunătatea merge mult. S-ar putea să vă simțiți respinși și supărați de lume, dar acest tip de atitudine va împinge numai pe alții. Încercați să fiți înțelegeți, un fel și iertați oamenilor pe care îi întâlniți de la o zi la alta. Dacă renunți la bunătate și pozitivitate, veți fi mai probabil să atrageți alți oameni în viața voastră.
  • Zâmbiți la străini, țineți ușa pentru femeia în vârstă din spatele dvs. sau ajutați un copil să-i găsească mingea lipsă de fotbal.
  • Metoda 3 din 4:
    Obținerea de sprijin
    1. Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 14
    1. Consultați un consilier. Uneori, aveți nevoie de un mic ajutor de lucru pe tine însuți, astfel încât să puteți fi deschis prieteniilor noi. Excesiv negativ gândurile și sentimentele ar putea semnala o problemă care necesită ajutor profesional. În plus, dacă aveți probleme cu socializarea, ar putea indica anxietate socială, timiditate sau altă problemă. Un consilier vă poate ajuta să lucrați la aceste probleme, astfel încât să vă simțiți mai încrezători pentru a face prieteni.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 15
    2. Petreceți timp cu familia. Este posibil să aveți niște prieteni care trăiesc chiar sub același acoperiș - membrii familiei dvs! Ei pot fi prieteni buni, chiar dacă nu vă gândiți la ei în acest fel. Petreceți ceva timp susținând cu părinții sau frații dvs. sau verificați-le cât de des puteți. S-ar putea să nu credeți că sunt mari resurse sau că vă pot ajuta prin vremuri grele, dar pot.
  • Începeți o distracție, o nouă tradiție, cum ar fi o noapte săptămânală de noapte sau o noapte de film cu pizza!
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 16
    3. Obțineți un animal de companie. Deși animalele de companie nu pot înlocui oamenii, ei sunt cunoscuți că sunt tovarăși loiali, incredibili care pot ameliora stresul și pot face zilele mai îndeplinite. Puteți merge la adăpostul local de animale și obțineți a câine sau pisică. Ca bonus, animale de companie vă poate ajuta să faceți noi prieteni! Animalul dvs. de companie vă oferă o scuză pentru a ieși afară și a vorbi cu colegii de animale de companie pe care le întâlniți pe străzi sau în parc.
  • Metoda 4 din 4:
    Găsirea prietenilor
    1. Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 17
    1
    Inițiază conversații. Există probabil tone de prieteni potențiali din jurul vostru, dar este posibil să nu știți cum să vă apropiați de acești oameni și să vă conectați. La urma urmei, o conversație poate fi uneori destul de înfricoșătoare. Cu toate acestea, nu vă îndoiți de tine - o puteți face! Respirați adânc, și întrebați un străin o întrebare despre ei înșiși sau comentați împrejurimile dvs. O mare regulă de regulă este că oamenii se bucură de vorbă despre ei înșiși și de interesele lor, așa că căutați indicații care vă pot ajuta să le faceți să vorbească.
    • De exemplu, sunteți în linie la magazinul alimentar și veți vedea un adolescent în fața dvs. care joacă pe telefonul smartphone. S-ar putea spune: "Se pare că ești foarte bun la asta. Care este scopul jocului?"
    • Încercați să întrebați o întrebare deschisă care necesită ca persoana să dau un răspuns detaliat, mai degrabă decât repetarea "da" sau "nu."
    • O întrebare mare deschisă este ceva asemănător ", ați spus că schiul este sportul dvs. preferat - ce este vorba despre schi că vă place?"
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 18
    2. Puneți-vă în situații sociale. Dacă vă simțiți singuri sau nesiguri cu privire la abilitățile dvs. de prietenie, puteți fi tentați să dezactivați invitațiile părților sau altor activități. Cu toate acestea, aceste evenimente pot fi oportunități de prietenie super-valoare. Deși s-ar putea să fii nervos, să-ți dai o discuție pep și să te îndrepți spre petrecerea de birouri sau la dușul copilului tău. Este un risc care ar putea fi recompensat cu noi prieteni!
  • Doar văzând oamenii din jur vă poate ajuta să vă plac mai mult - acest lucru se numește simplă efect de expunere. Alegeți un cadru social, ca o cafenea sau o cafenea netedă și stați acolo. Cine știe? Puteți deveni prieteni cu muncitorii sau cu ceilalți obișnuiți.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 19
    3. Fii pozitiv atunci când interacționezi cu ceilalți. Oamenii gravitează față de ceilalți care dau energie pozitivă. Asigurați-vă că întotdeauna vorbiți cu amabilitate despre alte persoane. Nasty bârfe, deși uneori distractiv, nu este modul de a face prieteni buni. De asemenea, nu uitați să zâmbiți! Veți apărea automat mai prietenos și mai plăcut.
  • Oamenii ca alți oameni care îi fac să se simtă bine, deci sunteți încurajați și acordați complimente autentice.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul: "Wow, este uimitor că vă oferiți voluntar la adăpostul fără adăpost în fiecare săptămână. Sunt atât de impresionat! Poți să-mi spui mai multe despre asta?"
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 20
    4. Urmăriți interesele dvs. cu ceilalți. Fiind în jurul altor persoane vă poate îmbunătăți starea de spirit și perspectivele. Dacă ați preluat un sport sau un hobby, mergeți la evenimente Club, întâlniri sportive și competiții. La aceste evenimente, veți fi înconjurați de oameni care împărtășesc aceleași interese ca tine. Lovirea unei conversații va fi ușoară - începeți doar să discutați despre interesele dvs. partajate!
  • Nu vă fie frică să vă alăturați unui club pentru ceva ce nu ați făcut niciodată înainte, cum ar fi imbunatatul sau bowlingul. Puteți întâlni mulți alți oameni care sunt la fel de neexperimentați și vă puteți obliga provocările cu care vă confruntați și greșelile amuzante.
  • Este bine să o luați încet dacă ezitați. Doar nu lăsați teama de respingere să vă împiedice să vă conectați cu oameni mincinoși, asemănători.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 21
    5. Găsiți oameni asemănători online. Chiar dacă durează puțin timp să găsească prieteni în zona dvs., puteți găsi mulți oameni online care vă împărtășesc gândurile, ideile și pasiunile. Prieteniile online nu sunt la fel de intime ca cele din viața reală și, de obicei, nu vor rezolva singură singurătatea. Cu toate acestea, ele sunt încă o modalitate bună de a se simți conectați și de a trece timpul.
  • Doar nu lăsați prietenii dvs. online să vă împiedice să faceți prieteni în persoană și să fiți atenți la întâlnirea sau conectarea cu orice persoană pe care o întâlniți online.
  • Imagine intitulată face față faptului că nu au prieteni Pasul 22
    6. Voluntar. Făcând lucruri care beneficiază de cartierul dvs., cum ar fi proiectele de servicii comunitare, este o modalitate excelentă de a întâlni oameni și de a da înapoi de-a lungul drumului. Ajutând și mai puțin norocul vă permite să ieșiți din tine și să puneți lucrurile în perspectivă. Puteți găsi că sunteți și mai recunoscători pentru ceea ce aveți.
  • Ajutați adulții și copiii să învețe să citească la biblioteca locală, voluntar la bucătăria locală de supă sau să ajute la curățarea unui parc în comunitatea dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar