Cum să vă încurajați câinele să dormiți în patul dvs

Mulți oameni se bucură de animalele lor de companie în pat cu ei. Se poate simți confortabil și sigur să dormi cu tovarășul tău canin. Unii câini pot fi skittish despre a dormi în pat și poate dura ceva timp pentru a obține câinele dvs. obișnuit cu programul dvs. de somn. Cu toate acestea, cu ceva timp veți dormi cu câinele dvs. în fiecare noapte.

Pași

Metoda 1 din 3:
Introducerea câinelui tău în pat
  1. Imagine intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. pasul 1
1. Permiteți câinelui să doarmă în cameră. Nu vă invitați câinele în pat cu dvs. imediat. Din mai multe motive, aceasta este o idee proastă. Trebuie să vă ușurați câinele în dormit în patul tău. Începeți să-l lăsați în camera dvs. noaptea.
  • Pentru a începe, mutați patul câinelui în camera dvs. Îl coaxizați la culcare cu tine când te duci să dormi noaptea. Permiteți-i să dureze ceva timp obișnuit cu dormitorul tău.
  • Câinii pot deveni stresați de noi rutine. Dacă câinele dvs. este folosit pentru a dormi în patul său în camera de zi, dormind în patul dvs. este un nou comportament nou. Acest lucru poate fi stresant și câinele dvs. poate fi ezitant la început.
  • De asemenea, trebuie să clarificați că sunteți responsabil. Dacă câinele dvs. crede că patul este al lui, el poate deveni teritorial despre asta. Acest lucru ar putea duce la el să ia prea mult spațiu sau să plângă când nu poate ajunge în dormitor. Aceste tipuri de comportamente nu ar trebui încurajate sau consolidate.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 2
    2. Recompensați câinele dvs. pentru a observa patul. Începeți mici. Unii câini vor avea de bună voie pe orice bit confortabil de mobilier. Cu toate acestea, alți câini pot fi precauți cu privire la ceva necunoscut. Dacă câinele dvs. nu este sigur de patul dvs., începeți cu recompense mici. Dacă se uită la pat, se apropie sau îl lovește, îl răsplătește.
  • Câinii trăiesc în imediata vecinătate. Recompensa acțiunea de îndată ce se întâmplă. Ar putea fi util să păstrați o pungă mică de tratamente în dormitor. În acest fel, veți putea să vă recompensați câinele imediat ce apare comportamentul.
  • Există multe modalități de a recompensa un câine. Unii oameni cumpără docmeri de formare la un magazin local de animale de companie. Când se comportă câinele, ei dau clic și îi dau un mic tratat. Câinele va învăța că un sunet care face clic înseamnă că a făcut ceva corect. Cu toate acestea, dacă nu doriți să mergeți pe acel traseu, puteți oferi pur și simplu lauda câine atunci când îl vedeți că a observat patul și oferă o mică tratare. Câinii tind să răspundă bine la mâncare ca o recompensă.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 3
    3. Învățați câinele dvs. să așteptați o invitație înainte de a sări pe pat. Dacă vrei ca câinele tău să doarmă în patul tău, să-l antrenezi să aștepte mai întâi o invitație. Câinii au nevoie de o anumită cantitate de structură. Dacă câinele vostru se aprinde și de pe pat la dorința proprie, el poate deveni teritorial despre pat. Asigurați-vă că știe că este patul tău și el a permis când spui așa.
  • Învățați câinele să stea înainte de pat. Dacă începe să încerce să sară în pat, să zicem, "Nu" și apoi să se așeze. Așteptați câteva momente și apoi spuneți ceva de genul, "Du-te la culcare!" în timp ce bătuți patul pentru a însemna că este timpul să dormiți.
  • Faceți câteva sesiuni de instruire în fiecare zi în timp ce încă stabiliți regulile. Puteți utiliza întăriri pozitive, cum ar fi lauda sau tratamentul, când câinele dvs. completează comportamentul cu succes.
  • În cele din urmă, veți dori ca câinele să vină să stea lângă pat și să aștepți o invitație înainte de a urca în pat cu tine în fiecare noapte.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 4
    4. Consolidați comportamentul dorit cu o comandă. Poate fi util să aveți o comandă care să vă spună câinele că este timpul pentru pat. Acest lucru poate face timpul de culcare mai fină pentru amândoi. De exemplu, când sunteți gata să vă întoarceți luminile pe care le puteți spune ceva, "Du-te la culcare." Acest lucru vă spune câinelui că este timpul să urcați în pat și să vă culcați. În fiecare noapte, pe măsură ce vă înfășurați să vă odihniți, spuneți, "Du-te la culcare" chiar înainte de a ieși luminile. Vrei ca câinele tău să asocieze această comandă cu timpul de somn.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 5
    5. Fiți răbdători dacă aveți un câine prudent. Unii câini sunt mai skittish decât alții. Dacă câinele dvs. este nervos prin natura naturii, poate dura ceva timp pentru a-l obișnui cu patul tău. Câinii prudenți sunt, în general, mai lentă pentru a învăța noi comportamente. Ei pot avea nevoie de mai multe recompense ca încurajare. Dacă aveți un câine prudent, mergeți încet și recompensați adesea. Poate dura câteva luni pentru a-ți dormi câinele în pat cu tine dacă este în general nervos.
  • Metoda 2 din 3:
    Încurajând un comportament bun
    1. Imagine intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 6
    1. Asigurați o armare pozitivă. Câinii au nevoie de o mulțime de armare pozitivă pentru a se comporta. Odată ce câinele dvs. este confortabil în patul dvs., asigurați armarea pozitivă. În fiecare noapte, când câinele tău se află în pat cu tine, dă-i laudă sau un tratament pentru a-i arăta că se comportă corect.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. pasul 7
    2. Creați asociații pozitive cu patul. Dacă câinele dvs. este un cursant lent, acesta vă poate ajuta să creați asociații pozitive cu patul. Câinele dvs. va fi mai dornic să vă alăture în pat în fiecare noapte dacă se gândește la pat ca un loc unde se întâmplă lucruri fericite și distractive.
  • Încercați să vă hrăniți câinele pe sau în apropierea patului. Puteți să așezați un prosop peste pat pentru a preveni o mizerie.
  • Puneți câteva lucruri câinele dvs. îi place în pat cu dvs. Permiteți-i să aibă unele dintre jucăriile și păturile sale în pat.
  • Petreceți ceva timp doar așezat în pat cu câinele dvs. Vizionați TV sau citiți o carte și permiteți câinelui dvs. să urce pe pat cu dvs. Periodic îl petrec sau îl laudă.
  • Fii atent, totuși, să nu-l învețe să asocieze ceva prea perturbat cu patul. Vrei să dormi noaptea și să nu te deranjeze. Prin urmare, jucând cu câinele dvs. în pat poate fi o idee rea.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 8
    3. Descuraja comportamentele nedorite. Câinii răspund bine la armarea negativă, de asemenea. Unele comportamente pot fi disruptive pentru a dormi.
  • Câinii nu pot răspunde bine la pedeapsă sau certătoare. Este uneori mai ușor să ignori comportamentele rele. Dacă câinele vostru vede că nu primește un răspuns, se poate opri. De exemplu, dacă câinele dvs. este plâns sau lătrat noaptea, doar o ignorați. Strigând la el ar putea să-l facă să se simtă ca și cum l-ai lăsat înapoi, încurajându-l să-l păstreze.
  • Dacă câinele dvs. continuă să se comporte prost, luând ceva departe este, de asemenea, un mijloc eficient de a descuraja comportamentul. Uneori câinii acționează pentru a vă atrage atenția, bine sau rău, iar strigătul poate să încurajeze doar un comportament rău. În loc să-ți cerți câinele când este disruptiv noaptea, ia în considerare punerea pe jos pe podea. Nu-l lăsați înapoi în pat până când se calmează. În cele din urmă, câinele dvs. va realiza că anumite comportamente au ca rezultat că este scos din pat. El va înceta să se angajeze în aceste comportamente.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 9
    4. Respectați zona de confort a câinelui. Este minunat să dormi câinele în pat cu tine. Cu toate acestea, ar trebui să fie o experiență pozitivă pentru dvs. și câinele dvs. Mulți proprietari se bucură de snuggling cu animalele lor de companie, dar unii câini nu se pot dori să fie manipulați, mai ales dacă încearcă să doarmă. Dacă câinele dvs. se culcă sau se vordge ca răspuns la cuddling, să se abțină de la comportament. Permiteți câinelui să doarmă în spațiul său.
  • Metoda 3 din 3:
    Stabilirea unui program de somn
    1. Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 10
    1. Exercitați câinele în jurul culturii de culcare. Dacă împărțiți un pat cu câinele dvs., este important să doarmă noaptea. În acest fel, veți obține amândoi un somn bun. O modalitate de a vă încuraja câinele să doarmă este să-l exercite cu câteva ore înainte de culcare. Luați câinele pentru o plimbare în seara târzie. Petreceți ceva timp jucând cu el în camera de zi cu jucăria lui preferată. În acest fel, câinele dvs. nu va fi conectat când opriți luminile.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 11
    2. Stick la un program de somn obișnuit. Tu ești punctul culminant al vieții câinelui tău. Vrea să fie treaz când ești treaz și aproape de tine când dormi. Dacă doriți să vă asigurați că câinele este suficient de somn, rămâneți la un program de somn obișnuit. Dacă te duci la culcare și te trezești la aproximativ același timp în fiecare noapte, atât tu, cât și câinele tău veți avea un somn de calitate superioară. Vor fi mai puțin aruncarea și întoarcerea noaptea.
  • Imaginea intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 12
    3. Luați câinele dvs. chiar înainte de culcare. Câinele dvs. poate avea dificultăți în a dormi dacă are nevoie să folosească baie. Luați câinele dvs. chiar înainte de a vă culca. Dacă vă culcați târziu, nu aveți nevoie să vă plimbați pe câinele în jurul blocului. Pur și simplu lăsați-l să iasă pe trotuar sau în curtea din spate pentru a avea o pipi rapidă. El va fi mai confortabil atunci când dormește și mai probabil să adormi repede.
  • Imagine intitulată Încurajați câinele dvs. să doarmă în patul dvs. Pasul 13
    4. Lăsați cuburile de gheață în castronul câinelui. Câinele tău poate deveni însetat în timpul nopții. Cu toate acestea, băut prea mult noaptea poate pune stres pe vezica lui. Dacă are nevoie să iasă, va fi mai greu pentru el să doarmă. Puteți pune câteva cuburi de gheață în castronul de câine noaptea. Dacă va fi însetat, el poate linge cuburile de gheață. În acest fel, el primește un pic de apă, dar nu beau suficient pentru a-și întrerupe somnul.
  • sfaturi

    Dacă câinele dvs. este prea mic pentru a ajunge pe patul dvs. de la sine, ia în considerare cumpărarea lor câine rampă. De asemenea, puteți obține niște scări care se îndoaie.
  • Dacă aveți insomnie de somn, asigurați-vă că câinele dvs. devine somn.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar