Cum de a dezvolta abilități psihice

Psihicii sunt oameni care pot intra în mintea subconștientă. Majoritatea oamenilor au unele abilități psihice, totuși ele pot fi întunecate de prea multă aglomerație sau nu v-ați dat seama cum să le îmbunătățiți sau să le utilizați. Abilitățile psihice pot fi regleate, aduse și dezvoltate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind exerciții pentru dezvoltarea abilităților psihice
  1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 1
1. Aflați despre diferitele tipuri de psihic Abilități. Unii psihici sunt mai puternici într-o zonă psihică sau aleg să se concentreze pe una în detrimentul altora.
  • Imaginați-vă că utilizați "al treilea ochi" - câmpul Chakra (sau energia) care este situat deasupra ochilor reali. Vizualizați acest al treilea ochi de deschidere și extindere. Vedeți ce observați în ecranul interior al minții."Încercați acest lucru cu ochii închiși.
  • Clarviziune înseamnă că puteți vedea imagini spirituale. Un aspect al clarviziunii este "vizualizarea la distanță", care este abilitatea de a vedea lucruri care nu sunt cunoscute de simțurile comune. Clairvoyanții lucrează prin Aura pentru a primi impresii din partea comunicatorilor spirituali. Pentru vizualizarea la distanță, determinați o locație îndepărtată pe care doriți să o simțiți. Închide ochii și gândiți-vă la locație. Schimbați intenția în sus la al treilea ochi. Rețineți prima impresie pe care o aveți și scrieți-o în jos.
  • Clairaudience înseamnă abilitatea de a primi impresii de spirit, dar în formele de sunete. Cuvintele sunt transmise prin Aura în subconștientul mediului, ca și cum mediul este un telefon. Pentru a practica clairaudiența, repetați un cuvânt în mintea voastră, așa cum credeți că.Acest lucru vă ajută să vă dezvoltați vocea interioară. Clairsentience este abilitatea de a simți prezența unui spirit, inclusiv emoțiile și personalitatea acesteia.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 2
    2. Practicați-vă abilitățile psihice cu obiecte mici. Unii psihici, cum ar fi cei care lucrează la investigațiile penale vor folosi îmbrăcămintea. Cheia este de a găsi un obiect care a fost folosit, deoarece psihicii cred că va avea mai multă energie decât un obiect neutilizat.
  • Puneți obiectul în mâinile voastre, închideți ochii, relaxați-vă și simțiți - ceea ce simte corpul vostru. Te-ai putea întreba dacă crezi că obiectul a aparținut unui bărbat sau femeie, ce emoții erau din persoana care o deținea și ce fel de muncă au făcut-o.
  • Scrieți ceea ce vă vine ca instinct. Aceasta se numește o impresie energetică. Nu editați nimic. Este mai bine dacă persoana care vă oferă obiectul cunoaște de fapt proprietarul, dar nu vă spune. În acest fel, puteți compara ceea ce scrieți la faptele reale.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 3
    3. Încercați alte exerciții cu obiecte. Au cineva ascunde un obiect și vezi dacă o poți găsi. Cheia, din nou, este de a vedea dacă puteți simți energia în obiect. Încercați să "simțiți" unde este localizat obiectul.
  • Vizualizați-vă conectarea cu energia obiectului pentru a vă imagina locația. Întrebați-vă dacă se pare undeva înalte sau mici și dacă este ascuns sub ceva sau plasat în interiorul ceva.
  • Ați putea folosi imagini în loc de obiecte. Au un prieten selectați fotografii din reviste și sigilați-le în plicuri. Apoi, consultați câte detalii vii cu fotografiile.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 4
    4. Meditați pentru a vă dezvolta abilitățile psihice. Acest lucru vă va permite să vă ștergeți mintea și să vă concentrați mai bine pe al șaselea simț. Este extrem de important să reduceți dezordinea.
  • La trezirea dimineața, faceți un efort să se culce încă câteva minute fără a vă deschide ochii. Încercați să observați cât mai multe sunete, texturi și mirosuri posibil înainte de a vă decide să vă deschideți ochii. Acest exercițiu, dacă este efectuat timp de câteva săptămâni, poate contribui foarte mult la creșterea nivelului de conștientizare și intuiție.
  • Pentru a medita, închide ochii și a trage într-o respirație adâncă și lentă. Apoi, inhalează prin nas. Țineți respirația pentru o clipă. Respira înapoi prin gură.
  • Redarea muzicii moi în fundal vă poate ajuta să vă gândiți. Sau ai putea să cânți o mantra pentru a face acest lucru - acesta este un cuvânt sau o frază scurtă pe care o repetați de-a lungul și din nou. Scopul este de a examina dezordinea mentală nedorită. Motivul de meditație funcționează este că vă ajută să vă dezactivați mintea analitică și să eliberați mintea subconștientă.
  • Imaginați-vă un semn "plus" când inhalați și imaginați-vă un semn "minus" când expirați. Face acest exercițiu în mod repetat. Clar mintea ta de toate gândurile negative, deoarece pot împiedica abilitățile psihice.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea subconștientului
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 5
    1. Aflați cum să vă bazați și să recunoașteți intuiția. Intuiția este o credință sau un sentiment de ceva care nu este ancorat la raționamentul logic. Este un instinct intestinal care transcende logica.
    • Deși toată lumea are intuiție, unii oameni sunt capabili să-l dezvolte mai mult decât alte persoane. Lucrați la dezvoltarea intuiției dvs. de încredere - este sentimentele intestinale pe care le obțineți atunci când întâlniți mai întâi pe cineva. Asigurați-vă că motivele dvs. sunt pure - care vor elibera tendințe psihice.
    • Acordați atenție gândurilor și sentimentelor aleatorii. Păstrați un jurnal la îndemână în orice moment și încercați să scrieți acele gânduri care par să iasă din nicăieri. Puteți observa după un timp că modelele au tendința de a ieși. Gândurile care păreau anterior complet aleatoare și neconectate încep să formeze teme sau idei recunoscute.
    • Permițându-vă câteva minute pentru a fi încă la vedere, face mult mai ușor să vă amintiți visele cu mai multe detalii decât dacă vă grăbiți din pat dimineața și grăbiți-vă să începeți ziua. Încercați să setați ceasul deșteptător pentru a vă trezi cu zece sau cincisprezece minute înainte de timpul dvs. normal de trezi. Dă-ți ceva timp să-ți amintești visele și să faci câteva note rapide în jurnalul tău. Subconștientul este mai nerestricționat în timpul somnului.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 6
    2. Perfecționați abilitatea de a simți empatia. Unii oameni cred că psihicurile sunt reglate acut în emoțiile, durerea și energia altor oameni. Ei sunt capabili să experimenteze acele lucruri în alte persoane ca și cum ar fi propriile lor.
  • Deși oamenii se pot naște cu empatie, Oamenii pot dobândi, de asemenea, empatie. Unii oameni cred că toată lumea se naște cu un anumit grad de capacitate psihică, deci acest lucru poate fi dezvoltat. Deveniți un cititor de experți limbajul trupului. Psihice Aflați multe despre o persoană, fiind capabili să-și citească indicii non-verbale.Acestea pot oferi predictori cheie ai sentimentelor interioare.
  • Healerii psihici își vor pune uneori mâinile pe o altă persoană, astfel încât ei să poată percepe mai bine emoțiile lor. Protejați-vă de energia psihică negativă. Aceasta se numește protecție psihică. Asta înseamnă că vă puteți proteja sau vă protejați de energiile negative ale altor persoane.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 7
    3. Aflați cum să vă concentrați. Trebuie să vă dezvoltați capacitatea de a vă concentra dacă doriți să percepeți gândurile altcuiva sau să mutați obiecte cu mintea voastră. A fi capabil să se concentreze mintea este critică.
  • Țineți o imagine timp de un minut în timp ce vă uitați la el. Apoi închideți ochii și încercați să reproduceți această imagine cu fiecare detaliu pe care îl puteți aminti în mintea voastră. Această tehnică de vizualizare vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de concentrare.
  • Utilizați puterea imaginației și a viselor. Nu este o surpriză faptul că copiii, care sunt mai imaginativi, sunt mai capabili să-și folosească subconștientul. Aceste atribute vor încuraja abilitățile psihice.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind câmpurile energetice
    1. Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 8
    1. Aflați mai multe despre domeniul dvs. de energie personală.Psihicii cred că toți oamenii sunt înconjurați de câmpuri electromagnetice pe care le folosesc pentru a trece energia la un nivel psihic. Puteți folosi mai bine aceste energii dacă înțelegeți ce sunt.
    • Auras și chakre sunt două aspecte ale câmpului dvs. personal de energie. Dacă înțelegeți ce sunt, puteți controla mai bine fluxul de energie în și din corpul vostru. Poate dura mai mulți ani pentru a vă perfecționa abilitățile telepatice. Ar trebui să încercați să practici aceste abilități zilnic, dacă este posibil. Auras sunt câmpuri energetice care înconjoară corpul - chakrele sunt locurile pe care energia le curge și din corp.
    • Puteți încerca să percepeți câmpurile personale ale altor persoane și, prin urmare, să vă măriți capacitatea de a citi gândurile altor persoane. Oamenii să deseneze fotografii pe carduri și apoi să încerce să-și dea seama ce a atras persoana fără a fi afișată cărți.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 9
    2. Studiați chakrele majore și lucrați la deblocarea acestora. În organism sunt șapte chakre majore. Acestea sunt deschideri în care energia curge în și din corp.Primele două chakre sunt centre mentale, cele patru pe față de față cu emoții și cele patru pe spatele corpului se concentrează asupra voinței.Chakra rădăcină se referă la fizic.
  • Dacă o chakră este blocată, energia nu curge. Acest lucru poate provoca boli și suprimarea emoției. Dacă chakrele sunt prea deschise, acest lucru poate duce la abreecții și probleme emoționale.
  • Imaginați-vă că deschideți și închideți al treilea ochi, care este chakra chiar deasupra și între ochii dvs. reali. Închideți ochii reali și imaginați-vă cel de-al treilea ochi care se deschide mai mult.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 10
    3. Aflați cum să vedeți aura unei persoane. AURAS sunt domeniul energetic emis de toate ființele umane. Ele variază în culori și intensitate. Dacă învățați cum să simțiți aura unei persoane, puteți percepe mai bine gândurile lor.
  • Energia este peste tot, inclusiv radiații din corp.Stau la aproximativ 10 metri distanță de altă persoană. Leagă-i pe un fundal alb sau negru simplu.
  • Uită-te la nasul lor cu priviri relaxate și folosește viziunea periferică. Aura va arăta mai întâi o ceață mică. Ține-ți privirea la ceață. Odată ce o vezi, țineți privirea și ar trebui să o puteți vedea. Când clipi aura va dispărea probabil.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 11
    4. Scapă de energia dvs. negativă. Pentru a deveni sensibil la sentimentele și experiențele altor persoane, trebuie să operezi la o frecvență energetică la nivel superior cu propria dvs. energie.
  • Negativitatea și nefericirea sunt energia care vă va clarifica abilitățile psihice. Gândiți-vă pozitiv cât de mult puteți.
  • Începeți prin împământare. Acest lucru vă va ajuta să învățați cum să vă controlați energia. Stați cu picioarele în afară, iar brațele agățate în mod liber. Îndoiți-vă genunchii ușor și vă scufundați picioarele în pământ. Mutați mental energia în picioare. Vizualizați rădăcinile care se extind adânc în pământ din picioarele voastre.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților psihice Pasul 12
    5. Să fie liniștit și liniștit pentru a percepe energia naturală. Veți dori să ieșiți din dezordinea vieții moderne, cu toate distragerile sale de a percepe energia mai bună.
  • Păstrarea de la râul și activitățile distragerilor zgomotoase pot ajuta mintea să gândească mai clar, în ceea ce privește dezvoltarea preciziei mentale și a focalizării. Bea în frumusețea sunetelor naturale, cum ar fi chirparea păsărilor, bâzâitul apei dintr-un pârâu, cascadă etc.
  • Aceste ecuri naturale sunt cunoscute pentru a spori intuiția și abilitățile psihice. Îndepărtați distragerile dispozitivelor electronice - telefoanele mobile, televiziunea și chiar iluminatul electric poate fi o barieră în calea abilităților psihice.
  • sfaturi

    Practică, practică practică! Dacă sunteți ușor dezamăgit, abilitățile psihice nu sunt pentru dvs. Într-adevăr aveți nevoie de motivație și dedicare pentru a ajunge la rezultate.
  • Puteți constata că sensibilitatea specială oferită de auto-hipnoza este un ajutor pentru atingerea obiectivelor dvs. prin mijloace psihice.
  • Data viitoare când sunteți la piscină, încercați să preziceți ceea ce genul următor va fi în jos al diapozitivului. Aplicațiile practice vă vor îmbunătăți abilitățile psihice.
  • Uneori, doar văd abilitatea făcându-se de altcineva, va duce la faptul că este capabil să facă chestia. Rețineți că acest lucru este doar temporar "şoc" efect de subconștientul tău, văzând adevăratul lucru făcut
  • Ascultați vocea dvs. interioară și lăsați-vă să vă ghideze, de asemenea, este de ajutor. Uneori avem această voce vorbind prin gândurile noastre, permițându-ne să știm dacă ceva este bun sau rău. De obicei, îl concediem doar pentru a descoperi că am ascultat că am fi luat o decizie mai bună. Acesta este ghidul nostru de spirit. Este un instrument puternic dacă îl ascultăm.
  • Când meditați, trebuie să vă clarificați mintea pentru că cât de spiritele pot vorbi cu dvs.
  • Gândiți-vă la un lucru și observați fiecare detaliu despre asta. Observați că este sensul și ciclul pe care l-ar fi putut trece.
  • Aflați să vă conectați cu ghidul dvs. de spirit pentru că este cel care vă va îndruma spre bine.
  • Avertizări

    Publicul larg nu o ia prea bine dacă vorbiți despre ceva legat de abilitățile sau experiențele psihice.
  • Majoritatea oamenilor vor / nu pot înțelege realitatea abilităților psihice.
  • Efectele abilităților psihice sunt prost înțelese.
  • Știința principală nu este destul de la punctul de a accepta validitatea studiilor științifice efectuate în cercetarea parapsihologiei și a conștiinței.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar