Cum să vă urmați intuiția

Intuiția este "știind" ceva fără a fi capabil să explice cum ați ajuns la această concluzie rațional. Este acel misterios "intuiție" sau "instinct" care adesea se dovedește a avea dreptate, în retrospectivă. Când ai A fost în jos opțiunile și sunt blocate la o răscruce de drum, luând legătura cu intuiția dvs. poate ajuta. Puteți face cele mai bune cadouri intuitive, făcând exerciții pentru a vă dezvolta intuiția, învățând ce tipuri de situații solicită decizii intuitive și de a cunoaște modul în care intuiția dvs. se simte și funcții.

Pași

Metoda 1 din 3:
Dezvoltarea intuiției dvs
  1. Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 1
1. Scrie despre sentimentele tale. Păstrarea unui jurnal poate fi o modalitate excelentă de a intra în legătură cu sentimentele dvs. și de a vă debloca partea intuitivă. Scrieți ce vă simțiți sau vă gândiți fără să vă îngrijorați de raționalizarea sau vocea interioară a justiției. Fluxul de scriere a conștiinței, sau doar jotting în jos primul cuvânt sau gândul că apare în capul tău, vă poate ajuta să deveniți mai conștienți de ceea ce se întâmplă în mintea voastră subconștientă.
  • Imagine intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 2
    2. Medita. Meditaţie vă poate ajuta să deveniți mai mult în acord cu semnalele intuitive corpul dvs. vă trimite. Încercați câteva tehnici de meditație de bază pentru a vă ajuta să deveniți mai atenți la starea dvs. fizică.
  • Găsiți un loc liniștit și confortabil pentru a medita unde nu veți fi deranjați sau distrași.
  • Stați într-o poziție confortabilă, închideți-vă ochii și concentrați-vă asupra senzațiilor de respirație proprie. Dacă mintea ta se rătăcește, redirecționați ușor atenția asupra respirației tale.
  • Încercați să faceți o "scanare corporală."Îndepărtați-vă, închideți-vă ochii și concentrați-vă mental pe fiecare parte a corpului vostru, începând cu degetele de la picioare și trecând până la vârful capului tău. Fiți conștienți de orice senzații pe care le experimentați în fiecare parte a corpului dvs. și faceți un efort conștient de a vă relaxa pe orice mușchi tensionați. Când ați terminat, concentrați-vă asupra întregului corp pentru câteva minute. Luați câteva minute să vă concentrați asupra respirației.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 3
    3. Distrage-te. În timp ce poate părea ilogică, distragerea vă poate ajuta să ajungeți la o decizie. Creierul dvs. procesează informații despre un nivel subconștient, chiar dacă nu vă concentrați în mod activ pe el sau să vă gândiți la asta. Dacă vă aflați că vă luptați pentru a lua o decizie, faceți altceva pentru o vreme. Apoi reveniți la problemă și mergeți cu decizia care se simte "."
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 4
    4. Dormi pe el. Somnul este important pentru odihna și repararea corpurilor și minților noastre și ajută la procesul de proces pe care îl luăm în timpul zilei. Dacă aveți probleme cu luarea unei decizii, încercați să o puneți deoparte și să dormiți. Când te trezești, poți constata că intuiția ta te-a dus la o decizie.
  • Metoda 2 din 3:
    Știind când să vă folosiți intuiția
    1. Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 5
    1. Utilizați cunoștințele și bunul simț. Dacă vă aflați într-o situație necunoscută, încercând să rezolvați o problemă complexă sau trebuie să luați o decizie importantă, faceți unele cercetări sau solicitați sfaturi înainte de a vă lăsa intestinul să preia. Intuiția dvs. va funcționa mai bine pentru dvs. dacă o utilizați împreună cu cunoștințe practice, așteptări rezonabile și o înțelegere a opțiunilor dvs.
  • Imagine intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 6
    2. Ascultați-vă intuiția în situații familiare. Creierul nostru este mare la recunoașterea modelelor. Acest lucru ne permite să ajungem rapid la decizii și fără un gând mult conștient. Probabil ați folosit acest tip de intuiție în timp ce conduceți sau călăriți o bicicletă. Odată ce ați practicat ceva de câteva ori (cum ar fi dăruirea unui discurs, efectuarea unei piese muzicale sau jucând un sport), încercați să vă lăsați să mergeți și să lăsați intuiția dvs. să preia în loc să vă referiți la notele dvs., privind ceasul sau gândirea fiecare pas.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 7
    3. Ascultați instinctele despre oameni. Reacțiile noastre intestinale către alte persoane sunt un instinct de supraviețuire. Dacă vă aflați într-o situație în care vă simțiți înfricoșătoare sau nervoasă despre o altă persoană, fără nici un motiv evident, puteți să vă luați semne subtile care nu sunt evidente minții tale conștiente. Fi în gardă atunci când interacționați cu cineva care vă oferă un sentiment rău, chiar dacă nu sunteți sigur de ce. Dacă simțiți că sunteți în pericol imediat, îndepărtați-vă din situație sau căutați ajutor.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 8
    4. Ascultați-vă instinctele despre sănătatea voastră. Îți cunoști corpul mai bine decât oricine altcineva. Dacă simțiți că ceva este greșit, chiar dacă este subtil sau nu îl puteți explica în mod clar, solicitați sfatul medicului sau atenția. Dacă încă mai simți că preocupările dvs. nu au fost abordate după ce ați văzut un profesionist medical, obțineți oa doua opinie. S-ar putea să vă luați pe ceva ce nu are medicul dumneavoastră.
  • De asemenea, puteți dezvolta o intuiție puternică despre nevoile de sănătate ale persoanelor în care sunteți aproape. Dacă sunteți părintele sau tutorele unui copil sau dacă locuiți cu cineva care are probleme de sănătate, acordați atenție semnalelor dvs. intuitive despre starea lor. S-ar putea să înțelegeți că ceva este greșit, chiar dacă nu vă aduc atenția sau observați-o în sine.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 9
    5. Lăsați-vă intuiția să vă ajute cu decizii mari. Dacă vă confruntați cu o alegere mare, cum ar fi o achiziție majoră, decideți ce colegiu să meargă sau să se căsătorească, logica și considerațiile practice sunt importante. Dar odată ce ați cântărit toate argumentele pro și contra și să vă restituiți opțiunile, este posibil să obțineți cea mai mare satisfacție din alegerea dvs. dacă lăsați intuiția să vă ghideze la o decizie finală.
  • Metoda 3 din 3:
    Să vă cunoaștem intuiția
    1. Imagine intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 10
    1. Ascultați-vă intestinul. Nu este doar o metaforă - într-adevăr facem o parte din "gândirea" noastră cu curajul nostru. "Creierul tău" vă poate permite să știți că sunteți stresați sau încântați înainte ca mintea voastră, oferindu-vă o durere de stomac, un sentiment de fluturi în stomac sau că sentimentul distinctiv scufundat pe care îl obțineți când auziți știri proaste.
    • Dacă stomacul doare sau se simte inconfortabil atunci când aveți de-a face sau chiar gândiți-vă la situații sau persoane speciale, acesta este ca corpul vostru să vă spun că sunt o sursă de stres pentru dvs. Să fie conștienți de aceste semnale și să faceți o pauză sau să evitați situația sau persoana declanșatoare, dacă este posibil.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 11
    2. Urmați nasul. S-ar putea să nu fiți întotdeauna conștienți de ea, dar simțul mirosului poate fi un instrument puternic de supraviețuire. Nasul tău vă poate spune dacă ceva nu este sigur să mănânci și chiar vă poate ajuta să evaluați starea emoțională sau fizică a unei alte persoane. Îmbunătățiți-vă simțul mirosului prin exercitarea regulată și evitarea poluanților care vă deteriorează simțul mirosului, cum ar fi fumul de țigară.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 12
    3. Folosește-ți ochii. Când introduceți o situație nefamiliară, faceți o privire rapidă în jur. Chiar dacă nu sunteți conștient conștient de tot ce vă vedeți, ochii dvs. se pot ridica pe indicații vizuale importante care pot contribui la răspunsurile intuitive. De exemplu, puteți să ridicați subconștient schimbările subtile în expresiile faciale ale unei alte persoane sau în limbajul corpului dincolo de ceea ce este imediat evident. Dacă ceva pare rău sau alarmant despre o persoană sau situație, ar putea fi pentru că ochii tăi au observat ceva ce mintea ta nu a făcut-o.
  • Imaginea intitulată Urmați intuiția dvs. Pasul 13
    4. Acordați atenție reacțiilor dvs. fizice. Situațiile periculoase sau incomode pot declanșa un răspuns fizic de stres. În plus față de un stomac deranjat, ați putea simți transpirația de palme și cursele dvs. de inimă. În unele cazuri, corpurile noastre se ridică pe semnele că ceva este rău înainte ca creierul nostru să facă. Ascultați ceea ce vă spune corpul: aceste reacții de stres reprezintă un semnal pentru mintea conștientă de a fi în gardă.
  • sfaturi

    Intuiția este un instrument util, dar nu este întotdeauna corect. Dacă intuiția dvs. vă va rătăci, profitați de ocazia de a învăța din experiență. Vă poate ajuta să luați o decizie mai informată în viitor.

    Avertizări

    Dacă ați experimentat traumatisme anterioare sau să vă ocupați în prezent de problemele de anxietate, sentimentul dvs. de intuiție poate fi afectat de experiențele dvs. și de starea mintală sau emoțională generală. Dacă experimentați hipervigilența sau sunteți preocupat de faptul că sensul dvs. intuitiv poate fi exagerat sau distorsionat, este posibil să doriți să discutați aceste probleme cu un terapeut sau un medic generalist.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar