Cum să devii un alchimist

Mulți oameni, când au auzit termenul de alchimie, gândiți-vă la definiția originală a cuvântului: încercarea de a transforma metalele de bază (cum ar fi plumb) în metale mai valoroase (cum ar fi aurul). Dar, în societatea contemporană, Alchimia este un termen folosit pentru a descrie procesele de viață transformatoare cu care se angajează conștient. Paulo Coelho a spus despre cartea sa, Alchimistul, că adevărata alchimie din lume este abilitatea de a manifesta schimbări personale - o abilitate pe care toată lumea o posedă. Alchimia tradițională a implicat șapte pași de transformare, pe care Coelho a folosit ca o serie de metafore pentru auto-îmbunătățire dramatică. Este imposibil să urmezi alchimia tradițională, deoarece știința a dovedit că acest tip de magie nu este real. Cu toate acestea, învățarea modului de a deveni o alchimist de zi modern vă poate ajuta să atingeți succesul și să vă simțiți mai mulțumiți de propria voastră viață.

Pași

Partea 1 din 2:
Ruperea sinelui
  1. Imaginea intitulată devine un pas alchimist 1
1. Să se angajeze în calcinare. Calcinarea a fost, în mod tradițional, procesul de rupere a unei substanțe în jos, încălzind-o într-un creuzet. Din punct de vedere psihologic, se poate gândi ca să vă descurgă sentimentul de sine pentru a se schimba într-un individ mai puternic, mai conștient. Luați în considerare vechiul tău sine "conduce" care va fi transformată. În loc de încălzirea literalmente plumb peste o flacără deschisă, veți rupe sentimentul de sine pentru a vă transmite în dvs "aur" potenţial.
  • Lăsați deoparte cel puțin 20 de minute în fiecare zi pentru a reflecta în ziua dvs. și pentru a vă contempla viața. Orice transformare de viață începe cu recunoașterea faptului că o schimbare este necesară pentru orice motiv. Una dintre cele mai bune modalități de a ajunge la această concluzie pe cont propriu este de a practica auto-reflecția zilnică.
  • Dacă aveți un timp greu de concentrat la început, este bine. Cel mai important lucru este să obișnuiești să fii singur și să reflectezi în viața ta în fiecare zi. Perspectivele vor veni dacă vă dați timpul și spațiul pentru a practica.
  • Oricare ar fi metoda de auto-reflecție pe care o găsiți cel mai atrăgătoare, faceți un obicei să o faceți în fiecare zi.
  • Imaginea intitulată deveni un alchimist Pasul 2
    2. Practicați dizolvarea. Dizolvarea (derivată din cuvânt "dizolva") implică transformarea unui solid calcinat (defalcat) într-un lichid, în mod tipic prin dizolvarea cenușii în apă. Din punct de vedere psihologic / transformator, dizolvarea înseamnă imersarea în regiunile inconștiente ale minții voastre. O parte din acest proces vă cere să opriți reprimarea gândurilor și amintirilor îngropate. Unii oameni consideră că acest pas să solicite angajarea în "curgere," Procesul de a se angaja în ceva atât de din toată inima că pierdem timpul de timp, uitându-ne pe noi înșine și împrejurimile noastre. Fluxul (și prin extindere, dizolvare) necesită următoarele acțiuni:
  • Determinați ce doriți să realizați
  • Concentrați-vă pentru perioade prelungite de timp
  • Uitați sau abandonați-vă propria conștiință
  • experimentați sentimentul că timpul trece rapid
  • Căutați feedback direct despre sine
  • Recunoașteți și mențineți un echilibru între abilitățile proprii și provocarea / sarcina la îndemână
  • Mențineți controlul personal asupra situației cu care vă confruntați
  • găsiți un sentiment de recompensă și scop de la activitatea la îndemână
  • uitați (temporar) nevoile dvs. corporale
  • deveniți complet absorbiți în activitatea la îndemână
  • Imaginea intitulată deveni un alchimist pas 3
    3. Introduceți etapa de separare. În alchimia tradițională, separarea este procesul de filtrare a rezultatelor dizolvării pentru a izola componentele individuale și a renunța la Baser, materiale nedorite. În ceea ce privește transformarea personală, separarea implică redescoperirea pe care sunteți la baza dvs. - vizionarul "aur" din viața ta care a fost anterior muddied de baser, "conduce"-ca elemente ale vieții tale. Este nevoie de o alegere conștientă a ceea ce merită să scăpăm și ce merită reincorporator în personalitatea dvs. nouă, rafinată.
  • Determinarea propriilor valori poate fi o modalitate utilă de a alege ceea ce merită păstrată față de ceea ce merită să scapi de. Încercați să vă gândiți la ce caracteristici respectați cel mai mult în cineva pe care îl admirați și de ce aceste caracteristici sunt importante. De asemenea, vă puteți gândi la ce probleme sau evenimente sunt cele mai importante / semnificative pentru dvs. în viața voastră.
  • Scrierea într-un jurnal este o modalitate excelentă de a obține o perspectivă și de a deveni mai conștientă de sine. Vă permite să vă catalogați gândurile și să faceți legături între modul în care gândiți și modul în care vă comportați.
  • Recunoașterea propriilor tale calități negative este probabil cea mai profundă realizare pe care o poate avea, dar uneori avem nevoie de ajutor în realizarea deficiențelor noastre. Dacă întrebi câțiva prieteni de încredere pentru a vă oferi o evaluare cinstită, veți câștiga probabil o înțelegere valoroasă asupra aspectelor legate de personalitatea sau comportamentul dvs. ar putea să se schimbe.
  • Partea 2 din 2:
    Construirea unui nou auto
    1. Imaginea intitulată deveni un alchimist Pasul 4
    1. Conjuncția practică. Alchicic, conjuncția implică asamblarea elementelor salvate din etapa de separare în ceva nou și diferit. În ceea ce privește transformarea personală, conjuncția vă cere să combinați mințile conștiente și subconștiente, precum și elementele componentelor masculine și feminine ale personalității dvs., în ceva nou. Că ceva poate fi un nou sistem de convingeri personale, o nouă personalitate sau o nouă stare de conștiință, dar este esențial ca această nouă viziune a dvs. să vină din părțile existente ale dvs. Cu alte cuvinte, nu încercați să deveniți ceea ce nu sunteți - deveniți cele mai bune părți ale cine sunteți deja.
    • Încercați să vă îndepărtați de orice distragere la un loc liniștit. Închideți ochii și concentrați-vă numai pe modelul respirației dvs. Respirați încet prin nări și în abdomenul dvs., țineți respirația timp de câteva secunde (dar nu până la punctul de disconfort) și expirați încet prin nări.
    • Ori de câte ori mintea ta începe să se rătăcească în timp ce meditează, întoarce-ți gândurile în respirație. Concentrați-vă asupra senzației de respirație prin nări, sentimentul abdomenului dvs. în creștere și cădere, iar senzația aerului scapă înapoi prin nări.
    • Încercați să vizualizați cea mai bună versiune a dvs. Imaginați-vă că totul merge bine în viața voastră și imaginați-vă ca fiind pe deplin pregătiți și în controlul tuturor în viața voastră. Gândiți-vă la ceea ce este cel mai important pentru dvs. și ce aspecte ale dvs. pe care le apreciați cel mai mult.
  • Imaginea intitulată deveni un alchimist Pasul 5
    2. Începe fermentația. Fermentarea implicată în mod tradițional folosind microorganisme (cum ar fi bacteriile sau drojdie, de exemplu) pentru a modifica chimic o substanță. Aplicațiile comune de fermentație includ utilizarea drojdiei pentru a transforma zahărul în alcool sau utilizarea bacteriilor pentru a transforma laptele în brânză. În ceea ce privește transformarea personală, fermentația vă cere să acceptați inspirația unui anumit tip care vă va energiza sau vă va lăuda.
  • Fermentația este adesea realizată prin diferite mijloace de focalizare și transformare. Acestea includ (dar nu se limitează la) rugăciune profundă și intensă, meditație profundă, o dorință conștientă pentru o anumită uniune mistică sau spirituală, cu o putere mai mare, terapie transformantă sau stări de conștiință.
  • Imaginea intitulată devine un alchimist Pasul 6
    3. Treceți la distilare. Distilarea este procesul de încălzire a unei substanțe până când se transformă în vapori, apoi colectarea vaporilor condensați în timp ce se răcește într-un lichid. Distilarea este uneori numită purificare deoarece îndepărtează în continuare impuritățile și componentele neesențiale (de exemplu, gândiți-vă la modul în care brandy este distilată din vin prin fierberea apei). Când vine vorba de transformarea personală, distilarea este "Purificare" din forțele personale psihice pentru a vă asigura că nimic rămâne al elementelor nedorite ale vechiului dvs. sine.
  • Obiectivul introspecție personală este cel mai bun mod de a practica distilarea. Distanța dintre toate emoțiile și sentimentalitatea și evaluați ce rămășițe de identitatea dvs.
  • Luați în considerare viața dvs. din punctul de vedere al altcuiva - poate un prieten sau o rudă care vă cunoaște bine și ți-a dat sfaturi valoroase în trecut. Ce aspecte ale vostru ar considera că este elementele cele mai vitale ale cine sunteți?
  • Imaginea intitulată devine un pas alchimist 7
    4. Finalizați schimbarea cu coagularea. Coagularea are loc atunci când un lichid sau un gaz este permis să revină la o stare solidă. În termeni transformați, coagularea este etapa finală a schimbării alchimice - este marcată de un sentiment profund de încredere și de capacitatea de a continua să existe în orice aspect al realității.
  • La realizarea coagulării, ar trebui să aveți un sentiment de întinerire și un sentiment de ființă superioară. Acest lucru va varia, desigur, în funcție de cine a experimentat transformarea, dar va fi însoțită de un nou sentiment de sine, indiferent de particularitățile transformării dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu renunta niciodata la invatare si cautati-va mai bine.
  • Fiți răbdători și iertați-vă și alții pentru a face transformări reale și semnificative în viața voastră.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar