Cum să contactați nfl

NFL (Liga Națională de Fotbal) a configurat o pagină de contact pe site-ul lor pentru a pune întrebări și a găsi informații super-ușor. Navigând pe site-ul lor și făcând clic pe întrebarea sau problema pe care ați dori ajutor, puteți găsi informații care vă vor spune ce trebuie să știți. De asemenea, puteți trimite e-mailuri specifice, apelați serviciul clienți sau trimiteți o scrisoare către sediul NFL prin poștă.

Pași

Metoda 1 din 3:
Contactarea biroului NFL sau a clienților
  1. Imagine intitulată Contactați pasul NFL 1
1. Trimiteți un e-mail la NFL pentru a cere ajutor într-un anumit departament. Aceasta este o modalitate excelentă de a cere întrebărilor NFL care nu sunt super-urgente, deoarece le-ar putea lua câteva zile pentru a răspunde.
  • Pentru suportul asociat aplicațiilor, trimiteți-vă e-mailul la MobileCs @ NfLhelp.COM.
  • Pentru a contacta magazinul online NFL, trimiteți-vă e-mailul la Cluy_Service @ nflshop.COM.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 2 NFL 2
    2. Sunați numărul serviciului clienți al NFL pentru întrebări generale. Numărul lor de telefon este de 800-635-5300. Dacă aveți întrebări legate de magazinul lor online, cum ar fi dacă au o anumită mărfuri în stoc sau starea comenzii dvs. recente, formați numărul 1-877-635-7467 (1-877-nfl-shop) la Vorbiți cu un reprezentant.
  • Cel mai bine este să sunați în timpul orelor normale de lucru.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 3 NFL 3
    3. Trimiteți o scrisoare către sediul central al NFL pentru complimente sau plângeri. Trimiterea unei scrisori este o modalitate bună de a trimite un mesaj NFL pe care nu aveți nevoie de un răspuns la. Trimiteți scrisoarea dvs. către 345 Park Avenue, New York, NY 10154.
  • Metoda 2 din 3:
    Trimiterea unei cereri
    1. Imagine intitulată Contactați pasul NFL 4
    1. Vizitați pagina "Contactați-ne" a NFL pe site-ul lor. Puteți merge la link-ul direct la HTTPS: // DigitalCare.Nfl.COM / HC / en-US, sau puteți derula la partea de jos a paginii principale și faceți clic pe "Contactați-ne" sub "informații."
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 5 NFL 5
    2. Click pe "Trimite o cerere" să întrebi despre un anumit subiect sau problemă. Acest lucru vă duce la o formă pe care o puteți completa, trimițând un mesaj către echipa de îngrijire digitală NFL, astfel încât să poată răspunde. Introduceți informațiile necesare, cum ar fi adresa dvs. de e-mail, numele și problema sau declarația dvs.
  • Va trebui să alegeți o categorie pentru mesajul dvs., cum ar fi "Depunerea unei plângeri", "Feedback pozitiv" sau "Cerere de informații."
  • Imagine intitulată Contactați pasul NFL 6
    3. presa "Trimite" Pentru a trimite mesajul dvs. Odată ce ați trimis-o, fiți pregătiți să așteptați câteva zile pentru un răspuns. Verificați e-mailul dvs. pentru a vedea dacă echipa digitală a răspuns la întrebarea dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Găsirea informațiilor utilizând site-ul web
    1. Imagine intitulată Contactați Pasul 7 NFL 7
    1. Găsiți linkuri către articole utile de pe pagina de contact. Aceasta este aceeași legătură directă utilizată pentru găsirea "Trimite o cerere" forma, sau HTTPS: // DigitalCare.Nfl.COM / HC / en-US. Această pagină vă va aduce la mai multe opțiuni pentru subiecte de a alege, permițându-vă să alegeți ce subiect aveți o întrebare sau îngrijorare.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 8 NFL 8
    2. Utilizați bara de căutare pentru a căuta un subiect sau o întrebare la alegere. Odată ce navigați la pagina de contact, veți vedea o bară de căutare mare și albă. Făcând clic pe aceasta și tastarea în întrebarea dvs. înainte de a apăsa introducerea, veți fi dus la o pagină cu articole legate de ceea ce ați căutat.
  • Peruse aceste subiecte de articol și citiți unul care vă va ajuta.
  • Când începeți să introduceți un cuvânt în barul de căutare, căutați să vedeți dacă una dintre sugestiile automate este legată de întrebarea dvs.
  • Bara de căutare este pe "Contactează-ne" pagină.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 9 NFL 9
    3. Faceți clic pe "aplicația NFL" pentru a găsi răspunsuri la întrebările despre aplicația lor. Dacă utilizați aplicația NFL pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv, acesta este linkul care vă va duce la articole legate de aplicație. Făcând clic pe "NFL App" vă va ajuta cu lucruri precum învățarea dispozitivelor care sunt acceptate sau cum să depanați problemele cu aplicația.
  • Imagine intitulată Contactați pasul NFL 10
    4. Selectați "Fantasy" pentru informații despre fotbalul Fantasy. Acest lucru vă va duce la o pagină cu articole despre subiecte precum umplerea unei ligi, modul în care funcționează punctajul sau cum să editați setările echipei. Faceți clic pe un subiect pe care aveți întrebări pentru a fi preluat la articol pentru mai multe informații.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 11 ​​NFL 11
    5. Alegeți "Jocul NFL Pass" pentru a găsi ajutor despre vizionarea jocurilor. Jocul Pass Link vă va duce la pagina cu sfaturi privind accesul și conținutul, cum ar fi caracteristicile jocului și informații despre studiile gratuite. Căutați informații despre problemele tehnice sau despre contul dvs. și facturarea.
  • Pagina de depanare din acest link va discuta problemele tehnice legate direct de trecerea jocului.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 12 NFL 12
    6. Navigați la "operațiuni de fotbal" pentru bilete și mărfuri. Acest link vorbește despre informații, cum ar fi programul NFL, regulile jocului, biletele de cumpărare și lucrurile pe care le puteți cumpăra în magazin. Uită-te prin subiectele de articol pentru a găsi unul care vă va ajuta cu problema sau întrebarea dvs., citiți-o cu atenție.
  • Această legătură are, de asemenea, informații despre anchetele de presă, cariere și oficialitate.
  • Imagine intitulată Contactați Pasul 13 NFL 13
    7. Apăsați "NFL.com "pentru a ajuta la utilizarea site-ului lor. Acest lucru vă va aduce la sfaturi despre cum să faceți lucruri, cum ar fi dezabonarea de la e-mailuri, dați seama de parole și creați nume de utilizator. Acesta este linkul pentru a face clic pe pentru a găsi informații specifice legate de abordarea site-ului web.
  • De exemplu, făcând clic pe "Managementul parolei" vă va aduce la un articol despre cum să resetați parola la NFL.COM cont.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar